Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Εμένα φίλη που γέννησε στο Λητώ πριν 18 μήνες σε τρίκλινο με rooming in μου είπε πως από την πρώτη μέρα συνεννοήθηκαν να μπαίνουν στο δωμάτιο μόνο οι άντρες τους και οι γονείς τους. Τα συμφώνησαν και έτσι και έγινε και μια χαρά.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγουρα υπαρχουν και συνεννοήσιμοι ανθρωποι, και καλλιστα μπορει να τυχεις σε τετοιους. δεν ειναι ομως σιγουρο! υπαρχουν και πραγματικοι γυφτοι, που σε καμια περιπτωση δεν τους χαρακτηριζεις διακριτικους. η γραμματεας μας στο γραφειο, στο λητω που γεννησε περσυ επισης σε τρικλινο, δεινοπάθησε. προσπαθουσε να θηλασει το μωρο, και δεν εβγαινε κανεις εξω. οι αντρες μεσα, οι επισκεπτες μεσα. ειναι καθαρα θεμα τυχης, σε τι ανθρωπους θα πεσεις, και αν μπορεις να συνεννοηθείς.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Εμάς στο δημόσιο δεν εχουν ρούχαλακια,φοράμε τα δικα μας!!μονο σεντονακια εχουν!ολα τ αλλα τα πας εσυ!

Πολυξενη εγω θα πάρω δυο μπιμπερο,ενα μεγαλο και ενα μικρο να υπαρχουν,γιατι ποτε δεν ξέρεις τι γινεται!!!και γω να θηλασω θέλω αλλα μπορει να γίνουν χίλια δυο,και να χρειαστει να το βγάζω με θηλαστρο και να το δίνω με μπουκάλι οποτε λέω να πάρω και να ναι αχρείαστα!!

Μαλλον θα παρω και εγω κανα-δυο να υπαρχουν.... αλλα μεχρι εκει!

Αποστειρωση στην κατσαρολα για μια φορα! Δεν θα παθει κατι...

Θηλαστρο δεν εχω παρει... θα δω μηπως δανειστω απο καμια ξαδερφη του αντρα μου που εχουν ολες παιδια...!

εμενα που ειχα παρει τηλεφωνο την μικροβιολογο δεν με αφησε ουτε το χαπι του θηροειδη να παρω ουτε νερο να πιω ενδιαμεσα και κοντεψα να ξεραθω κι ολας!!! καλυτερα μην τα παρεις καθυστρερησε τα για μια μερα.

2-3 μπιμπερο παρε και αν χρειαστουν βρασε τα μην παιρνεις και αποστειρωτες. οι μανουλες μας ετσι εκαναν. κι εγω θα παρω για να υπαρχουν και αν χρειαστουν θα τα βρασω!!

πολυξενακι

εσυ στο μητερα δεν εισαι? θα στο κανουν εκεινες μπανιο και για 1 ωρα που στο φερνουν καλυτερα να το θηλαζεις αφου το θελεις και τοσο παρα να καθεσαι να του αλλαζεις ρουχα!!εκτος κι αν γινεται rooming in...

εγω κοριτσια εκανα την καμπυλη σημερα και δεν εχω λογια.

0'=56

60'=66

120'=89

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!! δεν ειχε λογια η κοπελα να μου πει!!και ο αιματοκριτης μου 28... παω βουρ για μεταγγιση μεχρι το τελος...

Ναι ή στο Μητερα ή στο Ιασω (αναλογα που θα ειναι ο γιατρος οταν σπασουν τα νερα), ξερω οτι και να το κανουν εκεινες μπανιο, μπορεις να συνεννοηθεις να τους δινεις τα ρουχα απο πριν και να στο φερνουν ντυμενο με τα δικα του!!! :D

και πραγματικα θελω πολυ να κανω rooming in!!! Μακαρι να πεσω σε λογικους ανθρωπους και να το καταφερω!!!

Εμένα όλοι μου λένε πως έχω ομορφύνει και έχω κορίτσι

Εγώ για λάτεξ μας βλέπω γιατί ο κοκοφοίνικας αν βραχεί έχει πρόβλημα

polixeni,

ούτε εγώ θα αγοράσω μπιμπερό

Άμα χρειαστώ (που δεν θα χρειαστώ), πάει ο αφέντης και αγοράζει

Στο Μητέρα έχει rooming-in πάντως (εγώ θα το πάρω) :)

εισαι σιγουρη οτι εχει;;; αχ! μακαρι!

Εμένα φίλη που γέννησε στο Λητώ πριν 18 μήνες σε τρίκλινο με rooming in μου είπε πως από την πρώτη μέρα συνεννοήθηκαν να μπαίνουν στο δωμάτιο μόνο οι άντρες τους και οι γονείς τους. Τα συμφώνησαν και έτσι και έγινε και μια χαρά.

τυχερη!!

σιγουρα υπαρχουν και συνεννοήσιμοι ανθρωποι, και καλλιστα μπορει να τυχεις σε τετοιους. δεν ειναι ομως σιγουρο! υπαρχουν και πραγματικοι γυφτοι, που σε καμια περιπτωση δεν τους χαρακτηριζεις διακριτικους. η γραμματεας μας στο γραφειο, στο λητω που γεννησε περσυ επισης σε τρικλινο, δεινοπάθησε. προσπαθουσε να θηλασει το μωρο, και δεν εβγαινε κανεις εξω. οι αντρες μεσα, οι επισκεπτες μεσα. ειναι καθαρα θεμα τυχης, σε τι ανθρωπους θα πεσεις, και αν μπορεις να συνεννοηθείς.

ναι ειναι σε τι ανθρωπους θα πεσεις!!! Καποιοι σιγουρα θα μας παρεξηγησουν αν τους πουμε να βγουν εξω.... αλλα τι να κανουμε ρε κοριτσια;;; τα παιδια μας εχουν προτεραιοτητα!!!!! αν χρειαστει να τσακωθουμε θα τσακωθουμε! (βεβαια καλο θα ηταν να μην χρειαστει) αλλα δεν το ρισκαρεις να κολλησει τιποτα! τους πετας εξω!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Εγω μαλλον δεν θα κανω rooming in, δεν ξερω γιατι.Αλλα το βλεπω ως μια ευκαιρια να ανακαμψω μετα απο την καισαρικη, να μαζεψω δυναμεις γιατι με την επιστροφη στο σπιτι θα αρχισουν τα γλεντια , με 2 νεογεννητα.Τωρα δεν ξερω αν θα αλλαξω γνωμη, καθως φτανουμε στο τελος, αλλα προς το παρον δεν το πολυβλεπω πιθανο.

Μπιμπερο και εγω θα παρω 2-3 να βρισκονται, οπως και πιπιλες.

Να σας ρωτησω, εστειλε καμια σας σε αυτες τις λιστες που σου στελνουν δειγματα για τα μωρα?Σας απαντησαν? Το βαλιτσακι της caredirect, τι ειναι και πως το αποκτουμε?Πετυχα σε διαφορα sites αναφορα σε αυτο και λεω, αν το εχει δοκιμασει καμια σας και αν αξιζει.

Αρχιζω να μαζευομαι και εγω σιγα σιγα απο πραγματα, μεχρι τωρα μονο προικια (πανες, σεντονια,ζιπουνακια) εχει ψωνισει η μαμα μου.Εμεις τιποτα ακομα!Μονο λιστες κανουμε :tongue:. Θεωρητικα εχουμε καταληξει σε κουνια, στρωμα, καροτσι, καθισμα αυτοκινητου, χαλι και διακοσμηση/αλλαγες του δωματιου των παιδιων.Καποια στιγμη θα βαλει μπρος ο αντρας της οικογενειας!

zh9bp2.png

ΛΙΣΤΑ με τα απαραιτητα

• ΡΟΥΧΑ

1. 6-8 φορμακια
  2. 3-4 φορμακια βολτας
  3. 6-8 εσωρουχα
  4. 1 φορμα εξοδου
  5. 5-6 ζευγαρια καλτσες
  6. 1 ζευγαρι παπουτσακια
  7. 2 ζακετακια
  8. 2-3 σκουφακια
  9. 2-3 ζευγαρια γαντακια
  10. 2-3 μπλουζακια
  11. 2 παντελονακια
  12. απορρυπαντικο για μωρα

• ΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΝΑΣ

1. αλλαξιερα (μαλακη)
  2. σιφονιερα
  3. πανες
  4. πανακια καθαρισμου
  5. μωρομαντηλα
  6. κρεμες (ενυδατωσης, συγκαματος)
  7. τσαντα αλλαξιερα (για εκτος σπιτιου)
  8. καλαθακι για λερωμενες πανες

• ΦΑΓΗΤΟ

1. 2-3 σουτιεν θηλασμου
  2. επιθεματα στηθους
  3. θηλαστρο
  4. θηλες
  5. πανακια ρεψιματος
  6. δοχεια αποθηκευσης γαλακτος
  7. σαλιαρες
  8. μπιμπερο
  9. αποστειρωτη
  10. μαξιλαρι θηλασμου
  11. πιπιλα

• ΜΠΑΝΙΟ

1. μπανακι

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ με τα απαραιτητα

• ΡΟΥΧΑ

1. 6-8 φορμακια
  2. 3-4 φορμακια βολτας
  3. 6-8 εσωρουχα
  4. 1 φορμα εξοδου
  5. 5-6 ζευγαρια καλτσες
  6. 1 ζευγαρι παπουτσακια
  7. 2 ζακετακια
  8. 2-3 σκουφακια
  9. 2-3 ζευγαρια γαντακια
  10. 2-3 μπλουζακια
  11. 2 παντελονακια
  12. απορρυπαντικο για μωρα

• ΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΝΑΣ

1. αλλαξιερα (μαλακη)
  2. σελτεδες
  3. σιφονιερα
  4. πανες
  5. πανακια καθαρισμου
  6. μωρομαντηλα
  7. κρεμες (ενυδατωσης, συγκαματος)
  8. τσαντα αλλαξιερα (για εκτος σπιτιου)
  9. καλαθακι για λερωμενες πανες

• ΦΑΓΗΤΟ

1. 2-3 σουτιεν θηλασμου
  2. επιθεματα στηθους
  3. θηλαστρο
  4. θηλες
  5. πανακια ρεψιματος
  6. δοχεια αποθηκευσης γαλακτος
  7. σαλιαρες
  8. μπιμπερο
  9. αποστειρωτη
  10. μαξιλαρι θηλασμου
  11. πιπιλα

• ΜΠΑΝΙΟ

1. μπανακι
  2. αντιολισθητικο
  3. σφουγγαρακι
  4. βρεφικο αφρολουτρο
  5. βρεφικο σαμπουαν
  6. κρεμα σωματος
  7. βαζελινη
  8. γαζες
  9. οινοπνευμα
  10. λαδακι για μασαζ
  11. βαμβακι
  12. σετ νυχοκοπτη
  13. σετ βουρτσα-χτενα
  14. θερμομετρο μωρου
  15. αποσυμφωρητικο μυτης
  16. μπατονετες
  17. φυσιολογικος ορος
  18. 6 πετσετες με κουκουλα
  19. θερμομετρο μπανιου

• ΥΠΝΟΣ

1. λικνο ή καλαθουνα
  2. 2-3 σεντονια λικνο ή καλαθουνας
  3. κουνια
  4. στρωμα
  5. 3-4 σετ σεντονια κουνιας
  6. 2 κουβερτες (1 φλις και 1 βαμβακερη)
  7. 2 κουβερτες αγκαλιας
  8. 1 κουβερτα πικε
  9. 2 πανες αγκαλιας
  10. υπνοσακος
  11. παντα
  12. παπλωμα
  13. κουβερλι
  14. σελτες μεγαλος ή προστατευτικο στρωματος
  15. κουνουπιερα
  16. ενδοεπικοινωνια
  17. φωτακι νυκτος
  18. θερμομετρο δωματιου

• ΒΟΛΤΑ

1. καροτσι
  2. καθισμα αυτοκινητου
  3. πορτ μπεμπε
  4. ομπρελα
  5. αντηλιακα κουρτινακια
  6. τσαντα αλλαξιερα
  7. κουνουπιερα
  8. μαρσιπο

• ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1. μουσικο παιχνιδι κουνιας
  2. ρηλαξ
  3. παρκοκρεβατο
  4. στρωμα παρκοκρεβατου
  5. 2 υφασματινες κουδουνιστρες
  6. γυμναστηριο
  7. 2 υφασματινα βιβλια
  8. 1 μαλακο παιχνιδι οδοντοφυιας

Αυταααααααααααα........:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλάθι για τα άπλυτα του μωρού; (αφού τα πλένουμε χωριστά, ας τα έχουμε εξαρχής χωριστά)

Ντίμερ στο μπάνιο (για να μην ξυπνάει όταν το πλένεις τη νύχτα)

Σερβιετάρες για εμάς (μην μας ξεχνάμε)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

και η δικη μου η λιστα καπως ετσι ειναι οπως της πολυξενης. Περιεχει και μερικα πραγματα περισσοτερο, αλλα νομιζω οτι τη λιστα τη διαμορφωνεις και οταν αρχιζεις να ψωνιζεις. εχεις μια βαση που ξεκινας, αλλα μετα βγαινουν και αλλα στη πορεια.

οσο αφορα τα μπιμπερο και τους αποστειρωτες, εγω ουτως η αλλως ενα τριμηνο θα θηλασω μιας και θα γυρισω στη δουλεια μετα τους 3 μηνες, οποτε θα τα χρειαστουν οι γιαγιαδες που θα κρατησουν το μωρακι και θα ειναι πολυ δυσκολο να διατηρησω τον θηλασμο. Τωρα για την αρχη, θελω να τα εχω για να νιωθω σιγουρη. εαν τραυματιστουν οι θηλες και πρεπει να αντλεις γαλα, η τελος παντων δεν εχω αρκετο γαλα και στην αρχη χρειαστει συμπληρωμα, θελω να ειμαι ετοιμη. γενικα ειμαι πολυ αγχώδης τυπος.

εμεις ο,τι αφορα τα παιχνιδια, relax, παρκοκρεββατα, τα αφησαμε για πιο μετα, μιας και θα φερουν δωρακια, οποτε ισως μας καλυψουν αυτα. ο,τι αλλα το παιρνουμε μετα.

καλαθι για τα απλυτα δεν βρηκα - ασε που εχει τιγκαρει το δωματιο...εχω βρει ομως κατι τετοιο που μου αρεσε

http://www.spitishop.gr/%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%98%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%91%CF%80%CE%BB%CF%85%CF%84%CF%89%CE%BD/%CE%98%CE%B7%CE%BA%CE%B7-%CE%91%CF%80%CE%BB%CF%85%CF%84%CF%89%CE%BD-nef-nef-forever-friends-take-nap-blue-p-11266.html

αλλα δεν ειναι διαθεσιμο, θα πρεπει να το βρω απο αλλου. ειναι καλη ιδεα παντως, μπορω να το κρεμασω πισω απο τη πορτα.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Καλάθι για τα άπλυτα του μωρού; (αφού τα πλένουμε χωριστά, ας τα έχουμε εξαρχής χωριστά)

Ντίμερ στο μπάνιο (για να μην ξυπνάει όταν το πλένεις τη νύχτα)

Σερβιετάρες για εμάς (μην μας ξεχνάμε)

εχεις δικιο! ξεχασα το καλαθι...εμεις πηραμε του σετ μας http://www.bedebyes.com/baby/laundry-bags-nappy-stackers/zippy-zebra-laundry-bag.php

για ντιμερ δεν το ειχα σκεφτει αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν θα το χρειαστω, γιατι στο μεγαλο μας μπανιο εχουμε και κρυφο φωτισμο, οποτε μπορω να αναβω αυτον την νυχτα!

τις σερβιετες τις εχω στη λιστα μαιευτηριου.... θα παρω τις ΤΕΝΑ βρακακι...( οχι αυτες που ειναι τελειως παμπερς) κανουν και καλη εφαρμογη... γιατι παντου διαβασα πως οι σερβιετες τυπου always night δεν κανουν, χρειαζεσαι 2-3 καθε φορα!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

εχεις δικιο! ξεχασα το καλαθι...εμεις πηραμε του σετ μας http://www.bedebyes.com/baby/laundry-bags-nappy-stackers/zippy-zebra-laundry-bag.php

για ντιμερ δεν το ειχα σκεφτει αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν θα το χρειαστω, γιατι στο μεγαλο μας μπανιο εχουμε και κρυφο φωτισμο, οποτε μπορω να αναβω αυτον την νυχτα!

τις σερβιετες τις εχω στη λιστα μαιευτηριου.... θα παρω τις ΤΕΝΑ βρακακι...( οχι αυτες που ειναι τελειως παμπερς) κανουν και καλη εφαρμογη... γιατι παντου διαβασα πως οι σερβιετες τυπου always night δεν κανουν, χρειαζεσαι 2-3 καθε φορα!!

παρα πολυ ωραιο το καλαθακι! και εγω τις τενα πηρα για το μαιευτηριο.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...