Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ούτε και εγω το ήξερα!! Ολα τα μωρά τα εχω στο μυαλο μου με πιπιλα χαχαχα!

Το αναφέρει η δρ πατσουρου στο βιβλίο της και ο παιδιατρος μας συμφώνησε απόλυτα! Τουλάχιστον τους πρώτους 3 μηνες να την αποφύγω εντελώς!

Αν δεν το έχεις διαβάσει σου το προτείνω και εσένα οπως το πρότειναν και σε μένα τα υπόλοιπα κορίτσια του φόρουμ , το βιβλίο λέγεται Θηλασμος μια υπεροχή εμπειρία, Άννα Πατσούρου!

unJ4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε και εγω το ήξερα!! Ολα τα μωρά τα εχω στο μυαλο μου με πιπιλα χαχαχα!

Το αναφέρει η δρ πατσουρου στο βιβλίο της και ο παιδιατρος μας συμφώνησε απόλυτα! Τουλάχιστον τους πρώτους 3 μηνες να την αποφύγω εντελώς!

Αν δεν το έχεις διαβάσει σου το προτείνω και εσένα οπως το πρότειναν και σε μένα τα υπόλοιπα κορίτσια του φόρουμ , το βιβλίο λέγεται Θηλασμος μια υπεροχή εμπειρία, Άννα Πατσούρου!

εκπληκτικο βιβλιο οντως!! και φυσικα εχεις δικιο για την πιπιλα!! εγω δεν θα παρω καν! θερμομετρο πηρατε κανονικο ηλεκτρονικο? αυτο με το λειζερ για το μετωπο το εχετε δει? το εχει χρησιμοποιησει καμια σας? ενας συναδελφος μου ειπε τα καλυτερα αλλα δεν ειμαι σιγουρη εαν ειναι αξιοπιστο.

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

συγχαρητήρια κορίτσια... μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!!!

Και εμείς κάναμε την β επιπέδου εχθές... όλα καλά :tongue::tongue::tongue:

Έκανα και την καμπύλη ζαχάρου... μεγάλη ταλαιπωρία γιατί ο γιατρός ήθελε την τρίωρη και με δείγμα κάθε 30λεπτά... δηλαδή 7 φορές μου πήραν αίμα. Αλλά τι να κάνουμε!

Πάντως με τα κιλά είναι σχετικό... η αδελφή μου έλεγε ότι στο τελευταίο τρίμηνο πίεζε το μωρό το στομάχι της και δεν μπορούσε να φάει...μόνο μικρές μερίδες...και πειναγε κιολας... φίλες μου πάλι μου είπαν ότι πήραν πολλά κιλά ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια που έχετε τελειώσει με τα ψώνια μπορείτε να μας στείλετε μία λίστα με ότι πήρατε και αφορά το μωρό???? από πιπίλες, κρέμες και αφροντουζ μέχρι και την κούνια!!! θέλω να δω ότι δεν ξεχνάω κάτι σημαντικό.

μπραβο!! εγω κανω αυριο την 2ωρη, μαζι με ολο το σετ εξετασεων...και η ξαδερφη μου τωρα ειναι στον 9ο και με το ζορι τρωει κατι γιατι το μωρακι της ειναι ψηλα και την πιεζει πολυ!!

χριστινακι η λιστα μου ειναι 2 σελιδες!!! την θελεις??

μπατονετες χρησιμοποιουμε στα μωρακια??

ταλκ?

αντικουνουπικο για το χειμωνα δεν χρειαζεται ετσι δεν ειναι?

ουτε αντιηλιακο φανταζομαι...

δεν ηταν στην λιστα με τις ερωτησεις μου για την παιδιατρο. αναλαμπες εχω... γενικα εχω θεματα συγκεντρωσης και διαφορα τετοια...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Μπράβο για ολα τα μωρακια μας!!!

Καθε λίστα ευπρόσδεκτη κοριτσακια μου!!

Εγω σε κιλα είμαι +10, θα παω στο γιατρο και θα με χεσει!αλλα τι να κάνουμε!θεωρει πως τα Μονα κιλα που πρεπει να περνουμε ειναι αυτα που φεύγουν με τη γέννα!

Εγω σημερα είχα πάλι επισοδειο,καθε βδομάδα και νέα λαχτάρα!επεσα στον ισωμα σκόνταψα σε πεζοδρόμιο!ευτυχως ολα καλα!αφου ηρέμησα απο κλάματα και λοιπά ο μπεμπακια μου έδωσε έντονα το παρόν,ακούσαμε και καρδούλα με το ντόπλερ!μεγαλη λαχτάρα πάλι σημερα!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Εγω σε κιλα είμαι +10, θα παω στο γιατρο και θα με χεσει!αλλα τι να κάνουμε!θεωρει πως τα Μονα κιλα που πρεπει να περνουμε ειναι αυτα που φεύγουν με τη γέννα!

Εγω σημερα είχα πάλι επισοδειο,καθε βδομάδα και νέα λαχτάρα!επεσα στον ισωμα σκόνταψα σε πεζοδρόμιο!ευτυχως ολα καλα!αφου ηρέμησα απο κλάματα και λοιπά ο μπεμπακια μου έδωσε έντονα το παρόν,ακούσαμε και καρδούλα με το ντόπλερ!μεγαλη λαχτάρα πάλι σημερα!

οχι ρε!!! πω πω θελει πολυ προσοχη επειδη αλλαζει το κεντρο βαρους μας!!! κι εγω οσες φορες δεν εχω σκονταψει στη ζωη μου σκονταφτω τωρα!!! θελει πολυ προσοχη Λιακι φτανουμε στο τελος σιγα σιγα!!!ευτυχωε που εχεις κι αυτο το μαραφετι και δεν ετρεχες στα νοσοκομεια!!!

εγω ειχα παρει 10 και εδω και 1 μηνα και κατι εχω παρει 1 ακομα. ο γιατρος ειπε να μην αφεθω και ξεπερασω τα 20 για να μπορεσουμε να γεννησουμε φυσιολογικα. σκασιλα μου. βαρεθηκα καθε πρωι με αυτη τη ζυγαρια! ολη μου τη ζωη αυτο κανω!!

( μια μακρινη ξαδερφη ειναι 30 εβδομαδων και λεει το μωρακι της ειναι 1 κιλο και 35 εκατοστα. ψεμματα δεν ειναι? ειναι φυσιολογικο 30 εβδομαδων και 1 κιλο???)

σας εχω ζαλισει αλλα εχω πραγματικα πολυ μεγαλο σοι και πεσαμε ολες μαζι να γεννησουμε καθοτι ιδιες ηλικιες...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια κορίτσια... μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!!!

Και εμείς κάναμε την β επιπέδου εχθές... όλα καλά :tongue::tongue::tongue:

Έκανα και την καμπύλη ζαχάρου... μεγάλη ταλαιπωρία γιατί ο γιατρός ήθελε την τρίωρη και με δείγμα κάθε 30λεπτά... δηλαδή 7 φορές μου πήραν αίμα. Αλλά τι να κάνουμε!

Πάντως με τα κιλά είναι σχετικό... η αδελφή μου έλεγε ότι στο τελευταίο τρίμηνο πίεζε το μωρό το στομάχι της και δεν μπορούσε να φάει...μόνο μικρές μερίδες...και πειναγε κιολας... φίλες μου πάλι μου είπαν ότι πήραν πολλά κιλά ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια που έχετε τελειώσει με τα ψώνια μπορείτε να μας στείλετε μία λίστα με ότι πήρατε και αφορά το μωρό???? από πιπίλες, κρέμες και αφροντουζ μέχρι και την κούνια!!! θέλω να δω ότι δεν ξεχνάω κάτι σημαντικό.

Συγχαρητήρια για την β' Επιπέδου :)

Γεια σας κοριτσακια! Διαβάζω τα σχόλια σας και χαίρομαι που είστε ολες καλα και τα μπεμπακια ακομα καλύτερα!

Καλα που το αναφέρατε για τα ζιπουνακια, έψαχνα μακρυμάνικα αλλα μου αλλάξετε γνώμη και θα πάρω αμανικα για μεσα απο τη φορμιτσα!

Τι νούμερο τα πήρατε; 0-3; Η και 3-6;

Χριστινακι θα σου πρότεινα τους πρώτους μηνες να μη δώσεις καθόλου πιπιλα για να βοηθήσεις το θηλασμο, αλλα οπως προτιμάς!

Απο πραγματάκια τα ουσιαστικά δεν τα εχω πάρει ακομα, παρά μόνο κατι άσχετα ρούχαλακια που τα ζήλεψα!

Τελείωσα το βιβλίο της πατσουρου , το οποίο ηταν μοναδικό, υπέροχο, έμαθα πολλα πράγματα για το θηλασμο...το καλύτερο βιβλίο θηλασμου!

Τωρα εχω ξεκινήσει το βιβλίο Τι να περιμένεις οταν είσαι έγκυος.

Επισης σημερα που ειπε ο γιατρός μου πως η γυναίκα του ειναι σύμβουλος θηλασμου και παραδίδει μαθηματα ανώδυνου τοκετού. Ετσι λοιπόν μολις πάω στην 28η εβδομαδα θα ξεκινήσουμε!

Εχει κάνει κάποια άλλη κοπέλα μαθηματα ανώδυνου τοκετού;

Νομίζω είναι καλύτερα το 3-6 γιατί το μωρό μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Εγω σκέφτομαι να πάρω μόνο ένα 0-3 για να το φορέσει κατα την έξοδο απο το μαιευτήριο και όλα τα άλλα μεγαλύτερα.

Προσοχή κορίτσι μου :)

age.png

preg.png

μπραβο!! εγω κανω αυριο την 2ωρη, μαζι με ολο το σετ εξετασεων...και η ξαδερφη μου τωρα ειναι στον 9ο και με το ζορι τρωει κατι γιατι το μωρακι της ειναι ψηλα και την πιεζει πολυ!!

χριστινακι η λιστα μου ειναι 2 σελιδες!!! την θελεις??

μπατονετες χρησιμοποιουμε στα μωρακια??

ταλκ?

αντικουνουπικο για το χειμωνα δεν χρειαζεται ετσι δεν ειναι?

ουτε αντιηλιακο φανταζομαι...

δεν ηταν στην λιστα με τις ερωτησεις μου για την παιδιατρο. αναλαμπες εχω... γενικα εχω θεματα συγκεντρωσης και διαφορα τετοια...

Αν μπορείς στείλε την. Έχω φτιάξει και εγώ μια λίστα αλλά μου φαίνεται μικρή και είμαι σίγουρη ότι έχω ξεχάσει τα άπειρα :-)

Αντιηλιακό και αντικουνουπικό σίγουρα δεν θα πάρω προς το παρόν. Νομίζω όμως ότι και το ταλκ πλέον δεν συνιστάται πολύ. Μπατονέτες για μωρά σκέφτομαι να έχω αλλά να μην τις πολυχρησιμοποιώ.

Εγώ να δεις πόσο προσέχω... φοβάμαι πάρα πολύ γιατί και το πόδι μου δεν είναι ακόμα τελείως καλά!!! Αλλά αφού είναι καλά το μωράκι σου μην ανησυχείς... δυστυχώς ειδικά στην εγκυμοσύνη υπάρχουν και ατυχήματα, λόγω του κέντρου βάρους!!

Μάγδα, το ένα κιλό στην 30 βδομάδα είναι σχετικά λίγο. Εσένα τι σου φαίνεται... πολύ ή λίγο??? Στα περισσότερα sites λένε 1 κιλό στην 28... και στην 30 1,4... αλλά αυτά σχετικά είναι :-). Αν είναι λίγο πίσω ή λίγο πιο μπροστά κάποια υπερογραφικά, ανάλογα παίζουν και τα κιλά.

kPAZp2.png

Καλημέρες!

Πωπωωωω! Εσείς γράψατε πολλά!

Για τη θερμοκρασία δωματίου συζητούσα χθες με μία φίλη που περιμένει το 3ο και μου έλεγε πως 18-20 θεωρούν ιδανική θερμοκρασία. Μου έδειξε και το βιβλίο του mothercare που το έλεγε στο σημείο που λέει για τα σεντονάκια και τις κουβερτούλες που χρειάζεται το μωρό ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου. (όσες έχετε τον οδηγό Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, στη σελίδα 190, μπορείτε να τον κατεβάσετε και ηλεκτρονικά από το http://mothercare.gr/ )

zacharoula,

κι εγώ που μένω ψηλά στο Μαρούσι για να έχω το σπίτι ζεστό πέρυσι δώσαμε από Δεκέμβρη (που μας έβαλαν το φυσικό αέριο) μέχρι και Μάρτη γύρω στα 800?. Φέτος λέω να εκπαιδευτώ κι εγώ σε πιο νορμάλ θερμοκρασίες (μέχρι 20) γιατί νομίζω πως ίσως καταφέρω να τουρτουρίζω λιγότερο σιγά-σιγά.

polixeni,

Πωπω ένα μπεμπεεεεε! 1400Γραμμάρια!

Μην πέσεις μόνο στις σαλάτες. Τρώγε και το κρεατάκι σου και τα φρουτάκια σου και τα γαλακτοκομικά σου! Όλα χρειάζονται!

anchelita,

μια χαρά βάρος τα κοριτσάκια σας!

Athkos,

2 κιλά! Τι μπεμπίνια είναι αυτά που έχουμε!!!

Εγώ θα ξεκινήσω με pampers που είναι το απόλυτο best-seller και θα δοκιμάσω και τις πάνες Chicco που σου έρχονται στην πόρτα σου και είναι αρκετά οικονομικές ειδικά στα μικρά νούμερα. Από 6 μηνών μάλλον θα πάρω του Lidl γιατί έχω πάρα πολλές γνωστές και φίλες που λένε πως είναι άριστες και πάμφθηνες!

zacharoula,

από το amazon πήρατε τα μπιμπερό tommee tippee?

Για τα κιλά:

είναι και θέμα γιατρού. Μερικοί σε ζυγίζουν με υστερία, άλλοι σε αφήνουν χαλαρά. Εγώ πάντως που έχω πάρει 5800 ως τώρα αισθάνομαι πως είναι κιλά που θα μπορώ να χάσω και μετά. Δεν χλαπακιάρεν ότι βρω μπροστά μου αλλά δεν στερούμαι κιόλας.

Christina,

συγχαρητήρια για τη β' επιπέδου!

maria*,

για τα μεγέθη των ρούχων: αγόρασα 0-3 όσα θεωρώ πως θα χρειαστώ άμεσα με τη γέννηση του μωρού αλλά επειδή είμαστε πολύ μεγαλόσωμοι οι γονείς (1,80 εγώ και 1,90 ο μπαμπάς και πολύ γεροδεμένοι κιόλας) νομίζω πως θα τα φορέσουμε για 1, το πολύ 2 μήνες. Ότι δώρα μου φέρουν, θα τους πω να είναι 3-6 μηνών.

Τσέκαρε αν είναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού η γυναίκα του γιατρού σου, υπάρχουν λίστες στο internet. Νομίζω μόνο αυτές αμείβονται. :?

Εγώ ξεκίνησα μαθήματα τοκετού και περιποίησης βρέφους στον ΕΟΠΥΥ Νέας Ιωνίας. Επικοινώνησα και με τη Φαιναρέτη και έχω αύριο ραντεβού για να δω τι θα μου πούνε.

Κι εγώ δεν θα αγοράσω πιπίλα, μπιμπερό κλπ. Θα τα πάρω αργότερα που θα αρχίσω να αντλώ για να βγω και καμιά βολτίτσα και να ταΐζει κανας άλλος τη μικρή!

magdou,

από αυτά που έχω διαβάσει, σπάνια είναι ακριβή τα θερμόμετρα με τις υπέρυθρες. Και πήρα και εγώ ένα το χειμώνα και μέτραγε ότι να 'ναι. Θα χρησιμοποιώ απλό ηλεκτρονικό.

Μπατονέττες: μόνο για έξω-έξω, όχι για μέσα στο αυτί

Ταλκ: δεν ξέρω, υπάρχει και υγρό ταλκ

Αντικουνουπικό το χειμώνα: αν δεν έχεις κουνούπια, γιοκ

Αντιηλιακό: ούτως ή άλλως κάτω απο 6 μηνών δεν σε αφήνουν να βάλεις αντιηλιακό

Για τα κιλά του μωρού της ξαδέρφης: άλλα μωρά είναι πιο μεγάλα, άλλα πιο μικρά. Επίσης, μπορεί μία εβδομάδα να πάρει λιγότερο βάρος και την επόμενη να το πάρει όλο μαζεμένο. Επίσης και οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση. Ψυχραιμία! Αν εμπιστεύεται το γιατρό της, όλα καλά.

Lia,

πρόσεχε τριπλά!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρες!

Πωπωωωω! Εσείς γράψατε πολλά!

Για τη θερμοκρασία δωματίου συζητούσα χθες με μία φίλη που περιμένει το 3ο και μου έλεγε πως 18-20 θεωρούν ιδανική θερμοκρασία. Μου έδειξε και το βιβλίο του mothercare που το έλεγε στο σημείο που λέει για τα σεντονάκια και τις κουβερτούλες που χρειάζεται το μωρό ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου. (όσες έχετε τον οδηγό Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, στη σελίδα 190, μπορείτε να τον κατεβάσετε και ηλεκτρονικά από το http://mothercare.gr/ )

zacharoula,

κι εγώ που μένω ψηλά στο Μαρούσι για να έχω το σπίτι ζεστό πέρυσι δώσαμε από Δεκέμβρη (που μας έβαλαν το φυσικό αέριο) μέχρι και Μάρτη γύρω στα 800?. Φέτος λέω να εκπαιδευτώ κι εγώ σε πιο νορμάλ θερμοκρασίες (μέχρι 20) γιατί νομίζω πως ίσως καταφέρω να τουρτουρίζω λιγότερο σιγά-σιγά.

polixeni,

Πωπω ένα μπεμπεεεεε! 1400Γραμμάρια!

Μην πέσεις μόνο στις σαλάτες. Τρώγε και το κρεατάκι σου και τα φρουτάκια σου και τα γαλακτοκομικά σου! Όλα χρειάζονται!

anchelita,

μια χαρά βάρος τα κοριτσάκια σας!

Athkos,

2 κιλά! Τι μπεμπίνια είναι αυτά που έχουμε!!!

Εγώ θα ξεκινήσω με pampers που είναι το απόλυτο best-seller και θα δοκιμάσω και τις πάνες Chicco που σου έρχονται στην πόρτα σου και είναι αρκετά οικονομικές ειδικά στα μικρά νούμερα. Από 6 μηνών μάλλον θα πάρω του Lidl γιατί έχω πάρα πολλές γνωστές και φίλες που λένε πως είναι άριστες και πάμφθηνες!

zacharoula,

από το amazon πήρατε τα μπιμπερό tommee tippee?

Για τα κιλά:

είναι και θέμα γιατρού. Μερικοί σε ζυγίζουν με υστερία, άλλοι σε αφήνουν χαλαρά. Εγώ πάντως που έχω πάρει 5800 ως τώρα αισθάνομαι πως είναι κιλά που θα μπορώ να χάσω και μετά. Δεν χλαπακιάρεν ότι βρω μπροστά μου αλλά δεν στερούμαι κιόλας.

Christina,

συγχαρητήρια για τη β' επιπέδου!

maria*,

για τα μεγέθη των ρούχων: αγόρασα 0-3 όσα θεωρώ πως θα χρειαστώ άμεσα με τη γέννηση του μωρού αλλά επειδή είμαστε πολύ μεγαλόσωμοι οι γονείς (1,80 εγώ και 1,90 ο μπαμπάς και πολύ γεροδεμένοι κιόλας) νομίζω πως θα τα φορέσουμε για 1, το πολύ 2 μήνες. Ότι δώρα μου φέρουν, θα τους πω να είναι 3-6 μηνών.

Τσέκαρε αν είναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού η γυναίκα του γιατρού σου, υπάρχουν λίστες στο internet. Νομίζω μόνο αυτές αμείβονται. :?

Εγώ ξεκίνησα μαθήματα τοκετού και περιποίησης βρέφους στον ΕΟΠΥΥ Νέας Ιωνίας. Επικοινώνησα και με τη Φαιναρέτη και έχω αύριο ραντεβού για να δω τι θα μου πούνε.

Κι εγώ δεν θα αγοράσω πιπίλα, μπιμπερό κλπ. Θα τα πάρω αργότερα που θα αρχίσω να αντλώ για να βγω και καμιά βολτίτσα και να ταΐζει κανας άλλος τη μικρή!

magdou,

από αυτά που έχω διαβάσει, σπάνια είναι ακριβή τα θερμόμετρα με τις υπέρυθρες. Και πήρα και εγώ ένα το χειμώνα και μέτραγε ότι να 'ναι. Θα χρησιμοποιώ απλό ηλεκτρονικό.

Μπατονέττες: μόνο για έξω-έξω, όχι για μέσα στο αυτί

Ταλκ: δεν ξέρω, υπάρχει και υγρό ταλκ

Αντικουνουπικό το χειμώνα: αν δεν έχεις κουνούπια, γιοκ

Αντιηλιακό: ούτως ή άλλως κάτω απο 6 μηνών δεν σε αφήνουν να βάλεις αντιηλιακό

Για τα κιλά του μωρού της ξαδέρφης: άλλα μωρά είναι πιο μεγάλα, άλλα πιο μικρά. Επίσης, μπορεί μία εβδομάδα να πάρει λιγότερο βάρος και την επόμενη να το πάρει όλο μαζεμένο. Επίσης και οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση. Ψυχραιμία! Αν εμπιστεύεται το γιατρό της, όλα καλά.

Lia,

πρόσεχε τριπλά!

5.800...super είναι τα κιλά σου :):):)

Μίλησα και εγω με Φαιναρέτη αλλα έχουν θέσεις μόνο σε πρωινά group και δυστυχώς το Σεπτέμβριο (οι συναντήσεις γίνονται μια φορά την εβδομάδα για 2 μήνες) δεν μπορώ να πάω γιατι θα δουλεύω ακόμη. Μου είπαν όμως οτι προς το τέλος του μήνα θα κάνουν μια συγκέντρωση για να πουν βασικά για τον ανώδυνο τοκετό και τη φροντίδα του μωρού. Εκεί ελπίζω να μπορέσω να πάω γιατι λογικά θα είναι απόγευμα.

Έπρεπε να τους είχα τηλεφωνήσει πιο νωρίς.

age.png

preg.png

Athkos,

είναι λίγο κούκου εκεί πέρα. Αν την είχαμε πάρει νωρίτερα, θα μας είχε πει είναι πολύ νωρίς (πήρε μία φίλη μου και την έκραξαν).

Το τμήμα Ιουνίου-Ιουλίου θα το ξεκινούσαμε 4,5-5 μηνών έγκυες. Δεν θα μας έβαζαν εκεί. Τον Αύγουστο έκλεισαν. Τώρα λένε πήραμε τηλ πολύ αργά. Ότι να 'ναι.... (τμήμα που να ήταν τα μισά μαθήματα Ιούλιο και τα άλλα μισά Σεπτέμβρη δεν είχε απ' ότι κατάλαβα)

Θα πάω αύριο στη συνάντηση και θα μπω να σου πω....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

οχι ρε!!! πω πω θελει πολυ προσοχη επειδη αλλαζει το κεντρο βαρους μας!!! κι εγω οσες φορες δεν εχω σκονταψει στη ζωη μου σκονταφτω τωρα!!! θελει πολυ προσοχη Λιακι φτανουμε στο τελος σιγα σιγα!!!ευτυχωε που εχεις κι αυτο το μαραφετι και δεν ετρεχες στα νοσοκομεια!!!

εγω ειχα παρει 10 και εδω και 1 μηνα και κατι εχω παρει 1 ακομα. ο γιατρος ειπε να μην αφεθω και ξεπερασω τα 20 για να μπορεσουμε να γεννησουμε φυσιολογικα. σκασιλα μου. βαρεθηκα καθε πρωι με αυτη τη ζυγαρια! ολη μου τη ζωη αυτο κανω!!

( μια μακρινη ξαδερφη ειναι 30 εβδομαδων και λεει το μωρακι της ειναι 1 κιλο και 35 εκατοστα. ψεμματα δεν ειναι? ειναι φυσιολογικο 30 εβδομαδων και 1 κιλο???)

σας εχω ζαλισει αλλα εχω πραγματικα πολυ μεγαλο σοι και πεσαμε ολες μαζι να γεννησουμε καθοτι ιδιες ηλικιες...

Ειναι και στον οργανισμό!δεν τρώω παραπανω απ οτι ετρωγα πριν!και το λέω ειλικρινά!δεν είχα πρόβλημα να πω αληθεια λες και γνωριζόμαστε!αλλα βάζω κιλα!!!!πλεον σταμάτησα να κλαίω και συμβιβαστικα! Εμεις στην 26η εβδομάδα ήμασταν 840 γρ αλλα αλλα μωρακια ειναι μικροσωμα και αλλα βγαίνουν πιο τσουπωτα!!και ασε που παίζουν κ οι αποκλίσεις!!

Συγχαρητήρια για την β' Επιπέδου :)

Νομίζω είναι καλύτερα το 3-6 γιατί το μωρό μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Εγω σκέφτομαι να πάρω μόνο ένα 0-3 για να το φορέσει κατα την έξοδο απο το μαιευτήριο και όλα τα άλλα μεγαλύτερα.

Προσοχή κορίτσι μου :)

Αχ νομίζω το 3-6 θα ναι τεράστιο!!!μια φίλη μου γέννησε πριν 1,5 μηνα,μια μπουμπου 3,5 κιλα, της πήρα φορμακι για το χειμώνα 3-6 και μου έστειλε προχτές φωτο και χωράνε δυο μωρα μεσα!χαχα!εγω ως ώρας μονο 0-3 θα πάρω, 10 ζιπουνακια και 5-6 φορμακια!ετδι κι αλλιώς πλυντήριο ολοι μου χουν πει καθε μέρα θα μπαίνει!

Αχ νομίζω το 3-6 θα ναι τεράστιο!!!μια φίλη μου γέννησε πριν 1,5 μηνα,μια μπουμπου 3,5 κιλα, της πήρα φορμακι για το χειμώνα 3-6 και μου έστειλε προχτές φωτο και χωράνε δυο μωρα μεσα!χαχα!εγω ως ώρας μονο 0-3 θα πάρω, 10 ζιπουνακια και 5-6 φορμακια!ετδι κι αλλιώς πλυντήριο ολοι μου χουν πει καθε μέρα θα μπαίνει!

Καλά, θα δεις πώς μεγαλώνουνε!!!! :D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλά, θα δεις πώς μεγαλώνουνε!!!! :D

Μωρε ναι μεγαλώνουν αλλα το πρώτο δίμηνο νομίζω δε θα χρειαστούμε μεγαλύτερο νούμερο!ασε που θα ναι χειμώνας,να μην παίρνουν αέρα απ τις πάντες!χαχαχα

Καλημερα! πηγαμε σημερα το πρωι στο γιατρο τελικα, θα ελειπε απο σημερα το απογευμα!

1920 γραμμαρια ο μπεμπακος μου! σχεδον 2 κιλα το μαναρακι μου!

ολα καλα, μου ειπε χαλαρα απο εδω και περα, οτι και να γινει θα παει καλα, μπηκαμε στην τελικη ευθεια.

ιωαννα τα tommee tippee τα πηραμε απο αμαζον, http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004GCJF9U/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

το ιδιο πακετο στα mothercare το εχει 145 ευρω! ειχαμε καταληξει στα avent, αλλα το πακετο αυτο ηταν πολυ καλο, και ρωτησαμε 2 ζευγαρια φιλους μας που τα χρησιμοποιουν, οτι ειναι πολυ καλα, και ειδικα για τους κολικους.

εγω κοριτσια πηρα φορμακια 0-3. 3-6 ειναι πολυ μεγαλα για νεογεννητα πιστευω. μπορει οντως στους 2- 2μιση μηνες να μην τους κανουν, αλλα αυτο που καταλαβα ειναι να μην παρουμε για newborns. μετα βλεπουμε. υπαρχουν παντως οικονομικες λυσεις, ασε που θα φερουν ενα σκασμο δωρα, τα οποια τα κανεις απο 3-4 μηνων και μετα!

εγω εχω ξεκινησει σιγα σιγα να συγκεντρωνω πραγματα για τη βαλιτσα. Πηρα 3 νυχτικιες με κοντο μανικακι, που ανοιγουν μπροστα. ειναι λιγο γιαγιαδιστικες αλλα τι να κανουμε, ειναι οι πιο βολικες...θα τις συνοδεψω με μια ωραια ρομπα λεπτη που πηρα απο το oysho.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημερα! πηγαμε σημερα το πρωι στο γιατρο τελικα, θα ελειπε απο σημερα το απογευμα!

1920 γραμμαρια ο μπεμπακος μου! σχεδον 2 κιλα το μαναρακι μου!

ολα καλα, μου ειπε χαλαρα απο εδω και περα, οτι και να γινει θα παει καλα, μπηκαμε στην τελικη ευθεια.

ιωαννα τα tommee tippee τα πηραμε απο αμαζον, http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004GCJF9U/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

το ιδιο πακετο στα mothercare το εχει 145 ευρω! ειχαμε καταληξει στα avent, αλλα το πακετο αυτο ηταν πολυ καλο, και ρωτησαμε 2 ζευγαρια φιλους μας που τα χρησιμοποιουν, οτι ειναι πολυ καλα, και ειδικα για τους κολικους.

εγω κοριτσια πηρα φορμακια 0-3. 3-6 ειναι πολυ μεγαλα για νεογεννητα πιστευω. μπορει οντως στους 2- 2μιση μηνες να μην τους κανουν, αλλα αυτο που καταλαβα ειναι να μην παρουμε για newborns. μετα βλεπουμε. υπαρχουν παντως οικονομικες λυσεις, ασε που θα φερουν ενα σκασμο δωρα, τα οποια τα κανεις απο 3-4 μηνων και μετα!

εγω εχω ξεκινησει σιγα σιγα να συγκεντρωνω πραγματα για τη βαλιτσα. Πηρα 3 νυχτικιες με κοντο μανικακι, που ανοιγουν μπροστα. ειναι λιγο γιαγιαδιστικες αλλα τι να κανουμε, ειναι οι πιο βολικες...θα τις συνοδεψω με μια ωραια ρομπα λεπτη που πηρα απο το oysho.

Τέλεια τα κιλά σας!!!!

Εγω για μπιμπερό δεν έχω καταλήξει ακόμη. Σκεφτόμουν τα Dr. Browns & το calma απο την medela.

Αγόρασα και εγω ρόμπα, νυχτικό και πυτζάμες. το νυχτικό όμως δε μου αρέσει καθόλου αλλά δεν μπορούσα να πάρω και τίποτε άλλο γιατι πρέπει υποχρεωτικά να έχει κουμπάκια μπροστά:roll::roll::roll:

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...