Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν νευριασα καθολου!!

την με την πανα θα το κραταω για να μην μου κρυωνει για κανεναν αλλο λογο!!! ειναι λιγο επικινδυνα μονοπατια αυτα ειναι η αληθεια γιατι για να εχεις ζεστη πρεπει να εχεις και λεφτα και οι καιροι που ζουμε ειναι πολυ δυσκολοι. επισκευτηκα παιδιατρο της περιοχης και μου το ειπε αυτο αναμεσα σε αλλα, και το κρατησα ως λογικο δεδομενου οτι ξερει το κλιμα που εχουμε εδω (παραθαλασια περιοχη). το σπιτι ειναι καινουριο και με πολυ καλη μονωση και ειλικρινα εγω πανω απο 17-18 βαθμους δεν εντεχω ειδικα το βραδυ, δεν θα σας αναφερω για τον αντρα μου!!!

οπως ειπε και η Λια αλλα και η παιδιατρος απο τα πατουσακια μπορουμε ευκολα να καταλαβουμε αν κρυωνει εκτος αν το εχουμε βγαλει μολις απο το μπανιο!!!

δεν θυμωσα βρε Ελλη!!! δεν ειμαστε εδω για να το παιξουμε εξυπνες!!! τις ανησυχιες τους φοβους και τις χαρες μας λεμε!!! ολα καλα!!!

(εγω δεν θα αφηνω κανεναν να ακουμπαει το παιδακι μου με πανα η χωρις!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Καλά ολα αυτα που γραψαμε-ειπαμε. Εψαξες να βρεις παιδίατρο στην περιοχή σου φιλικό και ενήμερο προς τον αποκλειστικό θηλασμο;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ελλη μου να ρωτησεις τον παιδιατρο για την παραπανω θερμοκρσια!αυτο που εχω διαβασει ειναι πως τα μωρα το κρυο το αντεχουν , τη πολυ ζεστη οχι!εξου και τα κλασικα ατυχηματα στο αμαξι!οταν λεω μεγαλη θερμοκρασια προφανως ειναι πανω απο 25 βαθμους!στοπατρικο μου που εχουμε ξυλοσομπα το μπανιο που ειναι ακριβως απεναντι εχει 27 βαθμους!!!!βεβαια καιει ολη μερα!εσυ προφανως θα το ρυθμισεις αλλιως!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Καλά ολα αυτα που γραψαμε-ειπαμε. Εψαξες να βρεις παιδίατρο στην περιοχή σου φιλικό και ενήμερο προς τον αποκλειστικό θηλασμο;

Εχουμε 2-3 εδω γυρω και πηγα στην πρωτη αλλα εχω σκοπο να παω σε ολες. Μου ειπε πως υποστηριζει τον θηλασμο αλλα οταν την ρωτησα ποια ειναι η διαφορα στην καμπυλη αναπτυξης νομιζω απεφυγε να μου απαντησει. Εκτος κι αν ειναι ιδεα μου. Βασικα εγω σε αλλη ηθελα να παω αλλα ςλειπε σε εξωτερικο ραντεβου. Αυτη η αλλη ειναι και στο αγια σοφια και εχουν τμημα παιδικης παχυσαρκιας. Πιστευω θα ειναι περισσοτερο ενημερωμενη. Παντως πιο ευκολα διαλεξα γυναικολογο παρα παιδιατρο!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

καλημερα κοριτσια! γραψατε αρκετα μεσα στο σκ...

λοιπον, σχετικα με τη θερμοκρασια που λεγατε, μπηκα σε διαφορα σαιτς ( δεν εχω ρωτησει παιδιατρο το ξεκαθαριζω!) και λενε τα περισσοτερα οτι η φυσιολογικη θερμοκρασια για μωρα ειναι 20-22 βαθμοι. Απο εκει και περα, αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι εαν εχεις λιγοτερο η περισσοτερο, δεν θα παθει το παιδι, απλα διαμορφωνεις το ντυσιμο του αναλογα- πχ, εαν εχεισ 17-18 βαθμους, του φορας πιο χοντρο φορμακι ισως και ζακετακι, η το εχεις μονιμα τυλιγμενο με κουβερτουλα. Η εαν εχεις 23-25 βαθμους, το εχεις με πιο ελαφρυ ντυσιμο και σεντονακι. λεω εγω τωρα....απλα ειναι αυτο που καταλαβαινω. παλια οι γονεις μας, σιγουρα δεν ειχαν αυτονομη θερμανση, και σιγουρα δεν μεγαλωναν με σταθερη θερμοκρασια 22 βαθμους. οτι μπορεις βεβαια να προσφερεις απο ποιοτητα ζωης και καθημερηνοτητας στο παιδακι σου ειναι το καλυτερο,αλλα στο τελος προσφερεις το καλυτερο βαση των δυνατοτητων σου.

αυτο που ξερω σιγουρα, ειναι οτι λιγα σπιτια θα εχουν την δυνατοτητα να εχουν σταθερη θερμοκρασια 22 βαθμους. οι περισσοτεροι θα εχουν σχετικα λιγοτερο, με βαση τις τιμες του πετρελαιου.

εμεις μενουμε στο διονυσο ( για τις μη αθηναιες, ειναι βουνο στην αθηνα, που εχουμε 3-4 φορες χιονια το χειμωνα και αποκλεινομαστε) και δεν βαζουμε πετρελαιο. εχουμε κλιματιστικο που πιανει κουζινα σαλον διαδρομο ( ειναι μικρο σπιτι) και αλλο ενα κλιματιστικο στο δωματιο μας που μεσα ειναι το μπανιο μας. στο σαλονι εχουμε ενεργειακο τζακι, που τα σκ αναβουμε μονο αυτο και το σπιτι γινεται απιστευτα ζεστο! μονο το μικρο μπανιο και το δωματιο του μπεμπη μενει, οπου θα βαλουμε ενα θερμαντικο σωμα, απλα.

τωρα, για τα φορμακια, εχω παρει 12 ζιπουνακια - εσωρουχακια με κοντο μανικακι, και 3 με μακρυ μανικι για τα πολλα κρυα. Απο φορμακια, εχω παρει 8 βαμβακερα, και 3 βελουτε επισης για τα πολλα κρυα. και εχω παρει και 2 πιο βαρια για εξω με κουκουλιτσα. αυτα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

φτασαμε 1.400γρ!!! :D

με πολυ καλο υγρο.. και θεση!!

μας εκανε κατι σχεδια αλλο πραγμα!! Σαν παπι ηταν!

Τελικα μαλλον δεν θα γεννησουμε πιο νωρις, αλλα μας εδωσε utrogestan και ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του παιδιου να ειμαστε καλλυμενοι.

μου εβαλε ενα κωλοχερο για το κιλα... αλλο πραγμα!!! μασα κομμενη μου ειπε... ειμαι +10κιλα και μεχρι το τελος μπορω μεχρι και να τα διπλασιασω!

:mad::mad::mad: μου κοπηκαν τα ποδια!!! και να πω οτι τρωω και πολυ να πω παει στο διαολο... με σαλατες θα τη βγαζω απο εδω και περα!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Και εμεις ειχαμε γιατρο,ειμαστε 800 και 900 γρ.Μια χαρα ειπε.Στις 28 εβδ.θα παω να κανουμε ντοπλερ και μετρηση τραχήλου και απο τα αποτελεσματα του τραχήλου, θα αποφασισει ποτε θα κανουμε τις ενεσεις κορτιζονης και ποσες δοσεις.Μου εγραψε και καμπυλη ζαχαρου.Γενικα τον ειδα αισιοδοξο.Απο κιλα εχω παρει 5 και μου ειπε ειναι καλα, δεν χρειαζονται περισσοτερα, γιατι δεν ειναι απιθανο να αρχισω να βαζω με τρελους ρυθμους απο εδω και περα.Ειδαμε και φατσες αλλα ηταν πολυ πλακωμενες, στο μετωπο της μιας ηταν η πατουσα της αλλης! Ομορφουλες μου φανηκαν :tongue::tongue::tongue:

zh9bp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Είχαμε και εμείς γιατρό χθες και φτάσαμε τα 2 κιλά και η μαμά τα +10 :) Για τα δικά μου κιλά δε μου είπε κάτι ο γιατρός οπότε φαντάζομαι όλα καλά.

Κάναμε και dopler και όλα καλά.

Για τα ρούχα του μωρού εγω ρώτησα μια φίλη που γέννησε πέρσι τον Οκτώβριο και μου είπε οτι στο σπίτι έβαζε στο μωρό εσώρουχο κοντομάνικο και απ' έξω φορμάκι μακρυμάνικο (κυρίως βαμβακερό). Επίσης μέσα απο το φορμάκι έβαζε και καλτσούλες.

Κάπου είχα διαβάσει οτι για τον ύπνο τα καλύτερα είναι τα βαμβακερά.

Για έξω απο το σπίτι του έβαζε μακρυμάνικο εσωρουχάκι και βελουτέ φορμάκι, καλτσάκια, σκουφάκι και κάτι χοντρές φόρμες που υπάρχουν ειδικά για το κρύο. Ειδικά οι τελευταίες δε ξέρω πόσο χρήσιμες είναι για την Αθήνα ή άλλα μέρη που δεν έχει πολύ κρύο. Εγω εχω ήδη δυο (απο ξαδέλφη μου) και θα δω αν θα της χρησιμοποιήσω εδω.

Σε γενικές γραμμές πάντως αυτό το ντύσιμο θα εφαρμόσω και εγω γιατι το σπίτι είναι αρκετά ζεστό. Συν της άλλοις δε θέλω να μάθω το μωρό με πολλά ρούχα γιατί φοβάμαι να μην αρρωσταίνει εύκολα (ειδικά όταν θα πηγαίνουμε στο χωριό μου που έχει χόνια και γενικότερα περισσότερο κρύο).

Τι ρουχα θα παρετε μαζι στο μαιευτηριο για το μωρο;;; Εγω επειδη εφτιαξα την βαλιτσα πηρα κοντομανικα 4-5 με τα μπουτακια εξω και 2-3 ολοσωμα (μακρυμανικα με τα μπουτακια μεσα). Καλα ειναι ή να τα παρω ολα μακρυμανικα;;; Εχω και μακρυμανικα με τα μπουτακια εξω... μηπως ειναι καλυτερα;;; πφφφφ.... πελαγωσα!

Πανες πηρα Λιμπερο για δοκιμη αλλα θελω να παρω και παμπερς... νομιζω πως ειναι στο παιδι βεβαια... !! Η γειτονισα μου του βαζει του LIDL και λεει οτι τις εχει καταβολευτει... τι να πω!!;;; Βλεποντας και κανοντας!

Δεν είναι πολλά τα 4-5? Λογικά όλες τις ημέρες της νοσηλείας φοράει τα ρούχα που δίνει το νοσοκομείο και χρειάζεται να φορέσεις τα δικά του κατα την έξοδο απο το μαιευτήριο. Έτσι φαντάζομαι οτι γίνεται αλλά για σίγουρα θα ρωτήσω και τη μαία του γιατρού μου.

Και εγω με Libero λέω να ξεκινήσω αλλά θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω και τις παμπερς.

Τελικα μαλλον δεν θα γεννησουμε πιο νωρις, αλλα μας εδωσε utrogestan και ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του παιδιου να ειμαστε καλλυμενοι.

μου εβαλε ενα κωλοχερο για το κιλα... αλλο πραγμα!!! μασα κομμενη μου ειπε... ειμαι +10κιλα και μεχρι το τελος μπορω μεχρι και να τα διπλασιασω!

:mad::mad::mad: μου κοπηκαν τα ποδια!!! και να πω οτι τρωω και πολυ να πω παει στο διαολο... με σαλατες θα τη βγαζω απο εδω και περα!

Και εμεις ειχαμε γιατρο,ειμαστε 800 και 900 γρ.Μια χαρα ειπε.Στις 28 εβδ.θα παω να κανουμε ντοπλερ και μετρηση τραχήλου και απο τα αποτελεσματα του τραχήλου, θα αποφασισει ποτε θα κανουμε τις ενεσεις κορτιζονης και ποσες δοσεις.Μου εγραψε και καμπυλη ζαχαρου.Γενικα τον ειδα αισιοδοξο.Απο κιλα εχω παρει 5 και μου ειπε ειναι καλα, δεν χρειαζονται περισσοτερα, γιατι δεν ειναι απιθανο να αρχισω να βαζω με τρελους ρυθμους απο εδω και περα.Ειδαμε και φατσες αλλα ηταν πολυ πλακωμενες, στο μετωπο της μιας ηταν η πατουσα της αλλης! Ομορφουλες μου φανηκαν :tongue::tongue::tongue:

Συγχαρητήρια!!!!

age.png

preg.png

καλημερα κοριτσια!

πολυξενη και εμεις 1.400 ημασταν 29weeks! τωρα εχω ραντεβου την πεμπτη το απογευμα και ανυπομονω να δω ποσο πηγε ο μπεμπακος μου!

Για τα κιλα, εγω εχω παρει 14 στο συνολο μεχρι τωρα, και δεν μου εχει πει τιποτα. μου λεει ολα οκ

anchelita και εγω θα κανω ενεσουλες κορτιζονης, ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει, δεν εχω ιδεα ποτε. μαλλον λιγο πριν γεννησω. μια χαρα τα κοριτσακια σου!

athkos 2 κιλα το μωρακι! μια χαρα! πατε πολυ καλα σε βαρος!Σχετικα με τις πανες, μαλλον εγω θα ξεκινησω με pampers και βλεπω στη πορεια τι θα πει και ο μπεμπακος!

Εμεις το σκ τελειωσαμε με το δωματιο, τωρα περιμενουμε μονο το καροτσι και τα μπιμπερο απο την αγγλια - πηραμε τα tommee tippee τελικα, μας ειπαν οτι ειναι τα καλυτερα.

Ρε κοριτσια, σε τι συχνοτητα αισθανεσθε τα μπεμπακια σας? εμενα με ειχε τρελανει 6-7 μερες τωρα, και σημερα ειναι πιο ησυχος...νιωθω μια κλωτσια που και που αλλα γενικα ειναι ησυχος. Και ανησυχω για ακομη μια φορα! τουλαχιστον μεθαυριο εχω γιατρο, οποτε θα τελειωσει η αγωνια.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

καλημερα κοριτσια!

πολυξενη και εμεις 1.400 ημασταν 29weeks! τωρα εχω ραντεβου την πεμπτη το απογευμα και ανυπομονω να δω ποσο πηγε ο μπεμπακος μου!

Για τα κιλα, εγω εχω παρει 14 στο συνολο μεχρι τωρα, και δεν μου εχει πει τιποτα. μου λεει ολα οκ

anchelita και εγω θα κανω ενεσουλες κορτιζονης, ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει, δεν εχω ιδεα ποτε. μαλλον λιγο πριν γεννησω. μια χαρα τα κοριτσακια σου!

athkos 2 κιλα το μωρακι! μια χαρα! πατε πολυ καλα σε βαρος!Σχετικα με τις πανες, μαλλον εγω θα ξεκινησω με pampers και βλεπω στη πορεια τι θα πει και ο μπεμπακος!

Εμεις το σκ τελειωσαμε με το δωματιο, τωρα περιμενουμε μονο το καροτσι και τα μπιμπερο απο την αγγλια - πηραμε τα tommee tippee τελικα, μας ειπαν οτι ειναι τα καλυτερα.

Ρε κοριτσια, σε τι συχνοτητα αισθανεσθε τα μπεμπακια σας? εμενα με ειχε τρελανει 6-7 μερες τωρα, και σημερα ειναι πιο ησυχος...νιωθω μια κλωτσια που και που αλλα γενικα ειναι ησυχος. Και ανησυχω για ακομη μια φορα! τουλαχιστον μεθαυριο εχω γιατρο, οποτε θα τελειωσει η αγωνια.

Εγω υπάρχουν μέρες που το αισθάνομαι αρκετά συχνά και άλλες που είναι πολύ ήσυχο και θα το αισθανθώ το πολύ 1-2 φορές (ή τουλάχιστον τόσες θα το καταλάβω). Πάντως τα σημεία που το νοιώθω πια είναι πολύ συγκεκριμένα....ψηλά στην κοιλιά και λίγο δεξιά και χαμηλά.

Ήθελα και εγω να ρωτήσω το γιατρό χθες αλλά το ξέχασα.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγω υπάρχουν μέρες που το αισθάνομαι αρκετά συχνά και άλλες που είναι πολύ ήσυχο και θα το αισθανθώ το πολύ 1-2 φορές (ή τουλάχιστον τόσες θα το καταλάβω). Πάντως τα σημεία που το νοιώθω πια είναι πολύ συγκεκριμένα....ψηλά στην κοιλιά και λίγο δεξιά και χαμηλά.

Ήθελα και εγω να ρωτήσω το γιατρό χθες αλλά το ξέχασα.

ναι καπως ετσι και εγω. εγω του το εχω αναφερει καποιες φορες, αλλα δεν εχω λαβει συγκεκριμενη απαντηση. Δεν τον εχει ανησυχήσει οποτε δεν εχει δωσει και ιδιαιτερη σημασια. τι να πω..θα τον ξαναρωτησω και εγω, ομως πιστευω οτι ισως ειναι και θεμα θεσης - δηλαδη να κλωτσαει προς τα μεσα, να εχει γυρισει με τη πλατουλα του προς τη κοιλια μας. λεω εγω τωρα...παντως μεχρι να ξαναεπανελθει σε μερα με πολλες πολλες κλωτσιες, η ανησυχια χτυπαει κοκκινο! και τουλαχιστον 3 εκτακτους υπερυχους...τι να πω.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

ναι καπως ετσι και εγω. εγω του το εχω αναφερει καποιες φορες, αλλα δεν εχω λαβει συγκεκριμενη απαντηση. Δεν τον εχει ανησυχήσει οποτε δεν εχει δωσει και ιδιαιτερη σημασια. τι να πω..θα τον ξαναρωτησω και εγω, ομως πιστευω οτι ισως ειναι και θεμα θεσης - δηλαδη να κλωτσαει προς τα μεσα, να εχει γυρισει με τη πλατουλα του προς τη κοιλια μας. λεω εγω τωρα...παντως μεχρι να ξαναεπανελθει σε μερα με πολλες πολλες κλωτσιες, η ανησυχια χτυπαει κοκκινο! και τουλαχιστον 3 εκτακτους υπερυχους...τι να πω.

Κάτι αντίστοιχο έπαθα στις διακοπές και αν δε με συγκρατούσε ο άντρας μου θα είχα πάει για υπέρηχο (είχα ήδη βρει γιατρό) :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ πάντως νομίζω οτι όταν είναι γυρισμένο προς τη σπονδυλική στήλη δεν καταλαβαίνουμε τις κινήσεις (τουλάχιστον αυτό λέω στον εαυτό μου).

Εμένα προς το παρόν είναι με το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω και μου είπε ο γιατρός να είμαι λίγο προσεκτική στις κινήσεις μου για να μην πιέσει περισσότερο απ'οτι πρέπει με τα πόδια.

age.png

preg.png

συγχαρητήρια κορίτσια... μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!!!

Και εμείς κάναμε την β επιπέδου εχθές... όλα καλά :tongue::tongue::tongue:

Έκανα και την καμπύλη ζαχάρου... μεγάλη ταλαιπωρία γιατί ο γιατρός ήθελε την τρίωρη και με δείγμα κάθε 30λεπτά... δηλαδή 7 φορές μου πήραν αίμα. Αλλά τι να κάνουμε!

Πάντως με τα κιλά είναι σχετικό... η αδελφή μου έλεγε ότι στο τελευταίο τρίμηνο πίεζε το μωρό το στομάχι της και δεν μπορούσε να φάει...μόνο μικρές μερίδες...και πειναγε κιολας... φίλες μου πάλι μου είπαν ότι πήραν πολλά κιλά ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια που έχετε τελειώσει με τα ψώνια μπορείτε να μας στείλετε μία λίστα με ότι πήρατε και αφορά το μωρό???? από πιπίλες, κρέμες και αφροντουζ μέχρι και την κούνια!!! θέλω να δω ότι δεν ξεχνάω κάτι σημαντικό.

kPAZp2.png

Γεια σας κοριτσακια! Διαβάζω τα σχόλια σας και χαίρομαι που είστε ολες καλα και τα μπεμπακια ακομα καλύτερα!

Καλα που το αναφέρατε για τα ζιπουνακια, έψαχνα μακρυμάνικα αλλα μου αλλάξετε γνώμη και θα πάρω αμανικα για μεσα απο τη φορμιτσα!

Τι νούμερο τα πήρατε; 0-3; Η και 3-6;

Χριστινακι θα σου πρότεινα τους πρώτους μηνες να μη δώσεις καθόλου πιπιλα για να βοηθήσεις το θηλασμο, αλλα οπως προτιμάς!

Απο πραγματάκια τα ουσιαστικά δεν τα εχω πάρει ακομα, παρά μόνο κατι άσχετα ρούχαλακια που τα ζήλεψα!

Τελείωσα το βιβλίο της πατσουρου , το οποίο ηταν μοναδικό, υπέροχο, έμαθα πολλα πράγματα για το θηλασμο...το καλύτερο βιβλίο θηλασμου!

Τωρα εχω ξεκινήσει το βιβλίο Τι να περιμένεις οταν είσαι έγκυος.

Επισης σημερα που ειπε ο γιατρός μου πως η γυναίκα του ειναι σύμβουλος θηλασμου και παραδίδει μαθηματα ανώδυνου τοκετού. Ετσι λοιπόν μολις πάω στην 28η εβδομαδα θα ξεκινήσουμε!

Εχει κάνει κάποια άλλη κοπέλα μαθηματα ανώδυνου τοκετού;

unJ4p3.png

Μαρία ευχαριστώ για την συμβουλή... δεν το ήξερα :-)

Μαθήματα δεν θα κάνω γιατί ξέρω από τώρα ότι πάω για καισαρική. Η αδελφή μου είχε κάνει και τα βρήκε πολύ ενδιαφέροντα.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...