Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Εγω θα κάνω αυτό που λέει η Ιωάννα... θα του φοράω ένα κοντομάνικο με έξω τα μπουτάκια (ζιπουνακ)ι από μέσα... και απέξω ένα κορμάκι...

ακόμα και με τα βελουτέ δεν νομίζω να ζεστένεται γιατί κάνει κρύο το χειμώνα στο σπίτι μας... Η θερμοκρασία έξω είναι λίγο πιο πάνω από μηδέν... και μέσα όταν δεν είναι αναμένο το καλοριφέρ πέφτει αμέσως... αλλά και με το καλοριφέρ είναι γύρω στους 19 στην καλύτερη περίπτωση!!! Κάναμε μόνωση στην ταράξα τώρα μπας και είναι λίγο καλύτερα φέτος... θα δείξει. Εγώ πάντως φοράω πολύ χοντρές κάλτσες και φόρμα και όταν αράξω στο καναπέ μπορεί να πάρω και κουβερτούλα.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινακι εχεις δικιο! κι εμεις μη νομιζεις οτι εχουμε 25 βαθμους μεσα στο σπιτι. κραταμε σταθερη θερμοκρασια στους 15-16 και ειμαστε πολυ καλα. ενταξει οταν αραζουμε καναπε εχουμε κι εμεις μια κουβερτουλα. αλλα και για τα μωρακια δεν θελει υπερβολες. καλο ειναι να μην τα μαθουμε στην πολυ ζεστη, μπροστα μας θα το βρουμε με την τιμη του πετρελαιου... λεω μεχρι 17-18 το πολυ να εχω...

τι κριμα που θα ειναι χειμωνας και δεν θα μπορω να εχω σε κοινη θεα τα μπουτακια του να τα τσιμπολογαω....:D:D:D:D:D

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

επισης καλο ειναι αφου μπαινουμε ολες σιγα σιγα στον 6ο να εχουμε μια επικοινωνια ετσι για να ξερουμε οτι ειμαστε ολες καλα... ευχομαι τα καλα νεα βεβαια να ερθουν για ολες απο τον νοεμβρη...

Μάλλον μπερδευτηκες. Στον έβδομο μπαινουμε. Εγώ παράδειγμα που βάση της ΠΗΤ αλλάζω καθε 2 του μηνος μηνα μπαινω στον 7ο 2 Σεπτεμβρίου. Στον 8ο 2 Οκτωβρίου και στον 9ο 2 Νοεμβρίου. Και από εκει και πέρα μετράω αντιστροφα μέχρι 2 Δεκεμβριου που συμπληρώνω 40 βδομάδες.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χριστινακι εχεις δικιο! κι εμεις μη νομιζεις οτι εχουμε 25 βαθμους μεσα στο σπιτι. κραταμε σταθερη θερμοκρασια στους 15-16 και ειμαστε πολυ καλα. ενταξει οταν αραζουμε καναπε εχουμε κι εμεις μια κουβερτουλα. αλλα και για τα μωρακια δεν θελει υπερβολες. καλο ειναι να μην τα μαθουμε στην πολυ ζεστη, μπροστα μας θα το βρουμε με την τιμη του πετρελαιου... λεω μεχρι 17-18 το πολυ να εχω...

τι κριμα που θα ειναι χειμωνας και δεν θα μπορω να εχω σε κοινη θεα τα μπουτακια του να τα τσιμπολογαω....:D:D:D:D:D

Ναι αλλά η θερμοκρασια που πρέπει να υπαρχει για το παιδί ειναι 18 με 22 βαθμουςράρα το καλύτερο είναι 19-20 που ειναι στη μέση. Και για το μπανακι θελει 2 βαθμούς πάνω. Δηλαδή αν εχεις 19 βαθμούς κανονικά στο δωμάτιο που θα του κανείς μπανιο θελει 21.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα μελλουσες μανες!!! Τι κανουν τα σκαθαρια σας;;;

Εμεις περσυ καλοριφερ δεν βαλαμε καθολου μα καθολου, βολευτηκαμε με το ενεργειακο τζακι στον κατω οροφο και με λιγο air-condition στο δωματιο πριν τον υπνο στον επανω οροφο, βεβαια δεν ειχαμε κρυο χειμωνα καθολου εδω!! Φετος θα βαλουμε πετρελαιο και θα το εχουμε στους 17-18 βαθμους, δεν χρειαζονται υπερβολες νομιζω!!

Υπνοσακο δεν παιρνω! Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μ'αρεσει! Εχω ακουσει τα καλυτερα, αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να πειστω!!

Τι ρουχα θα παρετε μαζι στο μαιευτηριο για το μωρο;;; Εγω επειδη εφτιαξα την βαλιτσα πηρα κοντομανικα 4-5 με τα μπουτακια εξω και 2-3 ολοσωμα (μακρυμανικα με τα μπουτακια μεσα). Καλα ειναι ή να τα παρω ολα μακρυμανικα;;; Εχω και μακρυμανικα με τα μπουτακια εξω... μηπως ειναι καλυτερα;;; πφφφφ.... πελαγωσα!

Πανες πηρα Λιμπερο για δοκιμη αλλα θελω να παρω και παμπερς... νομιζω πως ειναι στο παιδι βεβαια... !! Η γειτονισα μου του βαζει του LIDL και λεει οτι τις εχει καταβολευτει... τι να πω!!;;; Βλεποντας και κανοντας!

Ασχετο... σημερα ψιχαλισε για καμια ωριτσα!!! ΤΙ ΧΑΡΑ;; ειχαμε να δουμε νερο απο το τελος μαϊου!!! Μυρισε βροχη!!!:D

Μαριμπελ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕ!!!! :D:D:D:D

Ιοαζον συγχαρητηρια για το θηριακι σας!!

Ζαχαρουλα παει το πρωτο μαξιλαρακι.... ευχομαι να φτασετε ως το τελευταιο χωρις κοπο!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Μάλλον μπερδευτηκες. Στον έβδομο μπαινουμε. Εγώ παράδειγμα που βάση της ΠΗΤ αλλάζω καθε 2 του μηνος μηνα μπαινω στον 7ο 2 Σεπτεμβρίου. Στον 8ο 2 Οκτωβρίου και στον 9ο 2 Νοεμβρίου. Και από εκει και πέρα μετράω αντιστροφα μέχρι 2 Δεκεμβριου που συμπληρώνω 40 βδομάδες.
Ναι αλλά η θερμοκρασια που πρέπει να υπαρχει για το παιδί ειναι 18 με 22 βαθμουςράρα το καλύτερο είναι 19-20 που ειναι στη μέση. Και για το μπανακι θελει 2 βαθμούς πάνω. Δηλαδή αν εχεις 19 βαθμούς κανονικά στο δωμάτιο που θα του κανείς μπανιο θελει 21.

καθολου δεν μπερδευτηκα. δεν ειμαστε εδω μονες μας εδω ειναι κοριτσια που γεννανε αρχες νοεμβρη μεχρι και τελος δεκεμβρη, γενικα το ειπα και οχι συγκεκριμενα.

το μεχρι 22 το ακουω πρωτη φορα απο εσενα!! ειναι υπερβολη, κανενα σπιτι δεν εχει 22 βαθμους θερμοκρασια!! οσο το εψαξα λενε οτι η φυσιολογικη θερμοκρασια ειναι απο 16-19. εσυ βεβαια αν η παιδιατρος σου σου πει να εχεις 22 πρεπει να την ακουσεις. εμενα μου ειπε οτι και το 19 ειναι υπερβολη αφου το μωρακι θα ειναι ντυμενο θα εχει την πανουλα του που θα το κραταμε και θα το κραταμε σχεδον συνεχεια μιας και θα θηλασω αποκλειστικα. εγω μεγαλωσα σε σπιτι χωρις θερμανση μια σομπα πετρελαιου στην κουζινα μονο και δεν αρρωστησα σχεδον ποτε απ οτι μου λεει η μαμα μου.

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλημερα και καλο μηνα!!!

Και μεις Σπιτι μόνιμα εχουμε 18-20 βαθμούς!ειτε με τζάκι είτε με καλοριφέρ!εγω αυτο που ξέρω ειναι πως θα δούμε ανάλογα με το μωρο και τη θερμοκρασια!εγω εντός σπιτιού θα ξεκινήσω με κοντομανικο ζιπουνακι και μακρυμανικο φορμακι (βαμβάκερο η βελουτε δεν ξέρω) και μετα ανάλογα!αμα τα πατουσακια ειναι δροσερά σημαίνει πς κρυωνει!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς πέρσι δεν ανάψαμε καθόλου καλοριφέρ....

στο σαλόνι είμασταν ΟΚ με το ενεργειακό τζάκι και στο δωμάτιο απλά σκεπαζόμασταν με πολλά (ή σπανίως air condition) !!! Με το τζάκι η θερμοκρασία έφτανε γύρω στους 20-22 για να είμαστε ΟΚ.... στους 17 εγώ κρύωνα και στους 24 είχε ζέστη. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λέει η Έλλη. Το πρωί που ξύπναγα η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι ήταν κάτω από 10. Τουρτούριζα μέχρι να ετοιμαστώ για τη δουλειά.

Οπότε φέτος δεν έχουμε επιλογή.. πρέπει να ανάβουμε και καλοριφέρ... :-).

Το καλοριφέρ το βάζουμε συνήθως στους 19 - 20

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως φίλη μου που μένει στα Μεσόγεια (κοντά στο αεροδρόμιο) σε μονοκατοικία και πέρυσι δεν άναψε καθόλου καλοριφέρ και τη βγάλανε με 16 βαθμούς μέσα στο σπίτι,

μου είπε πως φέτος που περιμένουν το 3ο τους παιδί θα φάνε όλα τα λεφτά τους στη θέρμανση. Το νεογέννητο καλό είναι να μην το ξεπαγιάζεις... Μετά μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία τους, νεογέννητα όχι.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

καθολου δεν μπερδευτηκα. δεν ειμαστε εδω μονες μας εδω ειναι κοριτσια που γεννανε αρχες νοεμβρη μεχρι και τελος δεκεμβρη, γενικα το ειπα και οχι συγκεκριμενα.

το μεχρι 22 το ακουω πρωτη φορα απο εσενα!! ειναι υπερβολη, κανενα σπιτι δεν εχει 22 βαθμους θερμοκρασια!! οσο το εψαξα λενε οτι η φυσιολογικη θερμοκρασια ειναι απο 16-19. εσυ βεβαια αν η παιδιατρος σου σου πει να εχεις 22 πρεπει να την ακουσεις. εμενα μου ειπε οτι και το 19 ειναι υπερβολη αφου το μωρακι θα ειναι ντυμενο θα εχει την πανουλα του που θα το κραταμε και θα το κραταμε σχεδον συνεχεια μιας και θα θηλασω αποκλειστικα. εγω μεγαλωσα σε σπιτι χωρις θερμανση μια σομπα πετρελαιου στην κουζινα μονο και δεν αρρωστησα σχεδον ποτε απ οτι μου λεει η μαμα μου.

Καταρχάς μην νευριασεις. Με παρεξηγησες! Εγώ μίλησα για την πλειοψηφία. ΣΥΓΝΩΜΗ αν έκανα λάθος. Κατά δεύτερον όσες ξέρω αυτό λένε. Κατ εξαίρεση αυτά που είπαν στην κουνιαδα μου ότι το παιδί το περισσότερο που μπορεί να αντέξει είναι 28 βαθμούς. Οριστε; λέω.. Δεν σχολίασα.. Και εγώ με σόμπα μεγάλωσα και τώρα πλέον:cool: σόμπα εχω και θα παλεύω να μην ξεπερναω τους 20βαθμούς κελσίου. Το παιδί δεν θα είναι σκεπασμένο μόνο το εσωρουχακι του και το φορμακι του θα φοράει. Με πάνα θα το αγκαλιάζεις και εσύ; Και εγώ σκοπεύω για αποκλειστικό θηλασμό και ψάχνομαι απο την αρχή σε σημειο να ξέρω τι γίνεται σχετικά και στο νοσοκομείο που θα γεννήσω. Η μάνα δεν είναι υποχρεωμένη να αγκαλιάζει το παιδί με πάνα.. Όλοι οι άλλοι ναι. Αρκεί να έχει καθαρά χέρια. (εγώ θα προμηθευτώ με ντετολ αντιβακτηριδιακο Τζελ). Τέλος πάντων η κάθε μια λέει τις απόψεις της.. ΣΥΓΝΩΜΗ και πάλι αν προσβαλα κάποιον..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καταρχάς μην νευριασεις. Με παρεξηγησες! Εγώ μίλησα για την πλειοψηφία. ΣΥΓΝΩΜΗ αν έκανα λάθος. Κατά δεύτερον όσες ξέρω αυτό λένε. Κατ εξαίρεση αυτά που είπαν στην κουνιαδα μου ότι το παιδί το περισσότερο που μπορεί να αντέξει είναι 28 βαθμούς. Οριστε; λέω.. Δεν σχολίασα.. Και εγώ με σόμπα μεγάλωσα και τώρα πλέον:cool: σόμπα εχω και θα παλεύω να μην ξεπερναω τους 20βαθμούς κελσίου. Το παιδί δεν θα είναι σκεπασμένο μόνο το εσωρουχακι του και το φορμακι του θα φοράει. Με πάνα θα το αγκαλιάζεις και εσύ; Και εγώ σκοπεύω για αποκλειστικό θηλασμό και ψάχνομαι απο την αρχή σε σημειο να ξέρω τι γίνεται σχετικά και στο νοσοκομείο που θα γεννήσω. Η μάνα δεν είναι υποχρεωμένη να αγκαλιάζει το παιδί με πάνα.. Όλοι οι άλλοι ναι. Αρκεί να έχει καθαρά χέρια. (εγώ θα προμηθευτώ με ντετολ αντιβακτηριδιακο Τζελ). Τέλος πάντων η κάθε μια λέει τις απόψεις της.. ΣΥΓΝΩΜΗ και πάλι αν προσβαλα κάποιον..

δεν νευριασα καθολου!!

την με την πανα θα το κραταω για να μην μου κρυωνει για κανεναν αλλο λογο!!! ειναι λιγο επικινδυνα μονοπατια αυτα ειναι η αληθεια γιατι για να εχεις ζεστη πρεπει να εχεις και λεφτα και οι καιροι που ζουμε ειναι πολυ δυσκολοι. επισκευτηκα παιδιατρο της περιοχης και μου το ειπε αυτο αναμεσα σε αλλα, και το κρατησα ως λογικο δεδομενου οτι ξερει το κλιμα που εχουμε εδω (παραθαλασια περιοχη). το σπιτι ειναι καινουριο και με πολυ καλη μονωση και ειλικρινα εγω πανω απο 17-18 βαθμους δεν εντεχω ειδικα το βραδυ, δεν θα σας αναφερω για τον αντρα μου!!!

οπως ειπε και η Λια αλλα και η παιδιατρος απο τα πατουσακια μπορουμε ευκολα να καταλαβουμε αν κρυωνει εκτος αν το εχουμε βγαλει μολις απο το μπανιο!!!

δεν θυμωσα βρε Ελλη!!! δεν ειμαστε εδω για να το παιξουμε εξυπνες!!! τις ανησυχιες τους φοβους και τις χαρες μας λεμε!!! ολα καλα!!!

(εγω δεν θα αφηνω κανεναν να ακουμπαει το παιδακι μου με πανα η χωρις!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Οκ! Μάλλον φταίει ο γραπτός λογος... Ας πούμε εγώ εσώρουχα μόνο κοντομανικα του πήρα. (όχι το τελείως κοντο μανικι ούτε το τελειως μακρυ ομως). Έπειτα εγω θα παλεύω με τη θερμοκρασία γιατι ακριβώς λογο οικονομικού είναι που τα τελευταία χρονια έχουμε πομπές στο σπίτι. Εχω σόμπα στο δωμάτιο όπου θα πάρω θερμόμετρο χώρου, θα είναι η μια η μπαλκονοπορτα ανοιχτη αυτή που είναι δίπλα στη.σομπα (όχι τέντα ρεντα! Λίγο ίσα ίσα) είναι σε σημειο που δεν θα χτυπάει ρεύμα το παιδι οποτε είναι οκ (αν ηταν αλλιώς δεν θα την άνοιγα εννοείται). Αν βλέπω τα σκούρα και δεν μπορω να ριξω θερμοκρασια θα το αφήνω με το εσώρουχο για λίγο μέχρι να δω οτι είναι εντάξει. Ας πουμε μπανακι θα το κάνω στο δωματιο (λόγω από τις σομπες στο μπάνιο δεν υπαρχει θέρμανση. Το σκεφτόμαστε να πάμε και για κατουρημα. Σχολίασα με χιούμορ πέρισυ λέγοντας ότι θα αρχισουμε να κάνουμε μπάνιο με εσωθερμικες στολές καταδυσης. Μονο εγώ γέλασα...). Οσο για τις αγκαλιές δεν μπορώ να απαγορεψω στη μάνα μου η στην πεθερά μου (γενικά στους παππουδες του) να το παρουν αγκαλια. Για τρίτους συμφωνώ. Οι μοναδικοί τρίτοι που θα το αγκαλιάσουν θα είναι οι νοσοκομες και οι γιατροι όσο θα είμαι στο νοσοκομείο).

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...