Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

εμενα το δωματιο του μπεμπη, δεν εχει καν μπαλκονι, και θα πρεπει να τα βγαζω στον κηπο συνεχεια - που βγαινεις μεσα στον χειμωνα καθε ωρα, οποτε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο καδος....

τον ειχα δει και εγω τον anglecare και ειναι πιο οικονομικος, αλλα δεν νομιζω οτι αποφευγονται οι μυρωδιες, γιατι ειναι σαν ενας απλος καδος, ενω στον αλλο τα εγκλωβιζεις!

Νομίζω πως όπως τον κλείνεις, τα σφραγίζει μέσα στην σακούλα και για αυτό δεν βρωμάνε. Έτσι "δουλεύουν" αυτοί οι κάδοι, δηλαδή.

Εμένα μου τον σύστησε φίλη που τώρα είναι η μικρή της 18 μηνών.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια...

εγώ εχθές πήρα τα πράγματα για το μωρό από την αδελφή μου και έχω ενθουσιαστεί...

μου έδωσε φορμάκια, ρουχαλάκι, μπουφανάκια, σεντόνια, κουβέρτουλες, σελτεδάκι, σαλιάρες, καλτούλες, αποστειρωτή, μπανάκι, ζυγαριά, relax, πάρκο, κάθισμα για το αυτοκίνητο... βασικά σχεδόν τα πάντα!!! Το καρότσι και το καθισματάκι για φαγητό, θα μας το δώσει με το που θα γεννήσω.

Νομίζω ότι έχω βρει και μία κούνια που μου αρέσει πολύ, αλλά δεν θα την πάρω ακόμα! Το ΣΚ θα δω πιο αναλυτικά τι μου έδωσε και θα κάνω λίστα με τι χρειάζομαι.

Αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ λίγα... :-)

kPAZp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

εγώ εχθές πήρα τα πράγματα για το μωρό από την αδελφή μου και έχω ενθουσιαστεί...

μου έδωσε φορμάκια, ρουχαλάκι, μπουφανάκια, σεντόνια, κουβέρτουλες, σελτεδάκι, σαλιάρες, καλτούλες, αποστειρωτή, μπανάκι, ζυγαριά, relax, πάρκο, κάθισμα για το αυτοκίνητο... βασικά σχεδόν τα πάντα!!! Το καρότσι και το καθισματάκι για φαγητό, θα μας το δώσει με το που θα γεννήσω.

Νομίζω ότι έχω βρει και μία κούνια που μου αρέσει πολύ, αλλά δεν θα την πάρω ακόμα! Το ΣΚ θα δω πιο αναλυτικά τι μου έδωσε και θα κάνω λίστα με τι χρειάζομαι.

Τυχερούλα!!!! Μεγειές!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

με γεια σας! τι καλα που εχεις την αδερφη σου να σου τα παρεχει! εμας ειναι το πρωτο παιδακι και απο τις δυο πλευρες :D

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Νομίζω πως όπως τον κλείνεις, τα σφραγίζει μέσα στην σακούλα και για αυτό δεν βρωμάνε. Έτσι "δουλεύουν" αυτοί οι κάδοι, δηλαδή.

Εμένα μου τον σύστησε φίλη που τώρα είναι η μικρή της 18 μηνών.

και δεν ειχε θεμα με τις μυρωδιες δηλαδη? τι να πω...

αυριο εχω εξορμηση τελευταια στα μαγαζια, εχω μερικα πραγματα που χρειαζομαι ακομη ( θερμομετρο, ζυγαρια, καλυμμα για το στρωματακι του μωρου, επιθεματα στηθους για εμενα κτλ) και θα παω αυριο μιας και καποιες προσφορες τελιεωνουν αυριο. υπαρχει ενα σημειο στην εθνικη, στο περιστερι, που ειναι μαζεμενα πολλα bebe μαγαζια, ηρα λητω mothercare και λιγο πιο πανω το motherbaby, θα τα γυρισουμε μια ολα να παρουμε ο,τι μας λειπει. και απο την εθνικη η προσβαση για εμας ειναι πανευκολη! κατα τα αλλα ολα τα ρουχαλακια μας ηρθαν, και σημερα ερχονται κουνια συρταριερα - αλλαξιερα μπανακι πορτ μπεμπε καθισμα αυτοκινητου! το καροτσι μονο θα ερθει μεσα στο σεπτεμβρη!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

και δεν ειχε θεμα με τις μυρωδιες δηλαδη? τι να πω...

αυριο εχω εξορμηση τελευταια στα μαγαζια, εχω μερικα πραγματα που χρειαζομαι ακομη ( θερμομετρο, ζυγαρια, καλυμμα για το στρωματακι του μωρου, επιθεματα στηθους για εμενα κτλ) και θα παω αυριο μιας και καποιες προσφορες τελιεωνουν αυριο. υπαρχει ενα σημειο στην εθνικη, στο περιστερι, που ειναι μαζεμενα πολλα bebe μαγαζια, ηρα λητω mothercare και λιγο πιο πανω το motherbaby, θα τα γυρισουμε μια ολα να παρουμε ο,τι μας λειπει. και απο την εθνικη η προσβαση για εμας ειναι πανευκολη! κατα τα αλλα ολα τα ρουχαλακια μας ηρθαν, και σημερα ερχονται κουνια συρταριερα - αλλαξιερα μπανακι πορτ μπεμπε καθισμα αυτοκινητου! το καροτσι μονο θα ερθει μεσα στο σεπτεμβρη!

Το motherbaby θα είναι κλειστό αύριο. Μέχρι 31/8 λέει κλειστό στο site τους.

Από το internet πήρατε ρουχαλάκια;

Από ποιο site???

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Το motherbaby θα είναι κλειστό αύριο. Μέχρι 31/8 λέει κλειστό στο site τους.

Από το internet πήρατε ρουχαλάκια;

Από ποιο site???

κριμα..δεν πειραζει ομως. εσω παει 2 φορες και δεν τρελαθηκα.

πηραμε απο tesco clothing και next direct - και τα δυο ειναι γνωστα στην αγγλια. και απο τα δυο πολυ πολυ ευχαριστημενη, για το next direct εχω να πω οτι καθοτι πιο ακριβα τα ρουχαλακια ηταν μοναδικης ποιοτητας. και του tesco πολυ καλα για αυτα που πληρωσα. στις αντιστοιχες τιμες στην ελλαδα εβρισκα στα jumbo - καμια σχεση ποιοτητα πολυ ανωτερα.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

οσα κοριτσακια κανατε τις αγορες σας τι φανελακια πηρατε? κοντο μανικι και μπουτακια εξω??

Από αυτά που μου είπαν οι φίλες μου που έχουν ήδη παιδιά,

φοράς αυτό με το κοντό μανικάκι και τα μπουτάκια έξω (το ζιπουνάκι) ως εσώρουχο και από πάνω ένα μακρυμάνικο-μακρυπόδαρο είτε λίγο πιο χοντρό βαμβάκι, είτε βελουτέ (το φορμάκι).

Αυτά για μέσα στο σπίτι.

Για έξω από το σπίτι έχω ένα κενό σε σχέση με τι του φοράς....:rolleyes:

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Από αυτά που μου είπαν οι φίλες μου που έχουν ήδη παιδιά,

φοράς αυτό με το κοντό μανικάκι και τα μπουτάκια έξω (το ζιπουνάκι) ως εσώρουχο και από πάνω ένα μακρυμάνικο-μακρυπόδαρο είτε λίγο πιο χοντρό βαμβάκι, είτε βελουτέ (το φορμάκι).

Αυτά για μέσα στο σπίτι.

Για έξω από το σπίτι έχω ένα κενό σε σχέση με τι του φοράς....:rolleyes:

ενταξει γιατι η μαμα μουη επιμενει οτι πρεπει να παρω μακρυμανικο ζιπουνακι αλλα εγω πιστευω ειναι υπερβολη αφου το σπιτι μας εχει θερμανση και τζακι.

αν δεις στα site που ειπε η Ζαχαρουλα οτι παρηγγειλε, νομιζω και αλλα κοριτσια, θα βρεις πολυ ωραιες ιδεες για την κουκλιτσα σου!!! εχουμε ξετρελαθει που τα κοιταμε!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

ενταξει γιατι η μαμα μουη επιμενει οτι πρεπει να παρω μακρυμανικο ζιπουνακι αλλα εγω πιστευω ειναι υπερβολη αφου το σπιτι μας εχει θερμανση και τζακι.

αν δεις στα site που ειπε η Ζαχαρουλα οτι παρηγγειλε, νομιζω και αλλα κοριτσια, θα βρεις πολυ ωραιες ιδεες για την κουκλιτσα σου!!! εχουμε ξετρελαθει που τα κοιταμε!!!

Μα και εμείς όταν ντυνόμαστε το χειμώνα (εμείς οι κρυουλιάρες) τα φοράμε σε στρώματα τα ρούχα. Εννοώ κοντομάνικο από μέσα, μακρυμάνικο μετά, ζακέτα αν χρειάζεται κλπ. Στην αρχή μέσα στο σπίτι θα είμαστε και θα 'χουμε και το μωρό πολλές ώρες αγκαλιά. Λογικά θα σκάει με 2 μακρυμάνικα (το εσωρουχάκι και το φορμάκι).

Στην τελική το βλέπεις και στην πράξη. Αλλά αν όντως έχεις φυσιολογικά ζεστό σπίτι δεν νομίζω πως είναι καλό να μάθεις το παιδί να φοράει πολλά ρούχα. Επειδή είμαι κρυουλιάρα, σκέφτομαι κι εγώ πώς θα κάνω τη μικρή να μην κρυώνει με το παραμικρό όπως εγώ (κρυώνει = τουρτουρίζει)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κορίτσια,τι φορμάκια αγοράζετε?Βελουτέ η βαμβακερα?Η μαμα μου δεν κρατιέται και αρχισε τις αγορές.Οι πωλήτριες της είπαν οτι για μεσα στο σπίτι καλα ειναι να παρει βελουτε αλλα να παρει και μερικα βαμβακερα για τον υπνο, γιατι δεν ειναι καλο να κοιμαται με τα βελουτε!Ισχυει κατι τετοιο??Με ρωτησε τι θλω για να μου τα παρει και ειλικρινα δεν εχω ιδεα!

zh9bp2.png

Κορίτσια,τι φορμάκια αγοράζετε?Βελουτέ η βαμβακερα?Η μαμα μου δεν κρατιέται και αρχισε τις αγορές.Οι πωλήτριες της είπαν οτι για μεσα στο σπίτι καλα ειναι να παρει βελουτε αλλα να παρει και μερικα βαμβακερα για τον υπνο, γιατι δεν ειναι καλο να κοιμαται με τα βελουτε!Ισχυει κατι τετοιο??Με ρωτησε τι θλω για να μου τα παρει και ειλικρινα δεν εχω ιδεα!

Ανάλογα και την θερμοκρασία του σπιτιού σου.

Εγώ σκεφτόμουνα πως επειδή είναι ζεστό το σπίτι μας, τα βελουτέ θα τα χρειαστώ λιγότερο.

Επίσης, από την έρευνα που έχω κάνει είναι πιο ασφαλές να κοιμίζεις τα μωρά με υπνόσακο (για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου, σόρρυ, ελπίζω να μην σας φρικάρω) και όχι με κουβέρτα.

Την πρώτη χρονιά δεν κουνιούνται και δεν ξεσκεπάζονται, οπότε δεν "χρειάζεται" ο υπνόσακος. Αλλά αν τον έχει συνηθίσει το μωρό από τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο χρόνο (που σκουληκιάζει πλέον στον ύπνο του και ξεσκεπάζεται) τον έχει μάθει και δεν γκρινιάζει.

Εγώ πήρα ήδη υπνόσακο από το ΙΚΕΑ.

Όταν φοράς υπνόσακο, από μέσα του φοράς ένα βαμβακερό μακρυμάνικο (γιατί οι βρεφικοί υπνόσακοι είναι αμάνικοι).

Μήπως να πάρεις περισσότερα βαμβακερά φορμάκια και μερικά βελουτέ και αν χρειαστείς κι άλλα την ξαναστέλνεις να σου ψωνίσει;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ιωάννα αυτο δεν το κατάλαβα με τον υπνόσακος!σηβ ουσία βοηθάει για αργότερα άμα τον ξεκινήσεις απο νωρίς;;

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...