Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Εγω σαν ελευθερη επαγγελματιας σταματησα πολυ νωριτερα τη δουλεια, και θα επιστρεψω οποτε ειμαι ετοιμη!!! Βεβαια αυτο εχει και τα αρνητικα του οπως, 0 εισοδημα και αποκακρυνση απο την αγορα, που θα με αναγκασει οταν επιστρεψω στη δουλεια να προσπαθησω πολυ για να ξαναμαζεψω την πελατεια μου. Αλλα ενταξει, για οσο αντεχω θα αφοσιωθω στο παιδι μου που ειναι πιο σημαντικο!:D

Και εγω οσο δεν δουλευω=εισοδημα 0. ειμαι μεν ελευθερος επαγγελματιας, αλλα εχω σχεση μισθωτου. ασε που και εγω οσο μεινω εκτος, κινδυνευω με αντικατασταση χωρις καμια υποχρεωση απο τον εργοδοτη μου. το μονο θετικο ειναι οτι κανενας αλλος δεν κανει τη δουλεια μου, και απο τον απριλιο που της το εχω πει, δεν εχει κανει προσληψη ακομη! τι να πω....

τα μπεμπακια να ειναι καλα, και ολα τα υπολοιπα θα τα βρουμε κοριτσια, αυτο εχω να πω!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα!!! Χαλια υπνο εκανα το βραδυ, πολυ κλωτσιδι ο γιος μου και με ξυπνουσε καθε 1 ωρα!!!:roll::roll:

Ουτε εγω κοιμηθηκα χτες.Ειμαι στο τσακ να παρω το γιατρο τηλ, που θα τον παρω τελικα.Ολο το βραδυ ενιωθα αυτες τις αναταραξεις, σαν κυματα στην κοιλια και εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν τελικα ειναι μονο απο τα παιδια.Βεβαια πετρωματα και τετοια δεν νιωθω αλλα και παλι ειναι πολυ εντονα ωρες ωρες και εχει κολλησει το μυαλο μου, μηπως ειναι συσπασεις.Οποτε θα τον τηλ για να ηρεμησω.

Μου φαινεται πολυ καλος ο γιατρος σου!!! Δεν σε αγχωνει και αυτο ειναι πολυ σημαντικο! Ευχομαι να φτασετε τον πιο μακρινο σας στοχο σε εβδομαδες, και ολα να πανε τελεια! :D Ναι ειναι πολυ πολυ χαλαρος.Ευτυχως δλδ γιατι εγω ειμαι το αντιθετο και πανικοβαλομαι με το παραμικρο, οποτε ενας αγχωτικος γιατρος θα με διελυε!

Εγω σαν ελευθερη επαγγελματιας σταματησα πολυ νωριτερα τη δουλεια, και θα επιστρεψω οποτε ειμαι ετοιμη!!! Βεβαια αυτο εχει και τα αρνητικα του οπως, 0 εισοδημα και αποκακρυνση απο την αγορα, που θα με αναγκασει οταν επιστρεψω στη δουλεια να προσπαθησω πολυ για να ξαναμαζεψω την πελατεια μου. Αλλα ενταξει, για οσο αντεχω θα αφοσιωθω στο παιδι μου που ειναι πιο σημαντικο!:D

και εγω ελ. επαγγελματιας - στα χαρτια ομως! τελος παντων, και εγω παντως πιστευω οτι μετα τους 3-4 μηνες αρχιζει ισως η αναγκη να βγεις λιγο εξω. τουλαχιστον για ατομα που εχουν συνηθίσει να ειναι ενεργητικα - εννοω επαγγελματικα ενεργητικά.

Ακριβως τα ιδια.Εισοδημα μηδεν, εισφορες να τρεχουν.Αστα.Το μονο "πλεονεκτημα" οτι μπορω και ρυθμιζω τις ωρες δουλειας, τοσο κατα την εγκυμοσυνη οσο και μετα.

zh9bp2.png

Καλημερααααα!!! Χαλια υπνο εκανα το βραδυ, πολυ κλωτσιδι ο γιος μου και με ξυπνουσε καθε 1 ωρα!!!:roll::roll:

Ουτε εγω κοιμηθηκα χτες.Ειμαι στο τσακ να παρω το γιατρο τηλ, που θα τον παρω τελικα.Ολο το βραδυ ενιωθα αυτες τις αναταραξεις, σαν κυματα στην κοιλια και εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν τελικα ειναι μονο απο τα παιδια.Βεβαια πετρωματα και τετοια δεν νιωθω αλλα και παλι ειναι πολυ εντονα ωρες ωρες και εχει κολλησει το μυαλο μου, μηπως ειναι συσπασεις.Οποτε θα τον τηλ για να ηρεμησω.

Μου φαινεται πολυ καλος ο γιατρος σου!!! Δεν σε αγχωνει και αυτο ειναι πολυ σημαντικο! Ευχομαι να φτασετε τον πιο μακρινο σας στοχο σε εβδομαδες, και ολα να πανε τελεια! :D Ναι ειναι πολυ πολυ χαλαρος.Ευτυχως δλδ γιατι εγω ειμαι το αντιθετο και πανικοβαλομαι με το παραμικρο, οποτε ενας αγχωτικος γιατρος θα με διελυε!

Ακριβως τα ιδια.Εισοδημα μηδεν, εισφορες να τρεχουν.Αστα.Το μονο "πλεονεκτημα" οτι μπορω και ρυθμιζω τις ωρες δουλειας, τοσο κατα την εγκυμοσυνη οσο και μετα.

εχεις τεβε? εχω εχω τεβε και σκεφτομαι τι να κανω αυτους τους μηνες που δεν θα δουλευω. θα ζητησω βεβαια απο τον εργοδοτη μου ( εχω μπλοκακι αλλα απο τοτε που ξεκινησα να δουλεω δουλευω σε εναν εργοδοτη, 8ωρο ο οποιος δεν μου επιτρεπει να δουλευω και αλλου! τρελο εεε?) να μου καλυψει τις εισφορες αυτο το 3μηνο, αλλα το βλεπω πολυ χλωμο. και σκεφτομαι να κανω διακοπη για 3 μηνες, να μην πληρωνω τουχαλιστον τα 540 το διμηνο.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

σιγουρα θα βρεις γυναικα. απλα θα θελει λιγο ψαξιμο!

σκεφτονται να κοψουν το εξαμηνο του ΟΑΕΔ? απιστευτο μου φαινεται παντως. να μου πεις, εαν δεν εχει το κρατος, δεν εχει. πληρωνουμε τα φαγοποτια τοσων ετων.

Ναι έτσι λένε αλλά το συζητάνε εδω και ένα χρόνο περίπου. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά πραγματικά θα ήθελα να ισχύει.

Το θετικό με εμένα είναι οτι θα έχω κάποιο εισόδημα κατα την απουσία αλλά σημαντικά μειωμένο. Το βέβαιο είναι οτι αν θέλω να διατηρήσω τη δουλειά μου θα πρέπει κατα το διάστημα της απουσίας μου να δουλεύω κάποιες ώρες απο το σπίτι. Πρόβλημα ωστόσο θα υπάρξει με την επιστροφή και τις ώρες απασχόλησης καθώς δεν υπάρχει 8ωρο. Θα το αντιμετωπίσω όμως τότε :)

age.png

preg.png

Καλημέρα!!εγω απ οταν ήρθαμε Γιαννενα το Σεπτέμβρη είμαι ανεργη αλλα δεν έψαξε και εντατικά δουλεια λογω του οτι ήμουν σίγουρη πως μεσα στο χειμώνα θα τα καταφέρουμε και ξέραμε πως θα ναι δύσκολη εγκυμοσύνη λογω τραχήλου!ειμαι όμως ενεργητική απο το Σπιτι,μιας και ζωγραφιζω και πλεον αγιογραφω!απο νέο έτος που θα αρχίσουν οι εργολαβίες σε εκκλησίες θα ζητήσω να κάνω τη δουλεια απ το Σπιτι γιατι θα ναι πολυ νωρίς να αφήσω το μωρο!βεβαια δεν εχουμε και κανέναν μιας και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου μέρους σε άλλες πόλεις!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

λια μην ανησυχεις! και εμενα κανει κατι τετοια. κουνιεται σαν τρελουτσικος 4-5 μερες, και μετα για 2 μερες ειναι τοοοσο ησυχος! τον ακουω 1-2 φορες το πολυ την ωρα. ετσι εχω καταληξει 2 φορες για εκτακτο υπερυχο - απο δικη μου ανησυχια βεβαια. ο γιατρος παντα με βρισκει υπερβολικη! παρεπιπτοντως, εχω και εγω doppler, το anglesounds, εσυ ποιο εχεις???

Και γω αυτο το ντόπλερ έχω!!τα χει βγάλει τα λεφτα του ουυυυυ!απ την πρωτη κι όλας χρήση!!εμενα εχει απο προχτές το βράδυ που κουνιέται ασταμάτητα!!!το φχαριστιεμαι!!!

Εγώ πήγα νοσοκομείο εχθές το βράδυ και μου έφυγε το άγχος... αλλιώς είχα 3 βράδια να κοιμηθώ καλά... από την Παρασκευή που άρχισαν οι συσπάσεις!!

Anyway, η μπέμπα έχει μεγαλώσει πολύ... και κλωτσάει συνέχεια... οι γιατροί εκεί ήταν πάρα πολύ καλοί και με ημέμησαν. Θα συνεχισω να παίρνω τα utopar αλλά ο τράχηλος δεν έχει επηρεαστεί... οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος. Συνεχίζω να είμαι κρεβάτι βέβαια για μερικές μέρες για καλό και για κακό.

Γενικά εγώ να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να σταματήσω τη δουλεια από τώρα... τουλάχιστον στην δουλεια ξεφεύγω και περνάει πιο γρήγορα ο καιρός... αλλιώς όλη μέρα μετράω εβδομάδες και μέρες!!!! Δεν θα διακινδύνευα με τίποτα το μωρό, αλλά όσο ο γιατρός το επιτρέπει θέλω να πηγαίνω :-)

Πολλές ελεύθερες επαγγελματίες έχουμε στην παρέα :-). Άσχημο αυτό να μην δικαιούσε τίποτα...

Ioazon μην το σκέφτεσαι καθόλου.... και εγώ αν μπορούσα θα έπερνα το 9μηνο ή το 6μηνο του ΟΑΕΔ αλλά δυστυχώς δεν δικαιούμαι τίποτα από τα δύο... έτσι υποχρεωτικά πίσω στη δουλειά σε 63 ημερολογιακές μέρες!!! Και μετά ότι κανονική άδεια πάρω...

Μου φαίνεται απίστευτα λίγο!!!

kPAZp2.png

Καλημερα!!Μιλησα με το γιατρο χτες και μου ειπε να μην ανησυχω για τις αναταραξεις, την στιγμη που ουτε απο πονο συνοδευονται, ουτε σκληραινει η κοιλια.Ειναι απλα απο τις κινησεις των παιδιων, που λογω του περιορισμενου χωρου που εχει το καθενα, γινονται αισθητες πιο εντονα με γυμνο ματι, απ'οτι αν ειχα ενα παιδι.Και οταν του ειπα , μα γιατρε, αυτες παιζουν kick boxing εκει μεσα, χτες επι 2 ωρες πηγαινε πανω κατω η κοιλια μου και δωστου εξογκωματα μου λεει, οτι αυτο ειναι σημαδι οτι ειναι πολυ δραστηριες και ειναι θετικο!Οποτε υπομενω και ξαγρυπναω, γιατι οι αγαπημενες τους ωρες ειναι τα ξημερωματα!!! Κατα προτιμηση 3-5!!Τη Δευτερα που εχω ραντεβου θα του πω να μου πει ακριβως τι να προσεχω για να καταλαβω τις συσπασεις, αν και πηρα ηδη μια ιδεα, απο τα οσα γραφουν τα κοριτσια παραπανω.

zh9bp2.png

Εγώ πήγα νοσοκομείο εχθές το βράδυ και μου έφυγε το άγχος... αλλιώς είχα 3 βράδια να κοιμηθώ καλά... από την Παρασκευή που άρχισαν οι συσπάσεις!!

Anyway, η μπέμπα έχει μεγαλώσει πολύ... και κλωτσάει συνέχεια... οι γιατροί εκεί ήταν πάρα πολύ καλοί και με ημέμησαν. Θα συνεχισω να παίρνω τα utopar αλλά ο τράχηλος δεν έχει επηρεαστεί... οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος. Συνεχίζω να είμαι κρεβάτι βέβαια για μερικές μέρες για καλό και για κακό.

Γενικά εγώ να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να σταματήσω τη δουλεια από τώρα... τουλάχιστον στην δουλεια ξεφεύγω και περνάει πιο γρήγορα ο καιρός... αλλιώς όλη μέρα μετράω εβδομάδες και μέρες!!!! Δεν θα διακινδύνευα με τίποτα το μωρό, αλλά όσο ο γιατρός το επιτρέπει θέλω να πηγαίνω :-)

Πολλές ελεύθερες επαγγελματίες έχουμε στην παρέα :-). Άσχημο αυτό να μην δικαιούσε τίποτα...

Ioazon μην το σκέφτεσαι καθόλου.... και εγώ αν μπορούσα θα έπερνα το 9μηνο ή το 6μηνο του ΟΑΕΔ αλλά δυστυχώς δεν δικαιούμαι τίποτα από τα δύο... έτσι υποχρεωτικά πίσω στη δουλειά σε 63 ημερολογιακές μέρες!!! Και μετά ότι κανονική άδεια πάρω...

Μου φαίνεται απίστευτα λίγο!!!

Καλημερα!!Μιλησα με το γιατρο χτες και μου ειπε να μην ανησυχω για τις αναταραξεις, την στιγμη που ουτε απο πονο συνοδευονται, ουτε σκληραινει η κοιλια.Ειναι απλα απο τις κινησεις των παιδιων, που λογω του περιορισμενου χωρου που εχει το καθενα, γινονται αισθητες πιο εντονα με γυμνο ματι, απ'οτι αν ειχα ενα παιδι.Και οταν του ειπα , μα γιατρε, αυτες παιζουν kick boxing εκει μεσα, χτες επι 2 ωρες πηγαινε πανω κατω η κοιλια μου και δωστου εξογκωματα μου λεει, οτι αυτο ειναι σημαδι οτι ειναι πολυ δραστηριες και ειναι θετικο!Οποτε υπομενω και ξαγρυπναω, γιατι οι αγαπημενες τους ωρες ειναι τα ξημερωματα!!! Κατα προτιμηση 3-5!!Τη Δευτερα που εχω ραντεβου θα του πω να μου πει ακριβως τι να προσεχω για να καταλαβω τις συσπασεις, αν και πηρα ηδη μια ιδεα, απο τα οσα γραφουν τα κοριτσια παραπανω.

αντε βρε ολα καλα ειναι!!! βεβαια ολες ανησυχουμε με το παραμικρο δεν εισαστε μονες σας!! εμενα αυτες τις μερες με τη ζεστη ισα που το ακουω πολλες φορες τη μερα βεβαια αλλα πολυ ηρεμο ειναι. ετσι και βραδιασει ομως αρχιζουμε!!! το παιδακι μου δεν αντεχει καθολου τη ζεστη!!!

εγω ειμαι ευγνωμων που μπορεσα να σταματησω τη δουλεια απο την πρωτη μερα γιατι ειναι και τετοια η φυση της που πιθανοτατα θα ειχα σοβαρο προβλημα ιδιαιτερα μεσα στο καλοκαιρι μιας και δουλευω ως επι το πλειστον σε εξωτερικο χωρο. και θα παρω το μειωμενο ωραριο μου σε ρεπο βγαινει περιπου 3-4 μηνες αν δεν κανω λαθοςκαι αν προλαβω και το 6μηνο του ΟΑΕΔ και μιας και θα τελειωνει ο χρονος θα παρω και την κανονικη μου αδεια ενα μηνα οποτε βγαινει περιπου 11 μηνες (υπολογιζω απο τα αλλα κοριτσια) {ελπιζω μεχρι οταν ερθει ο καιρος να επιστρεψω να εχω στην κοιλιτσα μου το δευτερο παιδακι μου}:-D:-D:-D

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!Πολλά και διάφορα τα νέα σας!Σας διάβασα όλες απλά δεν είχα χρόνο να γράψω. Τον τελευταίο καιρό πηγαίνω συνεχώς στο χωριό μου που έχει απίστευτη δροσιά όλη μέρα γιατί στην πόλη με την ζέστη δεν την παλεύω!Την Παρασκευή πήγαμε για ένα 3ημεράκι στη Χαλκιδική. Πολύ ωραία ήταν, αλλάξαμε λίγο περιβάλλον, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα. Φοβόμουν πως όταν έμπαινα στο νερό τρόμαζε ο μπέμπης από την αλλαγή θερμοκρασίας κ στη συνέχει δεν κολυμπούσα μήπως κ πάθω κάτι...οπότε καταλαβαίνεται...πλατσούριζα στα ρηχά σαν τις πάπιες!!!

Αύριο έχουμε κ τον πολιτικό μας γάμο αλλά δεν αγχώνομαι...πολύ απλά πράγματα. Θα πάμε μόνοι μας με 2-3 φίλους...Τα υπόλοιπα στον θρησκευτικό.

Επίσης έχω να σας πω πως ο μπεμπάκος είναι ιδιαίτερα δραστήριος ειδικά το βράδυ μετά τις 23.00...κάνει τραμπολίνο στην κοιλιά μου. Κ φυσικά δε μπορώ να κοιμηθώ. Αν κ η κοιλιά μου ακόμη είναι μικρή, ξαπλώνω αριστερά, νιώθω ένα χτύπημα-λέω ενοχλείται ο κύριος από εδώ-γυρνάω δεξιά νιώθω κλοτσιά από τα δεξιά-λέω κι εδώ ενοχλείται ο μίστερ...κ αφού μπρούμυτα δεν επιτρέπεται τη βγάζω για λίγο ανάσκελα, που από ότι ξέρω δεν είναι κ η καλύτερη θέση ύπνου. Στα κιλά είμαι περίπου +5. Τέλοσπάντων, αυτά δεν έχουν σημασία. Ας είναι καλά τα μωράκια μας κι ας τυραννιόμαστε εμείς λιγάκι.

Όσο για τις συσπάσεις που λέγατε, το νιώθω κι εγώ αυτό (το να γίνεται η κοιλιά πέτρα για λίγο κ μετά να χαλαρώνει), αλλά πίστευα πως είναι το μωρό που κάπου τρυπώνει. Την Δευτέρα 1/9 έχω ραντεβού στο γιατρό, οπότε θα τον ρωτήσω.

Ουφ σας ζάλισα...να ρωτήσω κάτι στο τέλος?Μερικές φορές που με κλοτσάει το μωράκι, νιώθω συγχρόνως κ χτυπήματα χαμηλά (στο πιπί). Σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο????

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

magdou,

βλέπω κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια! Προγραμματίζετε ήδη το 2ο!!!!!

maribell,

νομίζω είναι νωρίς για να αισθάνεσαι το μπεμπέ τόσο χαμηλά. Ρώτα το γιατρό....

Πήγαμε κι εμείς γιατρό χθες.

1100 και λυσσάει μέσα στην κοιλιά μου! Έκανα και ντόπλερ, όλα καλά! :D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Σημερα έχασα πολλα χρονια απ τη ζωή μου!πηγα το απόγευμα τουαλέτα και είχα στο σκουπισμα ροζ αίμα!τρελαθηκα οπως καταλαβαίνετε,πήγαμε αμέσως για υπερηχο!!ευτυχως ολα καλα!ο μπεμπης καλα,καμια αποκόλληση ουτε σπάσιμο νερών!αυριο θα κάνω γενικές ούρων και αίματος μήπως ειναι ουρολοιμωξη!αποστευτο άγχος!!!ουφφφ!!! Ο μπεμπης 840γρ!!

Μαριμπελ και γω το νιώθω αλλα απ οτι μου πε ο γιατρός δε φτάνει εκει απλα ειναι αντανάκλαση!ειναι λιγο ενοχλητικό γιατι μια που κλωτσαει δυο που τρέχω τουαλέτα!!

Σημερα έχασα πολλα χρονια απ τη ζωή μου!πηγα το απόγευμα τουαλέτα και είχα στο σκουπισμα ροζ αίμα!τρελαθηκα οπως καταλαβαίνετε,πήγαμε αμέσως για υπερηχο!!ευτυχως ολα καλα!ο μπεμπης καλα,καμια αποκόλληση ουτε σπάσιμο νερών!αυριο θα κάνω γενικές ούρων και αίματος μήπως ειναι ουρολοιμωξη!αποστευτο άγχος!!!ουφφφ!!! Ο μπεμπης 840γρ!!

Όλα καλά, ρε κορίτσι όμως!

Α παπα, άγχος που τράβηξες....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

ολα καλα λια! και εγω ειχα λιγο αιματακι στο πρωτο τριμηνο, και δεν ηταν τιποτα! μου ειχε πει οα γιατρος μου οτι μερικες φορες σπαει κανενα αγγειο κτλ.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...