Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!

πωπω τι τελεια που ειναι το αραλικι....πολυ θα το ηθελα! και ειναι μια πολυ πιεστικη μερα στη δουλεια σημερα. αντε να περασει η τσαγκαροδευτερα.

εμας το σαββατο ερχονται τα επιπλακια μας, και θα πρεπει να στησουμε τη κουνια, η αλλαξιερα ειναι ετοιμη. πως και πως το περιμενω!

Επισης, εχετε καμια ενημερωση για το doppler? ποια εβδομαδα το κανουμε? ξεχασα να ρωτησω το γιατρο τη προηγουμενη εβδομαδα που πηγα, θα πρεπει να τον παρω καποια στιγμη.

εγω εκλεισα ηδη το ραντεβου μου για τις 18/10. στην 32η εβδομαδα γινεται. μου ειπε ο γιατρος οτι εχουν μια διεθνη βαση δεδομενων που περνανε την επιμερους αναπτυξη του εμβρυου (χερακια ποδαρικια κρανιο και δεν θυμαμαι τι αλλο) για να δουν αν μεγαλωνουν οσο και τα αλλα παιδακια ανα τον κοσμο. οχι ο γυναικολογος μου, ο υπερηχογραφιστης μου που μου κανει τις εξετασεις.

πω πω μονο εγω ειμαι τοσο πισω??? ουτε χρωμα στο δωματιο δεν εχω καταληξει!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω μονο εγω ειμαι τοσο πισω??? ουτε χρωμα στο δωματιο δεν εχω καταληξει!!!

Καλα, μην νομιζεις και εμεις στο σχεδιασμο ειμαστε ακομα.Ψαχνουμε χρωματα, επιπλα,αυτοκολλητα.Σημερα κοιτουσα για χαλια (online παντα):tongue:. Στη θεωρια τα εχουμε βρει ολα, στην πραξη να δουμε ποτε θα ξεκουνηθουμε να κανουμε τιποτα.Παντως μαλλον κατεληξα σε καροτσι και καθισμα αυτοκινητου!Τις προσεχεις εβδομαδες θα παω να τα δω και απο κοντα και να κλεισει το θεμα!

zh9bp2.png

Καλημερα κοριτσια!

πωπω ποσο βαριεμαι να δουλεψω! εχω ενα μηνα ακομη περιπου στη δουλεια - θα σταματησω κατα τα τελη σεπτεμβριου, μιας και γυρω στις 15 οκτωβριου θα γεννησω, και ανυπομονω! ενας μηνακος εμεινε ακομη...βεβαια θα γυρισω μετα τις γιορτες, κατα τισ 15-20 γεναρη. το μωρακι θα μου το κρατησουν η μαμα μου που μενει δεκα λεπτα κοντα μας και η πεθερα μου που μενει απο κατω. εσεις τι πλανα εχετε σχετικα με το θεμα?

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημέρες!

Εγώ είμαι από τις τυχερές του δημόσιου τομέα.

Υποχρεωτική άδεια 2 μήνες πριν και 3 μήνες μετά τον τοκετό.

Προαιρετικά 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου, που θα την πάρω.

Σήμερα έχω ραντεβού με τη γιατρό!!!!

(από 11/7 έχω να κάνω υπέρηχο)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι ελευθ.επαγγελματιας.Το γραφειο το εχει αναλαβει απο την αρχη ο αντρας μου.Εγω σταματησα να πηγαινω, απο τους πρωτους μηνες(ειχα διαφορα καφε και τετοια και επρεπε να ειμαι ξαπλα).Και θα συνεχισω να ειμαι σπιτι για οσο χρειαστει, μετα τη γεννα.Εκτος και τρελαθω απο τα μωρα και την κλεισουρα και θελω απο μονη μου να βγω, οποτε το δω ως διεξοδο,Βοηθεια παντως θα εχω απο τη μανα μου, που μενει 2 τετραγωνα μακρυα.

Ιοαζον, με το καλο να δεις το μπεμπε!

zh9bp2.png

Καλημερα κοριτσια!

πωπω ποσο βαριεμαι να δουλεψω! εχω ενα μηνα ακομη περιπου στη δουλεια - θα σταματησω κατα τα τελη σεπτεμβριου, μιας και γυρω στις 15 οκτωβριου θα γεννησω, και ανυπομονω! ενας μηνακος εμεινε ακομη...βεβαια θα γυρισω μετα τις γιορτες, κατα τισ 15-20 γεναρη. το μωρακι θα μου το κρατησουν η μαμα μου που μενει δεκα λεπτα κοντα μας και η πεθερα μου που μενει απο κατω. εσεις τι πλανα εχετε σχετικα με το θεμα?

Και εγω μια απο τα ίδια....ειδικά χθες που ήταν πρώτη μέρα μετά την άδεια :) Εγω θα σταματήσω αρχές Οκτωβρίου παίρνοντας αρχικά το υπόλοιπο της άδειας του 2013 και οτι χρειαστεί απο την άδεια του ΙΚΑ προκειμένου να έχω περισσότερο χρόνο μετά. Σε περίπτωση που δεν κόψουν το 6-μηνο το ΟΑΕΔ θα το πάρω και αυτό και θα επιστρέψω στη δουλειά Σεπτέμβριο. Αν το κόψουν θα επιστρέψω Φεβρουάριο.

Με τη επιστροφή θα πρέπει να βρω και γυναίκα καθώς δυστυχώς δεν έχω κοντά ούτε μαμα ούτε πεθερά και η μητέρα μου ακόμη εργάζεται.

age.png

preg.png

Καλημέρα,

εγώ κανονικά σταματάω τέλος Οκτωμβρίου. Γεννάω Δεκέμβρη αλλά λόγω καισαρικής σίγουρα θα είναι νωρίτερα. Στη δουλειά θα πρέπει να γυρίσω Μάρτη (ή με το ζόρι με κάποιες κανονικές άδειες Απρίλη). Μετά πραγματικά δεν ξέωρ τι θα κάνουμε. Η μαμά μου μένει μακριά και η πεθερά μου ναι μεν μπορεί να έρχεται, αλλά δεν μπορεί να το κρατήσει μόνη της. Άρα θα πρέπει να βρούμε γυναίκα. Θα ζητήσουμε από μία θεία του άνδρα μου αν θέλει να το φυλάει (με πληρωμή βέβαια), αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα δεκτεί.

kPAZp2.png

Καλημερααααα!!! Χαλια υπνο εκανα το βραδυ, πολυ κλωτσιδι ο γιος μου και με ξυπνουσε καθε 1 ωρα!!!:roll::roll:

κοριτσια να σας πω τη δικη μου εμπειρια απο τις συσπασεις

εχω εδω και 3-4 εβδομαδες συσπασεις, 10 με 15 την ημερα. Εχω κανει και nst και καρδιοτακοδραφο, και κατεγραψε 2 συσπασεις μεσα σε 20 λεπτα, κλιμακας 20-30, στα 100 ειναι οι ωδυνες τοκετου. γενικα, ειναι συχνο φαινομενο, και δεν εχουν καμια σχεση με τη κινηση του μωρου σαν αισθηση! πεταγεται η μητρα προς τα εξω ( αλλες φορες ολοκληρη αλλες φορες τμημα της) και σκληραινει απιστευτα! σαν ξυλο! κραταει μερικα δευτερολεπτα, και το μωρο δεν το νιωθεις εκεινη τη στιγμη, αλλα μολις τελειωσει η συσπαση. γενικα, αυτες οι συσπασεις ειναι προπαρασκευαστικες, και οι περισσοτερες γυναικες τις εχουν απο τον 7ο - 8ο μηνα. επισης,δεν πρεπει να συνοδευονται απο πονο. η μητρα ερεθιζεται απο τα χτυπηματα του μωρου, η απο κινησεις αποτομες δικες μας, η εαν εχουμε ενταση και ειμαστε σφιγμενες. ολα αυτα ειναι αυτα που συζητησαμε με τον γιατρο μου για το θεμα των συσπασεων. εγω παιρνω μαγνησιο, αλλα γενικα απο οτι μου ειχε πει, δεν κανει και καμια τρελη διαφορα. παντως, οπως και να εχει, εαν νιωσετε κατι τετοιο, θα πρεπει να το συζητησετε και να συμβουλευτητε το γιατρο σας.

για τα κιλα...ημουν 62 οταν εμεινα εγκυος και τωρα ειμαι 76! αρκετα κιλα εχω παρει, ο γιατρος μου λεει δεν ειναι προβλημα.

Πολυξενη εσυ γιατι θα γεννησεις νωριτερα?

Μας εδωσες τα φωτα σου!! Αν ειναι ετσι οι συσπασεις πρεπει να ειχα πριν μερικες μερες κατι ψιλες, γιατι ηταν πολυ περιεργα!

Θα γεννησω πιο νωρις γιατι ο μπεμπης εχει παρει θεση και ο τραχηλος ειναι χαμηλος και ανοιχτος!!! Βεβαια πιο ολοκληρωμενη εικονα θα εχω την Δευτερα!

Αρχικα ειπαμε να φτασουμε τις 36-37!!!Ειμαστε αισιοδοξοι ανθρωποι!Μου εχει πει οτι εχουμε μαξιλαρακια, Θελει πρωτα τισ 28 εβδ.με βαρος γυρω στο 1 κιλο, μετα τις 32, μετα τις 34 και απο εκει και περα, δεν εχουμε προβλημα, αν φυσικα συμβαδιζει και το βαρος των παιδιων.Στοχος ειναι να βγουν πανω απο 2 κιλα , για να μπουν οσο το δυνατον λιγοτερο θερμοκοιτιδα.Πανω απο 2,5 εκαστο θα ειναι τελεια! Γενικα δεν κοιταω τοσο μακρυα, καθε μερα που περναει χωρις προβλημα, ειναι μια κερδισμενη μερα!Το βαρος μας μεχρι τωρα ειναι καλο, ακολουθει αυτο της μονης κυησης, οποτε προσοχη και θετικη σκεψη!

Μου φαινεται πολυ καλος ο γιατρος σου!!! Δεν σε αγχωνει και αυτο ειναι πολυ σημαντικο! Ευχομαι να φτασετε τον πιο μακρινο σας στοχο σε εβδομαδες, και ολα να πανε τελεια! :D

Καλημερα κοριτσια!

Εγω σαν ελευθερη επαγγελματιας σταματησα πολυ νωριτερα τη δουλεια, και θα επιστρεψω οποτε ειμαι ετοιμη!!! Βεβαια αυτο εχει και τα αρνητικα του οπως, 0 εισοδημα και αποκακρυνση απο την αγορα, που θα με αναγκασει οταν επιστρεψω στη δουλεια να προσπαθησω πολυ για να ξαναμαζεψω την πελατεια μου. Αλλα ενταξει, για οσο αντεχω θα αφοσιωθω στο παιδι μου που ειναι πιο σημαντικο!:D

Καλημέρες!

Με το καλο!!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Εκμεταλλευσου μια απο τις λιγες κοινωνικες παροχες που εχουν μεινει σε αυτη τη χωρα στο έπακρον!

Καλη επιτυχια σημερα στο ραντεβου!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Εγω ειμαι ελευθ.επαγγελματιας.Το γραφειο το εχει αναλαβει απο την αρχη ο αντρας μου.Εγω σταματησα να πηγαινω, απο τους πρωτους μηνες(ειχα διαφορα καφε και τετοια και επρεπε να ειμαι ξαπλα).Και θα συνεχισω να ειμαι σπιτι για οσο χρειαστει, μετα τη γεννα.Εκτος και τρελαθω απο τα μωρα και την κλεισουρα και θελω απο μονη μου να βγω, οποτε το δω ως διεξοδο,Βοηθεια παντως θα εχω απο τη μανα μου, που μενει 2 τετραγωνα μακρυα.

Ιοαζον, με το καλο να δεις το μπεμπε!

και εγω ελ. επαγγελματιας - στα χαρτια ομως! τελος παντων, και εγω παντως πιστευω οτι μετα τους 3-4 μηνες αρχιζει ισως η αναγκη να βγεις λιγο εξω. τουλαχιστον για ατομα που εχουν συνηθίσει να ειναι ενεργητικα - εννοω επαγγελματικα ενεργητικά.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Και εγω μια απο τα ίδια....ειδικά χθες που ήταν πρώτη μέρα μετά την άδεια :) Εγω θα σταματήσω αρχές Οκτωβρίου παίρνοντας αρχικά το υπόλοιπο της άδειας του 2013 και οτι χρειαστεί απο την άδεια του ΙΚΑ προκειμένου να έχω περισσότερο χρόνο μετά. Σε περίπτωση που δεν κόψουν το 6-μηνο το ΟΑΕΔ θα το πάρω και αυτό και θα επιστρέψω στη δουλειά Σεπτέμβριο. Αν το κόψουν θα επιστρέψω Φεβρουάριο.

Με τη επιστροφή θα πρέπει να βρω και γυναίκα καθώς δυστυχώς δεν έχω κοντά ούτε μαμα ούτε πεθερά και η μητέρα μου ακόμη εργάζεται.

σιγουρα θα βρεις γυναικα. απλα θα θελει λιγο ψαξιμο!

σκεφτονται να κοψουν το εξαμηνο του ΟΑΕΔ? απιστευτο μου φαινεται παντως. να μου πεις, εαν δεν εχει το κρατος, δεν εχει. πληρωνουμε τα φαγοποτια τοσων ετων.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημέρα,

εγώ κανονικά σταματάω τέλος Οκτωμβρίου. Γεννάω Δεκέμβρη αλλά λόγω καισαρικής σίγουρα θα είναι νωρίτερα. Στη δουλειά θα πρέπει να γυρίσω Μάρτη (ή με το ζόρι με κάποιες κανονικές άδειες Απρίλη). Μετά πραγματικά δεν ξέωρ τι θα κάνουμε. Η μαμά μου μένει μακριά και η πεθερά μου ναι μεν μπορεί να έρχεται, αλλά δεν μπορεί να το κρατήσει μόνη της. Άρα θα πρέπει να βρούμε γυναίκα. Θα ζητήσουμε από μία θεία του άνδρα μου αν θέλει να το φυλάει (με πληρωμή βέβαια), αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα δεκτεί.

ειναι καλη η εκδοχη να το κρατησει μια μεγαλη κυρια απο το συγγενικο περιβαλλον. η κουμπαρα μας, δεν ειχε βρει ελληνιδα, και τα παιδακια τα κραταει μια κοπελα αλλοδαπη. ε, ολη την ημερα τα παιδακια με την κοπελα, "αρπαξαν" μερικες λεξουλες. ειμαστε λοιπον στο σπιτι τους επισκεψη, και λεει η μεγαλη στη μικρη: "ανδριαννα, φαε το αυγγουλα σου " (μετ. αυγγουλα= αυγο)

τρελο????

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Πάντως μου λείπει η δουλειά.

Από την άλλη δεν είμαι και πολύ στα καλά μου και έχω ωράριο 7-3. Από ενέργεια είμαι αρκετά εξαντλημένη με την εγκυμοσύνη.

Θα μπορούσα να γυρίσω στη δουλειά και να πάρω το μειωμένο ωράριο αλλά λυπάμαι να το στείλω παιδικό σταθμό από 5-6 μηνών.....

Η πεθερά μου παίρνει σύνταξη πάνω που θα χρονίσει η μικρή και θα γυρίσω στη δουλειά.

Επίσης, από αυτά που έχω διαβάσει συναισθηματικά μας χρειάζονται τα μπεμπάκια τον πρώτο καιρό....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...