Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

κοριτσια να σας πω τη δικη μου εμπειρια απο τις συσπασεις

εχω εδω και 3-4 εβδομαδες συσπασεις, 10 με 15 την ημερα. Εχω κανει και nst και καρδιοτακοδραφο, και κατεγραψε 2 συσπασεις μεσα σε 20 λεπτα, κλιμακας 20-30, στα 100 ειναι οι ωδυνες τοκετου. γενικα, ειναι συχνο φαινομενο, και δεν εχουν καμια σχεση με τη κινηση του μωρου σαν αισθηση! πεταγεται η μητρα προς τα εξω ( αλλες φορες ολοκληρη αλλες φορες τμημα της) και σκληραινει απιστευτα! σαν ξυλο! κραταει μερικα δευτερολεπτα, και το μωρο δεν το νιωθεις εκεινη τη στιγμη, αλλα μολις τελειωσει η συσπαση. γενικα, αυτες οι συσπασεις ειναι προπαρασκευαστικες, και οι περισσοτερες γυναικες τις εχουν απο τον 7ο - 8ο μηνα. επισης,δεν πρεπει να συνοδευονται απο πονο. η μητρα ερεθιζεται απο τα χτυπηματα του μωρου, η απο κινησεις αποτομες δικες μας, η εαν εχουμε ενταση και ειμαστε σφιγμενες. ολα αυτα ειναι αυτα που συζητησαμε με τον γιατρο μου για το θεμα των συσπασεων. εγω παιρνω μαγνησιο, αλλα γενικα απο οτι μου ειχε πει, δεν κανει και καμια τρελη διαφορα. παντως, οπως και να εχει, εαν νιωσετε κατι τετοιο, θα πρεπει να το συζητησετε και να συμβουλευτητε το γιατρο σας.

για τα κιλα...ημουν 62 οταν εμεινα εγκυος και τωρα ειμαι 76! αρκετα κιλα εχω παρει, ο γιατρος μου λεει δεν ειναι προβλημα.

Πολυξενη εσυ γιατι θα γεννησεις νωριτερα?

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινακι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και απλα να ναι οιBraxton !!εμενα δεν κανει βουναλακια κλπ!ειχα κατι μέρες που αν παρατηρουσες φαίνονταν αναταράξεις αλλα εχει καο δυο μέρες τωρα που ειναι πολυ ήρεμος και ολο με αγχωθει Που δεν τον ακούω!ευτυχως που έχω ενα μηχανήματακι και ακούμε καρδούλα!αλλα και πάλι άγχος έχω!!

λια μην ανησυχεις! και εμενα κανει κατι τετοια. κουνιεται σαν τρελουτσικος 4-5 μερες, και μετα για 2 μερες ειναι τοοοσο ησυχος! τον ακουω 1-2 φορες το πολυ την ωρα. ετσι εχω καταληξει 2 φορες για εκτακτο υπερυχο - απο δικη μου ανησυχια βεβαια. ο γιατρος παντα με βρισκει υπερβολικη! παρεπιπτοντως, εχω και εγω doppler, το anglesounds, εσυ ποιο εχεις???

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

ελπίζω να μην σας τρόμαξα χωρίς λόγο... απλά για να εξηγήσω περισσότερο και εγώ δεν ένιωθα πόνο... αλλά ούτε κούνημα... Είναι σαν να σπρώχνει κάτι την μήτρα προς τα έξω και όταν πιάνεις το καρούμπαλο (που μένει για μερικά δευτερόλεπτα) να είναι πέτρα... και μετά χαλαρώνει....και μετά το μωρό έχει επηρεαστεί και νιώθεις περισσότερες κινήσεις...

ετσι ακριβως νιωθω και εγω ενα μηνα τωρα, χωρις πονο, και χωρις συγκεκριμενη συχνοτητα! μπορει να εχω 3 μαζεμενες και μετα αλλη μετα απο 5 ωρες.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

εχω εδω και 3-4 εβδομαδες συσπασεις, 10 με 15 την ημερα. Εχω κανει και nst και καρδιοτακοδραφο, και κατεγραψε 2 συσπασεις μεσα σε 20 λεπτα, κλιμακας 20-30, στα 100 ειναι οι ωδυνες τοκετου. γενικα, ειναι συχνο φαινομενο, και δεν εχουν καμια σχεση με τη κινηση του μωρου σαν αισθηση! πεταγεται η μητρα προς τα εξω ( αλλες φορες ολοκληρη αλλες φορες τμημα της) και σκληραινει απιστευτα! σαν ξυλο! κραταει μερικα δευτερολεπτα, και το μωρο δεν το νιωθεις εκεινη τη στιγμη, αλλα μολις τελειωσει η συσπαση. γενικα, αυτες οι συσπασεις ειναι προπαρασκευαστικες, και οι περισσοτερες γυναικες τις εχουν απο τον 7ο - 8ο μηνα. επισης,δεν πρεπει να συνοδευονται απο πονο. η μητρα ερεθιζεται απο τα χτυπηματα του μωρου, η απο κινησεις αποτομες δικες μας, η εαν εχουμε ενταση και ειμαστε σφιγμενες. ολα αυτα ειναι αυτα που συζητησαμε με τον γιατρο μου για το θεμα των συσπασεων. εγω παιρνω μαγνησιο, αλλα γενικα απο οτι μου ειχε πει, δεν κανει και καμια τρελη διαφορα. παντως, οπως και να εχει, εαν νιωσετε κατι τετοιο, θα πρεπει να το συζητησετε και να συμβουλευτητε το γιατρο σας.

για τα κιλα...ημουν 62 οταν εμεινα εγκυος και τωρα ειμαι 76! αρκετα κιλα εχω παρει, ο γιατρος μου λεει δεν ειναι προβλημα.

Πολυξενη εσυ γιατι θα γεννησεις νωριτερα?

Ωραία μας τα διευκρίνισες για τις συσπάσεις.

Μερσί!

Εγώ 2 είχα μέσα σε 2 μέρες.

Από τότε τίποτα....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα!!!Ζαχαρούλα ωραία τα εξήγησες!Εγω οταν βλεπω τις αναταραξεις, συνοδευουν παντα κινησεις ενος απο τα 2 παιδιων, δλδ,την ωρα που νιώθω καποιο να κινειται, αν κοιταξω την επιφανεια της κοιλιας μου εκεινη την ωρα, μερικες φορες την βλεπω να παλεται.Δεν εχω νιωσει να σκληραινει ή να ποναω, εκτος απο προχθες που με πιασαν συνδεσμικες κραμπες, αλλα ηταν αλλο πραγμα, δεν ειχε διαφορα η κοιλια στην επιφανεια της, ηταν εσωτερικο το θεμα.Μερικες φορες έχω την αισθηση οτι έχει "λοξυγγα" ενα τμημα της κοιλια μου, κραταει μερικα λεπτα συνηθως και δεν ειναι δυσαρεστο, απλα παραξενο!Παντως προληπτικα παιρνω 6 μαγνησια τη μερα και σε μια βδομαδα εχω γιατρο και θα τα συζητησουμε αναλυτικα (απο το τηλ δεν θέλω γιατι δεν μπορω να του εξηγησω καλα, εκτος και προκυψει κατι εκτακτο-φτου φτου μακρυα).

Απο κιλα ειμαι στα +4 και κατι ψιλα.Οκ ειναι.Δεν νιώθω να μου εχει ανοιξει η ορεξη ακομα.Βεβαια αυτο ειναι ασχετο απο την κοιλια, η οποια μεγαλωνει με καταιγιστικους ρυθμους καθε μερα.Με ειδε χτες φιλη που ειχε να με δει 1 μηνα και επαθε πλακα.Ακομα δεν ειναι τεραστια(θα γινει ομως!!!).

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Ζαχαρούλα ωραία τα εξήγησες!Εγω οταν βλεπω τις αναταραξεις, συνοδευουν παντα κινησεις ενος απο τα 2 παιδιων, δλδ,την ωρα που νιώθω καποιο να κινειται, αν κοιταξω την επιφανεια της κοιλιας μου εκεινη την ωρα, μερικες φορες την βλεπω να παλεται.Δεν εχω νιωσει να σκληραινει ή να ποναω, εκτος απο προχθες που με πιασαν συνδεσμικες κραμπες, αλλα ηταν αλλο πραγμα, δεν ειχε διαφορα η κοιλια στην επιφανεια της, ηταν εσωτερικο το θεμα.Μερικες φορες έχω την αισθηση οτι έχει "λοξυγγα" ενα τμημα της κοιλια μου, κραταει μερικα λεπτα συνηθως και δεν ειναι δυσαρεστο, απλα παραξενο!Παντως προληπτικα παιρνω 6 μαγνησια τη μερα και σε μια βδομαδα εχω γιατρο και θα τα συζητησουμε αναλυτικα (απο το τηλ δεν θέλω γιατι δεν μπορω να του εξηγησω καλα, εκτος και προκυψει κατι εκτακτο-φτου φτου μακρυα).

Απο κιλα ειμαι στα +4 και κατι ψιλα.Οκ ειναι.Δεν νιώθω να μου εχει ανοιξει η ορεξη ακομα.Βεβαια αυτο ειναι ασχετο απο την κοιλια, η οποια μεγαλωνει με καταιγιστικους ρυθμους καθε μερα.Με ειδε χτες φιλη που ειχε να με δει 1 μηνα και επαθε πλακα.Ακομα δεν ειναι τεραστια(θα γινει ομως!!!).

θα γινει τεραστια και τελεια!! λογικο να παιρνεις και τοσο μαγνησιο. και απο κιλα εισαι σουπερ!! μην κοιτας εμας που πηραμε την ανω βολτα!! εμενα παντως ο γιατρος μου μου ειπε οτι για πρωτο παιδι δεν ειναι και παραλογο να εχω βαλει 20 κιλα μεχρι το τελος. απο το δευτερο και μετα που εχουμε φαει το πακετο να τα χασουμε προσεχουμε συνηθως:mrgreen::mrgreen:

εμενα η κοιλιτσα μου δεν ειναι οσο μεγαλη θα ηθελα... βεβαια ειδα ενα κοριτσι στο νοσοκομειο που ειχε μικροτερη κοιλια απο μενα και σε 2 βδομαδες θα γεννουσε (ηταν κοκαλιαρα:?)

σου εχει πει ο γιατρος ποια βδομαδα ειναι ο στοχος σας?

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

σου εχει πει ο γιατρος ποια βδομαδα ειναι ο στοχος σας?

Αρχικα ειπαμε να φτασουμε τις 36-37!!!Ειμαστε αισιοδοξοι ανθρωποι!Μου εχει πει οτι εχουμε μαξιλαρακια, Θελει πρωτα τισ 28 εβδ.με βαρος γυρω στο 1 κιλο, μετα τις 32, μετα τις 34 και απο εκει και περα, δεν εχουμε προβλημα, αν φυσικα συμβαδιζει και το βαρος των παιδιων.Στοχος ειναι να βγουν πανω απο 2 κιλα , για να μπουν οσο το δυνατον λιγοτερο θερμοκοιτιδα.Πανω απο 2,5 εκαστο θα ειναι τελεια! Γενικα δεν κοιταω τοσο μακρυα, καθε μερα που περναει χωρις προβλημα, ειναι μια κερδισμενη μερα!Το βαρος μας μεχρι τωρα ειναι καλο, ακολουθει αυτο της μονης κυησης, οποτε προσοχη και θετικη σκεψη!

zh9bp2.png

Αρχικα ειπαμε να φτασουμε τις 36-37!!!Ειμαστε αισιοδοξοι ανθρωποι!Μου εχει πει οτι εχουμε μαξιλαρακια, Θελει πρωτα τισ 28 εβδ.με βαρος γυρω στο 1 κιλο, μετα τις 32, μετα τις 34 και απο εκει και περα, δεν εχουμε προβλημα, αν φυσικα συμβαδιζει και το βαρος των παιδιων.Στοχος ειναι να βγουν πανω απο 2 κιλα , για να μπουν οσο το δυνατον λιγοτερο θερμοκοιτιδα.Πανω απο 2,5 εκαστο θα ειναι τελεια! Γενικα δεν κοιταω τοσο μακρυα, καθε μερα που περναει χωρις προβλημα, ειναι μια κερδισμενη μερα!Το βαρος μας μεχρι τωρα ειναι καλο, ακολουθει αυτο της μονης κυησης, οποτε προσοχη και θετικη σκεψη!

Και ξάπλα, ε;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

anchelita,

γράφω και σε άλλο forum και έχουμε και εκεί μανούλα με δίδυμα που δεν έκανε καμία δουλειά. Τώρα που γέννησε (στην 33η εβδομάδα) έγραφε "τι ωραία που σιδέρωσα" και την κοροϊδεύαμε :D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Χθες γυρίσαμε απο διακοπές και δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όλες. Είδα όμως οτι έχετε ήδη κάνει αρκετές ετοιμασίες...μπράβο.

Εμείς βάψαμε το δωμάτιο (Φυστικί - ροζ), παραγγείλαμε τα έπιπλα τα οποία ζητήσαμε να μας τα φέρουν αρχες Οκτωβρίου και την πάντα-κουνουπιέρα-πάπλωμα. Κατά τα άλλα δεν έχω κάνει καμία άλλη αγορά καθώς έχουν αρχίσει ήδη διάφοροι φίλοι να στέλνουν δώρα και συνεπώς θα χρειαστεί να πάρω πραγματικά λίγα πράγματα.

Τώρα μένει η διακόσμηση των τοίχων και η κουρτίνα. Με τη βαλίτσα του μαιευτηρίου ακόμη δεν έχω ασχοληθεί :oops:

Για την επισκληρίδιο και εγω δεν έχω καταλήξει ακόμη. Αρχικά λέω οχι αλλά δε ξέρω τι θα κάνω τελικά.

Γιατρό έχουμε την επόμενη εβδομάδα και ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες :)

age.png

preg.png

καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!

πωπω τι τελεια που ειναι το αραλικι....πολυ θα το ηθελα! και ειναι μια πολυ πιεστικη μερα στη δουλεια σημερα. αντε να περασει η τσαγκαροδευτερα.

εμας το σαββατο ερχονται τα επιπλακια μας, και θα πρεπει να στησουμε τη κουνια, η αλλαξιερα ειναι ετοιμη. πως και πως το περιμενω!

Επισης, εχετε καμια ενημερωση για το doppler? ποια εβδομαδα το κανουμε? ξεχασα να ρωτησω το γιατρο τη προηγουμενη εβδομαδα που πηγα, θα πρεπει να τον παρω καποια στιγμη.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...