Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημερα!!

Ζαχαρουλα μου ειναι ολα τέλεια!!με το καλο να ρθει ο μπεμπης κ να τα χαρει!!

Ανχελιτα μου το μονο που έχω ειναι δυο ζευγάρια κάλτσακια που μου τα έστειλε μια φίλη μου τον πρώτο καιρο και ενα ζακετακι πόλεμο που μας έφτιαξε η Μαμα ενός αλλου φίλου μας!!ερευνα απο Ίντερνετ και γω μονο,κ Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε σιγα σιγα!αχ ζηλεύω με τα δωματιακια σας!!εμεις δε θα φτιάξουμε ακομη!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα καλημερα! Πρωινη πρωινη σημερα! εβγαλα μερικες φωτο απο τα πραγματα που πηραμε, και θα προσπαθησω να ανεβασω τις φωτο

http://s1005.photobucket.com/user/zacharoula1982/library/

ελπιζω να μπορειτε να τις δειτε!

τι ωραία που είναι!!!! συγκινήθηκα !!!:tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Ζαχαρουλα ειναι υπεροχα!!!Με το καλο να ερθει ο μπεμπης να τα χαρει. Μπραβο κοριτσια που ειστε τοσο οργανωτικες.

Εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα!!!Ουτε καμια ετοιμασια εχουμε κανει.Μονο ερευνα αγορας, μεσω ιντερνετ.Και καποια προικια (πανες αγκαλιας, σελτεδακια, σεντονια) που μου τα φτιαχνει η μαμα μου, κενταει πανω διαφορα, θελει να εχουν λεει οι εγγονες της κατι φτιαγμενο απο τα χερακια της! Μεσα στο Σεπτ.θα παμε να δουμε και απο κοντα αυτα που εχω καταληξει οτι μαλλον θα παρουμε σε καροτσι, καθισματακια , κουνιες και στρωματα.Τα υπολοιπα στην πορεια θα τα βρουμε (ελπιζω).Και θα αρχισω να βαζω σε κουτια κατι ψιλοπραγματα που εχει μεσα στο μελλοντικο παιδικο.Τα βαρια θα τα μεταφερει ο αντρας μου, οταν μπορεσει.Ειναι πολλα να γινουν το ξερω, και ειδικα εμεις που δεν ξερουμε και ποτε ακριβως θα μας ερθουν οι μπεμπες, αλλα για εναν περιεργο λογο δεν αγχονομαι!Ασε που οταν αγχονομαι με πιανουν και κραμπες , οποτε χαλλλλαααρα, που λεμε και στη Θεσσαλονικη.:P

Τελικα θα το παραγγειλω το pretty bra, αφου 2 εγκυουλες μου λετε οτι ειναι ανετο, θα το τολμησω.Θα παρω large και ο Θεος βοηθος!

εγω δεν ηξερα τι νουμερο να παρω αλλα η κοπελα στο τηλεφωνο με βοηθησε πολυ. βεβαια δεν θα μπορουσα να παρω μικροτερο αφου ετσι κι αλλιως εχω μεγαλο στηθος αλλα με συμβουλεψε κι αυτη να παρω καλυτερα μεγαλυτερο γιατι με τους πονους στο στηθος αν με πιεζει δεν θα το αντεχα και καλυτερα να μην με στενευει γιατι δεν θα το φοραω. αν εχεις μεγαλο στηθος προτιμησε μεγαλο νουμερακι να σου ειναι ανετο. ε, 20 ευρω ειναι δεν ειναι και πανακριβα!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!

Ευχαριστώ κορίτσια, είναι τα ομορφότερα ψώνια που έχω κάνει στη ζωή μου! Πηγαίνω στο δωματιακι τα κοιτάζω και δεν το πιστεύω ότι σε λιγότερο απο δυο μήνες με το καλό, θα είναι το μωράκι μου εκεί μέσα...τα κοιτάζω, τα διπλωνω, τα ξανατακτοποιω...

Το λίκνο μαγδα δεν θέλει πάντες και αλλά τέτοια, είναι απο μαλακό υλικό, που βγαίνει μάλιστα και πλενεται. Εχει και κάτι σαν δικτακι στο σημείο που θα είναι το κεφαλακι του για να έχεις επαφή με το μωρό. Μόνο σεντονακια χρειάζεσαι και κουβερτουλες. Σεντονακια εγώ θα βάλω αυτά που έχω παρει της κουνιας, διπλωμενα.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Κορίτσια, οταν κουνιουνται εντονα τα μικρα σας, βλεπετε "αναταραξεις " στην κοιλια σας?Εννοω διακρίνονται με γυμνο ματι η απλα νιωθετε εντος σας την κίνηση?Εμενα εδω και κανα 2 μερες η μια που ειναι πιο στριμωγμενη οταν κουνιεται εντονα(αλλαζει θεση ισως , ποιος ξερει?) φαινονται μικρα βουναλακια στην κοιλια μου!Και αναρωτιομουν αν συμβαινει σε ολες. (ο αντρας μου με κραζει οτι ειμαι υπερβολικη και καθομαι και τα παρατηρω ολα και οτι θα τα τρελανω τα κοριτσια μας!!! :P )

zh9bp2.png

κορίτσια.. εγώ από εχθές έβλεπα κάτι σαν καρούμπαλο στην κοιλιά μου... το οποίο ήταν πολύ σκληρό και κράταγε για λίγη ώρα... και πήρα τηλ το γιατρό σήμερα και μου είπε ότι είναι συσπάσεις... και φώναζε που άργησα να τον πάρω τηλ. Αρχισα utopar και αν δεν έχουν σταματήσει μέχρι το βράδυ θα πάω νοσοκομείο. Φυσικά στο κρεβάτι.

Μου είπε ότι το μωρό είναι μικρό ακόμα για να κάνει εξογκωμα... και ότι δεν είναι...

Οπότε αν νιώθε κάτι να σας σφίγγει από μέσα... και να βλέπετε παραμόρφωση πάρτε άμεσα το γιατρό!!! Ειδικά anchelita εσύ που έχεις δίδυμα... η μήτρα πρέπει να μεγαλώνει με μεγαλύτερους ρυθμούς... δεν μπορεί... εξου και οι συσπάσεις...

εγώ έχω ένα πρόβλημα στη μήτρα οπότε αν και έχω ένα είναι σαν να έχω δύο! Οπότε για αυτό και ανησύχησε περισσότερο!!!

kPAZp2.png

Εμενα κάνει καρουμπαλακια μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα. Αλλά τις αναταράξεις - βάρκα στο γυαλο τις εχω από την προηγούμενη βδομάδα! Είναι σχετικά ήρεμο εμβρυακι αλλά αμα τον πιάσει κάνει όλη μερα σαν τρελος!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ελπίζω να μην σας τρόμαξα χωρίς λόγο... απλά για να εξηγήσω περισσότερο και εγώ δεν ένιωθα πόνο... αλλά ούτε κούνημα... Είναι σαν να σπρώχνει κάτι την μήτρα προς τα έξω και όταν πιάνεις το καρούμπαλο (που μένει για μερικά δευτερόλεπτα) να είναι πέτρα... και μετά χαλαρώνει....και μετά το μωρό έχει επηρεαστεί και νιώθεις περισσότερες κινήσεις...

kPAZp2.png

Χριστινακι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και απλα να ναι οιBraxton !!εμενα δεν κανει βουναλακια κλπ!ειχα κατι μέρες που αν παρατηρουσες φαίνονταν αναταράξεις αλλα εχει καο δυο μέρες τωρα που ειναι πολυ ήρεμος και ολο με αγχωθει Που δεν τον ακούω!ευτυχως που έχω ενα μηχανήματακι και ακούμε καρδούλα!αλλα και πάλι άγχος έχω!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Κορίτσια,

μεγαλώνουν και κουνιούνται περισσότερο. Λογικό είναι.

Εγώ την αισθάνομαι σαν χταπόδι που κουνιέται μέσα μου.

Οι συσπάσεις είναι τελείως διαφορετική αίσθηση (είχα 2 φορές και από αυτές)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κοριτσια μου πολλα τα σχολια και θα γραφω μεχρι αυριο μου φαινεται!!! Εφτασα αισιως τα +9,5 κιλα, ναι ναι!!!

Η βαλιτσα μας ειναι σχεδον ετοιμη, μονο κατι ψιλολογια μου λειπουν οπως παντοφλες και μερικα εσωρουχα μιας χρησης!!

Το καθισμα αυτοκινητου ετοιμο με τα σεντονακια του, οπως επισης και το λικνο!! Φυσικα τα εχω σκεπασει!

Η κοιλια μου εχει φουσκωσει αρκετα και πλεον με δυσκολευει σε πολλα πραγματα, οπως το μπανιο, το μαγειρεμα, το πλυσιμο στον νεροχυτη... βρισκει παντου!!!! Ειναι πολυ μυτερη!!!!:tongue:

Α! Ξεχασα να αναφερω οτι απο την 22η εβδομαδα βγαζω πρωτογαλα!!!:D

Ζαχαρουλα μαζι θα γεννησουμε μαλλον!!! Και εγω καπου στην 35η-36η θα γεννησω συμφωνα με την πρωτη εκτιμηση του γιατρου! Πιο ολοκληρωμενη εικονα θα εχω την αλλη Δευτερα που θα παω!!

Καλησπερα σας! Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να σας πω τα του μπέμπη μου. ΤηνΤΤρίτη που λετε τον πετύχαμε διάνα. Μας έδειξε το πουλάκι του πεντακαθαρα. Και οπως είπα και.στον αντρουλη μου τον.πετύχαμε στο "πρωινό ξύπνημα" τον μπέμπη! Καταλάβατε νομίζω.. Επίσης για άλλη μια φορά ακούσαμε ότι είναι προικισμένο το παιδί. Καμάρι ο μπαμπάς! Καναμε και τον πολιτικό γάμο και μετά τραπέζι σπίτι. Ειχαμε βγάλει και τα ηχεία έξω και τραγούδια στα τέρματα. Ήμασταν όλη μερα έξω! Σκέφτηκε ότι τα ηχεία τα μαζεψαμε στις 12 το βράδυ.. Από τις μιάμιση το μεσημέρι που τα βγάλαμε.. Τώρα την άλλη βδομάδα θα πάω για εξετασεις και καμπύλη ζαχαρου και θα μάθω και ποτε θα ξαναπάμε για υπέρηχο. Αυτά τα νέα μου.

καλοπερασατε ε;;; καλο αυτο!!! Μπραβο σας και παντα τετοια!!!

Κορίτσια,

Καλό είναι να έχουμε βρει και παιδίατρο πριν γεννήσουμε.

Εμεις επιτελους βρηκαμε εναν πολυ καλο, που ειναι υπερ του θηλασμου και κατα των φαρμακων, χωρις λογο τουλαχιστον! Ειναι και σερφιστας και θα εχει να συζηταει με τον αντρα μου χαχαα!!

Εμένα πολλά από τα φουστανάκια μου δεν μου μπαίνουν λόγω στήθους και όχι λόγω κοιλιάς :rolleyes::rolleyes:. Και ήθελα να σας ρωτήσω για το στήθος... εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορώ καθόλου να με ακουμπάει ο άνδρας μου... και εκείνος το βλέπει ενδιαφέρον που έχουν μεγαλώσει και σκουρίνει οι θηλές... Αλλά πραγματικά όταν με αγγίζει μου έρχεται να φωνάζω (και με το ζόρι αντέχω μερικά δευτερόλεπτα_... και με ρωτάει ευλογα... και το μωρό πως θα θηλάζει??????

Και έχω προβληματιστεί πάρα πολύ :confused::confused:

και εμενα με ποναει το στηθος μοου, και δεν τον αφηνω να μου το πιανει καθολου, γιατι ειναι και λιγο αγαρμπος!!! Ομως πιστευω πως με το μωρο δεν θα ειναι ετσι!!! Αλλα και ετσι να ειναι, ειμαι αποφασισμενη να θηλασω και θα το κανω! χα! Θα συνηθισω!

α!! οσες κανατε την καμπυλη ζαχαρου σας εδωσαν στο διαγνωστικο κεντρο την γλυκοζη η την πηρατε απο το φαρμακειο? και ποση πηρατε?

θα την κανω την παρ'αλλη βδομαδα εγω και μου ειπε 4-5 μερες πριν να μην φαω γλυκα γιατι εχουμε στην οικογενεια τεραστιο ιστορικο διαβητηκων και φοβαται παρ ολο που το ζαχαρο μου ειναι κατω απο τα φυσιολογικα:roll:

Εδω στα μερη μας την αγοραζεις εσυ!!! Και οσο σου πει ο γιατρος σου... εγω εκανα 75μλ για παραδειγμα, μια αλλη κοπελα πριν απο μενα εκανε 50μλ!

σας ζαλισα αλλα ηθελα να σας πω επισης οτι γεννησε πριν 10 μερες η γυναικα ενος συναδελφου, θηλασε το μωρο της 7 μερες και επειδη" οτι πηρε πηρε" συνεχιζει με φορμουλα. παλκι συμβουλη παιδιατρου... τραγικο... γεννησε κι αυτη στο ελενα οπως κι εγω και εμεινε πολυ πολυ ευχαριστημενη και τουλαχιστον μου φευγει λιγο λιγο το αγχος για το νοσοκομειο!!

Ελεος πια!!

Είμαι μια από αυτές τις κοπέλες...χαχαχα!θελω να γέννησω χωρις επισκληριδιο!και αν τελικα οδηγήθω σε καισαρικη τότε θα κάνω!βεβαια στο νοσοκομειο που θα γέννησω δεν κανουν σε φτ επισκληριδιο αν δεν το χεις συννενοηθει!

Εκανα και εγω μια σκεψη να μην κανω επισκληριδιο, ομως πραγματικα ποναω τοσο πολυ με το παραμικρο που νομιζω πως δεν θα αντεξω!! Να φανταστεις το φαρμακειο του σπιτιου μας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, και εχει πραγματικα τα παντα μεσα, για το καθετι!!! Δεν αντεχω καθολου τον πονο!

Γεια σας κοριτσια!!Τι κανετε?Απ'οτι ειδα στα γρηγορα καλα ολες!!Χαιρομαι..αχ κοριτσια φτανει ο καιρος..ανυπομονω!!

Μαγδου εγω εκανα χθες καμπυλη και μου εδωσαν την γλυκοζη εκει..σε μερικα την παιρνεις εσυ..παρε να ρωτησεις σε αυτο που θα κανεις αν εχουν η οχι..το ποσο θα παρεις εξαρταται απο τα γρ που θα βαλει ο γιατρος!!

Εμενα τα αποτελεσματα ειναι 0' 72 και 60' 139 μου εβαλε την μικρη!!

Α και ο αιματοκριτης ευτυχως ανεβηκε απο 30 σε 36,6!!

Μια χαρα τα αποτελεσματα!!!

Εμενα ηταν 0'= 75, 60' = 140 και 120' = 100!!

καλημερα καλημερα! Πρωινη πρωινη σημερα! εβγαλα μερικες φωτο απο τα πραγματα που πηραμε, και θα προσπαθησω να ανεβασω τις φωτο

http://s1005.photobucket.com/user/zacharoula1982/library/

ελπιζω να μπορειτε να τις δειτε!

Πολυ ωραια ΟΛΑΑΑΑΑ!!!

λοιπον, αφου σιγουρευτικα οτι εχετε προσβαση μερικα σχολια!

το δωματιακι μας ειναι παρα πολυ μικρο και το βαψαμε ενα λευκο γκρι με μεγαλες γαλαζιες ριγες στις 2 πλευρες. εχει μονο ενα παραθυρακι και μαλλον θα βαλουμε λευκες κοντες κουρτινουλες

τα επιπλα μας ερχονται την αλλη εβδομαδα, εδω βλεπετε μονο ενα επιπλο που πηραμε τωρα στις εκτπωσεις - nautical theme, οπως θα ειναι και ολο το δωματιο!

εχω βαλει φωτο απο διαφορα πραγματα, και απο τα σεντονακια που πηρα απο το spitishop, καθως και τα ρουχαλακια που πηρα απο το next direct - αυτο που ειναι κρεμασμενο στο επιπλο το πηρα απο h&m. επισης εβαλα τις 3 κουβερτουλες που πηρα απο zara home στις εκπτωσεις και αλλη μια fleece που πηρα για κουνια - οι αλλες ειναι αγκαλιας!

Οτι θελετε ρωτηστε! το λυκνο δεν το εβγαλα γιατι ειναι μεσα στη θηκη του και ο αντρας μου δεν μου το εβγαλε να το στησει...οταν το στησουμε δοκιμαστικα θα σας βγαλω φωτος, βεβαιως βεβαιως!

Το λικνο θα το κατα ευχαριστηθειτε!!!! Εγω το εχω στρωσει να ειναι ετοιμο, μην τυχον μας κανει επισκεψη πιο νωρις ο μπεμπης και το εχω σκεπασει με ενα μεγαλο σεντονι να μην σκονιζεται!!! Α! τα σεντονια λικνο, ειναι μικρα για αυτο το λικνο!! Εβαλα και εγω της κουνιας διπλωμενα!

Ζαχαρουλα ειναι υπεροχα!!!Με το καλο να ερθει ο μπεμπης να τα χαρει. Μπραβο κοριτσια που ειστε τοσο οργανωτικες.

Εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα!!!Ουτε καμια ετοιμασια εχουμε κανει.Μονο ερευνα αγορας, μεσω ιντερνετ.Και καποια προικια (πανες αγκαλιας, σελτεδακια, σεντονια) που μου τα φτιαχνει η μαμα μου, κενταει πανω διαφορα, θελει να εχουν λεει οι εγγονες της κατι φτιαγμενο απο τα χερακια της! Μεσα στο Σεπτ.θα παμε να δουμε και απο κοντα αυτα που εχω καταληξει οτι μαλλον θα παρουμε σε καροτσι, καθισματακια , κουνιες και στρωματα.Τα υπολοιπα στην πορεια θα τα βρουμε (ελπιζω).Και θα αρχισω να βαζω σε κουτια κατι ψιλοπραγματα που εχει μεσα στο μελλοντικο παιδικο.Τα βαρια θα τα μεταφερει ο αντρας μου, οταν μπορεσει.Ειναι πολλα να γινουν το ξερω, και ειδικα εμεις που δεν ξερουμε και ποτε ακριβως θα μας ερθουν οι μπεμπες, αλλα για εναν περιεργο λογο δεν αγχονομαι!Ασε που οταν αγχονομαι με πιανουν και κραμπες , οποτε χαλλλλαααρα, που λεμε και στη Θεσσαλονικη.:P

Τελικα θα το παραγγειλω το pretty bra, αφου 2 εγκυουλες μου λετε οτι ειναι ανετο, θα το τολμησω.Θα παρω large και ο Θεος βοηθος!

τα εχω παρει και εγω και οντως ειναι ανετα... εκανα την πατατα ομως και τα πηρα L οταν ημουν στον 3ο και μου ηταν μικρα (τα εδωσα σε μια φιλη μου) και ξαναπαρηγγειλα το XXL και μεχρι τωρα μου κανουν!!!

Υ.Γ= εχω μεγαλο στηθος! τα σουτιεν θηλασμου που πηρα για παραδειγμα ειναι νουμερο 5-6!

το λικνο lullago της chicco δεν χρειαζεται παντες και τετοια ετσι δεν ειναι??

Οχι τιποτα δεν χρειαζεται, εχει πολυ μαλακο υφασμα!

Κορίτσια, οταν κουνιουνται εντονα τα μικρα σας, βλεπετε "αναταραξεις " στην κοιλια σας?Εννοω διακρίνονται με γυμνο ματι η απλα νιωθετε εντος σας την κίνηση?Εμενα εδω και κανα 2 μερες η μια που ειναι πιο στριμωγμενη οταν κουνιεται εντονα(αλλαζει θεση ισως , ποιος ξερει?) φαινονται μικρα βουναλακια στην κοιλια μου!Και αναρωτιομουν αν συμβαινει σε ολες. (ο αντρας μου με κραζει οτι ειμαι υπερβολικη και καθομαι και τα παρατηρω ολα και οτι θα τα τρελανω τα κοριτσια μας!!! :P )

Αναταραξεις τετοιες εχω απο την 23η-24η εβδομαδα!! Τωρα πια φαινεται και τι ειναι αυτο που πεταγεται... χερι, ποδι κτλ!!

ελπίζω να μην σας τρόμαξα χωρίς λόγο... απλά για να εξηγήσω περισσότερο και εγώ δεν ένιωθα πόνο... αλλά ούτε κούνημα... Είναι σαν να σπρώχνει κάτι την μήτρα προς τα έξω και όταν πιάνεις το καρούμπαλο (που μένει για μερικά δευτερόλεπτα) να είναι πέτρα... και μετά χαλαρώνει....και μετά το μωρό έχει επηρεαστεί και νιώθεις περισσότερες κινήσεις...

Δεν ειναι τιποτα, εχω και εγω τετοια!! Μια χαρα ολα!! ;););)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...