Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ζαλισα αλλα ηθελα να σας πω επισης οτι γεννησε πριν 10 μερες η γυναικα ενος συναδελφου, θηλασε το μωρο της 7 μερες και επειδη" οτι πηρε πηρε" συνεχιζει με φορμουλα. παλκι συμβουλη παιδιατρου... τραγικο... γεννησε κι αυτη στο ελενα οπως κι εγω και εμεινε πολυ πολυ ευχαριστημενη και τουλαχιστον μου φευγει λιγο λιγο το αγχος για το νοσοκομειο!!

δεν μας ζάλισες καλέ :tongue::tongue::tongue:

Και μία φίλη μου γέννησε στο Έλενα πρόσφατα και έμεινε πολύ ικανοποιημένη. Μόνο μίλησε με τον γιατρό σου από πριν για επισκληρίδιο... γιατί η κοπέλα που ήταν μαζί της στο δωμάτιο ζήτησε επισκληρίδιο την ώρα του τοκετού και της είπαν ότι δεν έχουν πολύ και το κρατάνε για τις καισαρικές... (η φίλη μου όμως ήταν οκ... αν και γέννησε φυσιολογικά... ο γιατρός το είχε κανονίσει)

kPAZp2.png

Να που πανε και τους βρίσκουν τέτοιους παιδιατρους;;οεο;;;

πολλές φορές δεν έχεις και πολλές επιλογές... ανάλογα που μένεις...

και εγώ αγχωθεί με αυτό το θέμα!!!

kPAZp2.png

α!! οσες κανατε την καμπυλη ζαχαρου σας εδωσαν στο διαγνωστικο κεντρο την γλυκοζη η την πηρατε απο το φαρμακειο? και ποση πηρατε?

θα την κανω την παρ'αλλη βδομαδα εγω και μου ειπε 4-5 μερες πριν να μην φαω γλυκα γιατι εχουμε στην οικογενεια τεραστιο ιστορικο διαβητηκων και φοβαται παρ ολο που το ζαχαρο μου ειναι κατω απο τα φυσιολογικα:roll:

δεν την έχω κάνει ακόμα.... αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα μου την δώσουν στο διαγνωστικό κέντρο.

kPAZp2.png

δεν μας ζάλισες καλέ :tongue::tongue::tongue:

Και μία φίλη μου γέννησε στο Έλενα πρόσφατα και έμεινε πολύ ικανοποιημένη. Μόνο μίλησε με τον γιατρό σου από πριν για επισκληρίδιο... γιατί η κοπέλα που ήταν μαζί της στο δωμάτιο ζήτησε επισκληρίδιο την ώρα του τοκετού και της είπαν ότι δεν έχουν πολύ και το κρατάνε για τις καισαρικές... (η φίλη μου όμως ήταν οκ... αν και γέννησε φυσιολογικά... ο γιατρός το είχε κανονίσει)

χριστινακι πιστευω οτι ειναι θεμα γιατρου αυτο, να το εχεις συνεννοηθει απο πριν. βεβαια στα ιδιωτικα δεν συμβαινει κατι τετοιο αλλα γινεται μια κοπελα να παει να γεννησει χωρις να εχει μιλησει πριν με το γιατρο της για 5 πραγματα? πως θα γεννησει (φυσιολογικα η οχι) αν θα γινει αναισθησια η επισκληριδιος κλπ??

η γυναικα του συναδελφου εκανε ολικη αναισθησια και ω!! τι εκπληξη καισαρικη!!

(οχι οτι ειμαι κουτσομπολα αλλα ρωτησα τον δικο μου γιατρο γιατρο για τον δικο της και μου ειπε πως μπορει και να μην ξερει να ξεγενναει φυσιολογικα απο τις τοσες καισαρικες που κανει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

χριστινακι πιστευω οτι ειναι θεμα γιατρου αυτο, να το εχεις συνεννοηθει απο πριν. βεβαια στα ιδιωτικα δεν συμβαινει κατι τετοιο αλλα γινεται μια κοπελα να παει να γεννησει χωρις να εχει μιλησει πριν με το γιατρο της για 5 πραγματα? πως θα γεννησει (φυσιολογικα η οχι) αν θα γινει αναισθησια η επισκληριδιος κλπ??

η γυναικα του συναδελφου εκανε ολικη αναισθησια και ω!! τι εκπληξη καισαρικη!!

(οχι οτι ειμαι κουτσομπολα αλλα ρωτησα τον δικο μου γιατρο γιατρο για τον δικο της και μου ειπε πως μπορει και να μην ξερει να ξεγενναει φυσιολογικα απο τις τοσες καισαρικες που κανει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Τι απόλυτο δίκιο που έχεις!!!

Όμως πολλές κοπέλες δεν θέλουν επισκληρίδιο... ή θέλουν να δουν αν αντέχουν πρώτα και μετά να ζητήσουν... εγώ προσωπικά δεν είμαι αυτής της άποψης... για ποιο λόγο να πονέσεις αν μπορείς να το αποφύγεις!!!

kPAZp2.png

Τι απόλυτο δίκιο που έχεις!!!

Όμως πολλές κοπέλες δεν θέλουν επισκληρίδιο... ή θέλουν να δουν αν αντέχουν πρώτα και μετά να ζητήσουν... εγώ προσωπικά δεν είμαι αυτής της άποψης... για ποιο λόγο να πονέσεις αν μπορείς να το αποφύγεις!!!

Είμαι μια από αυτές τις κοπέλες...χαχαχα!θελω να γέννησω χωρις επισκληριδιο!και αν τελικα οδηγήθω σε καισαρικη τότε θα κάνω!βεβαια στο νοσοκομειο που θα γέννησω δεν κανουν σε φτ επισκληριδιο αν δεν το χεις συννενοηθει!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

κι εγω λεω να μην κανω επισκληριδιο. γενικα δεν παιρνω στην ζωη μου ουτε ντεπον, οποτε πιστευω θα το αντεξω. ασε που μενω κορινθο και γενναω αθηνα υπαρχει πιθανοτητα οταν φτασω να ειναι αργα ηδη:D

πιστευω οτι πια ξερουν οι αναισθησιολογοι τι κανουν αλλα δεν παυει να ειναι λιγο επικινδυνη η επισκληριδιος...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Γεια σας κοριτσια!!Τι κανετε?Απ'οτι ειδα στα γρηγορα καλα ολες!!Χαιρομαι..αχ κοριτσια φτανει ο καιρος..ανυπομονω!!

Μαγδου εγω εκανα χθες καμπυλη και μου εδωσαν την γλυκοζη εκει..σε μερικα την παιρνεις εσυ..παρε να ρωτησεις σε αυτο που θα κανεις αν εχουν η οχι..το ποσο θα παρεις εξαρταται απο τα γρ που θα βαλει ο γιατρος!!

Εμενα τα αποτελεσματα ειναι 0' 72 και 60' 139 μου εβαλε την μικρη!!

Α και ο αιματοκριτης ευτυχως ανεβηκε απο 30 σε 36,6!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια το σκεφτομαι ακομα..δεν ειμαι σιγουρη αν θελω να ξαναπερασω αυτους τους πονους..αλλα ακομα ειμαι 50-50 για το τι θα κανω!!Απ'οτι ξερω δεν ειναι ιδια η ενταση σε ολες τις γυναικες αλλες ποναν περισσοτερο αλλες λιγοτερο..εγω ημουν σε αυτες περισσοτερο!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι κάνετε κοριτσια; Αντιλήφθηκα ότι ξέχασα να σας πω πως το τερατακι μου την Τρίτη ήταν 900 γρ. Εγώ την πρώτη καμπύλη που έκανα μου την έδωσαν τη γλυκόζη - πορτοκαλάδα. Τη Δευτέρα θα κάνω άλλη μια. Τώρα μου έβαλε τη δίωρη.. Για να δούμε. Επισκληριδιο δεν κάνω. Άσε που δεν ξέρω αν κάνουν στο νοσοκομείο για τον Φ.Τ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερα καλημερα! Πρωινη πρωινη σημερα! εβγαλα μερικες φωτο απο τα πραγματα που πηραμε, και θα προσπαθησω να ανεβασω τις φωτο

http://s1005.photobucket.com/user/zacharoula1982/library/

ελπιζω να μπορειτε να τις δειτε!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

λοιπον, αφου σιγουρευτικα οτι εχετε προσβαση μερικα σχολια!

το δωματιακι μας ειναι παρα πολυ μικρο και το βαψαμε ενα λευκο γκρι με μεγαλες γαλαζιες ριγες στις 2 πλευρες. εχει μονο ενα παραθυρακι και μαλλον θα βαλουμε λευκες κοντες κουρτινουλες

τα επιπλα μας ερχονται την αλλη εβδομαδα, εδω βλεπετε μονο ενα επιπλο που πηραμε τωρα στις εκτπωσεις - nautical theme, οπως θα ειναι και ολο το δωματιο!

εχω βαλει φωτο απο διαφορα πραγματα, και απο τα σεντονακια που πηρα απο το spitishop, καθως και τα ρουχαλακια που πηρα απο το next direct - αυτο που ειναι κρεμασμενο στο επιπλο το πηρα απο h&m. επισης εβαλα τις 3 κουβερτουλες που πηρα απο zara home στις εκπτωσεις και αλλη μια fleece που πηρα για κουνια - οι αλλες ειναι αγκαλιας!

Οτι θελετε ρωτηστε! το λυκνο δεν το εβγαλα γιατι ειναι μεσα στη θηκη του και ο αντρας μου δεν μου το εβγαλε να το στησει...οταν το στησουμε δοκιμαστικα θα σας βγαλω φωτος, βεβαιως βεβαιως!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ζαχαρουλα ειναι υπεροχα!!!Με το καλο να ερθει ο μπεμπης να τα χαρει. Μπραβο κοριτσια που ειστε τοσο οργανωτικες.

Εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα!!!Ουτε καμια ετοιμασια εχουμε κανει.Μονο ερευνα αγορας, μεσω ιντερνετ.Και καποια προικια (πανες αγκαλιας, σελτεδακια, σεντονια) που μου τα φτιαχνει η μαμα μου, κενταει πανω διαφορα, θελει να εχουν λεει οι εγγονες της κατι φτιαγμενο απο τα χερακια της! Μεσα στο Σεπτ.θα παμε να δουμε και απο κοντα αυτα που εχω καταληξει οτι μαλλον θα παρουμε σε καροτσι, καθισματακια , κουνιες και στρωματα.Τα υπολοιπα στην πορεια θα τα βρουμε (ελπιζω).Και θα αρχισω να βαζω σε κουτια κατι ψιλοπραγματα που εχει μεσα στο μελλοντικο παιδικο.Τα βαρια θα τα μεταφερει ο αντρας μου, οταν μπορεσει.Ειναι πολλα να γινουν το ξερω, και ειδικα εμεις που δεν ξερουμε και ποτε ακριβως θα μας ερθουν οι μπεμπες, αλλα για εναν περιεργο λογο δεν αγχονομαι!Ασε που οταν αγχονομαι με πιανουν και κραμπες , οποτε χαλλλλαααρα, που λεμε και στη Θεσσαλονικη.:P

Τελικα θα το παραγγειλω το pretty bra, αφου 2 εγκυουλες μου λετε οτι ειναι ανετο, θα το τολμησω.Θα παρω large και ο Θεος βοηθος!

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...