Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Μια χαρά!

Πολύ γρήγορα κάνατε το μπεμπέ μετά το χειρουργείο! Μπράβο!

15-10 θα είναι 37 εβδομάδων. Καλά είναι!

Θα γίνεις η πρωτομανούλα στο θέμα μας!!!!!

ναι εκανα την εγχείρηση φεβρουαριο του '12 , γενικα μας ειχε πει να περιμενουμε 6 μηνες μετα το χειρουργειο, ε με τους γαμους πανηγύρια ταξιδια κτλ περιμεναμε 10. μετα ειχαμε και μια παλινδρομη, και μετα τον μπεμπιλη! πωπω ποσα πραγματα εχουν γινει!

στις 37 εβδομαδες θα γεννηθει ο μπεμπιλης μας με το καλο. του λεω γιατρε, δεν ειναι λιγο νωρις? μου λεει οτι το τελευταιο μηνα ουτως η αλλως, τα μωρακια παιρνουν 50 γραμμαρια την εβδομαδα. θα κανω και κατι ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια και θα ειναι ολα οκ. Μακαρι να πανε ολα καλα. τετοιο αγχος βρε παιδι μου, δεν το περιμενα με τιποτα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι εκανα την εγχείρηση φεβρουαριο του '12 , γενικα μας ειχε πει να περιμενουμε 6 μηνες μετα το χειρουργειο, ε με τους γαμους πανηγύρια ταξιδια κτλ περιμεναμε 10. μετα ειχαμε και μια παλινδρομη, και μετα τον μπεμπιλη! πωπω ποσα πραγματα εχουν γινει!

στις 37 εβδομαδες θα γεννηθει ο μπεμπιλης μας με το καλο. του λεω γιατρε, δεν ειναι λιγο νωρις? μου λεει οτι το τελευταιο μηνα ουτως η αλλως, τα μωρακια παιρνουν 50 γραμμαρια την εβδομαδα. θα κανω και κατι ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια και θα ειναι ολα οκ. Μακαρι να πανε ολα καλα. τετοιο αγχος βρε παιδι μου, δεν το περιμενα με τιποτα!

Μην αγχώνεσαι. Από την 36η γεννάς και θεωρείται τελειόμηνη η κύηση!

Πέτυχα κοπέλα που γέννησε στις 35 εβδομάδες μόνη της και ήταν μια χαρά το μπεμπέ!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Μην αγχώνεσαι. Από την 36η γεννάς και θεωρείται τελειόμηνη η κύηση!

Πέτυχα κοπέλα που γέννησε στις 35 εβδομάδες μόνη της και ήταν μια χαρά το μπεμπέ!

χτες που ειχαμε μια συζητηση με το γιατρο, επι αυτου του θεματος, μας ειπε οτι ο στοχος ειναι οι 32 εβδομαδες. Μετα απο τις 32 εμδομαδες, 99% παιρνεις ενα υγιες παιδι σπιτι. οποτε βαση αυτων, και εγω πιστευω θα ειναι ολα οκ!

εσυ ησουν κρητη διακοπες ε? το εβλεπα απο το fb! Ο αδερφος μου με την κοπελα του, γυρνανε αυριο, μετα απο 3 εβδομαδες κρητη! τη γυρισανε ολη! μπαλος, κεδροδασος, γαυδο, σφακια,γαιδουρονησι, ελουντα! εμπειρια ζωης μου λεει ο αδερφος μου! ηταν τελεια!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημερα καλημερα!!εμεις πάλι Λευκαδα εδω και λίγες μέρες!!μονο Σπιτι μου δεν μπορω να παω στη μαμακα μου!ππφφ!

Καλώς μας έρχεστε πίσω σιγα σιγα!!

Ελλη μου να ζήσετε!!και με το καλο ο καρπός του έρωτα σας!!

Ζαχαρουλα μου καλε εσείς είστε ολόκληρα παιδιά!!μην αγχωνεσαι!!ολα καλα θα ναι!!αρχικα το μωρο θα ναι πανω απο δυο κιλα σίγουρα οποτε σούπερ!!να μας βάλεις φωτο ναι!!για πες μου κ συ για το λίκνο πως σου φαίνεται;;δεν το χω δει απο κοντα και επειδη αυτο θέλω να πάρω γι αυτο ρωτάω!!:))

Ιωαννα μου μια χαρα τα λέει η πεθερα σου!!! Σύμφωνώ κ γω μαζι της!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

χτες που ειχαμε μια συζητηση με το γιατρο, επι αυτου του θεματος, μας ειπε οτι ο στοχος ειναι οι 32 εβδομαδες. Μετα απο τις 32 εμδομαδες, 99% παιρνεις ενα υγιες παιδι σπιτι. οποτε βαση αυτων, και εγω πιστευω θα ειναι ολα οκ!

εσυ ησουν κρητη διακοπες ε? το εβλεπα απο το fb! Ο αδερφος μου με την κοπελα του, γυρνανε αυριο, μετα απο 3 εβδομαδες κρητη! τη γυρισανε ολη! μπαλος, κεδροδασος, γαυδο, σφακια,γαιδουρονησι, ελουντα! εμπειρια ζωης μου λεει ο αδερφος μου! ηταν τελεια!

Ακόμα Κρήτη είμαι... χε χε χε

Αύριο γυρνάμε!

Εμείς μείναμε στο Ν.Χανίων. Δεν είμαι για αγριάδες και χιλιόμετρα με την κοιλούμπα!

(νόμιζα πως με έκανες unfriend στο fb)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Αύριο γυρνάμε!

Εμείς μείναμε στο Ν.Χανίων. Δεν είμαι για αγριάδες και χιλιόμετρα με την κοιλούμπα!

Καλά πόσο καιρο είσαι κάτω;;σούπερ!!εμεις πρωτα ο θεός του χρόνου λέμε για Κρήτη,σπουδάζει η μικρη μου αδερφη Ρέθυμνο και θα το χουμε σα βάση!

Επίσης εσείς που στε σχεδόν έτοιμες απο κρέμες κ σαμπουαν τι θα πάρετε;απο φαρμακείο να υπόθεσω ε;

Καλημερα καλημερα!!εμεις πάλι Λευκαδα εδω και λίγες μέρες!!μονο Σπιτι μου δεν μπορω να παω στη μαμακα μου!ππφφ!

Καλώς μας έρχεστε πίσω σιγα σιγα!!

Ελλη μου να ζήσετε!!και με το καλο ο καρπός του έρωτα σας!!

Ζαχαρουλα μου καλε εσείς είστε ολόκληρα παιδιά!!μην αγχωνεσαι!!ολα καλα θα ναι!!αρχικα το μωρο θα ναι πανω απο δυο κιλα σίγουρα οποτε σούπερ!!να μας βάλεις φωτο ναι!!για πες μου κ συ για το λίκνο πως σου φαίνεται;;δεν το χω δει απο κοντα και επειδη αυτο θέλω να πάρω γι αυτο ρωτάω!!:))

Ιωαννα μου μια χαρα τα λέει η πεθερα σου!!! Σύμφωνώ κ γω μαζι της!!

Λια ειναι πολυ ωραιο, εμεις αρχικα το ειδαμε live στο λητω ( δεν το πηραμε απο εκει γιατι ηταν 30 ευρω πιο ακριβο, το παρήγγειλα απο το ιντερνετ). ειναι μεγαλο, ευρυχωρο, το υφασμα πολυ καλο, βγαινει και πλενεται, κλεινει πραγματικα πολυ ευκολα, δεν ειναι πολυ χαμηλο ωστε να σκυβεις πολυ για πιασεις το μωρο. παντως, ειναι πιο μεγαλο στη πραγματικοτητα απο τις φωτο, οποτε να το δεις σιγουρα απο κοντα. εμεις πηραμε το μπεζ γιατι ειναι το πιο ουδετερο. σεντονακια θα χρησιμοποιησουμε αυτα για τη κουνια αλλα διπλα - δεν υπαρχει λογος για να παρουμε και αλλα βεβαια....

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Αύριο γυρνάμε!

χαχα! το φανταζομαι...και που πηγες κρητη με τη κοιλουμπα αθλος μου φαινεται! εγω δεν μπορουσα να παω απεναντι μεχρι την υδρα με το καραβακι 10 λεπτα!

στο fb δεν ειμαι πολυ ενεργητικη, δεν γραφω αλλα διαβαζω ομως πολυ συχνα! τα ποστς σου τα απολαμβανω, ειναι παντα κατι διαφορετικο απο ποτα, παρεακια και αγαπισιαρικες φωτο που σταζουν μελι!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης εσείς που στε σχεδόν έτοιμες απο κρέμες κ σαμπουαν τι θα πάρετε;απο φαρμακείο να υπόθεσω ε;

εγω εχω παρει δειγματακια απο διαφορες εταιριες. η αδερφη της κουμπαρας μου, που δουλευει σε φαρμακειο, μου εχει προτείνει της mustela, που τωρα συγκεκριμενα εχει και κατι προσφορες. δεν εχω ανοιξει ακομα δειγματακια να τα μυρισω, αλλα μαλλον εκει θα καταληξω. εχω δοκιμασει της frezyderm και της fissan, μια χαρα μου φανηκαν αλλα τα frezyderm πανακριβα. και θα θελεις αρκετη ποσοτητα, ισως ειναι λιγο υπερβολη. Οποτε, εαν μου αρεσουν της mustela, θα παρω αυτα. αλλιως παραδοσιακα fissan, που ειναι και οικονομικα. για τα συγκάματα, sudocrem μου εχουν πει ολοι που εχουν μωρακια οτι ειναι η καλυτερη.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Λια ειναι πολυ ωραιο, εμεις αρχικα το ειδαμε live στο λητω ( δεν το πηραμε απο εκει γιατι ηταν 30 ευρω πιο ακριβο, το παρήγγειλα απο το ιντερνετ). ειναι μεγαλο, ευρυχωρο, το υφασμα πολυ καλο, βγαινει και πλενεται, κλεινει πραγματικα πολυ ευκολα, δεν ειναι πολυ χαμηλο ωστε να σκυβεις πολυ για πιασεις το μωρο. παντως, ειναι πιο μεγαλο στη πραγματικοτητα απο τις φωτο, οποτε να το δεις σιγουρα απο κοντα. εμεις πηραμε το μπεζ γιατι ειναι το πιο ουδετερο. σεντονακια θα χρησιμοποιησουμε αυτα για τη κουνια αλλα διπλα - δεν υπαρχει λογος για να παρουμε και αλλα βεβαια....

Σαν διαστάσεις που έχω δει στο Ίντερνετ χωράει στο δωμάτιο!εχω κανει τις μετρήσεις!κ γω απο Ίντερνετ θα το παραγγείλω!!στο πρασινακι λέω!σεντονια θα πάρω κάποια για λίκνο κ πορτ μπεμπε που ναι τα ίδια,και τα υπόλοιπα κουνιας!εχω τον Ξαδερφο μου με μαγαζι με λευκά είδη κ θα ψωνισω σε τιμές κόστους!

Κορίτσια,

Καλό είναι να έχουμε βρει και παιδίατρο πριν γεννήσουμε.

Εμεις εχουμε βρει,αυτος δεν το ξέρει βεβαια ακομη αλλα θα το μάθει εν καιρώ!

Σαν διαστάσεις που έχω δει στο Ίντερνετ χωράει στο δωμάτιο!εχω κανει τις μετρήσεις!κ γω απο Ίντερνετ θα το παραγγείλω!!στο πρασινακι λέω!σεντονια θα πάρω κάποια για λίκνο κ πορτ μπεμπε που ναι τα ίδια,και τα υπόλοιπα κουνιας!εχω τον Ξαδερφο μου με μαγαζι με λευκά είδη κ θα ψωνισω σε τιμές κόστους!

ειναι πολυ ωραιο το πρασινο, ηταν το χρωμα που ειδαμε στο λητω. αφου οταν το ειδε ο αντρας μου ηθελε αυτο αντι για το μπεζ!

αφου μπορεις να τα παρεις πιο οικονομικα τα σεντονακια, τοτε βουρ!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

βρε ζαχαρουλα μου μαυρα ματια καναμε!!!

γυρισες ανανεωμενη και με πολλα ευχαριστα νεα!!!

εγω θα κανω μια βολτα στις παιδιατρους της περιοχης απο σεπτεμβρη να φυγουν οι ζεστες και να ολοκληρωσω και τη λιστα της περιοχης. θα ξεκινησω απο τις πιο κοντινες (ολες γυναικες ειναι) για να μην εχουν προβλημα να ερχονται σπιτι και θα δουμε που θα φτασουμε.

εγω δεν θα παρω καλλυντικα απο φαρμακειο ειμαι αντιπροσωπος στην εταιρια forever living που εχει αυθεντικα προιοντα αλοης και μονο και θα παρω κρεμα για συγκαματα απο βασιλικο πολτο και αλοη και αλοη για το μπανιο του. ισως αγορασω καποιο λαδακι η κρεμουλα για να κανουμε μασαζ μονο.

σας εχω πει οτι εχω απιστευτους πονους στις θηλες??

υποφερω πραγματικα!! η μαια μου ειπε να μην ανησυχω ανοιγουν οι ποροι για να περναει το γαλα ειναι φυσιολογικο αν και δεν το νιωθουν ολες οι μανουλες.

και επισηε περιεργους πονους στο στομαχι. δηλαδη κανονικους πονους οταν τρωω κατι αλλα οχι απαραιτητα με τα βαρια φαγητα. με πιτσα με με επιασε με τα νεκταρινια με πιανει. ανεξηγητο φαινομενο αλλα ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω ειναι που ο γιος μου πιεζει το στομαχι, θα τα εχω αυτα.

εμεις λικνο δεν θα παρουμε θα κοιμηθουμε τον πρωτο καιρο στο πορτ μπεμπε απο το πολυκαροτσι και μετα στην κουνια μας. απο σεπτεμβρη-οκτωβρη τα ψωνια μας αν και ειμαι το πιο ανυπομονο πλασμα στον κοσμο γιατι μετα θα με τρελανει η αναμονη... (εχετε δει στα φιλαρακια την ρειτσελ πως εκανε? καπως ετσι με φανταζομαι)

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Κι εγώ έχω καούρες. Διάβασα πως είναι για 2 λόγους:

1. Ανεβαίνει το στομάχι πιο πάνω και ζορίζεται

2. Η προγεστερόνη χαλαρώνει και τον σφιγκτήρα του οισοφάγου, επομένως ανεβαίνουν τα γαστρικά υγρά πάνω.

Αν τα συνδυάσεις αυτά τα δυο...

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...