Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αρα ο κωνσταντινος μου μπορει να ειναι και ο μοναδικος?? τα κοριτσακια του γειτονα τα λενε Ιρις και Μεριλιν!! ελεος ποσο φαντασμενος μπορει να ειναι καποιος???

εμεις πηγαμε σημερα στο γιατρο, μας ειπε οτι η β επιπεδου ειναι από τις καλυτερες που εχει δει, το μωρακι μου ειναι μια χαρα αισιως 673 γρ (μα πως μεγαλωσε ετσι μεσα σε 2 βδομαδες???) μου εγραψε την καμπυλη ζαχαρου και ξεκιναω και μαγνησιο απο αυριο 1 χαπι καθε βραδυ.

ερωτηση στα κοριτσια που εχουν ουλιτιδα εγκυμοσυνης: μονο οδοντοκρεμα σας εδωσε η γιατρος σας? εμενα μου ειπε να παρω μια του εμποριου για ουλιτιδα μονο ουτε απο φαρμακειο ουτε τιποτα. εσεις τι κανετε? ειναι λιγο βλαμενη η οδοντιατρος μου (πρωην μιςς πελοποννησος)

Α!!! εχετε καταληξει τι θα κανετε με βλαστοκυτταρα? το εχετε συζητησει με το γιατρο σας? εμεις καναμε μια πρωτη κουβεντα σημερα!!!

Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για τον υπερηχο σας!! Μεγαλωσατε :D:D

Για την ουλιτιδα παιρνω οδοντοκρεμα εμποριου και μαλακη οδοντοβουρτσα για να μην ματωνουν τα ουλα μου!

Βλαστοκυτταρα εμεις δεν θα κρατησουμε, γιατι πρωτον στην Ελλαδα ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο (σε λιγα χρονια θα παιρνουν δειγμα απο το νυχι του παιδιου και θα φτιαχνουν βλαστοκυτταρα:eek:) και δευτερον για τον λογο που ειπε και η Ιοαζον!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για τον υπερηχο σας!! Μεγαλωσατε :D:D

Για την ουλιτιδα παιρνω οδοντοκρεμα εμποριου και μαλακη οδοντοβουρτσα για να μην ματωνουν τα ουλα μου!

Βλαστοκυτταρα εμεις δεν θα κρατησουμε, γιατι πρωτον στην Ελλαδα ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο (σε λιγα χρονια θα παιρνουν δειγμα απο το νυχι του παιδιου και θα φτιαχνουν βλαστοκυτταρα:eek:) και δευτερον για τον λογο που ειπε και η Ιοαζον!!!

ειμαστε πολυ μεγαλα παιδακια και οταν κλωτσαμε τη μαμα στον αφαλο και ποναει και μας λεει να σταματησουμε εμεις σταματαμε!!!

θα τα κανουμε δωρεα στη δημοσια τραπεζα τα βλαστοκυτταρα σε περιπτωση που συμβει κατι να εχουμε προσβαση. ειναι δωρεαν και απο τα περισσοτερα μαιευτηρια ερχονται και τα παιρνουν μονοι τους

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλησπερα σας! Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να σας πω τα του μπέμπη μου. ΤηνΤΤρίτη που λετε τον πετύχαμε διάνα. Μας έδειξε το πουλάκι του πεντακαθαρα. Και οπως είπα και.στον αντρουλη μου τον.πετύχαμε στο "πρωινό ξύπνημα" τον μπέμπη! Καταλάβατε νομίζω.. Επίσης για άλλη μια φορά ακούσαμε ότι είναι προικισμένο το παιδί. Καμάρι ο μπαμπάς! Καναμε και τον πολιτικό γάμο και μετά τραπέζι σπίτι. Ειχαμε βγάλει και τα ηχεία έξω και τραγούδια στα τέρματα. Ήμασταν όλη μερα έξω! Σκέφτηκε ότι τα ηχεία τα μαζεψαμε στις 12 το βράδυ.. Από τις μιάμιση το μεσημέρι που τα βγάλαμε.. Τώρα την άλλη βδομάδα θα πάω για εξετασεις και καμπύλη ζαχαρου και θα μάθω και ποτε θα ξαναπάμε για υπέρηχο. Αυτά τα νέα μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

εχω κι αυτο το βιτσιο να διαβαζω ιστοριες απο κοπελες που γεννησαν και περιγραφουν την εμπειρια τους και κλαιω απο χαρα και ανυπομονησια.

και λιγο φοβο γιατι πολλες φορες δεν ερχονται ολα οπως τα σκεφτομαστε... 4 μηνες ακομα και μου φαινεται αιωνας... και μονο καλτσακια εχω να του φορεσω:rolleyes:

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

εχω κι αυτο το βιτσιο να διαβαζω ιστοριες απο κοπελες που γεννησαν και περιγραφουν την εμπειρια τους και κλαιω απο χαρα και ανυπομονησια.

και λιγο φοβο γιατι πολλες φορες δεν ερχονται ολα οπως τα σκεφτομαστε... 4 μηνες ακομα και μου φαινεται αιωνας... και μονο καλτσακια εχω να του φορεσω:rolleyes:

Και εγώ το κάνω αυτό... αν και δεν θα έπρεπε...

δεν είναι όλες οι ιστορίες καλές... και μετα αγχώνομαι :?:-?

kPAZp2.png

Καλημερα καλημερα!

Πως ειστε κοριτσια?Ελπιζω μπεμπακια και μανουλες να ειστε καλα!

Εμεις γυρισαμε απο τις διακοπες μας το προηγουμενο σκ και εδω και μια εβδομαδα εχω επιστρεψει στη δουλεια...

Ωραια περασαμε, ειχαμε παει στην Ερμιονη σε ενα ξενοδοχειο και με το ζορι να βγηκαμε 2-3 φορες - ειχαμε κλειστει μεσα, δεν καναμε και πολλα πραγματα, φαγητο υπνος και μπανιο συγκεκριμενες ωρες. εγω δεν τη παλεψα καθολου στον ηλιο, ουτε τα πολλα περπατηματα-βολτες. Ξεκουραστηκαμε παντως. Αν και...ειχα στο μυαλο μου να γυρισω να συνεχισω τις ετοιμασιες για τον μπεμπιλη μας!

Τα της εγκυμοσύνης τωρα! ο μπεμπιλης μας εχει φτασει αισιως τα 1.400 γραμμαρια και ειναι κινητικος ( μερικες μερες τη τρελαινει τη μανουλα στη κλωτσια, αλλες ειναι πιο ηρεμακος), ολα βαινουν καλως, τραχηλος 3.5 εκ κλειστος και αμνιακα υγρα καλα.

Το μονο θεματακι ειναι κατι συσπασεις που εχω απο την 26η εβδομαδα, εκανα και nst και τακοκαρδιογραφο. Δεν ειναι επιπονες, αλλα ενοχλητικες. Περιπου 10 με 15 την ημερα, αναλογα με τη δικη μου δραστηριοτητα και του μπεμπη. Σφίγγει η μητρα, μαζευεται και γινεται σκληρη για μερικα δευτερολεπτα. Ο γιατρος δεν ανησυχει, μου εδωσε μαγνησιο και μου ειπε οσο περισσοτερο να ξεκουραζομαι. Το μεγαλο θεμα ειναι λοιπον ποτε θα σταματησω τη δουλεια...ειμαι ελευθερος επαγγελματιας ( μουφα δηλαδη, με μπλοκακι εδω και 6 χρονια σε μια εταιρια, κανονικα 8ωρο καθε μερα 5 μερες, σαν μισθωτος) και δεν δικαιουμαι αδεια, οποτε οταν σταματησω δεν θα πληρωνομαι και θελω οσο το δυνατον λιγοτερο βεβαια...τελος παντων το παιδακι μου πανω απο ολα, οποτε δω οτι δεν με παιρνει θα παω στο σπιτακι μου χωρις δευτερη σκεψη.

Για τις ετοιμασιες τωρα! εχουμε παρει ολη μας τη προικα ( σεντονακια, κουβερτες λαβετες σεντονακια αγκαλιας σελτεδακια πανες πετσετες) και ρουχαλακια, καποια απο h&m, καποια απο το σαιτ next direct τα οποια ειναι απλα φανταστικα, πηραμε το λικνο lullago της chicco σε μπεζ, αποστειρωτη, πιπίλες. ενα επιπλακι με καλαθακια, και περιμενουμε το αλλο σκ τα επιπλακια μας, το καροτσι Port bebe και καθισμα αυτοκινητου! Για μπιμπερο κοριτσια μετα απο ερευνα ειχα καταληξει στα dr browns και avent, που ειναι τα καλυτερα για τους κολικους. ομως, επιλεξαμε τα avent γιατι τα dr browns εχουν πολλα εξαρτηματα και θα δυσκολεψουν και εμας και τις γιαγιαδες που θα κρατησουν μετα το μωρακι. Α, πηραμε και ειδη περιποιησης, χτενακια ψαλιδακια.

Γενικα λίγα μας εχουν μεινει, δεν θα τα παρουμε ομως ακομη, θα περιμενουμε μετα τη γεννα με το καλο. Μεσα στο σκ, θα βγαλω φωτογραφιες που περιμενατε και απο το δωματιο που το βαψαμε και απο τα πραγματακια ( χρωσταω ακομη τις φωτο απο τα σεντονακια απο το spitishop που ειναι τελεια! ) για να εχετε μια ιδεα!

Τεραστιο κειμενο, ελπιζω να μη κουρασα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα! εκανα και τη καμπυλη ζαχαρου, ολα καλα! Πηρα και το τηλεφωνο της μαιας απο το γιατρο, να κανω μερικες συναντησεις. Βεβαια δεν θα υπαρξει φυσιολογικος τοκετος για να συμβαλει, αλλα θα με βοηθησει στο θεμα του θηλασμου και στη φροντιδα του μωρου.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημέρες!!!

Ellie,

Να ζήσετε! Πάντα αγαπημένοι!

Magdou,

Ξου! Ξου! Οι κακές ιστορίες!

Εγώ άμα διαβάσω κακές ιστορίες δεν αγχώνομαι. Θεωρώ πως δεν με αφορούν. :eek:

Zacharoula,

Καλή προσαρμογή!

Καλέ, εσείς είστε έτοιμοι!!!!

1400!!!! Πώς μεγαλώνουν έτσι!!!

Γιατί δεν πας για φυσιολογικό, αλήθεια;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρες!!!

Zacharoula,

Καλή προσαρμογή!

Καλέ, εσείς είστε έτοιμοι!!!!

1400!!!! Πώς μεγαλώνουν έτσι!!!

Γιατί δεν πας για φυσιολογικό, αλήθεια;

Σε ευχαριστω! Ναι ειδες? απιστευτο, κανονικο μωρακι!

Ειχα κανει περσυ μια εγχείρηση, λαπαροσκοπικα μου αφαιρεσαν ενα ινομυωμα. δεν ηταν μεγαλο, 4 εκατοστα, αλλα η τομη εγινε σε σημειο "κακο". ετσι ο γιατρος δεν θελει η μητρα να μεγαλωσει πολυ και να κανει τις συσπασεις του τοκετου. Οποτε ενω η ΠΗΤ μου ειναι 7/11 θα γεννησω γυρω στις 15/10 με καισαρικη, με το καλο. ειναι το max που θα με αφησει ο γιατρος. πριν κανω την εγχειρηση, μου το ειχε πει οτι δυσκολα θα γεννησω κανονικα οταν μεινω με το καλο εγκυος.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλησπερα σας! Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να σας πω τα του μπέμπη μου. ΤηνΤΤρίτη που λετε τον πετύχαμε διάνα. Μας έδειξε το πουλάκι του πεντακαθαρα. Και οπως είπα και.στον αντρουλη μου τον.πετύχαμε στο "πρωινό ξύπνημα" τον μπέμπη! Καταλάβατε νομίζω.. Επίσης για άλλη μια φορά ακούσαμε ότι είναι προικισμένο το παιδί. Καμάρι ο μπαμπάς! Καναμε και τον πολιτικό γάμο και μετά τραπέζι σπίτι. Ειχαμε βγάλει και τα ηχεία έξω και τραγούδια στα τέρματα. Ήμασταν όλη μερα έξω! Σκέφτηκε ότι τα ηχεία τα μαζεψαμε στις 12 το βράδυ.. Από τις μιάμιση το μεσημέρι που τα βγάλαμε.. Τώρα την άλλη βδομάδα θα πάω για εξετασεις και καμπύλη ζαχαρου και θα μάθω και ποτε θα ξαναπάμε για υπέρηχο. Αυτά τα νέα μου.

Να ζησετε να ευτυχίσετε και με το καλο να παρετε το αντρακι σας αγκαλια!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Σε ευχαριστω! Ναι ειδες? απιστευτο, κανονικο μωρακι!

Ειχα κανει περσυ μια εγχείρηση, λαπαροσκοπικα μου αφαιρεσαν ενα ινομυωμα. δεν ηταν μεγαλο, 4 εκατοστα, αλλα η τομη εγινε σε σημειο "κακο". ετσι ο γιατρος δεν θελει η μητρα να μεγαλωσει πολυ και να κανει τις συσπασεις του τοκετου. Οποτε ενω η ΠΗΤ μου ειναι 7/11 θα γεννησω γυρω στις 15/10 με καισαρικη, με το καλο. ειναι το max που θα με αφησει ο γιατρος. πριν κανω την εγχειρηση, μου το ειχε πει οτι δυσκολα θα γεννησω κανονικα οταν μεινω με το καλο εγκυος.

Μια χαρά!

Πολύ γρήγορα κάνατε το μπεμπέ μετά το χειρουργείο! Μπράβο!

15-10 θα είναι 37 εβδομάδων. Καλά είναι!

Θα γίνεις η πρωτομανούλα στο θέμα μας!!!!!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...