Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Εγω τον βλεπω μια φορα το μηνα που μου γραφει και την αδεια για τη δουλεια και δεν με χαλαει και πολυ. Στις 8 του μηνα εκανε την β επιπεδου σε ειδικο εμβρυολογο γι αυτο και θα το ξαναδω τοσο συντομα το μωρακι μου... βεβαια καλυτερα επικοινωνουμε ουαν πσιζουμε. Ανυπομονω να γεννησω και μονο 2 ζευγαρισ καλτσες εχω να του φορεσω :D:mrgreen:

έχεις αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης????

εγώ μία βδομάδα πήρα μόνο για την άμνιο και όπως τα υπόλογισα θα δουλεύω μέχρι τέλος Οκτωμβρίου

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έχεις αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης????

εγώ μία βδομάδα πήρα μόνο για την άμνιο και όπως τα υπόλογισα θα δουλεύω μέχρι τέλος Οκτωμβρίου

απο την πρωτη χοριακη πηρα αδεια και δεν εχω ξαναπατησει!!!

μας το ελεγαν ετσι κι αλλιως οτι μια εγκυμονουσα θα ειναι προβλημα και καλυτερα να καθεται σπιτι της να χαρει την εγκυμοσυνη της, και αλλες κοπελες το ιδιο εκαναν χωρις κανενα προβλημα.

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Εγω έκανα β επιπέδου 1/8 ,την πήγα στο γιατρο μου και μου λέει κατα τις 10/9 κανε τις καθιερωμένες εξετάσεις μαζί κ καμπύλη κ οταν βγουν έλα!!εμεβα παραείναι κουλ!!κ γω αγχωνομαι αλλα τι να κάνω!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Lia,

και κάθε 10 μέρες εξετάσεις να έκανες, πάλι άγχος θα είχες.

Είσαι και με υποβοηθούμενη, ακόμα μεγαλύτερο στρες.

Εδώ αγχώνομαι εγώ που έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα.

Νομίζω πως από δω και πέρα ως "μάνες" πάντα μια ανησυχία θα την έχουμε.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Εγώ να πω την αλήθεια πίστευα ότι άγχος έχεις μόνο το πρώτο τρίμηνο και ότι μετά μπαίνεις στον αυτόματο (έβλεπα και την αδελφή μου που ήταν εντελώς αναίσθητη στις εγκυμοσύνες της)!!!...Τελικά όντως ο 4ο πέρασε χωρίς να το καταλάβω... αλλά την τελευταία βδομάδα που πλέον μπαίνω στον 6ο, έχω αρχίσει πάλι να μετράω τις εβδομάδες... και να θέλω να περάσουν γρήγορα για να φτάσω στην 37 εβδομάδα :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε; Εγώ είμαι κουρασμένη. Αύριο μετά το γάμο θα κάνουμε τραπέζι στο σπίτι οπότε αυτές τις μέρες καθαρίζω όλο το σπιτι. Και είμαι μονη μου γιατί τα πεθερικά μου έφυγαν . Γεννησε η κουνιαδα μου στις 15 Αυγούστου το πρωί τον μπέμπη και έφυγαν και θα γυρίσουν σήμερα για το γάμο. Πολλά άτομα δεν θα ημαστε, 11 άτομα, αλλα το σπίτι.ήθελε καθάρισμα και ξεπατωθηκα. Με βοηθησε και ο αντρουλης μου. Τώρα κατι λεπτομέρειες εμειναν. Οπότε όλα μαζί αύριο. Το πρωί στο γιατρό για να δούμε τον μπέμπη και το μεσημέρι ο γάμος! (δεν μπορω να πιστέψω ότι έφτασα 25 εβδομάδων. Γιουπι!)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τι κάνετε; Εγώ είμαι κουρασμένη. Αύριο μετά το γάμο θα κάνουμε τραπέζι στο σπίτι οπότε αυτές τις μέρες καθαρίζω όλο το σπιτι. Και είμαι μονη μου γιατί τα πεθερικά μου έφυγαν . Γεννησε η κουνιαδα μου στις 15 Αυγούστου το πρωί τον μπέμπη και έφυγαν και θα γυρίσουν σήμερα για το γάμο. Πολλά άτομα δεν θα ημαστε, 11 άτομα, αλλα το σπίτι.ήθελε καθάρισμα και ξεπατωθηκα. Με βοηθησε και ο αντρουλης μου. Τώρα κατι λεπτομέρειες εμειναν. Οπότε όλα μαζί αύριο. Το πρωί στο γιατρό για να δούμε τον μπέμπη και το μεσημέρι ο γάμος! (δεν μπορω να πιστέψω ότι έφτασα 25 εβδομάδων. Γιουπι!)

Ελλη μου με το καλο να δείτε αυριο το μπεμπη και μετα να πάτε να παντρευτειτε ήρεμοι κ ευτυχισμένοι!να ζήσετε!!μην το παρακανεις με τις δουλειές!! Και να σας ζήσει κ το ανηψι!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό ο γάμος και να δείτε τον μικρό σας...:tongue::tongue::tongue:

και μην ξεχάσεις να μας πεις τα νέα σου...

Όμως μην ζορίζεσαι και πολύ. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να είναι όλα όμορφα αύριο, αλλά θα είναι όπως και να έχει!!!

kPAZp2.png

Εγώ να πω την αλήθεια πίστευα ότι άγχος έχεις μόνο το πρώτο τρίμηνο και ότι μετά μπαίνεις στον αυτόματο (έβλεπα και την αδελφή μου που ήταν εντελώς αναίσθητη στις εγκυμοσύνες της)!!!...Τελικά όντως ο 4ο πέρασε χωρίς να το καταλάβω... αλλά την τελευταία βδομάδα που πλέον μπαίνω στον 6ο, έχω αρχίσει πάλι να μετράω τις εβδομάδες... και να θέλω να περάσουν γρήγορα για να φτάσω στην 37 εβδομάδα :-)

ετσι ειμαι και εγω... μετραω αντιστροφα πια...!!! Λεω αντε να παω στις 35-36 εβδομαδες τουλαχιστον και μετα ας γεννηθει!! :D:D Απο αυριο θα αρχισω να φτιαχνω και την βαλιτσα σιγα σιγα!!

Ελλη μου με το καλο ο γαμος σας, να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!! Με το καλο να ερθει και το αντρακι σας να ολοκληρωσει την χαρα σας!! :D:D:D

Και μην κουραζεσαι.... ειδες τι επαθα εγω;;; Μπι κουλ!!! :tongue::tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,τελειωσαν οι διακοπες μας και καθε κατεργαρης στον παγκο του,αν και τα πιτσιρικια μου επιστρεφουν την Κυριακη!Περασαμε ωραια, ειχαμε παει Ζακυνθο ξεκουραστηκα,εφαγα (γυρισα 2 κιλα συν),ηπια τις μπυρες μου,εκανα τα μπανια μου και οι κλωτσιες-κλωτσιες!Αντε να μπω σε ρυθμο

τωρα,νιωθω κιολας πως μπαινω στην τελικη ευθεια!

Ελλη να ζησετε και να χαιρεστε το παιδακι σας!

Παιδια μην τρελαινεστε με τα ονοματα,τα παιδακια μας ειναι μοναδικα ανεξαρτητως ποιανου το ονομα πηραν,εκτος απο ακραιες περιπτωσεις βλ.Παρθενοπη και μην μπαινετε σε μοδατα ονοματα, φανταστειτε οτι στην ταξη του γιου μου(12 παιδια)ηταν 3 Ιασονες και κανενας Γιαννης!

αρα ο κωνσταντινος μου μπορει να ειναι και ο μοναδικος?? τα κοριτσακια του γειτονα τα λενε Ιρις και Μεριλιν!! ελεος ποσο φαντασμενος μπορει να ειναι καποιος???

Ελλακι να ζησετε ευτυχισμενοι(σαν τα ψηλα βουνα λεει η γιαγια μου) και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!!

εμεις πηγαμε σημερα στο γιατρο, μας ειπε οτι η β επιπεδου ειναι από τις καλυτερες που εχει δει, το μωρακι μου ειναι μια χαρα αισιως 673 γρ (μα πως μεγαλωσε ετσι μεσα σε 2 βδομαδες???) μου εγραψε την καμπυλη ζαχαρου και ξεκιναω και μαγνησιο απο αυριο 1 χαπι καθε βραδυ.

ερωτηση στα κοριτσια που εχουν ουλιτιδα εγκυμοσυνης: μονο οδοντοκρεμα σας εδωσε η γιατρος σας? εμενα μου ειπε να παρω μια του εμποριου για ουλιτιδα μονο ουτε απο φαρμακειο ουτε τιποτα. εσεις τι κανετε? ειναι λιγο βλαμενη η οδοντιατρος μου (πρωην μιςς πελοποννησος)

Α!!! εχετε καταληξει τι θα κανετε με βλαστοκυτταρα? το εχετε συζητησει με το γιατρο σας? εμεις καναμε μια πρωτη κουβεντα σημερα!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

αρα ο κωνσταντινος μου μπορει να ειναι και ο μοναδικος?? τα κοριτσακια του γειτονα τα λενε Ιρις και Μεριλιν!! ελεος ποσο φαντασμενος μπορει να ειναι καποιος???

Ελλακι να ζησετε ευτυχισμενοι(σαν τα ψηλα βουνα λεει η γιαγια μου) και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!!

εμεις πηγαμε σημερα στο γιατρο, μας ειπε οτι η β επιπεδου ειναι από τις καλυτερες που εχει δει, το μωρακι μου ειναι μια χαρα αισιως 673 γρ (μα πως μεγαλωσε ετσι μεσα σε 2 βδομαδες???) μου εγραψε την καμπυλη ζαχαρου και ξεκιναω και μαγνησιο απο αυριο 1 χαπι καθε βραδυ.

ερωτηση στα κοριτσια που εχουν ουλιτιδα εγκυμοσυνης: μονο οδοντοκρεμα σας εδωσε η γιατρος σας? εμενα μου ειπε να παρω μια του εμποριου για ουλιτιδα μονο ουτε απο φαρμακειο ουτε τιποτα. εσεις τι κανετε? ειναι λιγο βλαμενη η οδοντιατρος μου (πρωην μιςς πελοποννησος)

Α!!! εχετε καταληξει τι θα κανετε με βλαστοκυτταρα? το εχετε συζητησει με το γιατρο σας? εμεις καναμε μια πρωτη κουβεντα σημερα!!!

Συγχαρητήρια... μεγαλώσατε πολύ :tongue::tongue::tongue:!!

Εγώ από τότε που άρχισαν να ματώνουν τα ούλα μου χρησιμοποιώ ένα στοματικό διάλυμμα που μου είχε δώσει παλιά η οδοντίατρος από φαρμακείο... (Δεν καίει όπως αυτά από το super market). Όταν γυρίσω σπίτι θα σου στείλω το όνομα γιατί δεν το θυμάμαι... πάντως τώρα είμαι ΟΚ.

Και εγώ το συζήτησα λίγο με τον άνδρα μου το ΣΚ, αλλά δεν πήραμε απόφαση... Ο γιατρός δεν μας το έχει συζητήσει ακόμα.

Η αδελφή μου στο πρώτο παιδί τα έδωσε για φύλαξη σε μία πολυεθνική εταιρία με έδρα το Λονδίνο... στο δεύτερο παιδί δεν είχε λεφτά οπότε τα έκανε δωρεά στην ελληνική τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος...

Γενικά αν τα κρατήσεις πάντως, καλό είναι να είναι σε οργανισμό εμπιστοσύνης... μην δώσεις τα λεφτά (που δεν είναι λίγα) και μετά αν τα χρειαστείς να μην υπάρχουν ή σου δώσουν άλλα!!!!

kPAZp2.png

καλημέρα κορίτσια, εμεις για βλαστοκύτταρα μάλλον όχι αν και δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα διεξοδικά!!τι κάνετε δευτέρα έχω β επιπέδου...να δω τον μικρό μου επιτέλους ξανά!!πως μπορούν να κάνουν στο εξωτερικό έναν υπέρυχο καθε τρίμηνο?????

Εμένα η οδοντίατρος-νονά μου με βλέπει κάθε μήνα και μου κάνει θεραπεία (δεν μου παίρνει λεφτά). Και μου 'χει πει να προσέχω πάρα πολύ την ουλίτιδα εγκυμοσύνης γιατί μπορεί να υποχωρήσουν τελείως τα ούλα!!!!!!! Μπρρρρρρ!

Εγώ έχω αποφασίσει να τα κάνω δωρεά. Αν νοσήσει το παιδί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νοσήσουν και τα βλαστοκύτταρα, οπότε αν έχεις σώσει τα δικά σου είναι δώρο άδωρον.

(Αν βέβαια δεν κοπεί αμέσως ο ομφάλιος λώρος αλλά αφεθεί μέχρι να σταματήσει να πάλλεται, δεν νομίζω πως μένουν πια βλαστοκύτταρα. Τα παίρνει όλα το παιδί εκείνη την ώρα. )

Βρείτε το ντοκυμαντέρ του Εξάντα "Το πολύτιμο κύτταρο".

sotsafi,

κι εγώ πολύ αραιά κάνω υπερήχους. Έκανα β' επιπέδου 11/7 και έχω ξανά ραντεβού 27/8.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...