Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

αχ η καταπιεση οντως πρεπει να ναι πολυ ασχημο πραμα!!!και γω δεν εχω καταπιεση σε τιποτα, εκτος αν θες για το ποτο που αμα πω θα πιω με κοιταει με μισο ματι ο αντρας μου αλλα δεν μου χει πει μην πιεις!τρωω και γω τα βρωμικα μου μια στο τοσο, ανθρωπος ειμαι, εχω αδυναμια στο φαι, και καθολου εγκρατεια!!γλυκα ουτε να τα δω!!χαχα!

παντως πολυ την λυπαμαι την κοπελιτσα!!πολυ στρες και καταπιεση, περναει στο μωρο, δεν περναει??

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στεναχωρεθηκα κι εγω παρα πολυ που το ειδα. ασε που την ελεγαν και χοντρη!!! ειναι κοντα 7 μηνων εχει παρει 11 κιλα ηταν κοκαλιαρα και την λενε χοντρη!! οχι μονο ο ανρας της αλλα και η ξαδερφη μου νυφη της. αν μαθω οτι καπνιζει και πινει κρυφα δεν θα μου κανει εντυπωση!!!

φαντασου ποσο νευρικο θα ειναι το μωρακι... γιατι επηρεαζεται ετσι δεν ειναι??

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

στεναχωρεθηκα κι εγω παρα πολυ που το ειδα. ασε που την ελεγαν και χοντρη!!! ειναι κοντα 7 μηνων εχει παρει 11 κιλα ηταν κοκαλιαρα και την λενε χοντρη!! οχι μονο ο ανρας της αλλα και η ξαδερφη μου νυφη της. αν μαθω οτι καπνιζει και πινει κρυφα δεν θα μου κανει εντυπωση!!!

φαντασου ποσο νευρικο θα ειναι το μωρακι... γιατι επηρεαζεται ετσι δεν ειναι??

αι καλα!!ειναι λιγο βαρεμενα τα ξαδερφια σου(σορυ κι ολας)??επιτρεπεται τωρα να της λενε τετοια?και 25 να παρει!!μετα θα τα χασει!!αμα πια!φυσικα και επηρεαζεται!τωρα τα διαβαζα!!!

θα τα χασει βεβαια δυσκολα μιας και δεν θα θηλασει αφου θα εχει την ιδια παιδιατρο με την ξαδερφη μου αλλα ναι καποια στιγμη θα τα χασει!!!

βλαμενα ειναι και τα δυο το ξερω, αλλα συμπαθουμε πολυ τον αντρα της ξαδερφης μου γι αυτο τους κανουμε παρεα!! (ειναι καλοφαγας:P:p)

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν κάπνιζα... οπότε είμαι ΟΚ τώρα...

Δεν έπινα και όταν έπινα ήταν λόγω της παρέας... οπότε είμαι ΟΚ τώρα

Φαγητό απ'έξω δεν έπαιρνα... ακόμα και στη δουλειά ταπεράκι.

Γενικά δηλαδή λίγο ξενέρωτη!

Αλλά γλυκά τρώω αρκετά. Εχθές έφτιαξα κρέμα καραμελέ... :-)

Και στις διακοπές φάγαμε αρκετές φορές σε ταβέρνες ή παγωτό με βάφλα!!!

Πρέπει να ζεις και λίγο... δεν γίνεται στην καταπίεση

Εμένα δεν μου λένε κάτι για το φαγητό προς το παρόν... Αν και η πεθερά μου μία φορά μόνο με ρώτησε πόσα μπισκότα έφαγες... τις είπα ότι αυτό είναι το δεύτερο και μου λέει... ε φτάνει... μην φας άλλο. Και πάλι με ενόχλησε μπορώ να πώ... Σκέψου τι παιρνάει η ξαδέλφη σου... Εμένα θα μου είχε βγει αντιδραστικά.

Όσο για τον θηλασμό... η αδελφή μου πήρε 8 κιλά στην εγκυμοσύνη και άλλα 10 στον θηλασμό.... δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα χάσεις... Εξαρτάται. Μου έλεγε ότι πείναγε απίστευτα, ένιωθε αδυναμία και ήθελε γλυκό μετά από κάθε θηλασμό.

Το Κωνσταντίνος είναι ωραίο όνομα... απλά πλέον έχει γίνει πολύ συχνό στα αγόρια... τελευταία όλο Κωνσταντίνο ακούω ή Αλέξανδρο :-)

kPAZp2.png

ναι ισχυει με το θηλασμο μπορει να καις πολλες θερμιδες ημερησιως αλλα ζητας και πολλες!αν προσεχεις ομως ανετα χανεις!αχ αυτα τα γλυκα και τα ψωμια ειναι που κανουν τη ζημια!!

Εμενα ο γιατρος και ο αντρας μου ειναι πολυ χαλαροι στο φαγητο.Αφου στις διακοπες μου ελεγε ο γιατρος πιες και ενα ποτο, μια μπυρα, δεν θα παθει τιποτα το παιδι.Αλλα εγω βραχος.Δεν θελω, οτι και να μου λενε θεωρω οτι απο τη στιγμη που δεν προσφερει κατι στα παιδια γιατι να το κανω.Προ εγκυμοσυνης και επινα (αρκετα) και καπνιζα (ελαφρα).Τωρα απλα δεν μου λενε κατι.Απο φαγητα τρωω οτι θελω, βεβαια παλι απο επιλογη αποφευγω τα ετοιμα, αλλα δεν τα εχω κοψει και τελειως.Αλλαντικα και αναψυκτικα εκοψα τελειως.Γλυκα οποτε μου ερθει τρωω κανενα, ειδικα παγωτα.Γενικα δεν στερουμαι (ο γιατρος επειμενει οτι δεν πρεπει να στερουμαι, αν θελω κατι-με μετρο παντα, να το κανω, η στερηση προκαλει στρες σε μαμα και παιδι).Και μεχρι τωρα εχει παει καλα και απο κιλα και απο διαθεση.Θα δουμε πως θα εξελιχθει.

zh9bp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Μπήκα λίγο βιαστικά, δεν έχω πολύ χρόνο να σας διαβάσω.Από μεθαύριο θα το ρίξω στη μελέτη.

Τα νέα μας?

Στη Β' Επιπέδου τη Δευτέρα ήμασταν 420 γραμ. και είχαμε ανατροπή, όπως το περίμενα....ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Μπήκα λίγο βιαστικά, δεν έχω πολύ χρόνο να σας διαβάσω.Από μεθαύριο θα το ρίξω στη μελέτη.

Τα νέα μας?

Στη Β' Επιπέδου τη Δευτέρα ήμασταν 420 γραμ. και είχαμε ανατροπή, όπως το περίμενα....ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:Και ότι έλεγα ότι αρχίζουν τα κοριτσάκια να κερδίζουν έδαφος!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

πολλες ανατροπες και ακομα δεν τελειωσαμε:D

εγω προσπαθω να προσεχω αλλα λογω του οτι πριν την εγκυμοσυνη σχεδον δεν ετρωγα τωρα εχει ανοιξει το στομαχι μου και με εκδικειται!!! δεν θα σκασω ομως ξερω πια τον τροπο!!!

α, και κανενα καφε πινω 1-2 φορες τη βδομαδα αν θελω πιο συχνα πινω ντεκαφεινε. ηταν καθετος ο γιατρος μου να μην πινω καθε μερα. στην τελικη δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο, αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος... αλλοι ειναι ελαστικοι αλλοι οχι...

φιλια κοριτσια παω να σιδερωσω μιας και δροσισε:P

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Τα νέα μας?

Καλε φούλ στις ανατροπές!!!μπραβο κοριτσάκι!με το καλο ο μπεμπης σας!!!

πολλες ανατροπες και ακομα δεν τελειωσαμε:D

εγω προσπαθω να προσεχω αλλα λογω του οτι πριν την εγκυμοσυνη σχεδον δεν ετρωγα τωρα εχει ανοιξει το στομαχι μου και με εκδικειται!!! δεν θα σκασω ομως ξερω πια τον τροπο!!!

α, και κανενα καφε πινω 1-2 φορες τη βδομαδα αν θελω πιο συχνα πινω ντεκαφεινε. ηταν καθετος ο γιατρος μου να μην πινω καθε μερα. στην τελικη δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο, αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος... αλλοι ειναι ελαστικοι αλλοι οχι...

φιλια κοριτσια παω να σιδερωσω μιας και δροσισε:P

Εγω δεν τρώω παραπανω απ οτι ετρωγα αλλα τα κιλα μπαίνουν δίχως αυριο!!ο γιατρός μου φώναξε!!πιφφφφ!!

Πινω σχεδόν κάθε μέρα καφε,έναν τη μέρα,μονό η ελληνικό η εσπρεσο νεροζουμι!!ισα για την γεύση δηλαδή!

Κοριτσια βλεπω ότι εχω καιρό να μπω οπως και εσεις! Και δεν σας έγραψα νέα από τη Β' επιπέδου; Κακιά που είμαι. (εκτός αν τα εγραψα και δεν ειδα το σχόλιο γιατί το πέρασα γρήγορα) Λοιπόν στην Β' επιπέδου ήμασταν 22 εβδομάδων και 3 ημερών. Ειμαστε υγειεστατοι και ο γιατρός είπε πως είμαστε και πρικοισμενοι άντρες! 530 γραμμάρια το τερατακι μου και ψηλός μας είπε ο γιατρός. Εγώ πλέον τον νιώθω πολύ καλα αν και τον εχω χαμηλά. Περιττό να σας πω το πόσες φορές την ημέρα αλλάζω εσώρουχο. Πάνω δεν πάει ποτε. Οι εμετοί δυστυχώς ξανάρχισαν και παρότι πίνω ένα σιρόπι κάποια ραγματα καταλιγουν τουαλετα. Τρώω πολύ λιγότερο από όσο έτρωγα. Μονο το πρωινο τοστ ευχαριστιεμαι. Τώρα στο γιατρό θα πάω στις 20 του μήνα (την άλλη βδομάδα) και την ίδια μερα παντρευομαι με πολιτικό το μεσημερι. Ξέχασα κάτι; Δεν νομίζω..Φιλάκια σε όλες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

maribel, ellie συγχαρητηρια για τα αγορια σας!Χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν χτες, η Παναγιά να φυλάει εμας και και μωράκια μας.Εμεις σημερα περιμενουμε τον κουμπαρο μας για 3ημερο, ο οποιος θα ερθει με τον 40 ημερων γιο του!!!! Τους περιμενω πως και πως!Να μυρισει μωρουδίλα το σπιτι!!!!

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...