Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Εσύ βιάζεσαι, ε;;;;

Εγώ μετά τις διακοπές όλα αυτά!

Ο δικός μου πάλι βάζει το χέρι του, βάζει το αυτί του, ακουμπάειτο πρόσωπό του στην κοιλιά μου. Η δε μανδάμ με έχει ταράξει στην κλωτσία. Εχει δυναμώσει η σκατούλα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα καλημερα!!!

Πολυξένη τα επλυνες κι όλας;!εισαι και το πρώτο πιστόλι!! :) εμεις ως γνωστόν ακομη δεν έχουνε ψωνίσει το παραμικρό!

Εμένα με το που βάζει ο άντρας μου το χέρι ο μπεμπης σταματάει να κλωτσαει!το βγάζει και αμέσως ρίχνει!!μετα αρχίζει και του μιλάει με παράπονο και του ρίχνει μια δυο ετσι για ο ξεκαρφωμα!!χαχα!και μου λέει πως κάναμε ηδη κόμμα εγω κ ο γιος μου!!

Μέρα με τη μέρα και μένα δυναμώνει η κλωτσιά κ η μπουτια!!φοβερο συναίσθημα!!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Καλημέρα... πήρα τα αποτελέσματα της άμνιο!!! Όλα καλά... ευτυχώς γιατί τόσο που άργησαν με είχε φάει το άγχος!!!

Επίσημα πλέον ξέρουμε ότι είναι κοριτσάκι :-)

Οπότε έχω αρχίσει να σκέφτομαι ονόματα ήδη... εσείς έχετε σκεφτεί???

kPAZp2.png

Καλημέρα... πήρα τα αποτελέσματα της άμνιο!!! Όλα καλά... ευτυχώς γιατί τόσο που άργησαν με είχε φάει το άγχος!!!

Επίσημα πλέον ξέρουμε ότι είναι κοριτσάκι :-)

Οπότε έχω αρχίσει να σκέφτομαι ονόματα ήδη... εσείς έχετε σκεφτεί???

Μπραβο χριστινακι μου!!και σε σένα και στο κοριτσάκι σου!!:)

Εμεις όνομα δεν ψάξαμε και πολυ..ξέραμε απο πριν πως θα ακολουθήσουμε παραδόσεις συν το όνομα της Παναγίας που ναι δίπλα μας!οποτε με το καλο το αγοράκι μας θα ναι γρηγορης-μαριος

γεια σας κοριτσακια μου!! επεστρεψα κι εγω απο τις διακοπες μου (τι διακοπες? απο τον απριλη ειμαισε διακοπες:P) ξεκουραστηκαμε γεμισαμε μπαταριες και αποφασισαμε διαφορα για το δωματιο του μικρου μας. στις 8/8 καναμε και την β επιπεδου το μωρακι μας ηταν μια χαρα και 465 γρ. μεγαλο πουλακι εχουμε ειπε ο γιατρος:oops: καμαρι ο μπαμπας και οι παππουδες, ολα φυσιολογικα και οτι κινησεις εκανε ηταν ιδιο ο μπαμπας του!!!

απο σεπτεμβρη θα ξεκινησουμε ψωνια και δωματιο. ανυπομονω βεβαια αλλα και τι θα κανω μετα? τρεις μηνες θα περιμενω να περασουν χωρις να κανω τιποτα? αυτο με κραταει και δεν ορμαω στα μαγαζια!!!

συγχαρητηρια σε ολες για τα καλα νεακια σας και τα καλα αποτελεσματα των εξετασεων σας ευχομαι και στις υπολοιπες το ιδιο και ολες μας να συνεχισουμε ετσι μεχρι το τελος!!

(η ξαδερφη μου εχει μωρακι 4 μηνων και εχω πολλα κουτσομπολια να σας πω αλλα αλλη στιγμη:-P:razz:)

φιλια σε ολες!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

παρελαβα και την προικα σημερα μαζι με σεντονια κουβερτες κουβερλι παπλωμα, καλαθι απλυτων, πετσετες και αλλαξιερα μαλακη..... ολα στο ιδιο σχεδιο!! :D

τα επλυνα και αυριο θα τα σιδερωσω!! χεχε:tongue:

Χριστινακι μπραβο για τα αποτελεσματα, παντα τετοια!!

Μαγδου καλωσορισες... με το καλο ο γιοκαρος!:D

ηξερα απο την αρχη οτι θα το πουμε Βαγγελη (μη χεσω:tongue:), για το χατηρι του πεθερου μου και του αντρα μου, αλλα τους ειπα οτι θα δεχτω μονο αν βαλουμε 2 ονοματα και το αλλο θα το διαλεξω εγω!!! Δεν εχω αποφασισει ακομα, αλλα μ'αρεσουν πολλα οπως Ορεστης, Ιασονας και αλλα πολλα πολλα!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα,

Εμείς συζητήσαμε λίγο το θέμα του ονόματος εχθές. Η μαμά μου και η πεθερά μου έχουν εγγόνια με το όνομα τους...ο πεθερός μου είναι Πέτρος που δεν βγαίνει σε γυναικείο και ο πατέρας μου Γιώργος, που το Γεωργία δεν μου αρέσει καθόλου... οπότε πρακτικά διαλέγουμε ότι θέλουμε :-).

Το πρώτο υποψήφιο είναι το Ανδριάνα και το δεύτερο Αικατερίνη (αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα το φωνάζουμε Κατερίνα, αλλά Κάτια)... :-)

Το σκεφτήκαμε από παππού Ανδρέα και γιαγιά Κατερίνα... οπότε δεν είναι εντελώς άσχετα.

kPAZp2.png

Εμεις το δουλευουμε ακομα για τα ονόματα.Κατα 99% θα καταληξουμε σε δικες μας επιλογές, και οχι απο γονείς, παρόλο που τα ονοματα τους ειναι απλα και όμορφα, είπαμε να διαλεξουμε κατι που να αρεσει σε μας.Οποτε ψαχνομαστε για μυθολογικα και αρχαια ελληνικα.

zh9bp2.png

Καλημέρα πουλακια μου!

Μαγδα καλώς μας ήρθες!και αντε ετοιμάσου και ξεκινά να γράφεις καλε!!μα αφησες ετσι!'

Το ρίζα ειναι ετσι μονο του;πολυ μ αρεσει!!

Πολυξενη άμα βάλεις δεύτερο όνομα θα το φωναζεις με το δεύτερο η Βαγγέλη;

Γενικα γερα να ναι τα παιδάκια μας!!και εγω είμαι της άποψης πως ο άνθρωπος κανει το όνομα!!εμενα με βάφτισαν Αγλαια!μια χαρα ο υποστηρίζω! ;)

Διαφημίσεις

Να πω τη αλήθεια το τι είναι ωραίο όνομα και τι δεν είναι, είναι υποκειμενικό. Είναι ένας φίλος του άνδρα μου που θα βαφτίσει το μωρό Φροσίνη... από τη μαμά του και πιστεύει πραγματικά ότι πολύ ωραίο όνομα...

Εγώ μίλαγα με μία θεία μου και μου λέει γιατί δεν το βγάζεις Αργυρώ (μπερδεύτηκε...ξέχασε ότι ο πεθερός μου είναι Πέτρος και νόμιζε ότι είναι Αργύρης, που το θεωρώ χάλια). Και όταν της λέω ότι είναι Πέτρος, μου λέει τότε Γεωργία από τον πατέρα σου... Και παρεξηγήθηκε κιόλας όταν της είπα ότι το γεωργία δεν μου αρέσει καθόλου και ότι δεν είναι το ίδιο με το Γιώργος... και ότι ίσως αν το δεύτερο παίδι είναι αγόρι να βγει Γιώργος... Είπαμε και εγώ είμαι υπέρ το παραδόσεων... αλλά ως ένα σημείο...

Μάγδα περιμένουμε κουτσομπολιά...

Πολυξένη, αλήθεια πως θα το φωνάζετε?

kPAZp2.png

Να πω τη αλήθεια το τι είναι ωραίο όνομα και τι δεν είναι, είναι υποκειμενικό. Είναι ένας φίλος του άνδρα μου που θα βαφτίσει το μωρό Φροσίνη... από τη μαμά του και πιστεύει πραγματικά ότι πολύ ωραίο όνομα...

Εγώ μίλαγα με μία θεία μου και μου λέει γιατί δεν το βγάζεις Αργυρώ (μπερδεύτηκε...ξέχασε ότι ο πεθερός μου είναι Πέτρος και νόμιζε ότι είναι Αργύρης, που το θεωρώ χάλια). Και όταν της λέω ότι είναι Πέτρος, μου λέει τότε Γεωργία από τον πατέρα σου... Και παρεξηγήθηκε κιόλας όταν της είπα ότι το γεωργία δεν μου αρέσει καθόλου και ότι δεν είναι το ίδιο με το Γιώργος... και ότι ίσως αν το δεύτερο παίδι είναι αγόρι να βγει Γιώργος... Είπαμε και εγώ είμαι υπέρ το παραδόσεων... αλλά ως ένα σημείο...

Μάγδα περιμένουμε κουτσομπολιά...

Πολυξένη, αλήθεια πως θα το φωνάζετε?

και γω δεν ειμαι υπερ στο να αλλαζουμε τα ονοματα!απο τον πατερα σου δλδ να βγαλεις το κοριτσακι σου!και ασε τη θεια να παρεξηγιέται! ;)

λοιπον....

ειμαι πρωταρα θα πω δεν εχω ερθει ποτε ξανα σε επαφη με μωρο παιδακι απο την μικρη αδερφη μου που ειναι τωρα 23:p

η ξαδερφη μου γενικα ειναι πολυ υπερβολικη σε ολα της. πηγαιναμε για μπανιο και κουβαλουσε ενα τεραστιο νεσεσερ με τουλαχιστον 15 διαφορετικες αλοιφες, αλλη για τα δοντακια που βγαζει το μωρο (3,5 μηνων και δοντια? ρωτησα. αφου γκρινιαζει ολη την ωρα τι αλλο να ειναι μου απαντησε) αντιηλιακη αντικουνουπικη(που μυριζε ψειροφαρμακο) και ενα καρο αλλες που δεν χρησημοποιησε. το εβαλε στο καροτσακι του να κοιμηθει και οπως πλακωσε το χερακι του εκανε κοκκινηλα και πηρε την παιδιατρο τηλεφωνο κυριακη απογευμα να την ρωτησει γιατι κοκκινησε!! ξυπνουσε το μωρακι και εκλαιγε εκανε με τα χειλακια του κινηση θηλασμου οτι πειναει δηλαδη και επειδη ηταν 20 λεπτα νωριτερα του εδινε πιπιλα γιατι αν την ταιζε νωριτερα θα την ξυπνουσε πολυ πρωι το επομενο πρωι!!!:shock::shock::shock::shock:

θηλασε με συμπληρωμα για 25 μερες και μετα το εκοψε γιατι της ειπε η παιδιατρος να μην το θηλασει αποκλειστικα γιατι θα ειναι μονιμως με ενα βυζι εξω και γενικα γιατι να θηλαζει αφου υπαρχει αλλος τροπος??

και πολλα ακομα κοριτσια που απο την συγχηση μου δεν μπορω να τα θυμηθω. τα αναφερω μονο για να εχουμε το νου μας οσες εχουμε σκοπο να θηλασουμε (εγω δεν θα παρω καν μπιμπερο και αποστειρωτη γιατι ειμαι απο τη φυση μου λιγο τεμπελα και φοβαμαι οτι θα τα παρατησω) υπαρχουν παιδιατροι που ακομα και χωρις λογο συστηνουν την διακοπη του θηλασμου!!! οσο για τις κρεμες περα απο τα βασικα ας μην ειμαστε υπερβολικες...

κατι αλλο. εσεις πινετε που και που κανενα κρασακι η καμια μπυρα? οσες καπνιζετε το εχετε κοψει τελειως? με την θεληση σας? πως νιωθετε γι αυτο?

και τι ειναι χειροτερο πιστευετε να τρωει μια εγκυος καθε μερα φαγητο απ εξω η να κανει που και που κανενα τσιγαρο και να πινει ακομα πιο σπανια καμια μπυρα??

εμεις ειχαμε αποφασισει οτι θα βγαλουμε την πεθερα μου και παρακαλουσα να ειναι κοριτσι γιατι απο το κωνσταντινα θα την φωναζα ναντια. το κωνσταντινος που θα βγαλουμε δεν μου αρεσει καθολου αλλα τι να κανω??

ο μικρος μου κωνσταντινος λοιπον ειναι πολυ ζωηρος αναρωτιεμαι αν κοιμαται καθολου εκει μεσα γιατι μερικες φορες ποναω απο τις απανωτες κλωτσιες... ζωη να 'χει το μωρακι μου:-P

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

λοιπον....

ειμαι πρωταρα θα πω δεν εχω ερθει ποτε ξανα σε επαφη με μωρο παιδακι απο την μικρη αδερφη μου που ειναι τωρα 23:p

η ξαδερφη μου γενικα ειναι πολυ υπερβολικη σε ολα της. πηγαιναμε για μπανιο και κουβαλουσε ενα τεραστιο νεσεσερ με τουλαχιστον 15 διαφορετικες αλοιφες, αλλη για τα δοντακια που βγαζει το μωρο (3,5 μηνων και δοντια? ρωτησα. αφου γκρινιαζει ολη την ωρα τι αλλο να ειναι μου απαντησε) αντιηλιακη αντικουνουπικη(που μυριζε ψειροφαρμακο) και ενα καρο αλλες που δεν χρησημοποιησε. το εβαλε στο καροτσακι του να κοιμηθει και οπως πλακωσε το χερακι του εκανε κοκκινηλα και πηρε την παιδιατρο τηλεφωνο κυριακη απογευμα να την ρωτησει γιατι κοκκινησε!! ξυπνουσε το μωρακι και εκλαιγε εκανε με τα χειλακια του κινηση θηλασμου οτι πειναει δηλαδη και επειδη ηταν 20 λεπτα νωριτερα του εδινε πιπιλα γιατι αν την ταιζε νωριτερα θα την ξυπνουσε πολυ πρωι το επομενο πρωι!!!:shock::shock::shock::shock:

θηλασε με συμπληρωμα για 25 μερες και μετα το εκοψε γιατι της ειπε η παιδιατρος να μην το θηλασει αποκλειστικα γιατι θα ειναι μονιμως με ενα βυζι εξω και γενικα γιατι να θηλαζει αφου υπαρχει αλλος τροπος??

και πολλα ακομα κοριτσια που απο την συγχηση μου δεν μπορω να τα θυμηθω. τα αναφερω μονο για να εχουμε το νου μας οσες εχουμε σκοπο να θηλασουμε (εγω δεν θα παρω καν μπιμπερο και αποστειρωτη γιατι ειμαι απο τη φυση μου λιγο τεμπελα και φοβαμαι οτι θα τα παρατησω) υπαρχουν παιδιατροι που ακομα και χωρις λογο συστηνουν την διακοπη του θηλασμου!!! οσο για τις κρεμες περα απο τα βασικα ας μην ειμαστε υπερβολικες...

κατι αλλο. εσεις πινετε που και που κανενα κρασακι η καμια μπυρα? οσες καπνιζετε το εχετε κοψει τελειως? με την θεληση σας? πως νιωθετε γι αυτο?

και τι ειναι χειροτερο πιστευετε να τρωει μια εγκυος καθε μερα φαγητο απ εξω η να κανει που και που κανενα τσιγαρο και να πινει ακομα πιο σπανια καμια μπυρα??

εμεις ειχαμε αποφασισει οτι θα βγαλουμε την πεθερα μου και παρακαλουσα να ειναι κοριτσι γιατι απο το κωνσταντινα θα την φωναζα ναντια. το κωνσταντινος που θα βγαλουμε δεν μου αρεσει καθολου αλλα τι να κανω??

ο μικρος μου κωνσταντινος λοιπον ειναι πολυ ζωηρος αναρωτιεμαι αν κοιμαται καθολου εκει μεσα γιατι μερικες φορες ποναω απο τις απανωτες κλωτσιες... ζωη να 'χει το μωρακι μου:-P

καλα η ξαδερφη τρελαμενη ε?επισης να πω απαραδεκτη η παιδιατρος, ειναι απλα για καταγγελια στον ιατρικο συλλογο!!!φαντασου τι παιρνει απο τις εταιριες με τα γαλατα!!

μαγδα μου αν εισαι απο φυση σου τεμπελα πιστεψε με ο θηλασμος θα σε σωσει!μπορει στην αρχη να ναι μανικακι αλλα μετα σκεψου τι θα γλυτωσουμε!!!!αποστειρωσεις βρασιμο νερου, κουβαλημα μπιμπερο γαλατα κλπ κλπ!ενω ετσι τσουπ ζυζακι εξω και ολα καλα!μακαρι να τα καταφερουμε!

εγω καπνιζα κανονικα και με το νομο, με το που εκανα εμβρυομεταφορα το εκοψα κλασικα, εκανα καποια τσιγαρα πριν κανω χοριακη γιατι ειχα πονους περιοδου και νομιζα πως απετυχα, αλλα με το που πηρα το αστρονομικο νουμερο χοριακης (8 μοναδες) το εκοψα μαχαιρι και ουτε που το σκεφτηκα!!!ποτο να σου πω δεν εχω πιει, εχω γλυψει το καλαμακι απο βοτκα μια φορα του αντρα μου!αλλα νομιζω ενα ποτηρακι κρασι η μπυρα κακο δεν κανει!τσιγαρο ειμαι καθετη!!για τη συγκριση φαγητου απ εξω με καπνισμα....θα σου πω φαι απ εξω!!!καπνιζεις?αν ναι μην το κανεις πλιζ!!πιες μπυριτσες!!

το κωνσταντινος ειναι πολυ ομορφο ονομα!αλλα γιατι δε φυλατε της πεθερας για το επομενο κοριτσακι?του πεθερου δεν το σκεφτεστε?(εσεις ξερετε βεβαια δε θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση!!)

ο πεθερος μας ζητησε να μην βγαλουμε το ονομα του επειδη στο σοι του εχουν πολλους Γιαννηδες και με το ιδιο επιθετο. ο μπαμπας μου ειναι Θανασης και θα παει το ονομα του στο δευτερο μας παιδακι με το καλο. το πηρα αποφαση τωρα δεν πειραζει, αλλωστε εγω δεν θα το φωναζω με το ονομα του ολο αγαπη μου ζωη μου και τετοια θα το φωναζω:-P

το τσιγαρο το εκοψα τελος γεναρη οταν ειπαμε οτι μετα την περιοδο του μαρτιου θα ξεκινουσαμε προσπαθειες. στην αρχη δεν με πειραζε τωρα μου λειπει αλλα δεν το σκεφτομαι να το βαλω στο στομα μου. καμια μπυρα η κανενα κρασι πινω πολυ σπανια εχω πιει 2-3 φορες δηλαδη τωρα το καλοκαιρι, το φαγητο δεν μπορω να τγο κοψω τι να κανω?? και ειδικα το βρωμικο... τρωω σπανια βεβαια αλλα το λαχταραω πολυ:P

η γυναικα του ξαδερφου μου ειναι εγκυος (1 μηνα μεγαλυτερη απο μενα) η νυφη της ξαδερφης μου με το μωρακι και της εχουν βγαλει το λαδι της κοπελας τι τρωει τι πινει κλπ. το αποκορυφωμα τωρα στις διακοπες ενα βραδυ που ειχαμε βγει ολοι μαζι και εγω πηρα την 1 απο τις 3 μπυρες που εχω πιει η κοπελα επαθε υστερια φωναζε οτι την καταπιεζουν και αφου πινω εγω γιατι να μην πιει και αυτη και την κυνηγαμε απο πισω τι τρωει και τι κανει και της εχουν κανει τη ζωη κολαση και οσο γινονταν αυτα εβλεπα την κοιλιτσα της να κουνιεται ασταματητα. γι αυτο καο ρωτησα, εμενα ειναι επιλογη μου ολα αυτα που κανω, το οτι δεν καπνιζω το οτι πινω σπανια το οτι τρωω καμια φορα αυτο που μου αρεσει. αυτη η κοπελα δεν κανει τιποτα απο επιλογη της (ισωσ αν ηταν επιλογη της να εκανε τα ιδια) αλλα και μονο που αισθανεται τοσο καταπιεσμενη και ειναι μονιμως θυμωμενη στρεσαρισμενη και λυπημενη ειναι καλυτερο απο το νε εκανε κανενα τσιγαρακι που και που και να επινε καμια μπυρα??

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...