Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Πολυξένη μπράβο!!! Είσαι πανέτοιμη!!! Ιδανικά και εγώ θέλω να έχω τελειώσει τα πάντα μέσα στον επόμενο μήνα. Δεν θέλω να έχω φουσκώσει πολύ και ακόμα να πρέπει να τρέχω γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται... μπορεί να μην μπορώ ή να πρέπει να μείνω στο κρεβάτι :-).

Οπότε πρέπει να μπω σε πλάνο...

Αυτό το σκ έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε με το δωμάτιο. Να αδειάσουμε συρτάρια κτλ για να έχουμε χώρο για τα πράγματα. Δεν έχουμε σκοπό να βάψουμε το δωμάτιο... το σπίτι είναι όλο φρεσκοβαμμένο άσπρο και ο άνδρας μου δεν θέλει με τίποτα να βάλουμε χρώμα στο δωμάτιο του μωρού. Οπότε μάλλον θα βάλω κάποια αυτοκόλλητα μόνο (και όχι από τώρα... αλλά όταν μεταφέρουμε το μωρό στο δωμάτιο του).

Επίσης στις διακοπές έκανα λίστα με ότι χρειάζομαι (με βάση αυτά που έχω ακούσει και από σας) και μου είπε η αδελφή μου τι από αυτά θα μου δώσει και τι πρέπει να αγοράσω.

Αυτή τη βδομάδα έχουμε και εργασίες... μένουμε σε μονοκατοικία και κάνουμε μόνωση για να είναι πιο ζεστό το σπίτι :-).... οπότε για 2 εβδομάδες θα υπάρχουν συνεργεία στο σπίτι κτλ... και ο άνδρας μου θα είναι στο τρέξιμο.

Μετά θα πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αδελφή μου και όταν τα δω αναλυτικά όλα, θα δω αν κάποια θέλω να τα αντικαταστήσω και μετά ξεκινάω full ψώνια, πλυσίματα κτλ.

Παιδίατρο δυστυχώς και εγώ δεν έχω και πρέπει να βρω. Και αγχώνομαι γιατί δεν είναι εύκολο. Της αδελφής μου είναι καλή, αλλά είναι μακριά για να έρχεται. Και δεν ειδικά τους πρώτους μήνες δεν θέλω να το βγάζω έξω για να το πάω στον παιδίατρο... θέλω να είναι εφικτό να έρχεται στο σπίτι.

εγω σεπτεμβρη θα ψωνισω!αλλα και μεις αυτο το σκ την δουλεια που θα κανετε και σεις θα κανουμε!εκκαθαριση ντουλαπας και συρταριερας!δωματιο και μεις δεν φτιαχνουμε ακομη!αργοτερα!

Ναι το λικνο ειναι φανταστικο, μεγαλο, με ωραιο στρωματακι... και το μωρο χωραει σιγουρα μεχρι 6 μηνων μεσα (εμεις βεβαια για 2-3 μηνες θα το χρειαστουμε), αξιζει τα λεφτα του!!!

Καροτσι τελικα επειδη μας το πηραν δωρο, ντραπηκαμε να πουμε το myo που τοσο ειχαμε λατρεψει επειδη ηταν τσιμπημενο γι'αυτους και ετσι διαλεξαμε κατι οσο πιο κοντα σε αυτο γινοταν ομως με τα μισα λεφτα.. foppapedretti tres σε μπεζ χρωμα!!

Δεν με αφηνει ο αντρας μου να διασυρω το δωματιο του γιου μας στον ρουφιανο (facebook) :tongue: τσαντιζεται!!

οσο για το σουτιεν θα μου κανει σιγουρα και μετα... μεγαλωνει...!!!! :D

Με το καλο να ξεκινησεις... θα σου παρει περιπου κανα-δυο βδομαδες.. οποτε οχι αγχος.. ολα σιγα-σιγα!!! :D

τι χρωματακι το πηρες?σκεφτομαι το πρασινο!καλο στρωμα ε?γιατι 2-3 μηνες?θα το βαλεις δωματιο μετα?

αχ κριμα κ ηθελα να δω ζωγραφια!βεβαια με inbox εννοουσα αλλα οτι πει ο πατερας!

καλες μου φαινονται οι τιμες, ποσα γραμμαρια γλυκοζη?

Πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης:

1) 0' - 75

2) 60' - 140

3) 120' - 100

η μικροβιολογος μου ειπε πως ειναι καλα... εσεις τι λετε;;; με τον γιατρο θα μιλησω το απογευμα...!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης:

1) 0' - 75

2) 60' - 140

3) 120' - 100

η μικροβιολογος μου ειπε πως ειναι καλα... εσεις τι λετε;;; με τον γιατρο θα μιλησω το απογευμα...!![/font]

Polyxeni νομίζω είναι μια χαρά. Και τα δικά μου κάπως έτσι ήταν και ο γυναικολόγος και ο ενδοκρινολόγος μου είπαν οτι είναι εντάξει.

age.png

preg.png

Τελικα με πηρε ο υπνος και δεν μιλησα με τον γιατρο, θα του τις στειλω με φαξ μια και καλη τη Δευτερα που θα τις παρω και εγω στα χερια μου... ελπιζω να μου πει πως ειναι καλες!

75γρ γλυκοζη!!

το λικνο σε γκρι το παραγγειλαμε αλλα ειναι μπεζ...:D δεν πειραζει ομως ομορφο ειναι!!! Το στρωμα μην νομιζεις οτι ειναι ανατομικο ή τιποτα σπουδαιο... ειναι ομως αρκετα σκληρο και παχυ με αδιαβροχο καλυμα που βγαινει και πλενεται...ειμαι σχεδον (γουστα ειναι αυτα:tongue:) σιγουρη πως αν το παρετε θα το ευχαριστηθειτε!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καναμε τη β επιπεδου, εχουμε 2 υγιέστατα κοριτσακια!!!!!

Μπράβο!!!! Yippe!!! Πολύ ωραία.... Και σιγά σιγά αυξάνονται και τα κοριτσάκια της παρέας που είχαν μείνει πίσω :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Καναμε τη β επιπεδου, εχουμε 2 υγιέστατα κοριτσακια!!!!!

Τέλεια!!!!!!με το καλο να έρθουν τα κοριτσακια σας!!!μπραβο ανχελιτα μου! :)

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................ ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

Nutimama ..............ΠΗΤ 04/11/13

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ...... ΠΗΤ 07/11/13 Αγορι

zwoula80 .............. ΠΗΤ 07/11/13 Κοριτσι & Αγορι

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69............. ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13 Αγορι

polixenh ................ ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ................ ΠΗΤ 16/11/13

Vula ..................... ΠΗΤ 17/11/13 Κοριτσι

Renita ................... ΠΗΤ 19/11/13 Αγορι

despina77............... ΠΗΤ 20/11/13 Αγορι

elenaki1987 ............ ΠΗΤ 20/11/13 Κοριτσι

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............... ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon ................... ΠΗΤ 23/11/13 Κοριτσι

xrydim ................... ΠΗΤ 26/11/13 Κοριτσι (μαλλον)

kokkinotrixa..............ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013................. ΠΗΤ 02/12/13 Αγορι

Lia_84 ................... ΠΗΤ 04/12/13 Αγορι

magdou_................. ΠΗΤ 08/12/13 Αγορι

maria*.................... ΠΗΤ 10/12/13 Κοριτσι

anchelita ................ ΠΗΤ 12/12/13 Κοριτσι & Κοριτσι

maribell .................. ΠΗΤ 13/12/13 Κοριτσι

sotsafi89 ................ ΠΗΤ 15/12/13 Αγορι

kellymania ............... ΠΗΤ 18/12/13 Αγορι (μαλλον)

maira77 .................. ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 ............. ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................... ΠΗΤ 25/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

12/08 maribell ............(Β' επιπεδου)

02/09 polixenh ............(υπερηχος)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Απο χθες που το εμαθα ολο χαιδευω την κοιλια και μιλαω στα κοριτσια μου, γιατι μεχρι πριν αναφερομουν χρησιμοποιώντας ουδετερο γενος!!!Τωρα λεω, τι κανουν οι κουκλες μου!!!:) :) :)

zh9bp2.png

Αχ σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Απο χθες που το εμαθα ολο χαιδευω την κοιλια και μιλαω στα κοριτσια μου, γιατι μεχρι πριν αναφερομουν χρησιμοποιώντας ουδετερο γενος!!!Τωρα λεω, τι κανουν οι κουκλες μου!!!:) :) :)

δεν ειναι τελειο;:P:p

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Είναι πολύ τέλειο!!! Ειδικά τώρα που ξέρεις ότι ακούει :-).... όλο του ΣΚ της έβαζα μουσική... και ο άνδρας μου έχει αρχίσει να μιλάει στην κοιλιά μου.

Χα, χα τετοια κανει και ο δικος μου, μιλαει στις κορες του, τους λεει διαφορα κουλα, εχει πολυ γελιο!!! Τα κοριτσια του μπαμπα θα ειναι, λεει! Και ακουμε και ολοι μαζι οτι μουσικη μας διαλεξει!!!Εχει ξεφυγει τελειως!

zh9bp2.png

Καλημερα κοριτσια μου, εμενα ο αντρας μου δεν ειναι ετσι, αμα δεν του πω εγω να χαϊδεψει το γιο του, δεν απλωνει χερι ευκολα λες και φοβαται μη σπασει!! Και οταν χαϊδευω μονη μου την κοιλια μου και κλοτσαει αυτος, μου παιρνει το χερι και μου λεει "Μην το ζουλας καλε" χαχαχαχαχα νομιζω πως ειναι λιιιιιιιιιιιιιιγο αλλα λιιιιιιγο χε$μενος!! χεχεχχ :D:D:D:D

Α! επλυνα και σιδερωσα τα ρουχα του μωρου + σεντονια + πανακια+ σελτεδακια..... τελεια αισθηση! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...