Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

Εμείς εχθές γυρίσαμε από διακοπές. Αν και δεν έκανα πολλά, σχεδόν τίποτα δηλαδή, ήταν πολύ ωραία και ξεκούραστα :-).... τι τέλειο που είναι να φεύγεις... πόσο μάλλον εγώ που πήγα στη μανούλα μου :-) :-) :-)

Τα τελικά αποτελέσματα της άμνιο δεν έχουν βγει ακόμα. Μου είπαν Παρασκευή, δηλαδη συνολικά πάνω από 3 βδομάδες που με εκνεύρισε αρκετά. Μου φάνηκε υπερβολή να καθυστερούν τόσο. Και η αγωνία είναι μεγάλη πλέον, αλλά και τώρα νιώθω το μωρό κάθε μέρα (το οποίο είναι τέλειο!!!)... οπότε πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά!!!

Χριστινακι μου ολα καλα θα ναι!!!το καλο πράμα αργεί να βγει! :)))

Καλημέρα κοριτσάκια!

Λία βλέπω ανατροπή με το φύλο ε???Ήθελες αγόρι από την αρχή?Και εμένα τις προάλλες ο γιατρός μου που με είδε στον υπέρηχο-αν κ στην αυχενική μας είχαν πει κορίτσι, όπως κ σε όλους τους υπέρηχους που μου έκανε-τώρα μου τα μασούσε...Άσε που είδα κι εγώ κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια του (που δε μου φάνηκε για λώρος!!!). Μάλλον η πριγκίπισσα μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα! Και είχα φτιαχτεί τόσο πολύ με την ιδέα του κοριτσιού...δεν πειράαζει όμως, ας είναι γερό.

Έπαθα και ουρολοίμωξη ήπιας μορφής βέβαια, αλλά δεν την γλίτωσα την αντιβίωση...και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που φόρτωσα το μπεμπάκι μου...

Ανυπομονώ κι εγώ για την Β' επιπέδου την άλλη Δευτέρα!!!

Ανατροπή οπως το πες!!γενικα ειλικρινά δεν είχα προτίμηση!!δε μ ενοιαζε οτι και να ταν!και τα δυο τα θελα!!

Λες να κανεις και συ την έκπληξη;;θα μάθουμε σε λίγες μέρες!!

Για την αντιβιωση μην στενοχωριεσαι!και γω έχω πάρει δυο φορές,μια λογω περιδεσης κ μια λογω ηπιου μικροβιου επιφοβου όμως για το ράμμα!ζυγιζουν καταστάσεις οι γιατροί κ ξέρουν!:))

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;; Μας βλεπω να σπαμε τα ρεκορ αγοριων εδω μεσα!!! :D:D Εγω το απολαυμβανω παντως χεεχε!!!

Μας ηρθαν τα επιπλα χτες και καθησαμε ολο το μεσημερι και τα μονταραμε, (ο αντρας μου δηλαδη, εγω διαβαζα τις οδηγιες):tongue: Ειναι το σετ 3τεμ. appleby του mothercare.. ειναι πολυ πιο ομορφο απο κοντα και τελειως διαφορετικο χρωμα απο αυτο που παραγγειλαμε, αλλα μας εκατσε μπαμ!!

Σημερα περιμενουμε Λικνο, πολυκαροτσι, ρηλαξ, στρωμα, σεντονια λικνο.

Παραγγειλαμε και τα προικια του απο Αγγλια, (παντα, παπλωμα, κουβερλι, 4σετ σεντονια, 2 σετ3τεμ πετσετες με κουκουλα, καλαθι για απλυτα, αλλαξιερα αδιαβροχη, κουβερτα φλις) και τα περιμενουμε μεσα στην εβδομαδα!!!

Θα παραγγειλω και τα υπολοιπα ρουχα του σε 3-4 μερες, και αυτα απο αγγλια... παπουτσακια, καλτσακια, σκουφακια, παντελονακια, ολοσωμες φορμιτσες.... κτλ κτλ

Μαζευομαστε σιγα σιγα... :D:D

χτες ειχαμε γιατρο... φτασαμε αισιως τα 900γρ. ειναι ψηλος μας ειπε, θα γεννηθει πανω απο 50cm κατα την εκτιμηση του!!! Ειναι υγιεστατος...!! :D:D:D

ο πλακουντας μας ανεβηκε αρκετα... ομως μικρυνε ο τραχηλος.. απο 3.4cm που ηταν στην β'επιπεδου 12/7 χτες ηταν 2.6cm και μου ειπε να προσεχω μην γεννησω μεσα στις επομενες 6 εβδομαδες γιατι θα ειναι υπερπροωρο το μωρο και θα παει αλλου η βαλιτσα μετα... γενικα μου ειπε να βαλω τον κωλο μου κατω γιατι αν στην επομενη εξεταση 02/09 που εχουμε εχει κατεβει κατω απο τα 2cm θα πρεπει να μεινω κρεβατι μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης....

μονο κολυμπι μας επετρεψε, γιατι μονο μεσα στο νερο δεν πιεζει το μωρο λογω βαρυτητας...

Εγω παντως απο την πρωτη μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου και εκατσα και υπολογισα ΠΗΤ κατι μεσα μου ελεγε οτι θα γεννησω τον Οκτωμβρη και μαλιστα το ειχα πει και στον αντρα μου... και οπως δειχνουν τα πραγματα καπως ετσι θα γινει!!!

Σας φιλω γλυκα....!!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;; Μας βλεπω να σπαμε τα ρεκορ αγοριων εδω μεσα!!! :D:D Εγω το απολαυμβανω παντως χεεχε!!!

Μας ηρθαν τα επιπλα χτες και καθησαμε ολο το μεσημερι και τα μονταραμε, (ο αντρας μου δηλαδη, εγω διαβαζα τις οδηγιες):tongue: Ειναι το σετ 3τεμ. appleby του mothercare.. ειναι πολυ πιο ομορφο απο κοντα και τελειως διαφορετικο χρωμα απο αυτο που παραγγειλαμε, αλλα μας εκατσε μπαμ!!

Παραγγειλαμε και τα προικια του απο Αγγλια, (παντα, παπλωμα, κουβερλι, 4σετ σεντονια, 2 σετ3τεμ πετσετες με κουκουλα, καλαθι για απλυτα, αλλαξιερα αδιαβροχη, κουβερτα φλις) και τα περιμενουμε μεσα στην εβδομαδα!!!

Θα παραγγειλω και τα υπολοιπα ρουχα του σε 3-4 μερες, και αυτα απο αγγλια... παπουτσακια, καλτσακια, σκουφακια, παντελονακια, ολοσωμες φορμιτσες.... κτλ κτλ

χτες ειχαμε γιατρο... φτασαμε αισιως τα 900γρ. ειναι ψηλος μας ειπε, θα γεννηθει πανω απο 50cm κατα την εκτιμηση του!!! Ειναι υγιεστατος...!! :D:D:D

ο πλακουντας μας ανεβηκε αρκετα... ομως μικρυνε ο τραχηλος.. απο 3.4cm που ηταν στην β'επιπεδου 12/7 χτες ηταν 2.6cm και μου ειπε να προσεχω μην γεννησω μεσα στις επομενες 6 εβδομαδες γιατι θα ειναι υπερπροωρο το μωρο και θα παει αλλου η βαλιτσα μετα... γενικα μου ειπε να βαλω τον κωλο μου κατω γιατι αν στην επομενη εξεταση 02/09 που εχουμε εχει κατεβει κατω απο τα 2cm θα πρεπει να μεινω κρεβατι μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης....

μονο κολυμπι μας επετρεψε, γιατι μονο μεσα στο νερο δεν πιεζει το μωρο λογω βαρυτητας...

Εγω παντως απο την πρωτη μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου και εκατσα και υπολογισα ΠΗΤ κατι μεσα μου ελεγε οτι θα γεννησω τον Οκτωμβρη και μαλιστα το ειχα πει και στον αντρα μου... και οπως δειχνουν τα πραγματα καπως ετσι θα γινει!!!

Σας φιλω γλυκα....!!!!

Καλημερα κοριτσάκι μου!καλοριζικα τα πραγματάκια σας!!!και μην αγχωνεσαι!ολα καλα θα πανε!!αρκει να προσεχεις!!και μένα σημερα που είπε ο γιατρός πως πρεπει πλεον τους επόμενους δυο μήνες να μαι έξτρα προσεκτική κ ας έχω κανει περιδεση!και μετα μου λέει πήρες κιλα!πως να μην πάρω κυριε;!τεσπα!το οτι ανέβηκε ο πλακουντας ειναι πολυ καλο και ξεαγχωτικο!αλλα Λογω Τραχήλου προσοχη και σύνεση!!

Maribell και εγώ πήρα αντιβίωση λόγω της άμνιο. Μην ανησυχείς, μετά το πρώτο τρίμηνο οι γιατροί δίνουν αν χρειάζεται.

Τι ανατροπές είναι αυτές!!! Άντε να δω και εγώ σίγουρα την Παρασκευή :-). Γιατί έχω ήδη πάρει κανένα δύο πράγματα για κοριτσάκι !!!! Δεν κρατιέμαι.

Πολυξένη, καλορίζικα. Και μην ανησυχείς... απλά προσοχή... και μένα ο γιατρός μου είπε να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική από εδώ και πέρα...

kPAZp2.png

Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για όλες μας, αλλά έκανα μία έρευνα στις διακοπές τι χρειάζεται να έχει η τσάντα του μαιευτηρίου και κατέγραψα τα παρακάτω:

Για την μαμά

-ρόμπα & νυχτικό ή πιτζάμα θα πρέπει να είναι άνετα και να ανοίγουν στο στήθος για ευνόητους λόγους

-σουτιέν θηλασμού

-παντόφλες και σαγιονάρες για το ντους

-ζεστές κάλτσες (μιας και χειμώνας)

-πετσέτες

-κοκαλάκι για τα μαλλιά

-οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα

-κρέμες προσώπου/ χεριών/ σώματος

-σαμπουάν/ μαλακτικό/ αφρόλουτρο/ σφουγγάρι/ μπατονέτες

-βούρτσα

-ξυραφάκια/ λίμα/ νυχοκόπτης

-σεσουάρ για τα μαλλιά (εκτός αν έχει το μαιευτήριο που θα πάτε)

-επιθέματα στήθους/ κρέμα για τις θηλές από αγνή λανολίνη

-εσώρουχα/ σερβιέτες λοχίας (αν και δίνουν ακόμα και στα δημόσια, καλό είναι να έχουμε μερικές- εξάλλου θα χρειαστούν και στο σπίτι)

-ponpon/ βαμβάκι

-ρούχα/παπούτσια για επιστροφή στο σπίτι (τα οποία δεν μπορεί να είναι αυτά που πήγαμε στο μαιεύτηριο, αλλά ούτε και αυτά που φορούσαμε πριν την εγκυμοσύνη... δυστυχώς δεν πέφτει αμέσως η κοιλιά)

-καλλύματα μιας χρήσης για την λεκάνη

-νερό σε σπρέι για το πρόσωπο (αυτό εγώ μπορεί να μην το πάρω)

-ενυδατικό χειλιών

-υγρά χαρτομάντιλα detol/ σαπούνι detol

-καθρεφτάκι

-άρωμα ... θα έχουμε και επισκέψεις :tongue:

-ρολόι

όλες οι κρέμες κτλ βοηθάνε να νιώσουμε καλύτερα!!! Ακόμα μπορεί να χρειαστεί και ρουζ ή βαφτικά για να νιώσουμε όμορφες!!

Για το μωρό

-φορμάκια

-σαλιάρες

-κουβερτούλα

-πετσετούλες

-πάνες (αν και δίνουν στο μαιευτήριο)

-μωρομάντηλα

-κρέμα συγκάματος

-καλτσάκια

-γαντάκια/ σκουφάκι/ ρουχαλάκια για την έξοδο από το μαιευτήριο

-θήλαστρο (έχουν τα μαιευτήρια αλλά καλύτερα το δικό μας, αν και το πιο πιθανό είναι να μην το χρησιμοποιήσουμε... συνήθως τις πρώτες μέρες δεν έχεις τόσο γάλα ώστε να προλάβεις να το βγάλεις και με θήλαστρο)

-σαμπουάν/ αφρόλουτρο για βρέφοι

-πορτ μπεμπέ ή καθισματάκι αυτοκινήτου για την μεταφορά. Εγώ θα προτιμήσω το πορτ μπεμπέ.

Γενικά:

-πλαστικές σακούλες για άπλυτα

-πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης/ ληξιαρχική πράξη γάμου/ ταυτότητα

-κινητό/φορτιστής κινητού

-βιβλιάριο

Τέλος σε ξεχωριστή σακουλίτσα: παντόφλες/ εσώρουχο/ νυχτικιά/ σουτιέν και μία αλλαξιά για το μωρό... θα μας τα ζητήσουν ακριβώς μετά την γέννα και καλό είναι να μην τα ψάχνουμε εκείνη την ώρα στη βαλίτσα.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο μένα!

Γεια σας κορίτσια,

Εμείς εχθές γυρίσαμε από διακοπές. Αν και δεν έκανα πολλά, σχεδόν τίποτα δηλαδή, ήταν πολύ ωραία και ξεκούραστα :-).... τι τέλειο που είναι να φεύγεις... πόσο μάλλον εγώ που πήγα στη μανούλα μου :-) :-) :-)

Τα τελικά αποτελέσματα της άμνιο δεν έχουν βγει ακόμα. Μου είπαν Παρασκευή, δηλαδη συνολικά πάνω από 3 βδομάδες που με εκνεύρισε αρκετά. Μου φάνηκε υπερβολή να καθυστερούν τόσο. Και η αγωνία είναι μεγάλη πλέον, αλλά και τώρα νιώθω το μωρό κάθε μέρα (το οποίο είναι τέλειο!!!)... οπότε πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά!!!

χριστινα είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα είναι τα καλύτερα αλλά καταλαβαινω και την αγωνία σου!Η Παρασκευη ειναι κοντα!Υπομονη!Σε ευχαριστουμε επίσης για την χρησιμη λίστα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Λία βλέπω ανατροπή με το φύλο ε???Ήθελες αγόρι από την αρχή?Και εμένα τις προάλλες ο γιατρός μου που με είδε στον υπέρηχο-αν κ στην αυχενική μας είχαν πει κορίτσι, όπως κ σε όλους τους υπέρηχους που μου έκανε-τώρα μου τα μασούσε...Άσε που είδα κι εγώ κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια του (που δε μου φάνηκε για λώρος!!!). Μάλλον η πριγκίπισσα μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα! Και είχα φτιαχτεί τόσο πολύ με την ιδέα του κοριτσιού...δεν πειράαζει όμως, ας είναι γερό.

Έπαθα και ουρολοίμωξη ήπιας μορφής βέβαια, αλλά δεν την γλίτωσα την αντιβίωση...και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που φόρτωσα το μπεμπάκι μου...

Ανυπομονώ κι εγώ για την Β' επιπέδου την άλλη Δευτέρα!!!

μάριμπελ όπως τα λες!Γερό να είναι και ας είναι ότι θέλει!Μην αγχωνεσαι για την αντιβιωση!!!Οι γιατροι ξέρουν!Με το καλό η Β επιπέδου σου και φάει καμια σοκολάτα πριν πας για να είναι ξυπνιο το μωράκι σου!!

Σας φιλω γλυκα....!!!!

Πολυξένη καταρχην καλοριζικα τα μωρουδιακά σας!!Καλέ εσείς είστε πανέτοιμοι!!!Με το καλό να τα χαρεί το μπεμπάκι σας αλλά στην ώρα του-δεν βιαζομαστε!! Και εσάς είναι μεγαλούτσικος ο μπεμπάκος σας !!! Λίγη παραπάνω προσοχή απο εδω και πέρα και όλα θα πάνε καλά!!

Την καλησπέρα μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Γεια σας!!Τι κανετε?

Βλεπω ωραια νεα..μπραβο για τις καλες εξετασεις,με γεια τα ψωνια και με το καλο να τα χαρειτε,ανατροπες στο φυλλο,ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι τελους για ολες!!

Πολυξενη προσοχη και ολα καλα θα πανε..μεγαλωσε ο μπεμπουλης σας αρκετα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Maribel μη στεναχωριεσαι για την αντιβιωση. Ειναι για καλύτερα...

Πολυξενη συγχαρητηρια για τον δυνατο και ψηλο μπεμπη!

το χρώμα πως ηταν διαφορετικό; Παραγγειλατε στο χρώμα του ξύλου;

Εμείς σκεφτόμαστε να πάρουμε την συλλογή harrogate των mothercare αλλα με προβληματίζει το χρώμα. Στην έκθεση δεν την είχαν στα ΓΙαννενα. Τελικά την είδα σε άλλη έκθεση και δεν είχε σχέση το χρώμα ούτε στη περίπτωση μας.

Ειναι πολυ πιο ανοιχτό στη πραγματικότητα! Αλλα ευτυχώς γιατι δεν ήθελα να ειναι πολυ μπεζ...

Christina ευχαριστούμε πολυ για τη λιστα και τις συμβουλές!

Εγω εχω μπερδευτεί με τόσα πράγματα για το τι να πάρω για να φοράει στο μαιευτήριο το μωρο...

Για τις κρεμες που βάζουν στις θηλες, αυτές που λένε οτι δεν χρειάζονται ξέβγαλμα ειναι σίγουρα ασφαλής για χρήση;

Επίσης μου είπαν στα λητω πως αν θηλασω, που θα θηλασω , θα χρειαστώ και θηλαστρο...λέτε;;;

unJ4p3.png

Καλημερα απο τα καυτά Γιαννενα!(εγω καιγομαι σίγουρα)

Χριστινα μου ευχαριστούμε για τη λίστα!πολυ μπέρδεμα ρε παιδι μου!!παρε αυτο ,οχι το αλλο!

Μαρακι τελικα που θα γεννήσεις με το καλο;;λοιπόν,οτι αφορά το θηλαστρο!καλο ειναι να το έχεις στο Σπιτι,αλλα!!μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμος δεν ειναι καλο να το χρησιμοποιούμε!τον πρώτο καιρό το μωρο θα ναι ολη την ώρα στο στήθος!και σε περίπτωση που μένει γάλα με μαλαξεις στο μπάνιο θα το βγάζουμε μόνες!καλο να το χεις απο αρχη για παν ενδεχόμενο,μην γίνει κατι στραβά κ το χρειαστείς!!μετα το δίμηνο μπορείς άφοβα να το χρησιμοποιήσεις αν θες πχ να φτιάξεις τράπεζα παράλληλα με το θηλασμο φυσικά!

Διαφημίσεις

Γενικά το δωματιο ονειρευόμαστε να το κανουμε σε αυτο το στυλ:

baby_furniture_nursery.jpg

Γμτ πως μπαίνουν φωτο κατευθείαν εδω;;

http://keenerboy.com/wp-content/uploads/2013/02/baby_furniture_nursery.jpg

Ωωωωω έξτρα πριγκιπικο!!! <3

Lia κατα 90% θα γεννήσω στο Χατζηκωστα , αύριο θα κανω και την β επιπέδου!

Αύριο θα πάρω την τελική απόφαση, αλλα φοβάμαι πρωτη γέννα στην κλινικη,

γιατί θελω να εχω όσες περισσότερες πιθανότητες γινεται για φυσιολογικό τοκετό!

Χλμ ώστε ετσι με το θηλαστρο ε! Ευχαριστω πολυ για την απάντηση!

Ποια μάρκα προτείνετε; Θα πάρετε κάποια άλλη θηλαστρο;

unJ4p3.png

Lia κατα 90% θα γεννήσω στο Χατζηκωστα , αύριο θα κανω και την β επιπέδου!

Αύριο θα πάρω την τελική απόφαση, αλλα φοβάμαι πρωτη γέννα στην κλινικη,

γιατί θελω να εχω όσες περισσότερες πιθανότητες γινεται για φυσιολογικό τοκετό!

Χλμ ώστε ετσι με το θηλαστρο ε! Ευχαριστω πολυ για την απάντηση!

Ποια μάρκα προτείνετε; Θα πάρετε κάποια άλλη θηλαστρο;

Νομίζω καλύτερα στο χατζηκωστα!εχω ακούσει πολυ καλα λόγια,κατι που δεν εχει γίνει με την κλινική!κ επισης ειναι κλινική επαρχίας,που σημαίνει οτι γίνει στο νοσοκομειο σε μεταφέρουν!β επιπέδου έξω;εγω έξω την έκανα!:)

Θηλαστρο θα μου δώσει μια φίλη μου της μεντελα ηλεκτρονικό!

Ναι για αυτο αποφάσισα να αποφύγω την κλινικη τουλάχιστον στην πρωτη γέννα!

Β επιπέδου σκεφτόμουν έξω, αλλα επειδη την κάνει ο κορκοτζελος που θα με ξεγεννήσει, θα πάω σε αυτόν.

Αλλα σκέφτομαι μήπως πάω και έξω να εχω και το DVD !!

Εσυ στον τζιορα την έκανες;

Της μεντελα τα θηλαστρο λένε οτι ειναι τα καλύτερα. Δεν ξερω αν ειναι τόσο ακριβά όσο λένε, αλλα αξίζουν!

unJ4p3.png

Ναι για αυτο αποφάσισα να αποφύγω την κλινικη τουλάχιστον στην πρωτη γέννα!

Β επιπέδου σκεφτόμουν έξω, αλλα επειδη την κάνει ο κορκοτζελος που θα με ξεγεννήσει, θα πάω σε αυτόν.

Αλλα σκέφτομαι μήπως πάω και έξω να εχω και το DVD !!

Εσυ στον τζιορα την έκανες;

Της μεντελα τα θηλαστρο λένε οτι ειναι τα καλύτερα. Δεν ξερω αν ειναι τόσο ακριβά όσο λένε, αλλα αξίζουν!

Ναι στο τζιορα!εχεις DVD και φωτογραφίες!! :)

Δεν ξέρω καθόλου απο τιμές,δεν έχω κοιτάξει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...