Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................ ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

Nutimama ..............ΠΗΤ 04/11/13

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ...... ΠΗΤ 07/11/13 Αγορι

zwoula80 .............. ΠΗΤ 07/11/13 Κοριτσι & Αγορι

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69............. ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13 Αγορι

polixenh ................ ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ................ ΠΗΤ 16/11/13

Vula ..................... ΠΗΤ 17/11/13 Κοριτσι

Renita ................... ΠΗΤ 19/11/13 Αγορι

despina77............... ΠΗΤ 20/11/13 Αγορι

elenaki1987 ............ ΠΗΤ 20/11/13 Κοριτσι

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............... ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon ................... ΠΗΤ 23/11/13 Κοριτσι

xrydim ................... ΠΗΤ 26/11/13 Κοριτσι (μαλλον)

kokkinotrixa..............ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013................. ΠΗΤ 02/12/13 Αγορι

Lia_84 ................... ΠΗΤ 04/12/13 Αγορι

magdou_................. ΠΗΤ 08/12/13 Αγορι

maria*.................... ΠΗΤ 10/12/13 Κοριτσι

anchelita ................ ΠΗΤ 12/12/13

maribell .................. ΠΗΤ 13/12/13 Κοριτσι

sotsafi89 ................ ΠΗΤ 15/12/13 Αγορι

kellymania ............... ΠΗΤ 18/12/13 Αγορι (μαλλον)

maira77 .................. ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 ............. ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................... ΠΗΤ 25/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

03/08 anchelita ...........(Β' επιπεδου)

05/08 polixenh ............(υπερηχος)

08/08 magdou_ ...........(Β' επιπεδου)

12/08 maribell ............(Β' επιπεδου)

Ανχελιτα με το καλο σημερα!!!:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυρίες μου καλησπέρα! ! !

Lia και Ελλη τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις β επιπέδου σας!! Όλα καλά με τα αγοράκια σας κ από εδώ κ πέρα μπορείτε να είστε πιο ήρεμες που λέει ο λόγος! !

Μαγδα μεγα λάθος να σκέφτεσαι διάφορα το βράδυ πόσο μάλλον όταν αυτά σε στεναχωρουν!! Χάιδευε την κοιλίτσα σου κ διωξε κάθε δυσάρεστη σκέψη! !

Ανχελιτα πως πήγε η β επιπέδου σας?

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Εμείς χθες είχαμε γιατρό. Με καθησυχασε για τους πόνους που ειχα 3 μέρες τωρα κ μου εδωσε μαγνήσιο για να ηρεμήσει η μήτρα. Και οντως σήμερα είμαι πολύ καλύτερα αφού μπορώ κ κουνιεμαι!! Κατα τα άλλα ο μπέμπης είναι δοξα τον Θεό μια χαρα και οπως τον αποκαλεσε ο γιατρός είναι γίγας μιας κ έχει φτάσει ήδη το 1 κιλό, όσο θα πρεπε να είναι 3 εβδομάδες αργότερα! !! Όλοι στην οικογένεια είμαστε ψηλοί οπότε έχει να πάρει. Η καμπύλη ζαχαρου βγήκε καλή αλλά παρόλα αυτά ο γιατρός είναι επιφυλακτικος και με έβαλε σε διατροφή γιατί φοβάται για κάποιο κρυφό διαβήτη! !αχ αντιο μακαρόνια, πατάτες, ρύζι γλυκα!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλημερα!καλη Κυριακή να εχετε!!οσες πάτε για μπάνιο κάντε και καμια βουτιά και για μας!!

Πολυξένη μου κ γω με ακρυλικα ζωγραφιζω!!αχ πολυ θα θελα να το κάνω σε τοίχο!θα αρκεστω στους καμβαδες!βαλε μας καμια φωτο!!

Εμείς χθες είχαμε γιατρό. Με καθησυχασε για τους πόνους που ειχα 3 μέρες τωρα κ μου εδωσε μαγνήσιο για να ηρεμήσει η μήτρα. Και οντως σήμερα είμαι πολύ καλύτερα αφού μπορώ κ κουνιεμαι!! Κατα τα άλλα ο μπέμπης είναι δοξα τον Θεό μια χαρα και οπως τον αποκαλεσε ο γιατρός είναι γίγας μιας κ έχει φτάσει ήδη το 1 κιλό, όσο θα πρεπε να είναι 3 εβδομάδες αργότερα! !! Όλοι στην οικογένεια είμαστε ψηλοί οπότε έχει να πάρει. Η καμπύλη ζαχαρου βγήκε καλή αλλά παρόλα αυτά ο γιατρός είναι επιφυλακτικος και με έβαλε σε διατροφή γιατί φοβάται για κάποιο κρυφό διαβήτη! !αχ αντιο μακαρόνια, πατάτες, ρύζι γλυκα!!

Μπράβο!!τελικα το μαγνήσιο κανει δουλίτσα!!ενα κιλό;;;;;ενα κιλό;;;;αχ Πουλακι μου σκέφτομαι τη γέννα σου!!!

Κρυφό διαβήτης;υπαρχει κ τέτοιο;;ππφφφ!!σκεψου πως και συ θα γενας κ θα σαι στυλακι!!

Τελικα η Β επιπεδου μας αναβληθηκε λογω γιατρου και μετατεθηκε για 10/8.Οποτε 6 μερες υπομονη ακομα!!

Αμάν αυτοί οι γιατροί!!με την λαχτάρα μας παίζουν;!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες!!Πως ειστε?

Λια και Ελλη συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα και με το καλο τα αγορακια σας!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

Εμεις ψωνισαμε ρουχαλακια..πανες..καροτσι κλπ και ειμαστε ενθουσιασμενοι!!Τωρα θελουμε αλλη μια εξορμηση στα μαγαζια και θα ειμαστε ετοιμη για την μικρη μας!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ου λα λα.... :D:D:D:D θηριοοο!!! :tongue::tongue:

Καλημερα!καλη Κυριακή να εχετε!!οσες πάτε για μπάνιο κάντε και καμια βουτιά και για μας!!

Πολυξένη μου κ γω με ακρυλικα ζωγραφιζω!!αχ πολυ θα θελα να το κάνω σε τοίχο!θα αρκεστω στους καμβαδες!βαλε μας καμια φωτο!!

Ξερεις πως μπορω να βαλω;; προσπαθησα αλλα ειναι μεγαλη και δεν ανεβαινει... μονο στο ΦΒ μπορω να τη βαλω!!

Εμεις ψωνισαμε ρουχαλακια..πανες..καροτσι κλπ και ειμαστε ενθουσιασμενοι!!Τωρα θελουμε αλλη μια εξορμηση στα μαγαζια και θα ειμαστε ετοιμη για την μικρη μας!!

Με'γεια!!!! Με το καλο να τα χαρει η κορακλα σας!!:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ου λα λα.... :D:D:D:D θηριοοο!!! :tongue::tongue:

Ξερεις πως μπορω να βαλω;; προσπαθησα αλλα ειναι μεγαλη και δεν ανεβαινει... μονο στο ΦΒ μπορω να τη βαλω!!

αχ οχι δεν ξέρω!η Ιωαννα ανεβάζει φωτο εδω με λινκ αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς κανει!

Ευχαριστούμε ελενακι!!:)))

Κ σεις ψώνια ε;;εγω λέω να τα αφήσω για Σεπτέμβρη...απτή μια θέλω να ξεχυθω στα μαγαζιά απ την αλλη κρατιεμαι!!

Με το καλο να τα χρησιμοποιήσει η μπεμπουλα σας!!! <3

Lia συγχαρητήρια για τον γιο! Τι ευχάριστη έκπληξη! Στους ενδιάμεσους υπερηχους απο αυχενικη και β επιπέδου ο γιατρός δεν είχε πει κατι για το φύλο;

Τι ωραία ανατροπή!

Magdou κάνει για αλλαξιερα, την εχω δει απο κοντά! Μπαίνει ενα πρόσθετο κομμάτι μπροστά και μακραινεί! Ειναι εαυτό εδω http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17702

Την εχω δει απο κοντά την αλλαξιερα, ειναι πολυ όμορφη! Εχω βγάλει φωτο με κινητό, αν θες στείλε μου το μειλ σου να σου τις στείλω!

unJ4p3.png

Διαφημίσεις

Lia συγχαρητήρια για τον γιο! Τι ευχάριστη έκπληξη! Στους ενδιάμεσους υπερηχους απο αυχενικη και β επιπέδου ο γιατρός δεν είχε πει κατι για το φύλο;

Τι ωραία ανατροπή!

Magdou κάνει για αλλαξιερα, την εχω δει απο κοντά! Μπαίνει ενα πρόσθετο κομμάτι μπροστά και μακραινεί! Ειναι εαυτό εδω http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17702

Την εχω δει απο κοντά την αλλαξιερα, ειναι πολυ όμορφη! Εχω βγάλει φωτο με κινητό, αν θες στείλε μου το μειλ σου να σου τις στείλω!

μαρακι μου σ ευχαριστω πολυ!!ενας υπερηχος ηταν αναμεσα απο αυχενικη και β επιπεδου, και ο γιατρος μου μου χε πει μην το δενεις κομπο το κοριτσι, δε φινεται λογο θεσης καλα αλλα μεγαλο μου φαινεται για κλειτοριδα!αλλα εγω ημουν σιγουρη για κοριτσι επειδη μας ειχαν δωσει μεγαλο ποσοστο στην αυχενικη!τωρα βεβαια που μου παν γιος, εχω μουρλαθει!!!χαχαχα!εσυ πως εισαι καλο μου?

Γεια σας κορίτσια,

Εμείς εχθές γυρίσαμε από διακοπές. Αν και δεν έκανα πολλά, σχεδόν τίποτα δηλαδή, ήταν πολύ ωραία και ξεκούραστα :-).... τι τέλειο που είναι να φεύγεις... πόσο μάλλον εγώ που πήγα στη μανούλα μου :-) :-) :-)

Τα τελικά αποτελέσματα της άμνιο δεν έχουν βγει ακόμα. Μου είπαν Παρασκευή, δηλαδη συνολικά πάνω από 3 βδομάδες που με εκνεύρισε αρκετά. Μου φάνηκε υπερβολή να καθυστερούν τόσο. Και η αγωνία είναι μεγάλη πλέον, αλλά και τώρα νιώθω το μωρό κάθε μέρα (το οποίο είναι τέλειο!!!)... οπότε πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά!!!

kPAZp2.png

Lia τέλεια ειμαι εγω! Μεχρι τωρα εχω περάσει μια εγκυμοσυνη χωρις να καταλάβω τιποτα! Τα μόνα συμπτώματα ηταν η απουσία περιόδου και οι κλωτσιες απο το μπεμπε τωρα!!!

Christina ειμαι σίγουρη πως η αμνιο θα ειναι τέλεια! Ας έρθει λοιπόν οπότε θέλει το αποτέλεσμα! Εσυ να είσαι χαλαρα οπως στις διακοπές σου!

Την Πέμπτη 08.08 και εμείς για β επιπέδου!! Γιουπιιι

unJ4p3.png

Christina ειμαι σίγουρη πως η αμνιο θα ειναι τέλεια! Ας έρθει λοιπόν οπότε θέλει το αποτέλεσμα! Εσυ να είσαι χαλαρα οπως στις διακοπές σου!

Την Πέμπτη 08.08 και εμείς για β επιπέδου!! Γιουπιιι

Σε ευχαριστώ Μαρία μου...Καλά αποτελέσματα και σε σένα :tongue:

Σήμερα είδα και το γιατρό μου. Μου είπε ότι όλες οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές και να μην ανησυχώ. Εγώ Β επιπέδου έχω 2/9. Σχεδόν 1 μήνα ακόμα. Βιάζομαι να ξαναδω την μπέμπα μου!!!

kPAZp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Λία βλέπω ανατροπή με το φύλο ε???Ήθελες αγόρι από την αρχή?Και εμένα τις προάλλες ο γιατρός μου που με είδε στον υπέρηχο-αν κ στην αυχενική μας είχαν πει κορίτσι, όπως κ σε όλους τους υπέρηχους που μου έκανε-τώρα μου τα μασούσε...Άσε που είδα κι εγώ κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια του (που δε μου φάνηκε για λώρος!!!). Μάλλον η πριγκίπισσα μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα! Και είχα φτιαχτεί τόσο πολύ με την ιδέα του κοριτσιού...δεν πειράαζει όμως, ας είναι γερό.

Έπαθα και ουρολοίμωξη ήπιας μορφής βέβαια, αλλά δεν την γλίτωσα την αντιβίωση...και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που φόρτωσα το μπεμπάκι μου...

Ανυπομονώ κι εγώ για την Β' επιπέδου την άλλη Δευτέρα!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...