Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Πονακια εχω και εγω και χτες μιλησα με το γιατρο για αλλο λογο και τον ρωτησα και για τα πονακια και μου ειπε να μην ανησυχω.Βεβαια ειπε οτι αν συνεχιστουν για 2-3 μερες ακομα, να παω να μην, ετσι για να μας φυγει καθε υποψια.Αλλα γενικα ετσι οπως του τα περιεγραψα δεν ανησυχησε, μου λεει ολα καλα.

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυξένη εσένα σου ξινει το έντερο. Εμένα πολλές φορές με ξυπνάει το βράδυ γιατί πάει και τεντώνεται στα νεφρά! Μετά τον σπρώχνω σιγά σιγά με το χέρι μου και έτσι φεύγει και ηρεμω. Όσο για τα τζαμπο τα δικά μας είναι τεράστια. Εξυπηρετούν Καρδίτσα, Τρίκαλα, Πύλη, Καλαμπάκα και τα χωριά. Οπότε καταλαβαίνεις γίνεται χαμός. α εσώρουχα που έχουν Στάμπες τα περισσότερα δεν ήταν καλά. Εγώ αυτά που πήρα έβαζα το χέρι από μέσα να δω την υφή. Εννοείτε πως αν κατι δεν μου γέμιζε το μάτι δεν το έπαιρνα. Το μπουρνουζακι που πήρα εγώ ήταν από τα πιο ακριβά που ειχε. Μόνο αυτό μου άρεσε στην υφή. Και είχε όντως κάτι πετσετακια που μαδουσαν. Τα σεντόνια που βρήκα εγώ ήταν 80% πολυεστερας και 20% βαμβάκι. Δεν τα κοίταξα καν. Έτσι κι αλλιώς εγώ εκτός από 100% βαμβακερα θέλω το κατωσεντονο με λάστιχο οπότε θα δυσκολευτω λίγο να βρω. Μπορει να μην τα πάρω καν σετ τα σεντόνια. Να δω τι θα βρω..

Όσο για το πορτ μπεμπε και εγώ ξέρω πως μπορείς να αγοράσεις ένα έξτρα στρώμα και θα είναι μια χαρά.

Πριξιμο κοριτσια εγώ μόνο τα χέρια μου. Το ασημένιο το βερακι που φορούσα το έβγαλα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας! Τι κάνετε; Τα καλά νέα είναι ότι τα γιουτοπαρ με βοήθησαν πολυ. Θα μάθουμε την Πέμπτη στη Β' επιπέδου αν θα τα συνεχίσω. Και τν παιδαρο μου το. νιωθω συνεχεια πλεον και πιο εντονα. Τα άσχημα νέα είναι ότι άρχισαν πάλι οι εμετοί. Με για στα κορίτσια που ψωνισαν. Εγώ θα πάω παλι τζαμπο μετά την Β' επιπεδου την Πέμπτη. Σεντόνια δεν θα πάρω από Τζαμπο. Δεν είχε βαμβακερα. Θα πάρω μάλλον απο το κατάστημα που θα πάρω τι καρότσι και τη συρταριερα.

ωχ υπομονη με τους εμετους!και πολυ χαιρομαι που τα γιοτοπαρ δε σου καναν θεματα!!

Καλημερα κοριτσια!

Πηγαμε χτες στο γιατρο, ολα καλα αρχικα. Το μπεμπακι εφτασε το κιλο, ειναι μια χαρα. Τραχηλος μακρυς και κλειστος ( 3μιση εκατοστα, τη προηγουμενη φορα ηταν 4, αλλα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα, και αυτη η μειωση ειναι φυσιολογικη, τη θελουμε κιολας) αμνιακο υγρο μια χαρα, κοιλια σκληρη μεν, αλλα δεν πρεπει να ηταν συσπασεις αυτο που ενιωθα. Μου λεει τις συσπασεις θα τις καταλαβεις, η κοιλια γινεται σκληρη σαν πετρα, σαν ξυλο. Γενικα ολα καλα, μου ειπε οτι το βασικο ειναι να ξεκουραζομαι. Ξεκουραση και μονο ξεκουραση. Θελει μου ειπε να φυγει ο αυγουστος, να φτασω τις 30 εβδομαδες. Μετα θα ειναι ολα καλα. False alarm κοριτσια ;)

Κατα τα αλλα, μου εστειλαν μην απο το spitishop οτι παρεδωσαν στη γενικη ταχυδρομικη χτες, οποτε σημερα η αυριο θα τα εχω και θα βαλω φωτο!

Αντε, φαγαμε το γαιδαρο, η ουρα μας εμεινε....Προσοχη σημερα σε ολα τα κοριτσια, 40 βαθμους θα εχουμε οι αθηναιες!

μπραβο ζαχαρουλα μου!!ξεκουραση τωρα εσυ και αγιος ο θεος!!

περιμενουμε φωτοοο!!χιχιχι

Τι κανετε κοριτσαρες μου;;; Εμεις μια χαρα... αφου το βαψαμε, εφτιαξα και ενα υπεροχο σχεδιο στο δωματιο του παιδιου (για οσες δεν το ξερουν ζωγραφιζω), και τωρα περιμενω να ερουν και τα επιπλα!!! :D μας ηρθε και το παρκοκρεβατο, το οποιο ειναι υπεροχο και μεγαλο και απο Δευτερα περιμενουμε καροτσι, λικνο, σεντονια λικνο, ρηλαξ..... μπαινουμε σε σειρα σιγα σιγα!!! :Dσας φιλω ολες γλυκα...!!

Εμενα παλι μου μεταμορφωνει ολη την κοιλια, την κανει πολυγωνικη, τετραγωνη οπως του βγει.. και εννοειται οτι ειναι τρελαμενοι ολοι τους και μονο που την βλεπουν, δεν χρειαζεται να την αγγιξουν...!!! Εκει που τον ειχα για ησυχο μας βγηκε ταρζανακι τελικα!! χεχε

με τι χρωματα ζωγραφιζεις στον τοιχο?τι σχεδιακι εκανες??ζωγραφιζω και γω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα το κανω στον τοιχο μιας και σε κανα χρονο το πολυ δυο θα φυγουμε κ απο δω!

Καλημερα κοριτσακια μου! Χάθηκα αλλά είχα τρεχαματα !!Δεν σας εχω διαβασει ακομα!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!Μαμαδες και μωρακια!! Μέχρι να σας διαβασω να σας ρωτησω κάτι που με απασχολησε τις τελευταιες μερες!

Παραγγειλαμε κ εμεις το κρεβατακι μας και την αλαξιερα μας τωρα με τις εκπτωσεις κ θα μας τα φερουν μεσα οκτωβρη να χουμε ετοιμασει το δωματιο του μπεμπη πρωτα. Αυτο που μας προβληματισε ειναι οτι η κουνια δεν χωραει στο δωματιο και αρχικα σκεφτομασταν να κοιμαται το μωρο στο πορτ μπεμπέ- καποιοι ομως μας ειπαν οτι το πορτ μπεμπε δεν εχει καταλληλο στρωμα για να κοιμαται ολο το βραδυ εκει ... εσεις τι λετε? πουλανε στρωματακια για πορτ πεμπέ να του βαλω εξτρα ή να προτιμησω την λυση της καλαθουνας?:confused::confused:

Σημερα νιωθω κ ενα βαρος χαμηλα στην κοιλια κ τις 2 τελευταιες μερες ειχα λίγα ελαφρυα πονακια περιοδου . Ευτυχως την Παρασκευη εχω ντοκ να δουμε τι θα μας πει! Χθες εκανα κ την μεγαλη καμπυλη ζαχαρου κ σημερα θα παρω τα αποτελεσματα!αντε να δουμε!

Τα φιλιά μου σε όλες - πάω να σας διαβασω παραλληλα με την δουλεια!

καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!!

οσο για καλαθουνα η πορτ μπεμπε, νομιζω καλυτερα πορτ μπεμπε!πιο σταθερο!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

γεια σας κοριτσακια!!! ολες καλα βλεπω!!! εμεις απο δευτερα παμε διακοπες στην μαγευτικη ερετρια :rolleyes: οποτε θα σας χασω για 10 μερες!!! κι εμεις ολα καλα, οταν κουραζομαι εχω πονακια χαμηλα στην κοιλια αλλα αν ξαπλωσω για κανενα τεταρτο ολα περνανε. κλωτσαμε πολυ και ασταματητα και ειναι τελεια! εμεις δεν εχουμε καταληξει πουθενα και για τιποτα σε οτι αφορα στο δωματιο. θελω να κανω κατι ουδετερο γιατι ελπιζω και σε ενα κοριτσακι μετα και θα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να το αλλαζω αφου θα ειναι και τα δυο μαζι στο ιδιο δωματιο. τι ειναι ουδετερο?? σκεφτομαι φυστικι η κιτρινο πολυ πολυ ανοιχτο. οι εχουσες σχεση με το γουστο αν θελουν ας με βοηθησουν :P. επισης θα παρω απο το www.stickit.gr αυτοκολλητα να στολισω τους τοιχους μιας και δεν εχω κανενα απολυτως ταλεντο στη ζωγραφικη:D. (Πολυξενη κερναω χυμο και χαπια σιδηρου αν θελεις να ερθεις να με βοηθησεις μιας και ειμαστε κοντα :tongue::tongue:)

βραστα κολοκυθια με πατατες και καροτα σημερα το μενου γιατι η ζεστη δεν αντεχεται!!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Κοριτσια, εχουν μαυρισει τα δοντια σας απο το σιδηρο ή μονο σε μενα συμβαινει??? Εχουν αποκτησει ενα ελαφρυ γκρι χρωμα, παρολο που τα πλενω 3 φορες την ημερα με ειδικη οδοντοκρεμα.Ρωτησα τον οδοντιατρο και μου ειπε οτι επειδη ειναι υγρος ο σιδηρος, προκαλει αυτο τον αποχρωματισμο και οτι ειναι προσωρινος.Οταν το σταμτησω θα επιστρεψει στα φυσσιολογικα.Οκ δεν ειναι και σοβαρο,αλλα με χαλαει οπτικα!

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, εχουν μαυρισει τα δοντια σας απο το σιδηρο ή μονο σε μενα συμβαινει??? Εχουν αποκτησει ενα ελαφρυ γκρι χρωμα, παρολο που τα πλενω 3 φορες την ημερα με ειδικη οδοντοκρεμα.Ρωτησα τον οδοντιατρο και μου ειπε οτι επειδη ειναι υγρος ο σιδηρος, προκαλει αυτο τον αποχρωματισμο και οτι ειναι προσωρινος.Οταν το σταμτησω θα επιστρεψει στα φυσσιολογικα.Οκ δεν ειναι και σοβαρο,αλλα με χαλαει οπτικα!

εμενα δεν εχουν παθει κατι...ισα ισα εχουν ασπρισει απο το κοψιμο του τσιγαρου!αλλα αφου σου πε ο ντοκ πως επανερχονται οκ!προσπαθησε ισως να μην εχει πολυ επαφη το υγρο με τα δοντια οσο ειναι εφικτο αυτο!

Κάναμε τον β επιπέδου!ολα πολυ καλα!!436 γρ και τελικα ειναι αγόρι!!!!
Γεια σας! Κάναμε Β' επιπέδου σήμερα! Όλα πολυ καλά! ας εείπε πως έχουμε έναν προικισμένο αγοραρο! Μεγαλώνουμε φυσιολογικα και είμαστε 530 γραμμάρια!

τι καλα!! μια βδομαδα διαφορα εχετε και 2 μερες και 100 γραμμαρια βαρυτερο της Ελλης?? φοβερο!!

Λια μου τι ανατροπη!!! δεν πειραζει καθολου!!

με το καλο τα αγορακια σας κοριτσια!! σε μια βδομαδα η σειρα μου!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Κάναμε Β' επιπέδου σήμερα! Όλα πολυ καλά! ας εείπε πως έχουμε έναν προικισμένο αγοραρο! Μεγαλώνουμε φυσιολογικα και είμαστε 530 γραμμάρια!

Μπράβο ελλη μου στο αντρακι σου!!

τι καλα!! μια βδομαδα διαφορα εχετε και 2 μερες και 100 γραμμαρια βαρυτερο της Ελλης?? φοβερο!!

Λια μου τι ανατροπη!!! δεν πειραζει καθολου!!

με το καλο τα αγορακια σας κοριτσια!! σε μια βδομαδα η σειρα μου!!!

Βασικά έχουμε μονο 2 μέρες διαφορα!!χαχαχα!!αλλα εμένα ηταν εξαρχής μικρό Εμβρυο!ανατροπη τελικα ναι!!αλλα καθόλου δε με νοιάζει!!!εχω γιο!!!

Συγχαρητήρια!

Ζήτω!

:) :) :) :)

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21292

αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει ως αλλαξιερα?

Χμμμμ δες το απο κοντά αν και δεν το βλέπω πολυ Βαθυ...!

καλημερα κοριτσια!!

με το ζορι ξυπνησα πριν λιγο μιας και οι νυχτες μου ειναι εφιαλτικες... δεν μπορω να κοιμηθω καθολου, σκεφτομαι καθε βραδυ λαθη των γονιων μου και των γονιων που μεγαλωσαν και μεγαλωνουν παιδια γυρω μου και προσπαθω να βρω τροπους να μην τα κανω κι εγω. λογικες σκεψεις δε λεω αλλα ειναι τραγικο να γινονται τη νυχτα γιατι με πιανει το παραπονο και δεν μπορω να συνελθω απο το κλαμα. καθε βραδυ η ιδια ιστορια... και οταν ανεβαινω για το κρεβατι δεν με κρατανε τα ποδια μου απο κουραση και νυστα!!! σκεφτομαινα παω σε κανενα φαρμακειο να παρω τιποτα φυτικο για τον υπνο, τοσο ασχημα... ενω αν προσπαθησω να κοιμηθω μεσημερι (σπανιο) πεφτω σαν πουλακι...

το παιδακι μου με ξυπνησε για την ακριβεια που παιζει ασταματητα!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

με τι χρωματα ζωγραφιζεις στον τοιχο?τι σχεδιακι εκανες??ζωγραφιζω και γω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα το κανω στον τοιχο μιας και σε κανα χρονο το πολυ δυο θα φυγουμε κ απο δω!

με ακρυλικα νερου μη τοξικα!! τα Americana αν εχεις ακουστα!!

γεια σας κοριτσακια!!! ολες καλα βλεπω!!! εμεις απο δευτερα παμε διακοπες στην μαγευτικη ερετρια :rolleyes: οποτε θα σας χασω για 10 μερες!!! κι εμεις ολα καλα, οταν κουραζομαι εχω πονακια χαμηλα στην κοιλια αλλα αν ξαπλωσω για κανενα τεταρτο ολα περνανε. κλωτσαμε πολυ και ασταματητα και ειναι τελεια! εμεις δεν εχουμε καταληξει πουθενα και για τιποτα σε οτι αφορα στο δωματιο. θελω να κανω κατι ουδετερο γιατι ελπιζω και σε ενα κοριτσακι μετα και θα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να το αλλαζω αφου θα ειναι και τα δυο μαζι στο ιδιο δωματιο. τι ειναι ουδετερο?? σκεφτομαι φυστικι η κιτρινο πολυ πολυ ανοιχτο. οι εχουσες σχεση με το γουστο αν θελουν ας με βοηθησουν :P. επισης θα παρω απο το www.stickit.gr αυτοκολλητα να στολισω τους τοιχους μιας και δεν εχω κανενα απολυτως ταλεντο στη ζωγραφικη:D. (Πολυξενη κερναω χυμο και χαπια σιδηρου αν θελεις να ερθεις να με βοηθησεις μιας και ειμαστε κοντα :tongue::tongue:)

βραστα κολοκυθια με πατατες και καροτα σημερα το μενου γιατι η ζεστη δεν αντεχεται!!!!

χαχαχα!!! καλη η προσφορα σου αλλα θελω και βαφλα ή κρεπα σοκολατα μπισκοτο μπανανα!:tongue::tongue:

και οσο για αυτα που γραφεις πιο κατω... παρε ενα παραμυθι για μικρα παιδακια (εγω πηρα δυο) και διαβαζε το καθε βραδυ στο παιδακι σου... και θα τα ξεχασεις ολα!!!;)

Κάναμε τον β επιπέδου!ολα πολυ καλα!!436 γρ και τελικα ειναι αγόρι!!!!

γουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........... μπραβοοοοοοο!!!!!!

μπραβο βρε Ελλη παντα τετοια!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...