Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Αχ εγω δεν ξερω! Πριν τρία χρονια το έζησα. Αν σου πεσει διπλα και καμια που το σοι της δεν καταλαβαινει εκει να δεις πακέτο.το οτι είναι μικρα ειναι το λιγότερο.το προβλημα ειναι οι συγγενείς και φίλοι.αφού δεν πηρα το μωρο στην καφετερια να το θηλασω πάλι καλά... :tongue:

ακουγεται λιγο φρικη ολο αυτο το σκηνικο! μα σου λεω, οταν πηγα να τη δω, οταν ολοι μαζι, σε ενα δωματιο - τρυπα! τα μωρακια και αυτα τα ειχαν εκει, γιατι ηταν η ωρα που τα φερνανε, και μια μαμα απο τις τρεις που ηταν μεσα στο δωματιο, προσπαθουσε η καιμενουλα να θηλασει! μεχρι και στους διαδρομους ο κοσμος...και πληρωνουμε ενα καρο λεφτα για αυτο...τι να πω

παντως ειναι και το ελληναριο βρε παιδι μου...πανε μιλιουνια στα μαιευτηρια να δουνε μαμα και μωρο...λες και αν πανε λιγο αργοτερα στο σπιτι να γινει κατι...δεν λεω,απο ενδιαφερον το κανουν, ειναι και το συνηθες στη χωρα μας, απο την αλλη ομως....και αυτη η κατασταση δεν βοηθαει κανενα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προχτες εκλεισα τα 29!

ωωω, Χρονια Πολλα και καλα!!! :D

Λοιπόν για να μη στεναχωριέστε εγώ σας περνάω όλες!!! Είμαι γεννημένη τον Οκτώβριο του 80 οπότε σε λίγους μήνες κλείνω τα 33!!!

Όσον αφορά για την κοιλιά εμένα δε μου άρεζε ούτε στην 1η εγκυμοσύνη ούτε τώρα! Οπότε όταν κάποιος πάει να μου ακουμπήσει την κοιλιά απομακρύνομαι και το πιάνει το νόημα.Στους πολύ κοντινούς ανθρώπους (μάνα, πεθερά, κολλητές φίλες) κάποιες φορές κάθομαι και το υπομένω, αναλόγως τα κέφια! Άλλωστε δεν το κάνουν για κακό...αλλά εγώ αν κάτι με ενοχλεί δεν μπορώ να το κρύψω!!!

Επίσης βλέποντας τις τιμές που έβαλε η Πολυξένη νιώθω πάρα πολύ τυχερή που θα γεννήσω στην επαρχία σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου δε θα πληρώσω τίποτα και λόγω του οτι ο γιατρός μου είναι καθηγητής πανεπιστημίου θα είμαι σε μονόκλινο! Μόνο στο γιατρό θα δώσω κι αυτό γιατί θέλω εγώ...

Αυτά...η Έλλη πού χάθηκε;;;

Ανυπομονώ να έρθει η επόμενη βδομάδα να πάω να δω το μπεμπάκι μου!!!

και καλα κανεις!!! με το καλο να δεις το μπεμπακι!!! εγω εχω ακομα 14 μερουλες!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13 Κοριτσι

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13 Αγορι

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

Vula ..................... ΠΗΤ 17/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13 Αγορι

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13 Κοριτσι

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13 Αγορι

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13 Κοριτσι

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

kellymania ............ ΠΗΤ 18/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 .......... ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

kristy25 ................ ΠΗΤ

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

12/06 ioazon..............(A-test)

14/06 elenaki1987 .....(επιβεβαιωση φυλου)

15/06 kokkinotrixa......(υπερηχος)

17/06 Ellie2013 ..........(εξετασεις)

19/06 Christina123......(αυχενικη)

20/06 maria* .............(επιβεβαιωση φυλου)

25/06 polixenh ...........(υπερηχος)

03/07 ganna ..............(Β' επιπεδου)

12/07 polixenh ...........(Β' επιπεδου)

08/08 magdou_ ..........(Β' επιπεδου)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Χρόνια πολλά Λία... και εγώ εχθές έκλεισα τα 36 :-).

Εμένα προς το παρόν δεν μου πιάνει κανείς την κοιλιά (ίσως γιατί δεν φαίνεται ακόμα πολύ πολύ - μόνο εγώ την βλέπω!!!)... Αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να την πιάνει συχνά πυκνά :-) :-).

Γενικά πάντως και εμένα μου φαίνεται περίεργο... αλλά θυμάμαι ότι όταν ήταν η αδελφή μου έγκυος την έπιανα... αλλά μου έλεγε και εκείνη για να νιώσω το μωρό.

kPAZp2.png

ακουγεται λιγο φρικη ολο αυτο το σκηνικο! μα σου λεω, οταν πηγα να τη δω, οταν ολοι μαζι, σε ενα δωματιο - τρυπα! τα μωρακια και αυτα τα ειχαν εκει, γιατι ηταν η ωρα που τα φερνανε, και μια μαμα απο τις τρεις που ηταν μεσα στο δωματιο, προσπαθουσε η καιμενουλα να θηλασει! μεχρι και στους διαδρομους ο κοσμος...και πληρωνουμε ενα καρο λεφτα για αυτο...τι να πω

παντως ειναι και το ελληναριο βρε παιδι μου...πανε μιλιουνια στα μαιευτηρια να δουνε μαμα και μωρο...λες και αν πανε λιγο αργοτερα στο σπιτι να γινει κατι...δεν λεω,απο ενδιαφερον το κανουν, ειναι και το συνηθες στη χωρα μας, απο την αλλη ομως....και αυτη η κατασταση δεν βοηθαει κανενα!

Εγω γεννησα σαββατο πρωι! Το απογευμα μαζευτηκαν ολοι οι συγγενεις και φιλοι.Σε καποιες φιλες ζητησα να μην ερθουν αλλα δεν με ακουσαν.Για τους αλλους ειναι παρτυ ολο αυτο.Για σενα που πονας,που αγχωνεσαι με το μωρο, που εισαι κομματια δεν νοιαζονται...Τελευταια μερα πριν βγω μου καθεται στο διπλανο κρεβατι μια κοπελα ευγενεστατη αλλα με μια μανα μπαζο.Μου πειραζε τις πετσετες,καθοταν στο κρεβατι μου,ερχοταν πανω απο το μωρο και το εφτυνε...Μπορεις να καταλαβεις ποσοι καπνοι εβγαιναν εκεινη την ωρα απο τα αυτια μου. Τωρα τους εχω πει να μην πουν σε κανεναν τιποτα.Ελπιζω να ισχυσει και αυτο με την αλλαγη σε δικλινα και να εχω ηρεμια...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

εγω παιζει να ειμαι η ποιο γιαγιακα απο ολες! το '82, 30 και 9 μηνων! το σεπτεμβρη κλεινω τα 31!
πω πω πω να φαω σηκωθηκα και εγινε χαμος!! ειπα ηδη σε ολους οτι δεν θελω να μου ακουμπανε την κοιλια. κακοφανηκε στην μαμα και στην πεθερα αλλα τι να κανω??? αφου δεν μου αρεσει!!!!

εγω ειμαι τον γεναρη του 82 και σας περναω ολες!!! 31,5!!!

Λοιπόν για να μη στεναχωριέστε εγώ σας περνάω όλες!!! Είμαι γεννημένη τον Οκτώβριο του 80 οπότε σε λίγους μήνες κλείνω τα 33!!!

Όσον αφορά για την κοιλιά εμένα δε μου άρεζε ούτε στην 1η εγκυμοσύνη ούτε τώρα! Οπότε όταν κάποιος πάει να μου ακουμπήσει την κοιλιά απομακρύνομαι και το πιάνει το νόημα.Στους πολύ κοντινούς ανθρώπους (μάνα, πεθερά, κολλητές φίλες) κάποιες φορές κάθομαι και το υπομένω, αναλόγως τα κέφια! Άλλωστε δεν το κάνουν για κακό...αλλά εγώ αν κάτι με ενοχλεί δεν μπορώ να το κρύψω!!!

Επίσης βλέποντας τις τιμές που έβαλε η Πολυξένη νιώθω πάρα πολύ τυχερή που θα γεννήσω στην επαρχία σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου δε θα πληρώσω τίποτα και λόγω του οτι ο γιατρός μου είναι καθηγητής πανεπιστημίου θα είμαι σε μονόκλινο! Μόνο στο γιατρό θα δώσω κι αυτό γιατί θέλω εγώ...

Αυτά...η Έλλη πού χάθηκε;;;

Ανυπομονώ να έρθει η επόμενη βδομάδα να πάω να δω το μπεμπάκι μου!!!

Σας έφαγα όλες ;):tongue::tongue::tongue::tongue: Φλεβάρη του '80 παρακαλώ... 33 αισίως...

Πήρα σήμερα κ τις αιματολογικές κορίτσια... δεν είναι πολύ καλές κ προς το παρόν δεν έχω βρει ούτε τον γιατρό να μου πει τι κάνουμε... Με βλέπω για τροφοβλάστη :cry:

Εσείς; Τι κάνουν οι κοιλίτσες σας?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Σας έφαγα όλες ;):tongue::tongue::tongue::tongue: Φλεβάρη του '80 παρακαλώ... 33 αισίως...

Πήρα σήμερα κ τις αιματολογικές κορίτσια... δεν είναι πολύ καλές κ προς το παρόν δεν έχω βρει ούτε τον γιατρό να μου πει τι κάνουμε... Με βλέπω για τροφοβλάστη :cry:

Εσείς; Τι κάνουν οι κοιλίτσες σας?

γιατι?? τι δεν ειναι καλο? τις εξετασεις απο την αυχενικη? μην αγχωνεσαι καλη μου εκανα κι εγω τροφοβλαστη πριν 2,5 βδομαδες για οτι χρειαστει, αν χρειαστει που δεν στο ευχομαι... οτι χρειαστεις πες!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

γιατι?? τι δεν ειναι καλο? τις εξετασεις απο την αυχενικη? μην αγχωνεσαι καλη μου εκανα κι εγω τροφοβλαστη πριν 2,5 βδομαδες για οτι χρειαστει, αν χρειαστει που δεν στο ευχομαι... οτι χρειαστεις πες!!!

Σ'ευχαριστώ... η χοριακή μου είπαν ότι είναι πολύ υψηλή και λόγω του ότι είμαι κ 33, αυξήθηκαν πολύυυ οι πιθανότητες για 21 :? Θα μιλήσω αύριο ελπίζω με τον γιατρό να δω τι θα κάνω... Τα αποτελέσματα τροφοβλάστη είναι σίγουρα? Κι αν επιτρέπεται που την έκανες την εξέταση?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Σ'ευχαριστώ... η χοριακή μου είπαν ότι είναι πολύ υψηλή και λόγω του ότι είμαι κ 33, αυξήθηκαν πολύυυ οι πιθανότητες για 21 :? Θα μιλήσω αύριο ελπίζω με τον γιατρό να δω τι θα κάνω... Τα αποτελέσματα τροφοβλάστη είναι σίγουρα? Κι αν επιτρέπεται που την έκανες την εξέταση?

για να καταλαβεις, στον τροφοβλαστη εξεταζουν dna δεν υπαρχει περιπτωση λαθους!! εγω την εκανα στο Αλεξανδρα μου την ειχε γραψει ο γιατρος μου και δεν πληρωσα αλλα αν πας σε ιδιωτικο ειναι πολυ ακριβη κρατα το στο πισω μερος του μυαλου σου αυτο. παιρνουν υγρο απο τον πλακουντα που εχει κυτταρα dna του μωρου σου. μην σε ανησυχει η εξεταση δεν ειναι τιποτα. πηγαινε αυριο στον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει και μετα θα τα πουμε αναλυτικα.

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλημέρα

Στις τιμές που λέει η Πολυξένη υπολογίστε κάτι και για την προϊσταμένη/μαίες…. διαφορετικά η εξυπηρέτηση είναι μηδέν… το λέω από προσωπική πείρα… Είναι ικανές να μην κάνουν ούτε τα βασικά. :evil:

Στο Μητέρα;;;; Που είναι και ιδιωτικό;;;

Καλημερα! τι κανετε κοριτσια? εγω δουλεια και βαριεμαι τρελα!

Εγω θα γεννησω στο ΙΑΣΩ, ο γιατρος μου δυστυχως μονο με αυτο το νοσοκομειο συνεργαζεται...και λεω δυστυχως γιατι ειναι το πιο ακριβο. Τελος παντων, προσπαθω να μην σκεφτομαι τα λεφτα ακομη, αλλα προεχουν.

Αν δεις αυτό το site,

http://www.genna.gr/pinakes-me-kostos-toketou-se-oles-tis-klinikes/

το ΙΑΣΩ δεν είναι (πια) το πιο ακριβό

Δείτε όλες τις τιμές.

Κανα δίμηνο πριν την ΠΗΤ θα πάω να ρωτήσω επακριβώς γιατί αλλάζουν οι τιμές....

Κορίτσια,

αν σας ενοχλεί να σας πιάνουν την κοιλιά γιατί δεν το λέτε απλά; Χωρίς επιθετικότητα. Απλά "μήπως μπορείτε να μην μου πιάνετε την κοιλιά γιατί αισθάνομαι άσχημα;"

Εγώ δεν το αισθάνομαι ακόμα το μπεμπέ!

Εγώ είμαι 34.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Για το μητέρα το ξέρω σίγουρα, αλλά φαντάζομαι ισχύει σε όλα τα ιδιωτικά (και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και στα δημόσια). Σκέψου ότι το προσωπικό δεν πληρώνεται καλά και ότι ξέρει πόσα έχεις δώσει για να είσαι εκεί!!!

Εγώ είχα κάνει μία λαπαρασκόπηση στο μήτερα πριν 2 χρόνια και χρειάστηκε να μείνω ένα βράδυ. Anyway, αν και για ένα βράδυ... είχα ορο και καθετήρα... ένιωθα σχετικά ΟΚ οπότε έδιωξα τη μαμά μου.

Πριν φύγει μου είχε φέρει νέρο. Κάποια στιγμή την ώρα που κοιμόμουν ήρθε μία κοπέλα και μου πήρε το νερό. Ξύπνησα και την φώναξα να το αφήσει και μου είπε ότι θα μου το γεμίσει με καινούριο. Όλο το βράδυ με άφησαν χωρίς νερό... παρόλα που πήρα 3 τηλέφωνα και τους παρακαλούσα. Τελικά δεν μπόρεσα να ξανακοιμήθω καθόλου το βράδυ... γιατί πήγα να κλείσω την τηλεόραση και μου έπεσε κάτω το τηλεκοντρόλ... όταν ήρθε μία κοπέλα για τον ορό της ζήτησα να το πιάσει... και το έκανε... αλλά χωρίς τις μπαταρίες... είχαν φύγει όταν έπεσε!!! Οπότε έμεινε ανοιχτή η τηλεόραση μέχρι που ήρθε η μαμά μου το πρωί. Και έστω ότι αυτά είναι αδιάφορα... το πιο βασικό... μία από τις νοσοκόμες μου έβγαλε τις ταινίες που κρατούσαν το καθετηράκι στο χέρι (και καλά για να μου βάλει καινούριες)... και δεν γύρισε ποτέ... οπότε όλο το βράδυ έπρεπε να προσέχω το χέρι μου... για να μην μου φύγει ή μου σπάσει την φλέβα...

Το νοσοκομείο όμως είχε πάρει 4500 για ένα βράδυ.

Ίσως να είναι extreme η δική μου εμπειρία και να έπεσα στην περίπτωση... όμως εγώ δεν θέλω να ξαναπατήσω σε αυτό το νοσοκομείο για κανένα λόγο.

kPAZp2.png

Αν δεις αυτό το site,

http://www.genna.gr/pinakes-me-kostos-toketou-se-oles-tis-klinikes/

το ΙΑΣΩ δεν είναι (πια) το πιο ακριβό

Δείτε όλες τις τιμές.

Κανα δίμηνο πριν την ΠΗΤ θα πάω να ρωτήσω επακριβώς γιατί αλλάζουν οι τιμές....

Κορίτσια,

αν σας ενοχλεί να σας πιάνουν την κοιλιά γιατί δεν το λέτε απλά; Χωρίς επιθετικότητα. Απλά "μήπως μπορείτε να μην μου πιάνετε την κοιλιά γιατί αισθάνομαι άσχημα;"

Εγώ δεν το αισθάνομαι ακόμα το μπεμπέ!

Εγώ είμαι 34.

Καλημερα! σε ευχαριστω Ιωαννα για το link, ηταν πραγματικα ευχαριστη εκπληξη για μενα, που πιστευα οτι ο γιατρος μου με παει στο πιο ακριβο! και παλι βεβαια, πολλα χρηματα βρε παιδακι μου...εαν βαλεις και την αμοιβη του γιατρου....τεσπα, τα μωρακια να ναι καλα και ολα θα τα βρουμε!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Να μην ανησυχεις και να σκεφτεσαι θετικα!!! Ο γιατρος μπορει να σε βαλει να επαναλαβεις την χοριακη για να ειστε σιγουροι πως δεν υπαρχει περιπτωση λαθους!!! Εσυ ομως οσο δυσκολο και να ειναι να σκεφτεσαι θετικα και πως ολα θα πανε καλα!!! οκ;;; :D:D:D σμουτς!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...