Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια,

Πολυξένη με το καλό, η ώρα η καλή! Λία καλή ξεκουραση.

Βασικά εγώ προς το παρόν το λέω μόνο σε αυτούς που θα το έλεγα και σε περίπτωση κάποιου προβλήματος. Στη δουλειά το έχω πει μόνο στο διευθυντή μου. Σήμερα όμως μου είπαν δύο κοπέλες να κάνω δίαιτα... τι να τους απαντήσω τώρα... ότι δεν έχω πάρει κιλά!

Ganna sorry που ρωτάω, αλλά τι έγινε και το έχασες στην 12? Οριακά ήσουν στην βδομάδα που μειώνεται αισθητά ο κίνδυνος!

kPAZp2.png

Μαρακι μου εγω το ξερα πως εχω θέμα με τον τραχήλο πριν μείνω έγκυος οπότε ηταν προγραμματισμένο πως μετα την αυχενικη θα με δέσουν!!σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις;και γω γιαννενα ειμαι!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Ellie σου στέλνω πμ!

Μαράκι τωρα μπήκα μεσα. Σου απάντησα αλλά μάλλον τωρα θα βρίσκεσαι συον δευτερο ύπνο.

Πάω και εγω για νάνι γιατί τελικά δεν τον γλίτωσα τον εμετό και είμαι χαλια. Φιλακια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

Πολυξένη με το καλό, η ώρα η καλή! Λία καλή ξεκουραση.

Βασικά εγώ προς το παρόν το λέω μόνο σε αυτούς που θα το έλεγα και σε περίπτωση κάποιου προβλήματος. Στη δουλειά το έχω πει μόνο στο διευθυντή μου. Σήμερα όμως μου είπαν δύο κοπέλες να κάνω δίαιτα... τι να τους απαντήσω τώρα... ότι δεν έχω πάρει κιλά!

Ganna sorry που ρωτάω, αλλά τι έγινε και το έχασες στην 12? Οριακά ήσουν στην βδομάδα που μειώνεται αισθητά ο κίνδυνος!

Πήγα για προγραμματισμένο υπερηχο, την ίδια μέρα αμέσως μετα θα πήγαινα για αυχενικη διαφάνεια, και δυστυχώς ηταν νεκρό το εμβρυο!

Δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πόνο ούτε κατι διαφορετικό!

Ο γιατρό μου ειπε ότι είχε 2-3 μέρες που είχε πεθάνει!

Δυστυχώς δε κάναμε ιστόλογική και δε θα μάθω ποτε τι πραγματικά ηταν.

Ομως το έψαξα Μονή ούτε αρκετά μες Ίντερνετ και έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλια! Τελικά εχω ενα παράγοντα θρομβοφιλιας τον V LEIDEN και τώρα κανω ενεσεις ιπαρινης. Επισης μετα την απόξεση ο γιατρός είδε κατι σαν διαφραγμα μικρό όμως (πολυ μικρο) μήτρας και το αφαίρεσαν και αυτο τον Φεβρουάριο! Ομως πραγματικά ούτε το ενα ούτε το άλλο οδηγούν σε εμβρυικο θάνατο τόσο νωρίς στη Εγκυμοσυνη. Αν ηταν κατι απο τα δυο το πιθανότερο να πάθαινα κατι μετα τον έβδομο! Ισως πάλι ήμουν τυχερή στην ατυχια μου γιατι μπόρεσα να βρω ότι εχω κάποιο πρόβλημα (αυτο της θρομβοφιλιας) το οποίο θα μου δημιουργούσε ισως πολυ χειρότερη κατάσταση.

Αυτά! Τώρα απλά ελπίζω να πανε ολα καλα!

Δυστυχώς αυτο το πρηξιμο στην κοιλια με τα τράβηγματα και τα φουσκωματα δε με αφήνουν και πολυ να χαρώ την εγκυμοσυνη μου! Ειμαι και λίγο φόβητσιάρα..

Αστα να πανε!! .

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Ξέρω με χάσατε.. Μπαίνω που κι που και σας διαβάζω..! Γίναμε κ πολλές έχασα το λογαριασμό :P

Είχα διάφορα το διάστημα αυτο... Είχα λίγο αίμα.. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ και λίγες μέρες για άλλο λόγο!! Τεσπα ας μην τα σκέφτομαι καλύτερα!!!

Οι διδυμομανουλες καμία φορά τη βγάζουν λίγο δύσκολα!

Η κοιλιτσα έχει μεγαλώσει αρκετά... Και τα μωρά τα ακούω κανονικά ένα μήνα τώρα!! Κάνουν πάρτυ κάθε μέρα στην κοιλιά μου ή παίζουν ξύλο δεν ξέρω!!!

Θα σας διαβάσω να δώ τι έχω χάσει, όσο αντέχω να μάθω νέα σας :tongue:

AhYYp2.png

2013.png

Καλημέρα,

Ganna ούτε μπορώ να διανοηθώ τι πέρασες... Τουλάχιστον να βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Και εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα... η αλήθεια να λέγεται :-). Ανησυχώ όταν αισθάνομαι συμπτώματα, αλλά ανησυχώ και όταν δεν αισθάνομαι τίποτα... Τι να πεις... δεν βγάζεις άκρη :-)

Περιμένω

Σήμερα έκανα όλες τις εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου. Μένει μόνο η αυχενική διαφάνεια. Μου είπαν ότι κάποια από τα αποτελέσματα αργούν να βγουν.. θέλουν σχεδόν 10 μέρες.

Φιλιά σε όλες

kPAZp2.png

Καλημέρα,

Ganna ούτε μπορώ να διανοηθώ τι πέρασες... Τουλάχιστον να βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Και εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα... η αλήθεια να λέγεται :-). Ανησυχώ όταν αισθάνομαι συμπτώματα, αλλά ανησυχώ και όταν δεν αισθάνομαι τίποτα... Τι να πεις... δεν βγάζεις άκρη :-)

Περιμένω

Σήμερα έκανα όλες τις εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου. Μένει μόνο η αυχενική διαφάνεια. Μου είπαν ότι κάποια από τα αποτελέσματα αργούν να βγουν.. θέλουν σχεδόν 10 μέρες.

Φιλιά σε όλες

Πότε έχεις ΠΗΤ;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημερα κοριτσια,ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Πολυξενη με το καλο, η ωρα η καλη!

Zwoula περαστικα να ειναι ολα και ξεχασε τα,οι περισσοτερες περναμε αποκολλησεις και μετα πηγαινουν ολα καλα.Εγω ειχα το δευτερο μηνα και φαντασου πως ακομα οταν πηγαινω τουαλετα αγωνιω στο σκουπισμα!!

Κανατε ολες καμπυλη ζαχαρου;Εγω οχι ακομα και φανταστειτε πως σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν μπορω να δοκιμασω γλυκο!Εγω που μπορουσα να περασω τη μερα μου τρωγωντας μονο γλυκα!Ειδατε τι μπορει να κανει ενα τοσο μικρο πλασματακι?

Διαφημίσεις

Zwoula περαστικα να ειναι ολα και ξεχασε τα,οι περισσοτερες περναμε αποκολλησεις και μετα πηγαινουν ολα καλα.Εγω ειχα το δευτερο μηνα και φαντασου πως ακομα οταν πηγαινω τουαλετα αγωνιω στο σκουπισμα!!

Κανατε ολες καμπυλη ζαχαρου;Εγω οχι ακομα και φανταστειτε πως σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν μπορω να δοκιμασω γλυκο!Εγω που μπορουσα να περασω τη μερα μου τρωγωντας μονο γλυκα!Ειδατε τι μπορει να κανει ενα τοσο μικρο πλασματακι?

Παρομοίως κι εγώ.

Ούτε που με νοιάζει που υπάρχουν τα γλυκά!

Καμπύλη ζαχάρου δεν μου έχει πει η γιατρός να κάνω.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Πολυξενη με το καλο, η ωρα η καλη!

Μαρία τσάμπα αγχωνεσαι, μη δίνεις σημασία σε κανέναν, ο κόσμος δεν εχει με τι να ασχοληθεί και ασχολείται με τους άλλους! Εμείς πάλι στην αρχή το είπαμε σε φίλους και πολυ κοντινούς, και τώρα σε όσους μας έχουν δει! Απο το τηλέφωνο δεν χρειάζεται να ενημερώσω κανέναν. Οσοι το μάθουν πια θα το μάθουν! Αλλα να σου πω και κατι στην προηγούμενη εγκυμοσυνη μου πέρσι το καλοκαίρι δεν το είχα πει σε κανέναν αλλα οταν το έχασα στην 12 εβδομαδα το έμαθαν όλοι μετα οπότε... Δε με νοιάζει πια!

Ξέρω ποιοι με αγαπάνε και ποιοι με κοιτούν στραβά!

Το μονο που με νοιάζει ειναι να ειναι καλα το μωρο μου, να ξεφουσκωσει το εντερακι μου γιατι εχθές απο τη δύσπνοια και το φουσκωμα νόμιζα θα σκάσω και να περάσει γρήγορα και οσο πιο ανωδυνα ο καιρος να το πάρω αγκαλίτσα!

Το ίδιο εύχομαι και σε σας!

να εισαι αισιοδοξη, να ξερεις πως δεν εισαι η μονη εδω μεσα που εζησε τετοια εμπειρια ;), οποτε παρε δυναμη οπως παιρνουμε και εμεις, και να σκεφτεσαι μονο θετικα!!!! :D Το μωρακι σου ξερει καλα τι κανει, και ειναι μια χαρα!!! :D

Χαιρετώ το πλήθος! Πως είστε; Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ ου τα ττραβάω αυτά. Το είπα σε όλους και ησυχασα.

Πολυξένη μου με το καλό κοριτσαρα μου. Ελπίζω να προσεχείς και να μην κουράζεσαι πολύ! Εμείς λογικά θα πάμε μέχρι τέλος του μήνα και θα φτιάξουμε τα χαρτιά!

Λια ξεκουρασου και ακολουθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και θα είναι όλα σούπερ!

Βλέπω επιτέλους αποκτήσαμε και λίγο θυληκο γιατί παραλίγο να καταλήξουμε αρενων εδώ μέσα!

Εγώ δόξα το θεό δεν έκανα εμετό ακόμα σήμερα!

Θέλω να δω τον μπέμπη μου και θέλω να πάω και για ψωνια!

σε ευχαριστω πολυ και στα δικα σας!!! θελω και εγω να παω για ψωνιαααααααααα!!! :D:D

Αυτά είναι Με το καλό οι τσούπες που έχω αδυναμία Θα την πατήσω εγώ με τον γιο τα βλέπω

Η ώρα η καλήΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή όσες δεν έχουμε φατσοβιβλίο τίποτα? σνιφ...

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!

δεν πειραζει θα ειμαστε πολλες αγορομανες!! :D:D οσο για τις φωτο, προσπαθησα να ανεβασω μια αλλα δεν μπορω ειναι μεγαλη σε μεγεθος και δεν την ανεβαζει!

Εχω και εγω φατσοβιβλίό οποία θέλει ας μου στείλει με πμ το όνομα της :D

Και οποιο κοριτσάκι θέλει βοήθεια για γάμο, πολυ ευχαρίστως! Ειμαι τρελή οργανώτρια με πολλες ιδέες!

Polixeni Chroni για φβ

και εγω ετσι ειμαι! τρελη διακοσμητρια!! :D εχω φτιαξει και γαμο!! :P

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Ξέρω με χάσατε.. Μπαίνω που κι που και σας διαβάζω..! Γίναμε κ πολλές έχασα το λογαριασμό :P

Είχα διάφορα το διάστημα αυτο... Είχα λίγο αίμα.. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ και λίγες μέρες για άλλο λόγο!! Τεσπα ας μην τα σκέφτομαι καλύτερα!!!

Οι διδυμομανουλες καμία φορά τη βγάζουν λίγο δύσκολα!

Η κοιλιτσα έχει μεγαλώσει αρκετά... Και τα μωρά τα ακούω κανονικά ένα μήνα τώρα!! Κάνουν πάρτυ κάθε μέρα στην κοιλιά μου ή παίζουν ξύλο δεν ξέρω!!!

Θα σας διαβάσω να δώ τι έχω χάσει, όσο αντέχω να μάθω νέα σας :tongue:

που εισαι εσυ ρε παιδι μου;;;; μας ελειψες!!! μια διδυμομανουλα σε εχουμε, να μην σε χαρουμε λιγο;;;; :D μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε, απλα μην κουραζεσαι, θελει λιγο παραπανω προσοχη!!!

ποσο χαιρομαι που νιωθεις τα πλασματακια σου!!! ονειρο δεν ειναι;;; :D

Καλημέρα,

Περιμένω

Φιλιά σε όλες

ελα , μην ακουω χαζομαρες!!! Να μην φοβασαι για τιποτα, το σωμα σου ειναι προετοιμασμενο για ολα, εσυ γιατι σκας και αγχωνεσαι;;;; ε;;; :tongue::tongue::tongue: ποιες εξετασεις θελουν τοσο πολυ;;; εμενα βγηκαν σε 2 μερες ολα! :?

ευχαριστω πολυ :D εγω δεν εχω κανει καμπυλη ζαχαρου!! θα κανω μετα τη β' επιπεδου!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Πολυξένη, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν αργεί κάποια από τις αιματολογικές...

Γενικά ήταν άπειρες εξετάσεις... Πάντως ξέρω ότι η καλιέργεια κολπικού υγρού θέλει καμιά βδομάδα... αλλά 10 μέρες μου φάνηκε υπερβολή. Ίσως είναι η εξέταση για κυστική ίνωση.

kPAZp2.png

Έχω 24/12... :P:p:p δεν έχω κλείσει ακόμα το πρώτο τρίμηνο...

Την άλλη βδομάδα κλείνω την 12 βδομάδα.

Πωπω..... Είμαι 1 μήνα μπροστά σου και μου φαίνεται σαν να έχουν περάσει αιώνες!!!!! 16 Μάη έκανα την αυχενική

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...