Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

καλημερα!!σημερα γυρισαμε απο νοσοκομειο καναμε προγραμματισμενη περιδεση!και τωρα αραχτη και λαιτ!ευχομαι να στε ολες καλα!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!σημερα γυρισαμε απο νοσοκομειο καναμε προγραμματισμενη περιδεση!και τωρα αραχτη και λαιτ!ευχομαι να στε ολες καλα!

Καλή ξάπλα!

Όλα καλά θα πάνε! Σμουτς

Ακούω όλα αυτά για τα σόγια και λέω "τι ωραία που δεν σχετίζομαι με το σόι μου"

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Lia καλή ξεκούραση! Τωρα ολα θα πανε σίγουρα καλα!

Κάπου το είχες ξαναγράψει αλλα δεν το θυμάμαι, ποτε μετρησατε τον τραχήλο για να δείτε αν χρειαζεται περιδεση;

Εγω μένω επαρχία και ετσι εχω δυο γιατρούς, έναν εδώ που μένω , ο οποίος μου ειπε οτι πρεπει να μετρησω τον τραχήλο για να δω αν χρειαστώ περιδεση και έναν στα Ιωάννινα(όπου θα γεννήσω) όπου π γιατρός μου ειπε πως δεν χρειαζεται να ανησυχώ και θα δουμε αργότερα... Αλλα ποσο αργότερα...

Ιαζον είσαι πολυ τυχερη... Πολλες φορές εχω πει δεν θα ξανά μιλήσω με κάποιους απ αυτους αλλα όλο λυγίζω..

Και να φανταστείτε αυτή η θεία μου δεν μου το κάνει για πρωτη φορα, απο τότε που κάναμε τον πολιτικό γάμο με ζαλίζε να παρά δεχτώ οτι ειμαι έγκυος, δηλαδή 2 χρόνια πριν... Υστερα πριν τον θρησκευτικό πάλι τα ίδια μου έλεγε και εμείς είχαμε τον πόνο μας γιατί προσπαθούσαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί και αυτή να μου λέει τότε οτι ειμαι έγκυος και το ξέρει όλος ο κόσμος!!

Τωρα ενα χρόνο μετα πάλι τα ίδια... Ε κάποια στιγμή θα έπεφτε μεσα αλλιώς θα έσκαγε...

unJ4p3.png

Ιαζον είσαι πολυ τυχερη... Πολλες φορές εχω πει δεν θα ξανά μιλήσω με κάποιους απ αυτους αλλα όλο λυγίζω..

Και να φανταστείτε αυτή η θεία μου δεν μου το κάνει για πρωτη φορα, απο τότε που κάναμε τον πολιτικό γάμο με ζαλίζε να παρά δεχτώ οτι ειμαι έγκυος, δηλαδή 2 χρόνια πριν... Υστερα πριν τον θρησκευτικό πάλι τα ίδια μου έλεγε και εμείς είχαμε τον πόνο μας γιατί προσπαθούσαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί και αυτή να μου λέει τότε οτι ειμαι έγκυος και το ξέρει όλος ο κόσμος!!

Τωρα ενα χρόνο μετα πάλι τα ίδια... Ε κάποια στιγμή θα έπεφτε μεσα αλλιώς θα έσκαγε...

Βρε ΗΡΕΜΗΣΕ! ριξε κοκκινη καρτα! "Χ"!!! αφου γενικα δεν την πας, στειλ'την!!! τι καθεσαι και συγχυζεσαι;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πολυξενη με το καλο, η ωρα η καλη!

Μαρία τσάμπα αγχωνεσαι, μη δίνεις σημασία σε κανέναν, ο κόσμος δεν εχει με τι να ασχοληθεί και ασχολείται με τους άλλους! Εμείς πάλι στην αρχή το είπαμε σε φίλους και πολυ κοντινούς, και τώρα σε όσους μας έχουν δει! Απο το τηλέφωνο δεν χρειάζεται να ενημερώσω κανέναν. Οσοι το μάθουν πια θα το μάθουν! Αλλα να σου πω και κατι στην προηγούμενη εγκυμοσυνη μου πέρσι το καλοκαίρι δεν το είχα πει σε κανέναν αλλα οταν το έχασα στην 12 εβδομαδα το έμαθαν όλοι μετα οπότε... Δε με νοιάζει πια!

Ξέρω ποιοι με αγαπάνε και ποιοι με κοιτούν στραβά!

Το μονο που με νοιάζει ειναι να ειναι καλα το μωρο μου, να ξεφουσκωσει το εντερακι μου γιατι εχθές απο τη δύσπνοια και το φουσκωμα νόμιζα θα σκάσω και να περάσει γρήγορα και οσο πιο ανωδυνα ο καιρος να το πάρω αγκαλίτσα!

Το ίδιο εύχομαι και σε σας!

Ζαχαρουλα έχουμε 2 μέρες διαφορα στην εγκυμοσυνη και μια μέρα διαφορα στο γάμο μας!

Εμείς παντρευτηκαμε 20/07!

Μήπως είσαι και απο θεσσαλονικη?

Αλήθεια κορίτσια ειναι καμία σας απο θεσσαλονικη?

Ζαχαρουλα έχουμε 2 μέρες διαφορα στην εγκυμοσυνη και μια μέρα διαφορα στο γάμο μας!

Εμείς παντρευτηκαμε 20/07!

Μήπως είσαι και απο θεσσαλονικη?

Αλήθεια κορίτσια ειναι καμία σας απο θεσσαλονικη?

Χαχα! αληθεια?? οχι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη, μενω αθηνα αλλα καταγομαι απο Ξανθη, οπου εχω περασει τα παιδικα μου χρονια! Ειμαι Βορειοελλαδιτισσα οπως και εσυ αρα ;)

Λατρευω παντως Βορεια Ελλαδα, θεσσαλονικη ερχομαι τουλαχιστον 2 φορες το χρονο γιατι ειναι η θεια μου και η ξαδερφη μου!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Χαιρετώ το πλήθος! Πως είστε; Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ ου τα ττραβάω αυτά. Το είπα σε όλους και ησυχασα.

Πολυξένη μου με το καλό κοριτσαρα μου. Ελπίζω να προσεχείς και να μην κουράζεσαι πολύ! Εμείς λογικά θα πάμε μέχρι τέλος του μήνα και θα φτιάξουμε τα χαρτιά!

Λια ξεκουρασου και ακολουθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και θα είναι όλα σούπερ!

Βλέπω επιτέλους αποκτήσαμε και λίγο θυληκο γιατί παραλίγο να καταλήξουμε αρενων εδώ μέσα!

Εγώ δόξα το θεό δεν έκανα εμετό ακόμα σήμερα!

Θέλω να δω τον μπέμπη μου και θέλω να πάω και για ψωνια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Αγορομανες δεχεστε στη παρεα σας μια...κοριτσομανα??

Και ναι λοιπον, περιμενουμε κοριτσακι! το κοριτσακι μου! Τωρα θα σκεφτομαι ροζ!

Και ειναι 231 ολοκληρα γραμμαρια!

Αυτά είναι :P:p:p:p Με το καλό οι τσούπες που έχω αδυναμία ;) Θα την πατήσω εγώ με τον γιο τα βλέπω :rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Βγηκαν οι αδειες του γαμου!!! Τριτη 16 Ιουλιου 2013 και ωρα 20:30 παντρευομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Α! τελειωσα και τις μπομπονιερες!! Θα ανεβασω φωτο στο ΦΒ για οποια θελει να τις δει!!!

Η ώρα η καλήΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή όσες δεν έχουμε φατσοβιβλίο τίποτα? σνιφ...:?

Μπράβο!!! Όλα καλά! Ξεκουράσου και ευκαιρία για χαλάρωση και beaute γιατί μετά... ;)

Μαράκι αυτές τις θείες ξέρεις που τις γράφουμε; Για να μη γινω χυδαία θα πω στα παλια μας τα παπουτσια.

Σωστή σε βρίσκω :D Γράψτε τους όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Τέλος κορίτσια βάζω ενα Χ , τιποτα αλλο, αυτόν τον καιρο θελω μόνο άτομα δίπλα μου που με κάνουν να χαίρομαι...όλους τους άλλους θα τους γράψω εκεί που λέει η Ellie αχαχαχα

Με εμψυχωσατε πολυ και σας υπέρ ευχαριστώ! :D

Στα θέματάκια μας τωρα! Εχει καμία σας την εξεταση καμπύλη ζαχαρου 50?

Θα την κανω αύριο το πρωι, λογικά πρεπει να ειμαι νηστική ε ;

Εχω και εγω φατσοβιβλίό οποία θέλει ας μου στείλει με πμ το όνομα της :D

Και οποιο κοριτσάκι θέλει βοήθεια για γάμο, πολυ ευχαρίστως! Ειμαι τρελή οργανώτρια με πολλες ιδέες!

unJ4p3.png

Τέλος κορίτσια βάζω ενα Χ , τιποτα αλλο, αυτόν τον καιρο θελω μόνο άτομα δίπλα μου που με κάνουν να χαίρομαι...όλους τους άλλους θα τους γράψω εκεί που λέει η Ellie αχαχαχα

Με εμψυχωσατε πολυ και σας υπέρ ευχαριστώ! :D

Στα θέματάκια μας τωρα! Εχει καμία σας την εξεταση καμπύλη ζαχαρου 50?

Θα την κανω αύριο το πρωι, λογικά πρεπει να ειμαι νηστική ε ;

Εχω και εγω φατσοβιβλίό οποία θέλει ας μου στείλει με πμ το όνομα της :D

Και οποιο κοριτσάκι θέλει βοήθεια για γάμο, πολυ ευχαρίστως! Ειμαι τρελή οργανώτρια με πολλες ιδέες!

Εκανα εγώ καμπύλη ζαχαρου στις 21 Μαΐου. Μου είπε τίποτα γλυκό της δευτερα και ελαφρια το βραδυ. Παίρνω το σίδηρο το βράδυ οποτε το πήρα το απογευματάκι και έφαγαννωρίς μαρουλακι σαλάτα. Και το πρωι πολύ νωρίς και νιστικη. Εγώ ήμουν 8 παρα στη Μικροβιολογίας. Έδωσα αίμα, το ήπια και στις εννια ξαναεδωσα και τέλος. Και να πας από πριν τουαλέτα γιατί δεν κάνει να περπατησεις αυτη την ώρα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...