Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κορίτσια, πήγα στον ενδοκρινολόγο χθες και επειδή ανέβηκε η TSΗ σε σχέση με το πρωτο τρίμηνο μου έδωσε χάπι (Τ4). Βέβαια και πάλι η τιμή της δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή (2,6) και υπάρχουν μάλιστα μελέτες που αναφέρουν οτι στο 2ο και 3ο τρίμηνο η φυσιολογική τιμή της TSH είναι μέχρι 3. Μάλλον όμως το γιατρό τον προβλημάτισε το γεγονός οτι απο 0,82 που ήταν το πρώτο τρίμηνο σχεδόν τριπλασιάστηκε τώρα. ΤΕΣΠΑ το ξεκίνησα το χαπάκι με τις ευλογίες και του γυναικολόγου και όλα καλα.

Athkos ετσι ακριβως ειμαι και εγω.Ενω στο πρωτο τριμηνο ηταν 0,60 περιπου τωρα πηγε στο 2,6.Ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να ειναι κατω απο 2,5.Ο ενδοκρινολογος τον ειπε ασχετο αλλα τεσπα.Ποιο χαπι παιρνεις??

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!

Ωραίες οι λίστες που φτιάξατε!

Οι υπόλοιπες το έχετε πει σε συγγενείς κτλ?

Εγω προχθές έζησα κατι παρόμοιο με την Ellie και εχω 3 μερες με πονοκέφαλο και ειμαι χάλια ψυχολογικά...τωρα αρχίζω να συνέρχομαι!

Ηρθε λοιπόν μια θεία μου, σ δουλειά του άντρα μου , μπροστα στα πεθερικά μου και του λέει:

Συγχαρητήρια θα γίνεις μπαμπάς, το έμαθα απο την κόρη μου( ξαδερφη μου δηλαδή) ...

Ο άντρας μου κόλλησε και δεν της απάντησε τιποτα και έφυγε. Τα πεθερικά μου έμειναν με ανοιχτό το στόμα...

Εγω έγινα έξω φρενών με αυτο το θράσος, που δεν ρώτησε καν και ηρθε εδώ να μας το ανακοινώσει σαν ενα σίγουρο γεγονός! Μάλιστα ήθελε να με πείσει πως ειναι κακό που δε το λέω και πως το ξέρει όλος ο κόσμος...

Θύμωσα πολυ και πήγα και της είπα φωναχτα να το κλείσει το στοματακι της ...

Με έκανε χάλια με την πονηριά τους, γιατί εκ των πραγμάτων δεν το ξέρει κανεις εκτός απο τους γονείς μας, απλα η ξαδερφη μου πονειρευτηκε επειδη πριν ενα μηνα της ζήτησα το τηλ του γυναικολογος της, στον οποίο αφερεσε πρόσφατα μια κυστη και μου είχε ανοίξει μόνη της τ θέμα..

Απο τότε εχει σκάσει και ρωτάει τους πάντες αν ειμαι έγκυος...

Ουφ με έφερε στα όρια το να μας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό να τους πούμε κατι...

unJ4p3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Εγω προχθές έζησα κατι παρόμοιο με την Ellie και εχω 3 μερες με πονοκέφαλο και ειμαι χάλια ψυχολογικά...τωρα αρχίζω να συνέρχομαι!

Ηρθε λοιπόν μια θεία μου, σ δουλειά του άντρα μου , μπροστα στα πεθερικά μου και του λέει:

Συγχαρητήρια θα γίνεις μπαμπάς, το έμαθα απο την κόρη μου( ξαδερφη μου δηλαδή) ...

Ο άντρας μου κόλλησε και δεν της απάντησε τιποτα και έφυγε. Τα πεθερικά μου έμειναν με ανοιχτό το στόμα...

Εγω έγινα έξω φρενών με αυτο το θράσος, που δεν ρώτησε καν και ηρθε εδώ να μας το ανακοινώσει σαν ενα σίγουρο γεγονός! Μάλιστα ήθελε να με πείσει πως ειναι κακό που δε το λέω και πως το ξέρει όλος ο κόσμος...

Με έκανε χάλια με την πονηριά τους, γιατί εκ των πραγμάτων δεν το ξέρει κανεις εκτός απο τους γονείς μας, απλα η ξαδερφη μου πονειρευτηκε επειδη πριν ενα μηνα της ζήτησα το τηλ του γυναικολογος της, στον οποίο αφερεσε πρόσφατα μια κυστη και μου είχε ανοίξει μόνη της τ θέμα..

Ουφ με έφερε στα όρια το να μας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό να τους πούμε κατι...

Βρε χαζο μην σκας, "να" σου!! δεν θα παθεις ταρακουλο εσυ επειδη καποιοι ειναι γκαγκα!!! εμεις το ειπαμε οταν ακουσαμε καρδουλα!! :D:D τωρα πια φαινεται παρα πολυ οποτε δεν χρειαζεται να πω τιποτα!!! το καταλαβαινουν ολοι! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Athkos ετσι ακριβως ειμαι και εγω.Ενω στο πρωτο τριμηνο ηταν 0,60 περιπου τωρα πηγε στο 2,6.Ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να ειναι κατω απο 2,5.Ο ενδοκρινολογος τον ειπε ασχετο αλλα τεσπα.Ποιο χαπι παιρνεις??

Μου έδωσε το Τ4 levothyroxine sodium, 62 μg της uni-pharma. Εσείς έχεις ξεκινήσει χάπι?

age.png

preg.png

Γεια σας κοριτσακια!

Εγω μέχρι και την αυχενική το είχα πει μόνο σε πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους (βέβαια ο άντρας μου το είχε πει και κάποιους περισσότερους :shock:) και φυσικά και στη δουλειά γιατι δε γινόταν αλλιώς. Απο την αυχενική και μετά το είπα κανονικά σε όλους.

Το μόνο που φρόντισα να κάνω είναι να βάζω προτεραιότητες στον ποιον ενημερώνω πρώτο κλπ για αποφυγή παρεξηγήσεων.

age.png

preg.png

Μου έδωσε το Τ4 levothyroxine sodium, 62 μg της uni-pharma. Εσείς έχεις ξεκινήσει χάπι?

Αν και δεν εχω κανει ακομα δευτερο σετ αιματολογικων, αντι για Ιουνιου θα το κανω τον Ιουλιο μαζι με τη Β' επιπεδου, εφοσον εμενα στο 1ο τριμηνο η TSH ηταν 1,51 κατι μου λεει πως θα ειναι ανεβασμενη τωρα! :cry:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Και μενα στην αρχη το ηξεραν μονο οι οικογενειες και πολλοι λιγοι στενοι φιλοι..μετα εκει κοντα στην αυχενικη το εμαθαν και κοντινοι συγγενεις και τωρα πια οποιος με βλεπει το καταλαβαινει ετσι κι αλλιως οποτε δεν το κρυβουμε!!

Εγω δεν ηθελα να το πω λογο της προηγουμενης ατυχιας..και καλα εκανα γιατι πολλοι αρχησαν τα χαζα..ειναι νωρις και δεν κανει και μ.........ς..ο γιατρος μας ειπε 3 και εμεις περιμεναμε 6 μηνες!!Ελεος ολοι οι ξερολες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

με το καλο polyxeni μου, η ωρα η καλη, να ζησετε μια υπεροχη ζωη με τον αντρουλη και τον γιοκα σου παντα ευτυχισμενοι και χαρουμενοι!!

εγω παιδια το ειπα σε ολους αμεσως απο τη χαρα μου, δεν μπορουσα να κρατηθω! ασε που σταματησα αμεσως τη δουλεια οποτε εκει ολοι το καταλαβαν και οι δικοι μας ουτε αυτοι κρατηθηκαν απο τη χαρα τους και το ειπαν αλλα δεν ασχοληθηκαμε! οι μισες ευχες να ειναι ειλικρινεις ολα καλα θα πανε! μην σκατε και μην ασχολειστε με χαζαμαρες!! τα παιδακια σας τους αντρες σας και την ψυχικη σας υγεια προσεξτε!! μονο αυτο!!

αντε να ερχονται οι νυφες!!!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!

Όντως πολυξενη σκάω τζάμπα, αλλα με ενόχλησε ο τρόπος...

Προσωπικά δεν θα γινομουν ποτε τόσο αδιακριτη.

Και να φανταστείτε πως θέλαμε αφού κάναμε την αυχενικη, να το που σε λίγες μερες που εχουμε την επέτειο του γάμου μας!

Είχαμε σκοπό να πάμε σπιτι τους με γλυκά και να το πούμε...

Τωρα η συγκεκριμένη θεία δεν θα φάει κανένα γλυκό...

Τέλος πάντων...άδικα στεναχωρω το μπεμπακι μου για αυτούς που δεν χρειάζεται...άλλωστε τέτοια άτομα δεν σταματάνε ποτε..

Ειμαι σίγουρη πως θα ξέρουν ήδη τι φύλο ειναι το μωρο και ας μη το ξερω εγω...:D

unJ4p3.png

Αν και δεν εχω κανει ακομα δευτερο σετ αιματολογικων, αντι για Ιουνιου θα το κανω τον Ιουλιο μαζι με τη Β' επιπεδου, εφοσον εμενα στο 1ο τριμηνο η TSH ηταν 1,51 κατι μου λεει πως θα ειναι ανεβασμενη τωρα! :cry:

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Βέβαια εμένα μου είπε οτι είναι καθαρά λόγω εγκυμοσύνης καθώς δεν είχα ποτε θέμα πριν με το θυροειδή και τα αντισώματα εξακολουθούν και βγαίνουν αρνητικά.

Οπότε μου ζήτησε να κάνω επανάληψη μέσα Αυγούστου και λογικά μετά τον τοκετό και τις πρώτες 40 ημέρες θα το σταματήσουμε.

age.png

preg.png

Και μενα στην αρχη το ηξεραν μονο οι οικογενειες και πολλοι λιγοι στενοι φιλοι..μετα εκει κοντα στην αυχενικη το εμαθαν και κοντινοι συγγενεις και τωρα πια οποιος με βλεπει το καταλαβαινει ετσι κι αλλιως οποτε δεν το κρυβουμε!!

Εγω δεν ηθελα να το πω λογο της προηγουμενης ατυχιας..και καλα εκανα γιατι πολλοι αρχησαν τα χαζα..ειναι νωρις και δεν κανει και μ.........ς..ο γιατρος μας ειπε 3 και εμεις περιμεναμε 6 μηνες!!Ελεος ολοι οι ξερολες!!

Ελενάκι για αυτο το λόγο δεν ήθελα να το πω και εγω πριν την αυχενικη,

Δεν θα άντεχα την δήθεν λύπησή τους αν συνέβαινε κατι...

Ενώ αν το ξέραμε μόνο εμείς δεν θα ηταν τόσο δύσκολο γιατί ξερω πως δεν ειναι τόσο σπάνιο και ειναι μεσα στο προγραμμα και οι ατυχίες...

unJ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...