Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

Vula ..................... ΠΗΤ 17/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13 Αγορι

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13 Κοριτσι

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13 Κοριτσι

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

kellymania ............ ΠΗΤ 18/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 .......... ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

kristy25 ................ ΠΗΤ

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

03/06 magdou_ .........(αυχενικη)

06/06 kellymania ........(αυχενικη)

10/06 Christina123.....(αυχενικη)

14/06 elenaki1987 .....(επιβεβαιωση φυλου)

17/06 Ellie2013 .........(εξετασεις)

25/06 polixenh ..........(υπερηχος)

12/07 polixenh ..........(Β' επιπεδου)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια πεθαίνω. Έλεος πια. Αντί για καλύτερα παω χειρότερα. Εμετό μια δυο φορές τη μερα κάνω σίγουρα και πλέον τα βραδια καουρα. Έφαγα δυο ροδάκινα με το ζόρι γιατί είχα πιει το σίδηρο το απόγευμα. Δεν πρόκειται να χαρώ εγκυμοσύνη τελειωσε. Το πήρα απόφαση.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια πεθαίνω. Έλεος πια. Αντί για καλύτερα παω χειρότερα. Εμετό μια δυο φορές τη μερα κάνω σίγουρα και πλέον τα βραδια καουρα. Έφαγα δυο ροδάκινα με το ζόρι γιατί είχα πιει το σίδηρο το απόγευμα. Δεν πρόκειται να χαρώ εγκυμοσύνη τελειωσε. Το πήρα απόφαση.

Βρε μην απογοητευεσαι, ενταξει η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωρησε αρκετα, αλλα θεωρω οτι θα σου σταματησουν καποια στιγμη!!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερα κοριτσια, ευχομαι να ξεκινησει ενας καινουριος μηνας για ολες πιο ηρεμος χωρις αναγουλες, ζαλαδες κλπ κλπ...

Θελω να γραψω και εγω τη γνωμη μου σαν δευτερομανα (πρωτα ο Θεος!) για τα λικνα, κρεββατια κτλ.

Αν θηλασετε (και εγω θηλαζα για 1,5 χρονο) το παιδι δεν μπορει να κοιμαται μακρια σας, οχι για κανενα αλλο λογο αλλα θα ειστε τοσοοοο κουρασμενες που δε θα μπορειτε να παρετε τα ποδια σας να πατε στο διπλα δωματιο. Εκτος εαν κοιμαστε και εσεις εκει σε καποιο αλλο κρεββατι...Για αυτο και βολευει πολυ να το εχετε κοντα σας σε καλαθουνα, λικνο η οτι αλλο χωραει στο δωματιο σας.Δεν εννοω βεβαια για παντα, λεω για τους πρωτους 2-3 μηνες που θα θηλαζετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Σκεφτειτε οτι ηταν πολλα τα βραδια που με επαιρνε ο υπνος με το μωρο αγκαλια (πως και δε μου επεσε, ενας Θεος ξερει).Η ενδοεπικοινωνια ειναι χρησιμη αν μιλαμε για μεζονετες γιατι κατα τα αλλα και το τακ να κανει το μωρο θα το ακουσετε μη στεναχωριεστε. Οσο για τις βολτες εγω τον μικρο στις 40 ημερες τον ειχα βγαλει για βολτα, βεβαια τοτε ηταν Μαιος και τωρα θα ειναι Ιανουαριος, αλλα αν ο καιρος ειναι καλουτσικος το ντυνεις και κανεις μια βολτα καπου εξω, οχι βεβαια σε καφε, ταβερνες κτλ.Πολλοι φιλοι ειχαν το πορτ μπεμπε που το βαζανε στο καροτσακι το βγαζανε και το βαζανε στο αυτοκινητο, βολικο ηταν, δεν παραπονεθηκε κανεις, εγω ειχα το μονιμο καθισματακι στο αυτοκινητο και στο σπιτι τον εβαζα στην καλαθουνα.Κοιταξτε να αγορασετε καροτσακι για εξω οσο πιο ελαφρυ και ευελικτο γινεται, οι δρομοι της Ελλαδος ειναι αθλιοι, πεζοδρομια δεν υπαρχουν και θα βρισετε πολλες φορες για ολα αυτα τα αυτοκινητα που σας δυσκολευουν τη βολτα σας.Αυτα, ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο στις σκεψεις σας.

Καλημερα κοριτσια, ευχομαι να ξεκινησει ενας καινουριος μηνας για ολες πιο ηρεμος χωρις αναγουλες, ζαλαδες κλπ κλπ...

Θελω να γραψω και εγω τη γνωμη μου σαν δευτερομανα (πρωτα ο Θεος!) για τα λικνα, κρεββατια κτλ.

Αν θηλασετε (και εγω θηλαζα για 1,5 χρονο) το παιδι δεν μπορει να κοιμαται μακρια σας, οχι για κανενα αλλο λογο αλλα θα ειστε τοσοοοο κουρασμενες που δε θα μπορειτε να παρετε τα ποδια σας να πατε στο διπλα δωματιο. Εκτος εαν κοιμαστε και εσεις εκει σε καποιο αλλο κρεββατι...Για αυτο και βολευει πολυ να το εχετε κοντα σας σε καλαθουνα, λικνο η οτι αλλο χωραει στο δωματιο σας.Δεν εννοω βεβαια για παντα, λεω για τους πρωτους 2-3 μηνες που θα θηλαζετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Σκεφτειτε οτι ηταν πολλα τα βραδια που με επαιρνε ο υπνος με το μωρο αγκαλια (πως και δε μου επεσε, ενας Θεος ξερει).Η ενδοεπικοινωνια ειναι χρησιμη αν μιλαμε για μεζονετες γιατι κατα τα αλλα και το τακ να κανει το μωρο θα το ακουσετε μη στεναχωριεστε. Οσο για τις βολτες εγω τον μικρο στις 40 ημερες τον ειχα βγαλει για βολτα, βεβαια τοτε ηταν Μαιος και τωρα θα ειναι Ιανουαριος, αλλα αν ο καιρος ειναι καλουτσικος το ντυνεις και κανεις μια βολτα καπου εξω, οχι βεβαια σε καφε, ταβερνες κτλ.Πολλοι φιλοι ειχαν το πορτ μπεμπε που το βαζανε στο καροτσακι το βγαζανε και το βαζανε στο αυτοκινητο, βολικο ηταν, δεν παραπονεθηκε κανεις, εγω ειχα το μονιμο καθισματακι στο αυτοκινητο και στο σπιτι τον εβαζα στην καλαθουνα.Κοιταξτε να αγορασετε καροτσακι για εξω οσο πιο ελαφρυ και ευελικτο γινεται, οι δρομοι της Ελλαδος ειναι αθλιοι, πεζοδρομια δεν υπαρχουν και θα βρισετε πολλες φορες για ολα αυτα τα αυτοκινητα που σας δυσκολευουν τη βολτα σας.Αυτα, ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο στις σκεψεις σας.

Πως εισαι εσυ;;; ολα καλα;; μεγαλωνετε;; :D +φωνω απολυτα με οσα ειπες, ειδικα για τους δρομους, παρολο που μενω σε (ας το πουμε) χωριο και οι δρομοι ειναι καταπληκτικοι (αληθεια), ειναι γεματοι με αυτοκινητα, και τα πεζοδρομια με δεντρα και φυτα!!! :cry:Ευτυχως που εχουμε ενα μεγαλο πεζοδρομο και τεραστια πλατεια, για μικρες βολτιτσες εκτος σπιτιου!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε?

Τι ωραια λιστες αρχισαν..να πανε ολα καλα και να τα χαρουμε με τα μωρακια μας!!

Βουλα καλωσηρθες με το καλο το καινουργιο μπεμπε και να χαιρεσαι τ'αγορια σου!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κοριτσια καλημέρα. Πως είστε σήμερα; Εγώ χάλια για αλλη μια φορά. Ξεκινήσαμε δραματικά σήμερα. Συνήθως τρώω μια φορά τη μερα γιατί το στομάχι μου δεν σηκώνει δεύτερη. Σήμερα όλως περιέργως χαζοπεινουσα και είπα να φάω μια φρυγανιά με λίγο κασέρι που δεν με πειράζει. Μάλλον το μεσημέρι δεν με πειράζει γιατί με το που το τρώω σηκώνομαι, μαζεύω τα μαλλιά και πάω στο μπάνιο. Μιλάμε σε δευτερόλεπτα. Τώρα είμαι ξάπλα με μόνιμη αναγούλα και στομάχι σκ@τ@!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Πως ήταν το ΣΚ σας? Εγω το πέρασα με δυο ωραιότατα 12ωρα δουλειάς και τώρα όπως καταλαβαίνετε σέρνομαι....θα περάσει όμως.

Είδα φτιάχνετε ήδη τις λίστες.Μπράβο:):):) Εγω δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι λίγο και δεν έχω φτιάξει τίποτε. Μέτα τη β-επιπέδου θα τα κάνω όλα. Βέβαια μια πρόχειρη λίστα την έχω ήδη στο μυαλό αλλά δε τη γράφω ακόμη :P

Σχετικά με τις εξόδους που αναφέρατε εγω με εξαίρεση το πρωτο 40ήμερο, μετα νομίζω θα το βγάζω κανονικά. Καταρχάς έχουμε τις ιδιαίτερες πατρίδες μας στις οποίες πηγαίνουμε συνεχώς...και καλά η μια έχει θερμό κλίμα ή άλλη όμως είναι μέσα στα βουνά :tongue::tongue::tongue: Φαντάζομαι με τον κατάλληλο εξοπλισμό όλα καλά θα είναι.

Αναφορικά με τα μαιευτήρια που λέγατε εγω θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ.

Vula καλως ήρθες. Με το καλό το μωράκι σου.

age.png

preg.png

Καλωσήρθες Βούλα!Με το καλό το μωράκι σου!

Πολυξένη βάλε κι εμένα κοριτσάκι (κι αν φυτρώσει κανένα τσουτσουράκι στη β επιπέδου το αλλάζουμε!!!):tongue:

Βρε Έλλη μου τι πράμα είναι αυτό με εσένα???Εμένα μπορώ να πω πως σταμάτησαν οι αναγούλες και το γύρισαν σε βάρος στο στομάχι-πολύ πιο υποφερτό.

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες Βούλα!Με το καλό το μωράκι σου!

Πολυξένη βάλε κι εμένα κοριτσάκι (κι αν φυτρώσει κανένα τσουτσουράκι στη β επιπέδου το αλλάζουμε!!!):tongue:

Βρε Έλλη μου τι πράμα είναι αυτό με εσένα???Εμένα μπορώ να πω πως σταμάτησαν οι αναγούλες και το γύρισαν σε βάρος στο στομάχι-πολύ πιο υποφερτό.

Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι χαλια. Πήγα και δεύτερη φορά και ακόμα έχω αναγουλα. Πραγματικά πάω απο το κακο στο χειροτερο. Σκέφτομαι μόνο ότι έχω ένα πλασματακι που μεγαλωνει μεσα μου και φοβάμαι μήπως του κάνω κακό με τους εμετούς χωρίς να θελω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ευχαριστω κοριτσια για το καλοσωρισμα, ελπιζω να ειστε ολες καλα με τα μωρακια σας! Ας μιλησω ως πιο εμπειρη(χα-χα),το πρωτο καιρο καλο ειναι να ειναι το μωρο κοντα μας,ανεξαρτητως θηλασμου,νιωθεις πιο σιγουρη!Στο λικνο χωρανε συνηθως μεχρι εξι μηνων,αλλα αν χωραει και η κουνια στο δωματιο καλυτερα γλιτωνεις τα εξοδα!Η καλαθουνα δεν ειναι ιδιαιτερα βολικη,καλυτερα ειναι το πορτ-μπεμπε!Οσο για το καροτσι χρειαζεται ενα μεγαλο,γιατι πολλες φορες θα κοιμηθει μεσα!Τις βολτες τις αποφασιζει καθε μαμα,αναλογα με τι περιοχη μενει και ποση βοηθεια εχει,αν εισαι μονη σου δε θα το παρεις με το μαρσιππο,να κανεις τις δουλειες σου;Παντως ειμαστε τυχερες,γιατι την ανοιξη θα εχουν ξεπεταχτει που θα φτιαχει ο καιρος!

Ευχαριστω κοριτσια για το καλοσωρισμα, ελπιζω να ειστε ολες καλα με τα μωρακια σας! Ας μιλησω ως πιο εμπειρη(χα-χα),το πρωτο καιρο καλο ειναι να ειναι το μωρο κοντα μας,ανεξαρτητως θηλασμου,νιωθεις πιο σιγουρη!Στο λικνο χωρανε συνηθως μεχρι εξι μηνων,αλλα αν χωραει και η κουνια στο δωματιο καλυτερα γλιτωνεις τα εξοδα!Η καλαθουνα δεν ειναι ιδιαιτερα βολικη,καλυτερα ειναι το πορτ-μπεμπε!Οσο για το καροτσι χρειαζεται ενα μεγαλο,γιατι πολλες φορες θα κοιμηθει μεσα!Τις βολτες τις αποφασιζει καθε μαμα,αναλογα με τι περιοχη μενει και ποση βοηθεια εχει,αν εισαι μονη σου δε θα το παρεις με το μαρσιππο,να κανεις τις δουλειες σου;Παντως ειμαστε τυχερες,γιατι την ανοιξη θα εχουν ξεπεταχτει που θα φτιαχει ο καιρος!

Εχεις απολυτο δικιο!! Εμεις μαρσιπο θα παρουμε οπωσδηποτε!!! :D:D:D θελει και ο μπαμπας να τον πηγαινει βολτουλες!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Εχεις απολυτο δικιο!! Εμεις μαρσιπο θα παρουμε οπωσδηποτε!!! :D:D:D θελει και ο μπαμπας να τον πηγαινει βολτουλες!!!

Για μαρσιπο σας προτείνω τα αστερακια.Εγω σωθηκα.χρησιμοποιησα ελάχιστα και το καριτσι με την βοήθεια του.Και τωρα πιστεύω με ενα μωρο ( που θέλω τρέλα να το θηλασω) και ενα τριχρονο να με τρέχει θα αποδειχτεί ακόμα πιο σωτήριο... ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Για μαρσιπο σας προτείνω τα αστερακια.Εγω σωθηκα.χρησιμοποιησα ελάχιστα και το καριτσι με την βοήθεια του.Και τωρα πιστεύω με ενα μωρο ( που θέλω τρέλα να το θηλασω) και ενα τριχρονο να με τρέχει θα αποδειχτεί ακόμα πιο σωτήριο... ;)

Και εγω εχω ακούσει οτι αυτά είναι τα πιο καλά!!!

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...