Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

συμφωνω και εγω για το λικνο!οπως προανεφερα!!ολοι μου εχουν πει εντελως αχρηστο!!

συμφωνώ κι εγώ αλλά αν μου περίσσευαν τα λεφτά θα το'χα πάρει κι εγώ... την λέω την αμαρτία μου :?

δεν προκειται να βαλω το μωρο μου να κοιμαται στο πορτ μπεμπε που θα το χρησιμοποιω για εξω. Ουτε με βολευει να το ανεβω-κατεβαζω καθε μερα και να ξεστρωνω τα σεντονια του και μετα να τα ξαναστρωνω. Θελω κατι μονιμο στο δωματιο μας, αλλα μικρο σε μεγεθος!

εχουμε μεζονετα, δεν θα μας ειναι και πολυ ευκολο να πηγαινουμε με καθε κιχ του μωρου κατευθειαν πανω! θα τα φτυσουμε απο την πρωτη βδομαδα, ενω με την καμερα θα βλεπουμε αν ειναι κατι σημαντικο!! :D:D

συμφωνώ για την κάμερα, κι εγώ σε μεζονέτα μένω και με βοήθησε απίστευτα, βέβαια απ'τον 6ο μήνα και μετά, πριν την είχα κάτω τη μπέμπα :rolleyes: απ'το άγχος μου

εχεις δικιο! και λογικο να το εχουμε μαζι για να εχουμε τον ελεγχο και για να μαθει να κοιμαται με φασαρια μην μας βγαλει το λαδι αργοτερα... εμενα ειναι 3οροφο το σπιτι μου και μονο το βραδυ θα κοιμαται στο δωματιο μου, ολη τη μερα κατω στο σαλονι παρεα μου στο πορτ μπεμπε. δεν εχω σκοπο να το παω πουθενα μεχρι να φυγει ο Γεναρης με τοσες ιωσεις και κρυο...

άστα να πάνε... εγώ θα'χω και τη μικρή πρώτη χρονιά στον παιδικό.. αχ Παναγίτσα μου τι θα κάνω; :cry: και το πουλάκι μου δεν έχει αρρωστήσει πολύ ποτέ, που να τα'χω και τα δύο άρρωστα... χτύπα ξύλο...ωωωχχχ....

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε; Είμαι χαρούμενη! Σημερα μπήκα και επισήμως στο δευτερο τριμηνο. Αν και το στομάχι συνεχιζει τα ίδια.

Μαγδου καλά είναι να περιμενεις μέχρι τον πέμπτο. Εγώ πάντως δεν έχω επιλογη. Μονο με mail και όποιον πετύχω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα,είμαι φρέσκια στο φορουμ αν και το παρακολουθώ εδώ και καιρό!Εχω

ήδη δύο υπέροχα αγοράκια, 6 χρονών και 4 και περιμένω το τρίτο τον Νοέμβριο

με ΠΗΤ 17/11!Δεν το έχω δει ακόμα,είχε κλειστά τα ποδαράκια του,για αυτό ελπίζω σε μια ντροπαλή κόρη:P

Εύχομαι σε όλες μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και γερα παιδακια!

Και εμείς σε μεζονέτα μένουμε, οπότε μάλλον η ενδοεπικοινωνία θα χρειαστεί. Αν και έχω πρόθεση να το παίρνω μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν θέλω να βρίσκεται μόνο του σε άλλο όροφο.... Αν είναι ξύπνιο στο relax, αν κοιμάται στο πορτ μπεμπέ....

Επίσης εγώ γεννάω Δεκέμβρη, οπότε δεν θεωρώ πιθανό να το βγάλω έξω τους πρώτους μήνες.

Όσο για το λίκνο, σκεφτόμουν να το βάλω απευθείας στο κρεβάτι του...

Το δωμάτιο μας είναι πολύ μεγάλο οπότε χωράει άνετα το κρεβάτι... και όταν θα έρθει ο καιρός θα το μεταφέρουμε στο δικό του δωμάτιο. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι κατάλληλο το κρεβάτι του για τους πρώτους μήνες?

Προς το παρόν δεν έχω ρωτήσει παιδίατρο, αν υπάρχει κάποιο θέμα.

kPAZp2.png

με ΠΗΤ 17/11!Δεν το έχω δει ακόμα,είχε κλειστά τα ποδαράκια του,για αυτό ελπίζω σε μια ντροπαλή κόρη:P

Καλως ήρθες στην παρέα μας :-)...

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς σε μεζονέτα μένουμε, οπότε μάλλον η ενδοεπικοινωνία θα χρειαστεί. Αν και έχω πρόθεση να το παίρνω μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν θέλω να βρίσκεται μόνο του σε άλλο όροφο.... Αν είναι ξύπνιο στο relax, αν κοιμάται στο πορτ μπεμπέ....

Επίσης εγώ γεννάω Δεκέμβρη, οπότε δεν θεωρώ πιθανό να το βγάλω έξω τους πρώτους μήνες.

Όσο για το λίκνο, σκεφτόμουν να το βάλω απευθείας στο κρεβάτι του...

Το δωμάτιο μας είναι πολύ μεγάλο οπότε χωράει άνετα το κρεβάτι... και όταν θα έρθει ο καιρός θα το μεταφέρουμε στο δικό του δωμάτιο. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι κατάλληλο το κρεβάτι του για τους πρώτους μήνες?

Προς το παρόν δεν έχω ρωτήσει παιδίατρο, αν υπάρχει κάποιο θέμα.

Και εγώ στην κούνια θα το βάλω από την αρχή. Και η μάνα μου από την αρχη στην κουνια μας είχε. Η πεθερά μου τα είχε σε καλαθουνες στην αρχή και μετά δεν πήγαιναν στην κούνια! Ήθελαν η την καλαθουνα η ανάμεσα στο κρεβάτι γιατι φοβόντουσαν και ολο έκλαιγαν. Δεν ξέρω καποιον λόγο να μην το βαλεις στο κρεβάτι του. Οσο για ριλαξ και τετοια δεν παίρνω. Θα φεύγει από το δωμάτιο μόνο όταν θα θέλω να το αεριζω για λιγο μεσα στη μερα. Αλλα θα το έχω στο καρότσι. Γι' αυτο ψάχνω κλασικό καρότσι. Θα το βαζω εκεί και θα κοιμάται. Το καθησματακι θα είναι μονιμως στο αυτοκίνητο. Μετά μην νομίζετε θα είμαστε συνεχεια μέσα στο δωμάτιο με το μωρό. Ειδικα αν θηλαζουμε Μέχρι να το ταισουμε θα ξυπναει παλι. Να το αλλάξουμε να το πλυνουμε. Και με την πρώτη ευκαιρια θα Ρίχνουμε και έναν υπνακο. Οπότε δεν θα φεύγουμε και πολύ. Ωρες ώρες γκρινιαζω αλλά μετά λέω πάλι καλά που έχω και την πεθερά μου και θα έχει ο αντρουλης μου ενα πιάτο φαι να φάει. Σκοπεύω να γίνω φουλ τάιμ μαμα! Και σκέφτομαι πόση αδυναμία του έχω ήδη που λεω τι θα τραβήξει η νυφη μου αύριο μεθαυριο. Παντός μεσα στον πόνο μου και στους εμετους λέω και στον αντρουλη μου να κανονίσει να μαζεύει λεφτά γιατί σε λίγα χρονια θα πάει στρατό ο γιος! Ξερω λεω παλαβά πράγματα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλώς την αγορομανα. Άντε να κανείς την κορη τώρα να αλλάξεις λίγο παραστάσεις. Με το καλο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Όσο για τις αρρώστιες ναι να προσεχουμε αλλά δεν θα τα βαλουμε και στη γυάλα τα παιδια! Πως θα αποχτυσουν αντισώματα; Όσο για το κρύο μην ξεχνάτε ότι τα μικρόβια δεν αντέχουν στο πολύ κρύο. Αντιθέτως η ζεστα τα ευνοεί. Οι ιώσεις κυκλοφορούν οταν εχει πολυ κρύο έξω επειδή τρεχουμε και πάμε στα ζεστα. Απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Όπως μικρόβια και μουχλα είναι όταν έχει βροχές. Οταν εχει χιόνι όμως είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Εγώ αρρωστενω πολυ εύκολα. Και μου τα έχει αναλύσει ο παθολόγος μου. Και φέτος το χειμώνα προσεχα και αρρωστησα μόνο μια φορά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Όσο για τις αρρώστιες ναι να προσεχουμε αλλά δεν θα τα βαλουμε και στη γυάλα τα παιδια! Πως θα αποχτυσουν αντισώματα; Όσο για το κρύο μην ξεχνάτε ότι τα μικρόβια δεν αντέχουν στο πολύ κρύο. Αντιθέτως η ζεστα τα ευνοεί. Οι ιώσεις κυκλοφορούν οταν εχει πολυ κρύο έξω επειδή τρεχουμε και πάμε στα ζεστα. Απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Όπως μικρόβια και μουχλα είναι όταν έχει βροχές. Οταν εχει χιόνι όμως είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Εγώ αρρωστενω πολυ εύκολα. Και μου τα έχει αναλύσει ο παθολόγος μου. Και φέτος το χειμώνα προσεχα και αρρωστησα μόνο μια φορά.

Ελλακι επετρεψε μου να σου πω οτι εχεις λαθος. φυσικα και δεν θα τα βαλουμε στη γυαλα και η καθε μια μας εχει διαφορετικο και σεβαστο τροπο αντιληψης και διαπαιδαγωγησης. εγω μεχρι να σαραντισει δεν θα το βγαλω εξω, μετα στην μητερα μου στην πεθερα μου και στην κουνιαδα μου θα πηγαινουμε μεχρι να ανοιξει ο καιρος τουλαχιστον. ο ηλιος και η ζεστη σκοτωνουν τα μικροβια και η σταθερη θερμοκρασια δεν τα βοηθαει να ευδοκιμουν. η μη σταθεροτητα της θερμοκρασιας βοηθαει στην εξαρση των ιωσεων, στο λεω γιατι το εχω μελετησει πολυ και με γιατρο απο το εξωτερικο (απο χωρα της καραιβικης) που δεν εχουν χειμωνα και δεν ξερουν τι παει να πει συναχι και η πιο δυνατη αντιβιωση τους την οποια χρησημοποιουν για μολυνσεις και οχι για αρρωστιες εναι 250αρες το πολυ 300αρες και σε καμια περιπτωση 1000αρες που παιρνουμε εδω για πλακα...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Ελλακι επετρεψε μου να σου πω οτι εχεις λαθος. φυσικα και δεν θα τα βαλουμε στη γυαλα και η καθε μια μας εχει διαφορετικο και σεβαστο τροπο αντιληψης και διαπαιδαγωγησης. εγω μεχρι να σαραντισει δεν θα το βγαλω εξω, μετα στην μητερα μου στην πεθερα μου και στην κουνιαδα μου θα πηγαινουμε μεχρι να ανοιξει ο καιρος τουλαχιστον. ο ηλιος και η ζεστη σκοτωνουν τα μικροβια και η σταθερη θερμοκρασια δεν τα βοηθαει να ευδοκιμουν. η μη σταθεροτητα της θερμοκρασιας βοηθαει στην εξαρση των ιωσεων, στο λεω γιατι το εχω μελετησει πολυ και με γιατρο απο το εξωτερικο (απο χωρα της καραιβικης) που δεν εχουν χειμωνα και δεν ξερουν τι παει να πει συναχι και η πιο δυνατη αντιβιωση τους την οποια χρησημοποιουν για μολυνσεις και οχι για αρρωστιες εναι 250αρες το πολυ 300αρες και σε καμια περιπτωση 1000αρες που παιρνουμε εδω για πλακα...

και εγω μεχρι να σαραντισω δεν θα το βγαλω εξω!και που να πας δηλαδη μεχρι τους πρωτους δυο τρεις μηνες καθε τρεις ωρες θελουν φαι και μετα υπνο !που να βρεθει χρονος να ξεκουραστεις να κανεις καμια δουλεια να φας να κανεις ενα μπανιο .χρονος γαι εξω μηδεν αναγκαστηκα!!

Και εγώ στην κούνια θα το βάλω από την αρχή. Και η μάνα μου από την αρχη στην κουνια μας είχε. Η πεθερά μου τα είχε σε καλαθουνες στην αρχή και μετά δεν πήγαιναν στην κούνια! Ήθελαν η την καλαθουνα η ανάμεσα στο κρεβάτι γιατι φοβόντουσαν και ολο έκλαιγαν. Δεν ξέρω καποιον λόγο να μην το βαλεις στο κρεβάτι του. Οσο για ριλαξ και τετοια δεν παίρνω. Θα φεύγει από το δωμάτιο μόνο όταν θα θέλω να το αεριζω για λιγο μεσα στη μερα. Αλλα θα το έχω στο καρότσι. Γι' αυτο ψάχνω κλασικό καρότσι. Θα το βαζω εκεί και θα κοιμάται. Το καθησματακι θα είναι μονιμως στο αυτοκίνητο. Μετά μην νομίζετε θα είμαστε συνεχεια μέσα στο δωμάτιο με το μωρό. Ειδικα αν θηλαζουμε Μέχρι να το ταισουμε θα ξυπναει παλι. Να το αλλάξουμε να το πλυνουμε. Και με την πρώτη ευκαιρια θα Ρίχνουμε και έναν υπνακο. Οπότε δεν θα φεύγουμε και πολύ. Ωρες ώρες γκρινιαζω αλλά μετά λέω πάλι καλά που έχω και την πεθερά μου και θα έχει ο αντρουλης μου ενα πιάτο φαι να φάει. Σκοπεύω να γίνω φουλ τάιμ μαμα! Και σκέφτομαι πόση αδυναμία του έχω ήδη που λεω τι θα τραβήξει η νυφη μου αύριο μεθαυριο. Παντός μεσα στον πόνο μου και στους εμετους λέω και στον αντρουλη μου να κανονίσει να μαζεύει λεφτά γιατί σε λίγα χρονια θα πάει στρατό ο γιος! Ξερω λεω παλαβά πράγματα.

και εγω κατευθειαν στην κουνια!τα δωματια ειναι κολλητα και οι πορτες θα μενουν ανοιχτες!οτι και να γινει θα το ακουσω!!και μετα στο σαλονι και εγω στο καροτσι θα το εχω! ενταξει το σπιτι δεν ειναι και τεραστιο σε διαμερισμα ζουμε!δεν θελω να κανω και υπερβολες ουτε να μαθει συνεχεια πανω μου. ο αντρας μου ειναι ναυτικος οποτε θα ειμαι μονη μου και πρεπει να υπαρχει προγραμμα για να την παλευω και εγω!!

Καταρχάς δεν είπα ότι με το που θα γεννήσω θα το βγάλω έξω. Αλλά δεν μπορω να,μην το πάω στον παιδιατρο; Έτσι και αλλιώς μόνο στηνμμάνα μου πηγαίνω ουτε σε σπίτια και ούτε θα πάω για ψώνια με το μωρό από τον πρώτο μήνα. Αλλα γι'αυτό ακριβώς τον λογο θα ψωνίσω για όσο περισσοτερο διάστημα γίνεται.

Επισης φυσικά η κάθε άποψη σεβαστη. Αλλά αυτο που είπε η Ιωάννα ισχύει. Στην πόλη μου τουλάχιστον. Από την αρχη κάτσε έστω και πεντε λεπτά δίπλα στο παράθυρο με το παιδί καλά ντυμένο. Και αυτό με τη θερμοκρασία το είπα και εγω. Απλως εγώ είπα απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Εγω για παράδειγμα το χειμωνα έχω σόμπα και έξω βγαίνω πολύ σπανια. Μπορεί η εξώπορτα να κανει μια φορά το μήνα να με δει. Ανοίγω τα παραθυρα και φεύγω απο το δωμάτιο. Γυρνάω και τα κλεινω και παντα με αναμενη σόμπα. Δεν κρυώνω Ποτε! Και όμως αρρωστενω από την ζέστη. Γιατί; Άγνωστο.

Παντός σε αυτό που συμφωνούν όλοι οι γιατροι που ρώτησα είναι ότι σε θερμοκρασιες μείον το 90% των μικροβίων πεθαινουν. Όπως και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Νομίζω 40 βαθμούς και πάνω. Οπότε στις θερμοκρασίες που εχουμε στην Ελλάδα τα μικρόβια κανουν πάρτυ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καταρχάς δεν είπα ότι με το που θα γεννήσω θα το βγάλω έξω. Αλλά δεν μπορω να,μην το πάω στον παιδιατρο; Έτσι και αλλιώς μόνο στηνμμάνα μου πηγαίνω ουτε σε σπίτια και ούτε θα πάω για ψώνια με το μωρό από τον πρώτο μήνα. Αλλα γι'αυτό ακριβώς τον λογο θα ψωνίσω για όσο περισσοτερο διάστημα γίνεται.

Επισης φυσικά η κάθε άποψη σεβαστη. Αλλά αυτο που είπε η Ιωάννα ισχύει. Στην πόλη μου τουλάχιστον. Από την αρχη κάτσε έστω και πεντε λεπτά δίπλα στο παράθυρο με το παιδί καλά ντυμένο. Και αυτό με τη θερμοκρασία το είπα και εγω. Απλως εγώ είπα απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Εγω για παράδειγμα το χειμωνα έχω σόμπα και έξω βγαίνω πολύ σπανια. Μπορεί η εξώπορτα να κανει μια φορά το μήνα να με δει. Ανοίγω τα παραθυρα και φεύγω απο το δωμάτιο. Γυρνάω και τα κλεινω και παντα με αναμενη σόμπα. Δεν κρυώνω Ποτε! Και όμως αρρωστενω από την ζέστη. Γιατί; Άγνωστο.

Παντός σε αυτό που συμφωνούν όλοι οι γιατροι που ρώτησα είναι ότι σε θερμοκρασιες μείον το 90% των μικροβίων πεθαινουν. Όπως και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Νομίζω 40 βαθμούς και πάνω. Οπότε στις θερμοκρασίες που εχουμε στην Ελλάδα τα μικρόβια κανουν πάρτυ.

ε ναι ... εννοείται πως θα χρειαστει να βγεις εξω! μην ξεχναμε πως υπαρχουν γυναικες που ειναι ολομοναχες και βγαινουν αμεσως μαζι με το μωρο! και εγω πιστευω πως λιγα λεπτα έξω στην βεραντα το πρωι που εχει βγει ήλιος και εχει ζεστανει η μέρα κάνει καλο. τι να σας πω εγω προσωπικα θα αποφευγω το πολυ πολυ εξω χωρις υπερβολες! γενικα δεν θελω να ειμαι σε τιποτα υπερβολικη!ουτε στο φαι του ουτε στην βολτα του ουτε στα μικροβια ουτε σε τιποτα!παιδακια ειναι και θα αρρωστησουν και θα βγουν εξω και ολα θα γινουν. μετρον αριστον δε λενε???

Γεια σας γεια σας!!ειδα τις λίστες σας και μ έπιασε πανικός!!χαχα!!εμεις δεν έχουμε σκοπό να φτιάξουμε αμέσως το δωμάτιο του μωρού,θα πάρουμε λίκνο για να το έχουμε στο δικο μας,δεν χωράει με τιποτα κούνια!επειδη εχω σκοπό να θηλασμο αποκλειστικά και θα ναι λιγο μανίκι δε βγαίνει αν το έχεις αλλού!δε βολεύει!απο κει και Πέρα για εξόδους νομίζω με το που 40ντισουμε οσο θα το επιτρέπει ο καιρός εδω στα μαγευτικα Ιωάννινα που βρέχει ολη μέρα την βόλτα μας θα την κάνουμε! :)

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Καλωσορισες Βουλιτσα! Με το καλο το νινακι σου!!!! Και να χαιρεσαι τους αλλους 2 παιδαρους!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...