Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, σου φαινονται πολλα;;; Εχει τα εξης:

κρεβατι+συρταριερα

σετ προικα

σετ σεντονια

κουνουπιερα

πολυθρονακι

Λικνο

προικα λικνο

στρωμα κρεβατιου

παρκοκρεβατο

στρωμα παρκοκρεβατου

πολυκαροτσι

αποστειρωτης

ενδοεπικοινωνια με καμερα

μπανιο

ρηλαξ

και απο αυτα εχουμε δωροεπιταγες 300? με τα οποια θα παρουμε μπιμπερο, πιπιλες, πετσετες, μπουρνουζακι, θερμος κτλ.

και μετα μενουν τα ρουχα! :D:D

Πολυξενη τα μαζεψες ήδη μια χαρα... :D Μια διαφωνία έχω.Το λίκνο δεν θα το χρειαστείς.Απο την στιγμή που θα πάρεις πολυκαροτσι το μπεμπέ θα το έχεις τον πρωτο καιρό στο πορτ-μπεμπέ.Επισης ενδοεπικοινωνια με κάμερα ίσως να μην χρειαζεται αν σκεφτείς οτι απο έννοια και μονο θα πηγαινεται κάθε τόσο να κοιτάτε το μπεμπέ.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

1. Sudocream (2108547802, [email protected]) (μικρό δείγμα κρέμας) 2. Nuk ([email protected]) 3. Frezyderm ([email protected]) (μικρές συσκευασίες μεγέθους δειγμάτων φαρμακείου) 4. Chicco ([email protected]) 5. Babyspace (http://www.babyspace.gr) (με εγγραφή στέλνουν κουπούνια ή δείγματα εφοσον ενημερωσουν οτι εχουν διαθεσιμα, οχι παντα) 6. Babylino ([email protected]) (στέλνουν δείγματα υπολογίστε να τους πάρετε 1 μήνα πριν την γεννα) 7. Nestle (8001168068) (δειγματα οταν το μωρο γινει 5-6 μηνων) 8. Planet baby (2103493999) (στελνουν εκπτωτικα κουπονια για περιορισμένο χρονικό διάστημα) 9. Πανες Chicco (8001156000) (λίγα δείγματα πανών) 10. Libero (80011542376) (δίνουν στο μαιευτήριο ή μέχρι 1 μήνα αφού γεννήσετε) 11. Pampers (8001123000) (δίνουν στο μαιευτήριο)

12. weleda.gr 13. septona.gr 14.caredirect=2109287600 (στέλνουν διαφημιστικό βαλιτσάκι 1-1/2 μήνα αφού τους καλέσετε) 15. mybabysworld.gr (Με την εγγραφή σας και αφού γεννήσετε θα λάβετε κουπούνια για JOHNSON)+βαλιτσακι με προιοντα Libero+Johnson 16.nutricia.gr (τσαντάκι για πρώτες εξετάσεις μωρού) 19. mambaby.com (δείγματα μπιμπερο+πιπιλα anticolic) 20. milupa.gr (στέλνουν δείγματα και κουπούνια μετά τον 2ο μήνα ζωής του μωρού) 21. stick it(ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτοκόλλητα, δωρεάν δείγματα αυτοκολλήτων) 22. pharmshop 23. Δελτα (εκπτωτικα κουπονια για προιοντα advance+εντυπο για κουκουβαγιες για να συγκεντρωνετε ποντους και να στελνουν δωρακι) 24. Mustela ([email protected]) 25. Phyto (www.phyto-paris.gr) 26. Προδερμ ( δινουν τα μαιευτηρια αν οχι επικοινωνειτε να σας στειλουν στο σπιτι) 27. Eau Thermale Avene (στέλνουν δείγματα σε φαρμακείο της επιλογής σας)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

1. Sudocream (2108547802, [email protected]) (μικρό δείγμα κρέμας) 2. Nuk ([email protected]) 3. Frezyderm ([email protected]) (μικρές συσκευασίες μεγέθους δειγμάτων φαρμακείου) 4. Chicco ([email protected]) 5. Babyspace (http://www.babyspace.gr) (με εγγραφή στέλνουν κουπούνια ή δείγματα εφοσον ενημερωσουν οτι εχουν διαθεσιμα, οχι παντα) 6. Babylino ([email protected]) (στέλνουν δείγματα υπολογίστε να τους πάρετε 1 μήνα πριν την γεννα) 7. Nestle (8001168068) (δειγματα οταν το μωρο γινει 5-6 μηνων) 8. Planet baby (2103493999) (στελνουν εκπτωτικα κουπονια για περιορισμένο χρονικό διάστημα) 9. Πανες Chicco (8001156000) (λίγα δείγματα πανών) 10. Libero (80011542376) (δίνουν στο μαιευτήριο ή μέχρι 1 μήνα αφού γεννήσετε) 11. Pampers (8001123000) (δίνουν στο μαιευτήριο)

12. weleda.gr 13. septona.gr 14.caredirect=2109287600 (στέλνουν διαφημιστικό βαλιτσάκι 1-1/2 μήνα αφού τους καλέσετε) 15. mybabysworld.gr (Με την εγγραφή σας και αφού γεννήσετε θα λάβετε κουπούνια για JOHNSON)+βαλιτσακι με προιοντα Libero+Johnson 16.nutricia.gr (τσαντάκι για πρώτες εξετάσεις μωρού) 19. mambaby.com (δείγματα μπιμπερο+πιπιλα anticolic) 20. milupa.gr (στέλνουν δείγματα και κουπούνια μετά τον 2ο μήνα ζωής του μωρού) 21. stick it(ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτοκόλλητα, δωρεάν δείγματα αυτοκολλήτων) 22. pharmshop 23. Δελτα (εκπτωτικα κουπονια για προιοντα advance+εντυπο για κουκουβαγιες για να συγκεντρωνετε ποντους και να στελνουν δωρακι) 24. Mustela ([email protected]) 25. Phyto (www.phyto-paris.gr) 26. Προδερμ ( δινουν τα μαιευτηρια αν οχι επικοινωνειτε να σας στειλουν στο σπιτι) 27. Eau Thermale Avene (στέλνουν δείγματα σε φαρμακείο της επιλογής σας)

Η λίστα όπως την βρηκα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα!Χάθηκα λίγο....χθες κάναμε αυχενική!Όλα τέλεια!!!Είμαστε πολύ χαρούμενοι!και κατα 70% κοριτσάκι!!!!Θα μπω κάποια στιγμή να μελετήσω και τις προηγούμενες συζητήσεις σας!Φιλιάαα!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια!!! κ καλο καλοκαιρι!! βλεπω αρχισαμε τις ληστες ε??τελεια!!! πολυ χαιρομαι!

magdou ειμαι πολυ καλυτερα! τουλαχιστον ψυχολογικα! εχω ελαχιστο καφε κ αυτο μονο στο σκουπισμα...μου εγραψε κ μια κολπικη κρεμα ο γιατρος που απο χθες ψαχνει ο αντρουλης μου να την βρει!

markela35 τα εχουμε πει αρκετες φορες κ παντα εχω την εννοια σου....ξεκινησες τις προσπαθειες κοριτσι μου?? σου ευχομαι ολοψυχα αυτη την φορα να σου ερθει μια καλη εγκυμοσυνη κ ενα υγειεστατο μωρακι!!

Kristy μου στην προρπαθεια και εμεις...Αντε για ολες μας ενα μωρακι γερο στην αγκαλια μας χχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Πολυξενη τα μαζεψες ήδη μια χαρα... :D Μια διαφωνία έχω.Το λίκνο δεν θα το χρειαστείς.Απο την στιγμή που θα πάρεις πολυκαροτσι το μπεμπέ θα το έχεις τον πρωτο καιρό στο πορτ-μπεμπέ.Επισης ενδοεπικοινωνια με κάμερα ίσως να μην χρειαζεται αν σκεφτείς οτι απο έννοια και μονο θα πηγαινεται κάθε τόσο να κοιτάτε το μπεμπέ.

συμφωνω και εγω για το λικνο!οπως προανεφερα!!ολοι μου εχουν πει εντελως αχρηστο!!

Κοριτσάκια καλησπέρα!Χάθηκα λίγο....χθες κάναμε αυχενική!Όλα τέλεια!!!Είμαστε πολύ χαρούμενοι!και κατα 70% κοριτσάκι!!!!Θα μπω κάποια στιγμή να μελετήσω και τις προηγούμενες συζητήσεις σας!Φιλιάαα!!!

πω πω πω!!! με το καλο, μπραβο που ειναι ολα καλα!! και κοριτσακι!!! αντε και στα δικα μου την δευτερα!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

πω πω, μπραβο Ελλακι! πολυ χρησιμη λιστα!! ειναι νωρις για να αρχισουμε τα τηλεφωνα? λεω μετα το καλοκαιρι, τσακωνομαστε για τα πραγματακια του μωρου τωρα:P:p:p

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

δεν προκειται να βαλω το μωρο μου να κοιμαται στο πορτ μπεμπε που θα το χρησιμοποιω για εξω. Ουτε με βολευει να το ανεβω-κατεβαζω καθε μερα και να ξεστρωνω τα σεντονια του και μετα να τα ξαναστρωνω. Θελω κατι μονιμο στο δωματιο μας, αλλα μικρο σε μεγεθος!

εχουμε μεζονετα, δεν θα μας ειναι και πολυ ευκολο να πηγαινουμε με καθε κιχ του μωρου κατευθειαν πανω! θα τα φτυσουμε απο την πρωτη βδομαδα, ενω με την καμερα θα βλεπουμε αν ειναι κατι σημαντικο!! :D:D

ωραίο φαίνεται... το έχετε δει και από κοντά?

Είναι 3 κομμάτια+τσάντα όπως φαίνεται στη φωτο?

ναι εχει 3 κομματια με τσαντα-αλλαξιερα + τσαντα μεταφορας του καροτσιου μιας και γινεται πολυ μικρο οταν μαζευει, + αδιαβροχη κουκουλα. ειναι υπεροχο, και ναι το εχουμε δει και στα 2 Λητω που εχουμε παει απο κοντα. :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

δεν προκειται να βαλω το μωρο μου να κοιμαται στο πορτ μπεμπε που θα το χρησιμοποιω για εξω. Ουτε με βολευει να το ανεβω-κατεβαζω καθε μερα και να ξεστρωνω τα σεντονια του και μετα να τα ξαναστρωνω. Θελω κατι μονιμο στο δωματιο μας, αλλα μικρο σε μεγεθος!

εχουμε μεζονετα, δεν θα μας ειναι και πολυ ευκολο να πηγαινουμε με καθε κιχ του μωρου κατευθειαν πανω! θα τα φτυσουμε απο την πρωτη βδομαδα, ενω με την καμερα θα βλεπουμε αν ειναι κατι σημαντικο!! :D:D

ναι εχει 3 κομματια με τσαντα-αλλαξιερα + τσαντα μεταφορας του καροτσιου μιας και γινεται πολυ μικρο οταν μαζευει, + αδιαβροχη κουκουλα. ειναι υπεροχο, και ναι το εχουμε δει και στα 2 Λητω που εχουμε παει απο κοντα. :D:D

Εγω στο είπα για να μην αγοράζεις άχρηστα πράγματα γιατι πίστεψε με μετα γεμίζει το σπίτι...Νοέμβρη που θα γεννήσεις δεν νομίζω να το βγάλεις έξω πολυ σύντομα για βόλτες.προσωπικα το είχα στο πορτ-μπεμπέ και όταν ήταν να πάμε σε κάποιο σπίτι(παππουδες) έπαιρνα μαζί το ρηλαξ.εννοειται παίρνουμε οτι θεωρούμε οτι θα μας βολέψει.

Τωρα αφου το σπίτι ειναι μεζονέτα τον πρωτο καιρό αν είσαι κάτω θα παίρνεις και το μωρο μαζί.Μια φίλη μου το άφηνε μονο του και η παιδιατρος της έκανε παρατήρηση.

Το καρότσι ειναι σούπερ!! :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εγω στο είπα για να μην αγοράζεις άχρηστα πράγματα γιατι πίστεψε με μετα γεμίζει το σπίτι...Νοέμβρη που θα γεννήσεις δεν νομίζω να το βγάλεις έξω πολυ σύντομα για βόλτες.προσωπικα το είχα στο πορτ-μπεμπέ και όταν ήταν να πάμε σε κάποιο σπίτι(παππουδες) έπαιρνα μαζί το ρηλαξ.εννοειται παίρνουμε οτι θεωρούμε οτι θα μας βολέψει.

Τωρα αφου το σπίτι ειναι μεζονέτα τον πρωτο καιρό αν είσαι κάτω θα παίρνεις και το μωρο μαζί.Μια φίλη μου το άφηνε μονο του και η παιδιατρος της έκανε παρατήρηση.

Το καρότσι ειναι σούπερ!! :)

εχεις δικιο! και λογικο να το εχουμε μαζι για να εχουμε τον ελεγχο και για να μαθει να κοιμαται με φασαρια μην μας βγαλει το λαδι αργοτερα... εμενα ειναι 3οροφο το σπιτι μου και μονο το βραδυ θα κοιμαται στο δωματιο μου, ολη τη μερα κατω στο σαλονι παρεα μου στο πορτ μπεμπε. δεν εχω σκοπο να το παω πουθενα μεχρι να φυγει ο Γεναρης με τοσες ιωσεις και κρυο...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

εχεις δικιο! και λογικο να το εχουμε μαζι για να εχουμε τον ελεγχο και για να μαθει να κοιμαται με φασαρια μην μας βγαλει το λαδι αργοτερα... εμενα ειναι 3οροφο το σπιτι μου και μονο το βραδυ θα κοιμαται στο δωματιο μου, ολη τη μερα κατω στο σαλονι παρεα μου στο πορτ μπεμπε. δεν εχω σκοπο να το παω πουθενα μεχρι να φυγει ο Γεναρης με τοσες ιωσεις και κρυο...

Καλά, θα δούμε και τον καιρό.

Έξω στο κρύο μπορείς να το βγάλεις ντυμένο καλά.

Σε μέρος που υπάρχει κόσμος δεν μπορείς να το πας (ταβέρνα, καφετέρια κλπ). Εκεί μαζεύονται οι παλιο-ιώσεις και τα βρωμο-μικρόβια.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...