Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Όντως η λίστα είναι πολύ μεγάλη... δεν το είχα συνειδητοποιήσει :-)

Ευτυχώς εγώ μόνο το κρεβάτι+συρταριέρα θα χρειαστώ. Τα υπόλοιπα τα έχει η αδελφή μου και δεν τα χρησιμοποιεί πλέον. Και το κρεβάτι οριακά ίσως να μου το δώσει, αναλογά αν η μικρή της είναι σε θέση να κοιμηθεί σε κανονικό κρεβάτι.

Επίσης χρειάζομαι καθισματάκι για το αυτοκίνητο.

Βέβαια όλο και κάτι θα ψωνίσω για το καλό :-)... και όλα τα μικροπράγματα όπως μπιμπερό, πιπίλες κτλ... θα πάρω καινούρια.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α παπααααα!

Πώς και δεν αφήνεις τίποτα για αργότερα;;

πχ παρκοκρέββατο;;; Μπας και στο κάνουν δώρο τίποτα φίλοι/παππούδες/θείοι;;;

γιατι το παρκοκρεβατο θα το χρειαστω απο την πρωτη μερα, και αυτο που εχουμε διαλεξει ειναι λιγο ακριβο, γιατι τα εχει ολα!! δεν μπορω να περιμενω μεχρι να σκεφτουν να μας παρουν δωρο, και ασε που με την οικονομικη κριση δεν θελω να επιβαρρυνω κανεναν.

Όντως η λίστα είναι πολύ μεγάλη... δεν το είχα συνειδητοποιήσει :-)

Ευτυχώς εγώ μόνο το κρεβάτι+συρταριέρα θα χρειαστώ. Τα υπόλοιπα τα έχει η αδελφή μου και δεν τα χρησιμοποιεί πλέον. Και το κρεβάτι οριακά ίσως να μου το δώσει, αναλογά αν η μικρή της είναι σε θέση να κοιμηθεί σε κανονικό κρεβάτι.

Επίσης χρειάζομαι καθισματάκι για το αυτοκίνητο.

Βέβαια όλο και κάτι θα ψωνίσω για το καλό :-)... και όλα τα μικροπράγματα όπως μπιμπερό, πιπίλες κτλ... θα πάρω καινούρια.

μια χαρα!! Εμεις δεν θελουμε να μας τα δωσουν, τα θελουμε καινουργια, γι'αυτο και η λιστα ειναι τοσο μεγαλη:D!

οσο για το καθισμα, διαλεξαμε πολυκαροτσι!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Τι καρότσι θα πάρετε?

Εμένα μου έλεγε μία φίλη μου να μου δώσει το δικό της αλλά τελικά δεν το πήρα...

Είναι από αυτά με τις τρεις ρόδες (πολυκαρότσι)... αλλά ήταν ασηκωτο και όταν προσπάθησαμε να το βάλουμε στο πορτπαγκαζ δεν χώραγε με τίποτα... οπότε τελικά της είπαμε ότι δεν το θέλουμε...

Θέλει πολύ προσοχή τελικά το καρότσι γιατί πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρί και να χωράει στο αυτοκίνητο. Η αδελφή μου έχει πάρει MACLAREN και είναι καλό.

kPAZp2.png

Τι καρότσι θα πάρετε?

Εμένα μου έλεγε μία φίλη μου να μου δώσει το δικό της αλλά τελικά δεν το πήρα...

Είναι από αυτά με τις τρεις ρόδες (πολυκαρότσι)... αλλά ήταν ασηκωτο και όταν προσπάθησαμε να το βάλουμε στο πορτπαγκαζ δεν χώραγε με τίποτα... οπότε τελικά της είπαμε ότι δεν το θέλουμε...

Θέλει πολύ προσοχή τελικά το καρότσι γιατί πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρί και να χωράει στο αυτοκίνητο. Η αδελφή μου έχει πάρει MACLAREN και είναι καλό.

εμεις θα παρουμε το MYO

http://www.ebaby.gr/foppapedretti/trio-myo-2012-foppapedretti.html

σε κρεμ-γκρι!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

εμεις θα παρουμε το MYO

σε κρεμ-γκρι!!

ωραίο φαίνεται... το έχετε δει και από κοντά?

Είναι 3 κομμάτια+τσάντα όπως φαίνεται στη φωτο?

kPAZp2.png

εγω εχω παρει 1 κιλο (μαλλον βρηκα αυτο που εχασες εσυ:tongue:). μπαινω τη δευτερα στην 13η εβδομαδα και την ιδια μερα κανω αυχενικη, αν και στην ληψη τροφοβλαστη μου ειπαν πως ειμαστε πολυ καλα 1,3(το μετρησαν για δικη τους χρηση) οποτε το μονο αγχος που εχω ειναι για το φυλλο. στην πραγματικοτητα πριν μεινω εγκυος ηθελα φυσικα κι εγω αγορακι, αλλα ο αντρας μου ηθελε φυσικα κοριτσακι, οποτε σκεφτηκα απο μεσα μου ας ειναι κοριτσακι το πρωτο και μετα κανω κι ενα αγορακι για δικη μου χρηση:P. Σοφι ιδια κιλα ξεκινησαμε!!! εχουμε να δουμε ποια θα κανει την μεγαλυτερη κοιλια τελικα!!!

χαχαχα...ωραια!!να δουμε τι θα γινει με τις κοιλιτσες μας,

ποσο θα μεγαλωσουν αραγε???εμενα ειναι το πρωτο μωρο και λενε οτι στο πρωτο αργει να μεγαλωσει!!

εχουμε και εγω και ο αντρας μου στιγμα μεσογειακης αναιμιας οποτε το μωρακι ειχε 25% πιθανοτητες να νοσει απο μεσογειακη αναιμια...

και εγω εχω στιγμα, ο αντρας μου ομως οχι!! πολυ λιγες πιθανοτητες ολα καλα θα πανε!! και ο αδερφος του πατερα μου ειχαν στιγμα και αυτος και η γυναικα του, και εκαναν ενα κοριτσι ( την ξαδερφη μου ) και έχει μονο στιγμα !! πολλα κοινα εχουμε χιχιχι

Με το καλοοοοο!! :D:D

ναι μας το ειχε πει απο την αυχενικη!! Συγχαρητηρια για την αυχενικη σας!!!

Εμεις πηγαμε στο Λητω χτες στην Τριπολη και καναμε λιστα με ολα τα πραγματα σχεδον και βγαινουν 2.800?, χωρις τα ρουχαλακια!!

μπραβο Λιακι, παντα τετοια!! Με το καλο ο κοριτσαρος!!!! Ελα να μαζευεστε οι νυφουλες!! :D:D

Εγω θα γεννησω στο Μητερα! :D:D

εμεις λικνο δεν θα παρουμε, να σας πω την αληθεια το θεωρω αχρηστο!!και ολοι το ιδιο μου εχουν πει!ετσι και αλλιως δεν θα το βαλω στο δωματιο μου να κοιμαται θα το βαλω αμεσως στην κουνια του!!

και εμεις απο λητω θα τα παρουμε ολα

εμεις θα παρουμε το MYO

σε κρεμ-γκρι!!

εμεις θα παρουμε ενα της chicco το trio living lime!ειναι σε πρασινο!!

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια!!! κ καλο καλοκαιρι!! βλεπω αρχισαμε τις ληστες ε??τελεια!!! πολυ χαιρομαι!

magdou ειμαι πολυ καλυτερα! τουλαχιστον ψυχολογικα! εχω ελαχιστο καφε κ αυτο μονο στο σκουπισμα...μου εγραψε κ μια κολπικη κρεμα ο γιατρος που απο χθες ψαχνει ο αντρουλης μου να την βρει!

markela35 τα εχουμε πει αρκετες φορες κ παντα εχω την εννοια σου....ξεκινησες τις προσπαθειες κοριτσι μου?? σου ευχομαι ολοψυχα αυτη την φορα να σου ερθει μια καλη εγκυμοσυνη κ ενα υγειεστατο μωρακι!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου :shock::shock: ΟΥΦ

εχετε ζητησει απο πουθενα δειγματα???εγω θελω να ζητησω αλλα δεν ξερω απο που και τι στελνουν!!
΄

όταν γεννήσεις με το καλό ;) έρχονται από διάφορες εταιρίες (pampers, fyssan, κ.λ.π) και σου δίνουν ένα βαλιτσάκι γεμάτο δείγματα. Μέχρι και πιπίλα. Ξέρω πως γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία, δημόσια και μη (τουλάχιστον πριν 3 χρόνια που γέννησα :rolleyes:) Εγώ ήμουν σε δημόσιο. Επιπλέον, σου παίρνουν τα στοιχεία σου για να ξεκινήσουν να στέλνουν κουπόνια κ.λ.π. Τώρα θα βρεις μόνο από φαρμακείο αν σου δώσει κάποια γνωστή φαρμακοποιός :cool:

Α, και εγώ γεννάω στο Γ.Ν.Π.Π. στο Ρίο στην Πάτρα (εμ τι στο De Janeiro :tongue::tongue::tongue::tongue:)

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου :shock::shock: ΟΥΦ

΄

όταν γεννήσεις με το καλό ;) έρχονται από διάφορες εταιρίες (pampers, fyssan, κ.λ.π) και σου δίνουν ένα βαλιτσάκι γεμάτο δείγματα. Μέχρι και πιπίλα. Ξέρω πως γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία, δημόσια και μη (τουλάχιστον πριν 3 χρόνια που γέννησα :rolleyes:) Εγώ ήμουν σε δημόσιο. Επιπλέον, σου παίρνουν τα στοιχεία σου για να ξεκινήσουν να στέλνουν κουπόνια κ.λ.π. Τώρα θα βρεις μόνο από φαρμακείο αν σου δώσει κάποια γνωστή φαρμακοποιός :cool:

Α, και εγώ γεννάω στο Γ.Ν.Π.Π. στο Ρίο στην Πάτρα (εμ τι στο De Janeiro :tongue::tongue::tongue::tongue:)

ελα μωρεεεεεεε μια χαρα και ριο της πατρας ειναι σιγα τη διαφορα!!!:D:D:D

εχετε ζητησει απο πουθενα δειγματα???εγω θελω να ζητησω αλλα δεν ξερω απο που και τι στελνουν!!

Δεν το ξέρεις αλλά είναι το ευαίσθητο σημείο μου. Έστειλα σε πολλές. Η Pampers δεν στέλνει σπίτι. Στέλνει μόνο αν δεν σου δώσουν και την παρεις τηλέφωνο. Η Babylino στελνει κουτί με δείγματα ( μέχρι πέρυσι έβαζαν ένα πακέτο πανες, ένα βαμβάκι, χαρτομάντιλα, κουπονια, διαφημιστικά φυλλάδια. Δεν θυμαμαι τι αλλο. ). Μου απάντησαν στο mail να της ξαναστειλω κοντά στην ΠΗΤ μου. Υπολογίζω κάπου στον 7ο.

Έστειλα στην Klurikon ( αν την λέω καλα ) για δειγματα για μένα και το βρέφος είπαν θα μου ερθει ένας φάκελος. Γραφτηκα στη Nutricia και για αρχη στέλνουν ένα φακελο για τις εξετάσεις και μετά τον πέμπτο δείγματα για κρέμες.

Τεσπα έστειλα σε πολλες. Στο libero club έγινα μελος αλλά δεν μπορώ να στείλω αίτηση για δείγματα γιατί ζηταει σταθερο τηλέφωνο και δεν έχω.

Αν πατήσεις στο google για δείγματα θα σου βγαλει διάφορα φόρουμ με μαμάδες που τα συζητουν. Επίσης αν γινεις μέλος στην Pampers μπορείς να εκτυπωνεις κουπόνια. Εκανα εγγραφή και στο epithimies.gr και εκεί βγαζει κουπόνια απο διαφορα προϊόντα για εκτύπωση.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν το ξέρεις αλλά είναι το ευαίσθητο σημείο μου. Έστειλα σε πολλές. Η Pampers δεν στέλνει σπίτι. Στέλνει μόνο αν δεν σου δώσουν και την παρεις τηλέφωνο. Η Babylino στελνει κουτί με δείγματα ( μέχρι πέρυσι έβαζαν ένα πακέτο πανες, ένα βαμβάκι, χαρτομάντιλα, κουπονια, διαφημιστικά φυλλάδια. Δεν θυμαμαι τι αλλο. ). Μου απάντησαν στο mail να της ξαναστειλω κοντά στην ΠΗΤ μου. Υπολογίζω κάπου στον 7ο.

Έστειλα στην Klurikon ( αν την λέω καλα ) για δειγματα για μένα και το βρέφος είπαν θα μου ερθει ένας φάκελος. Γραφτηκα στη Nutricia και για αρχη στέλνουν ένα φακελο για τις εξετάσεις και μετά τον πέμπτο δείγματα για κρέμες.

Τεσπα έστειλα σε πολλες. Στο libero club έγινα μελος αλλά δεν μπορώ να στείλω αίτηση για δείγματα γιατί ζηταει σταθερο τηλέφωνο και δεν έχω.

Αν πατήσεις στο google για δείγματα θα σου βγαλει διάφορα φόρουμ με μαμάδες που τα συζητουν. Επίσης αν γινεις μέλος στην Pampers μπορείς να εκτυπωνεις κουπόνια. Εκανα εγγραφή και στο epithimies.gr και εκεί βγαζει κουπόνια απο διαφορα προϊόντα για εκτύπωση.

φουλ ενημερωμενη....στα παμπερς εχω γραφτει και εγω και στο επιθυμιες!!θα κοιταξω και στις αλλες που μου προανεφερες αλλα λεω να αρχισω να περνω μετα τον πεμπτο!!σε ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...