Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κοριτσια βλέπω ξεκινήσαμε τις λίστες.

Μαγδου τα 00 πιστεύω θα βρούμε με μακρύ μανικακι γιατί είναι πολύ που λένε ότι αι το καλοκαίρι ακόμα τις 2-3 πρώτες μέρες το μωρό κρυώνει. Εσωρουχακια παντός θα πάρω με κοντό μανικακι. Μόνο τα ρουχαλάκια του θα είναι μακριμανικα. Μετά εγώ έχω και σόμπα στο δωμάτιο. Αλλά και να μην είχα μέσα στο σπίτι πόσο θα κρυώσει το μωρό. Δεν θέλει να το κάνουμε και κρεμμύδι! Το μωρο νιώθει την ίδια θερμοκρασία με εμάς. Αν φοράμε μακρύ μανίκι εμείς το ίδιο και αυτό. Αν βάλουμε ζακέτα το ίδιο και αυτό. Μπουφάν εμείς το ίδιο και αυτό! ( αν και στο βρέφος τους πρώτους 2-3 μήνες προτιμώ κουβερτουλα αγκαλιάς. Καλά ντυμένο και σκουφάκι γαντακια και καλτσακια και θα είναι σούπερ ).

Όσο για το φύλο εμένα Ποτε δεν με ενιαξε. Αφήστε τι λένε οι άλλοι. Δηλαδή αν εγώ ήθελα αγόρι και έκανα κοριτσι θα το αγαπούσα λιγότερο; Η το αντίστροφο; Φυσικα και όχι. Είτε είναι πριγκίπισσα είτε ειναι πριγκιπας αν είναι γερά τα μωρακια μας τι άλλο θελουμε;

ΥΓ: Ας ψωνίσουμε όλα τα αλλά στις εκπτώσεις και τα ρουχαλάκια τα περνούμε και πιο μετά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις εχουμε κανει μια ερευνα αγορας!σχεδον όλα θα τα αγορασουμε απο την αρχη ρουχα επιπλα προικα και τα σχετικα!εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη 70kg και τωρα ειμαι 12η εβδομαδα και εχω χασει 1 kg!προσέχω πολυ δεν θελω να παρω βαρος !και τρωω πολυ προσεκτικα!ο γιατρος μου ειναι αρκετα αυστηρος!η κοιλια μου καθολου δεν εχει μεγαλωσει ακομα!εγω θελω αγορακι!!στις 10 του μηνα περιπου θα παω για αυχενικη και ελπιζω να δουμε το φυλλο!!ποσο εβδομαδων είσαι??

εγω εχω παρει 1 κιλο (μαλλον βρηκα αυτο που εχασες εσυ:tongue:). μπαινω τη δευτερα στην 13η εβδομαδα και την ιδια μερα κανω αυχενικη, αν και στην ληψη τροφοβλαστη μου ειπαν πως ειμαστε πολυ καλα 1,3(το μετρησαν για δικη τους χρηση) οποτε το μονο αγχος που εχω ειναι για το φυλλο. στην πραγματικοτητα πριν μεινω εγκυος ηθελα φυσικα κι εγω αγορακι, αλλα ο αντρας μου ηθελε φυσικα κοριτσακι, οποτε σκεφτηκα απο μεσα μου ας ειναι κοριτσακι το πρωτο και μετα κανω κι ενα αγορακι για δικη μου χρηση:P. Σοφι ιδια κιλα ξεκινησαμε!!! εχουμε να δουμε ποια θα κανει την μεγαλυτερη κοιλια τελικα!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

εγω εχω παρει 1 κιλο (μαλλον βρηκα αυτο που εχασες εσυ:tongue:). μπαινω τη δευτερα στην 13η εβδομαδα και την ιδια μερα κανω αυχενικη, αν και στην ληψη τροφοβλαστη μου ειπαν πως ειμαστε πολυ καλα 1,3(το μετρησαν για δικη τους χρηση) οποτε το μονο αγχος που εχω ειναι για το φυλλο. στην πραγματικοτητα πριν μεινω εγκυος ηθελα φυσικα κι εγω αγορακι, αλλα ο αντρας μου ηθελε φυσικα κοριτσακι, οποτε σκεφτηκα απο μεσα μου ας ειναι κοριτσακι το πρωτο και μετα κανω κι ενα αγορακι για δικη μου χρηση:P. Σοφι ιδια κιλα ξεκινησαμε!!! εχουμε να δουμε ποια θα κανει την μεγαλυτερη κοιλια τελικα!!!

Πώς και κάνεις τροφοβλάστη;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κοριτσια βλέπω ξεκινήσαμε τις λίστες.

Μαγδου τα 00 πιστεύω θα βρούμε με μακρύ μανικακι γιατί είναι πολύ που λένε ότι αι το καλοκαίρι ακόμα τις 2-3 πρώτες μέρες το μωρό κρυώνει. Εσωρουχακια παντός θα πάρω με κοντό μανικακι. Μόνο τα ρουχαλάκια του θα είναι μακριμανικα. Μετά εγώ έχω και σόμπα στο δωμάτιο. Αλλά και να μην είχα μέσα στο σπίτι πόσο θα κρυώσει το μωρό. Δεν θέλει να το κάνουμε και κρεμμύδι! Το μωρο νιώθει την ίδια θερμοκρασία με εμάς. Αν φοράμε μακρύ μανίκι εμείς το ίδιο και αυτό. Αν βάλουμε ζακέτα το ίδιο και αυτό. Μπουφάν εμείς το ίδιο και αυτό! ( αν και στο βρέφος τους πρώτους 2-3 μήνες προτιμώ κουβερτουλα αγκαλιάς. Καλά ντυμένο και σκουφάκι γαντακια και καλτσακια και θα είναι σούπερ ).

Όσο για το φύλο εμένα Ποτε δεν με ενιαξε. Αφήστε τι λένε οι άλλοι. Δηλαδή αν εγώ ήθελα αγόρι και έκανα κοριτσι θα το αγαπούσα λιγότερο; Η το αντίστροφο; Φυσικα και όχι. Είτε είναι πριγκίπισσα είτε ειναι πριγκιπας αν είναι γερά τα μωρακια μας τι άλλο θελουμε;

ΥΓ: Ας ψωνίσουμε όλα τα αλλά στις εκπτώσεις και τα ρουχαλάκια τα περνούμε και πιο μετά.

ναι βρε Ελλακι δικιο εχεις στην πραγματικοτητα το μωρακι μου θελω να κρατησω γερο στην αγκαλια μου. Αλλα με το προβλημα που ειχαμε να μην ξερουμε αν τελικα θα το κρατησουμε μεχρι την τριτη κι εκεινη να λυσσαει αν θα ειναι αγορι η κοριτσι? ενταξει ηταν σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα αλλα με εβλεπε, ειχα γεμισει σπυρια απο το αγχος μου δεν μπορουσα ουτε να χαμογελασω και εκεινη το χαβα της!! τελος παντων ειναι απο τα πολυ λιγα στραβα που εχει γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μην δινω και λαθος εντυπωσεις! οσο για τα ψωνια πρεπει εκτος απο τη λιστα να συζητησουμε με τους δικους μας για να μην καταληξουμε να εχουμε ενα καρο ρουχα σε μικρο νουμερο και πανε χαμενα! (το λεω γιατι η δικη μου μαμα θα ψωνιζει κρυφα διαφορα, μου το ειπε η αδερφη μου:-P)

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

εχουμε και εγω και ο αντρας μου στιγμα μεσογειακης αναιμιας οποτε το μωρακι ειχε 25% πιθανοτητες να νοσει απο μεσογειακη αναιμια...

Καλή επιτυχία! (ξου! ξου! ξου! μεσογειακή αναιμία! ξου!)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Εγω θα γέννησω στο πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων!

Απο ψώνια κλπ μετα τον Αύγουστο...ολα απ την αρχή μιας και θα ναι το πρωτο μωρο και απ τις δυο πλευρές αλλα έχουμε παππούδες και πολλές θείες!χιχιχι

Κιλα εγω εχω βάλει 1,5....και αυτο το τελευταίο δεκαήμερο που ηρεμησα κάπως απο αναγουλες και εμετους!δε θελω να βάλω πολλα αλλα δεν με βλέπω καλα...θα μαι και σε σχετική ακινησία με την περιδεση...δεν θα μπορω να περπατάς να κλαίω καμία θερμίδα!αλλα τι να κάνουμε!!θα τα χάσω μετα!! :)

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Καλημέρα! Καλό μήνα! Καλό μας καλοκαίρι!

Για τα κιλά:

κι εγώ από 6η μέχρι 9η εβδομάδα είχα αδιαθεσία και έχασα 4 κιλά. Πήρα 1,5 αμέσως μόλις άρχισα να μπορώ να τρώω αλλά έχω διατηρηθεί σταθερή. Τρώω παραπάνω από πριν αλλά μόνο υγιεινά, καθότι αυτό που μου έμεινε από την αδιαθεσία είναι πως δεν μπορώ να "γουρουνιάσω" πια (φυστικάκια, γλυκάκια, πίτσες, σουβλάκια, ταβερνάκια κλπ).

Κι εγώ δεν θέλω να πάρω κιλά. Φοβάμαι το πώς θα τα χάσω μετά. Επίσης, μπορεί να δυσκολεύομαι και στους μεγάλους μήνες. Φοβάμαι και για διαβήτη κύησης....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

]

[/size]

Α' date=' κ έκλεισα για αυχενική 6 του μηνός άρα θα'χω νέα μάλλον κι εγώ την άλλη εβδομάδα :rolleyes:[/quote']

Με το καλοοοοο!! :D:D

Πολυξενη συγχαρητήρια για το αγοράκι, πόσο σε ζηλεύω!

Σας είχε πει κατι στην αυχενικη ΄η σας το ειπε κατευθείαν τωρα;

Εμείς μολις γυρίσαμε απο την αυχενικη, ολες οι μετρήσεις τελειες!

Εχουμε αυτάκια , ποδαράκια, χεράκια, είδαμε και το υγρό στο στομαχακι του που σημαίνει οτι εχει δημιουργηθεί ο εισοφαγος και καταπίνει!

Ήθελα τόσο πολυ να μας πει οτι εχουμε ενα αγοράκι, αλλα μας ειπε πως θα μας πει την επόμενη φορα, για να μην μετράμε γωνίες και πιθανότητες!

Επόμενη φορα δηλαδή τέλος Ιουνίου...

Μα γιατί να μη μας πει σημερα...

ναι μας το ειχε πει απο την αυχενικη!! Συγχαρητηρια για την αυχενικη σας!!!

Καλημερα κοριτσια! πως ειστε???

αχ, ποσο θελω νε ξεκινησω τα ψωνια!

Παρτε μια ιδεα απο τι χαζευω!

http://www.clothingattesco.com/f+f-monster-print-short-sleeve-bodysuit/invt/kb339293/&bklist=icat,5,shop,catgkids,babywear-0-2-years,baby-girls

εδω εχει τελεια ρουχαλακια για μωρακια και πολυ οικονομικα! τα παραγγελνεις και σε μερικες μερες σου ρχονται

Επισης, πηγα πριν λιγες μερες στο mall, και ξετρελαθηκα με τα zara home τα παιδικα! τελειες κουβερτουλες! τειλιες πετσετουλες!

δειτε εδω να τρελαθειτε!

http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/zarahomegr/en/zarahomekidsgr/440566/Blankets%2B%26%2BThrows

παντως, λεφτα να εχεις, ειναι τοσο ωραια τα βρεφικα ειδη, που θα χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια με τα ψωνια!

Εμεις πηγαμε στο Λητω χτες στην Τριπολη και καναμε λιστα με ολα τα πραγματα σχεδον και βγαινουν 2.800?, χωρις τα ρουχαλακια!!

Γεια σας γεια σας!!να προστεθεί αλλο ενα κοριτσάκι στην παρέα παρακαλώ!καναμε χτες αυχενικη,ολα ηταν τέλεια απο μετρήσεις κλπ,και κατα 90% κοριτσάκι!τριτη πρωι μπαίνω νοσοκομείο να κάνω και περιδεση τραχήλου!εχω λιγο άγχος αλλα ειναι για καλο!!ουφφφ

Ελπίζω να είστε ολες καλα μαμάδες και μωρακια!!

μπραβο Λιακι, παντα τετοια!! Με το καλο ο κοριτσαρος!!!! Ελα να μαζευεστε οι νυφουλες!! :D:D

κοριτσια που θα γεννησετε δημοσιο??η ιδιωτικό ???εγω αθήνα στο ρεα!!απο δημόσια παντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το έλενα και το αλεξανδρα!!

Εγω θα γεννησω στο Μητερα! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13 Αγορι

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13 Κοριτσι

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

kellymania ............ ΠΗΤ 18/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 .......... ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

kristy25 ................ ΠΗΤ

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

03/06 magdou_ .........(αυχενικη)

06/06 kellymania ........(αυχενικη)

10/06 Christina123.....(αυχενικη)

14/06 elenaki1987 .....(επιβεβαιωση φυλου)

17/06 Ellie2013 .........(εξετασεις)

25/06 polixenh ..........(υπερηχος)

12/07 polixenh ..........(Β' επιπεδου)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

2800?!!!!!

Για πες, τι περιλαμβάνει η λίστα;

Ναι, σου φαινονται πολλα;;; Εχει τα εξης:

κρεβατι+συρταριερα

σετ προικα

σετ σεντονια

κουνουπιερα

πολυθρονακι

Λικνο

προικα λικνο

στρωμα κρεβατιου

παρκοκρεβατο

στρωμα παρκοκρεβατου

πολυκαροτσι

αποστειρωτης

ενδοεπικοινωνια με καμερα

μπανιο

ρηλαξ

και απο αυτα εχουμε δωροεπιταγες 300? με τα οποια θα παρουμε μπιμπερο, πιπιλες, πετσετες, μπουρνουζακι, θερμος κτλ.

και μετα μενουν τα ρουχα! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ναι, σου φαινονται πολλα;;; Εχει τα εξης:

κρεβατι+συρταριερα

σετ προικα

σετ σεντονια

κουνουπιερα

πολυθρονακι

Λικνο

προικα λικνο

στρωμα κρεβατιου

παρκοκρεβατο

στρωμα παρκοκρεβατου

πολυκαροτσι

αποστειρωτης

ενδοεπικοινωνια με καμερα

μπανιο

ρηλαξ

και απο αυτα εχουμε δωροεπιταγες 300? με τα οποια θα παρουμε μπιμπερο, πιπιλες, πετσετες, μπουρνουζακι, θερμος κτλ.

και μετα μενουν τα ρουχα! :D:D

Α παπααααα!

Πώς και δεν αφήνεις τίποτα για αργότερα;;

πχ παρκοκρέββατο;;; Μπας και στο κάνουν δώρο τίποτα φίλοι/παππούδες/θείοι;;;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...