Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

προσεχε ρε κοριτσακι αφου εχεις τετοιο φοβο!! μην κουραζεσαι! ξαπλωσε και παρακολουθησε το. και απ εξω φαγητο να φατε μια μερα δεν πειραζει. αφου παιρνεις προγεστερονη μην αγχωνεσαι!! σκεψου θετικα!! αν δουλευεις μην πας αυριο!!! και μην αγχωνεσαι, ολες πια προσευχομαστε για τα δικα μας και για ολα τα μωρακια που σιγα σιγα μεγαλωνουν στις κοιλιτσες μας!!!

Μαγδου congrats για τα αποτελεσματα σου!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα...

Και εγώ θέλω να πάω θάλασσα, αλλά ο γιατρός μου έχει πει όχι στην Αθήνα... μόνο όπου ξέρω ότι είναι καθαρά.

Εντωμεταξύ έχω αρχίσει να μην μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα...

εγω δεν κοιμαμαι μπρουμυτα εδω και πολυ καιρο!!

κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη... μολις ειδα καφε υγρα στο εσωρουχο μου... δεν θα το αντεξω ξανα... :cry:

Να μην σκεφτεσαι αρνητικα, οσο δυσκολο και αν σου ειναι!!! Να πεισεις τον εαυτο σου πως ολα καλα θα πανε!! :DΞεκουρασου!

καλημερα καλημερα!

κριστυ ευχομαι να πανε ολα καλα! ειμαστε εδω και περιμενουμε (καλα) νεα σου!

οι υπολοιπες τι κανετε? πολυξενη τελικα πηγες για μπανιο χτες??

κοριτσια εχετε κλεισει καμια β επιπεδου?

Πηγα για μπανακι και ηταν τελεια!!

εγω εχω κλεισει β'επιπεδου 12/07 :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

κοριτσια μου, ο ταραξιας μου κουνιεται συνεχεια!! Ειδικα αμα ειμαι με τα ποδια πανω οταν ειμαι ξαπλωμενη αλλα ακομα και ορθια οταν ειμαι π.χ. στο σουπερ μαρκετ!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη... μολις ειδα καφε υγρα στο εσωρουχο μου... δεν θα το αντεξω ξανα... :cry:

kristy σου εύχομαι οτι καλύτερο. Να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. Όλα καλά θα πάνε :)

κοριτσια εχετε κλεισει καμια β επιπεδου?

Εγω δεν έχω κλείσει ακόμη αλλά μου είπε οτι πρέπει να την κάνω την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

κοριτσια μου, ο ταραξιας μου κουνιεται συνεχεια!! Ειδικα αμα ειμαι με τα ποδια πανω οταν ειμαι ξαπλωμενη αλλα ακομα και ορθια οταν ειμαι π.χ. στο σουπερ μαρκετ!!! :D:D

Τέλεια :):):):):)

age.png

preg.png

τι κανουν τα κοριτσακια?? εγω ενω μου ειπε ο γιατρος 3 μερες ξαπλα σημερα που υποτιθεται οτι κινουμαι κανονικα με πιανουν πονοι οποτε ολο και την πεφτω, και με τα utrogestan με πιανει υπνηλια ολο και κοιμαμαι... ευτυχως που εχει παρει ο αντρας μου ταπερακι απο τη μαμα του γιατι τι θα ετρωγε δεν ξερω. εγω μιας και ξυπνησα και ειχα βαλει μαρουλι στο ξυδι θα φαω σαλατα. σκεφτομαι να αρχισω τις αγορες μου. ξερω οτι ειναι πολυ νωρις και μετα τι θα κανω αλλα και τωρα τι κανω? μεθαυριο μπαινω στον 4ο μηνα και καθομαι ηδη με αδεια 3!! λιγα λιγα... η εστω τη λιστα... αποσυμφοριτικο για τη μυτουλα ειναι must? εχω διαφορες χαζες αποριες...

Kristy καλο μου πως εισαι σημερα? ξεκουραζεσαι? μπαινω σε 3 μερες στην 13η εβδομαδα, ποτε λετε να τη φαω την κλοτσια μου???

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ κ συγνωμη που παρελειψα να σου πω τις καλυτερες ευχες μου για το υγειεστατο μωρακι σου! να χαρεις την εγκυμοσυνη σου απο δω κ περα οσο μπορεις!!

ξαπλωσα ηδη... τον γιατρο κ να τον παρω τα ιδια θα μου πει... ξαπλα κ utrogestan τα οποια παιρνω ηδη προληπτικα εδω κ 1,5 εβδομαδα... τα εχω μαθει πια ολα.... δυστυχως ποτε δεν ηρθαν για καλο αυτα τα υγρα τουλαχιστον σε μενα... βεβαια σημερα κουραστηκα λιγο αλλα παλι εχει πεσει πολυ η ψυχολογια μου...

ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΡΙΣΤΥ!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα γιατι ξερω την ιστορια σου....χχχχχχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω ολες σας μια προς μια για την υποστηριξη!!

ειλικρινα με κανατε να νιωσω πολυ καλυτερα...

σημερα το μεσημερι ξαναειδα αυτα τα καφε υγρα κ πηρα κατευθειαν τον γυναικολογο... μολις γυρισα απο κει. στην αρχη δεν εβλεπε τιποτα περα απο παχυ ενδομητριο (νομιζα θα σταματησει η καρδια μου) αλλα ευτυχως μετα μας φανερωθηκε ενας σακος 2 μερες μικροτερος βαση τελευταιας περιοδου. με καθησυχασε για τα υγρα οτι ειναι ελαχιστα κ ειναι κατι πολυ συνηθισμενο.

κλεισαμε ραντεβου σε 10 μερες εκτος απροοπτου...

δεν ξερω πως να νιωσω... ο φοβος απο τις προηγουμενες αποβολες δεν με αφηνει να ηρεμισω... βεβαια προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη σε περιπτωση που οντως το μωρακι μου τωρα αναπτυσεται να μην το φορτωνω με τα δικα μου αγχη...

φιλακια σε ολες σας κ τις κοιλιτσες σας κ παλι σας ευχαριστω...

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

σημερα το μεσημερι ξαναειδα αυτα τα καφε υγρα κ πηρα κατευθειαν τον γυναικολογο... μολις γυρισα απο κει. στην αρχη δεν εβλεπε τιποτα περα απο παχυ ενδομητριο (νομιζα θα σταματησει η καρδια μου) αλλα ευτυχως μετα μας φανερωθηκε ενας σακος 2 μερες μικροτερος βαση τελευταιας περιοδου. με καθησυχασε για τα υγρα οτι ειναι ελαχιστα κ ειναι κατι πολυ συνηθισμενο.

δεν ξερω πως να νιωσω... ο φοβος απο τις προηγουμενες αποβολες δεν με αφηνει να ηρεμισω... βεβαια προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη σε περιπτωση που οντως το μωρακι μου τωρα αναπτυσεται να μην το φορτωνω με τα δικα μου αγχη...

τελεια!!! μπραβο!! οποτε κανεις υπομονη 10 μερουλες μεχρι να δεις το μωρακι σου??? ξεκουρασου!!! απο καναπε σε κρεβατι!!! να νιωσεις τελεια για να δωσεις στο μωρακι σου δυναμη!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

10 μερούλες μόνο και όλα καλά! Την αγάπη μας την έχεις άρα τα vibes είναι σίγουρα ;);););) Όλα καλά προς το παρόν άρα μην πτοείσαι! η εγκυμοσύνη είναι δυστυχώς ή ευτυχώς μόνιμη αγωνία για το μωράκι μας! Μέχρι την τελευταία στιγμή ;) Γι'αυτό φαίνεται δεν γκαστρώνονται οι άντρες :D:D:D:D

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Α, κ έκλεισα για αυχενική 6 του μηνός άρα θα'χω νέα μάλλον κι εγώ την άλλη εβδομάδα :rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

τι κανουν τα κοριτσακια?? εγω ενω μου ειπε ο γιατρος 3 μερες ξαπλα σημερα που υποτιθεται οτι κινουμαι κανονικα με πιανουν πονοι οποτε ολο και την πεφτω, και με τα utrogestan με πιανει υπνηλια ολο και κοιμαμαι... ευτυχως που εχει παρει ο αντρας μου ταπερακι απο τη μαμα του γιατι τι θα ετρωγε δεν ξερω. εγω μιας και ξυπνησα και ειχα βαλει μαρουλι στο ξυδι θα φαω σαλατα. σκεφτομαι να αρχισω τις αγορες μου. ξερω οτι ειναι πολυ νωρις και μετα τι θα κανω αλλα και τωρα τι κανω? μεθαυριο μπαινω στον 4ο μηνα και καθομαι ηδη με αδεια 3!! λιγα λιγα... η εστω τη λιστα... αποσυμφοριτικο για τη μυτουλα ειναι must? εχω διαφορες χαζες αποριες...

Kristy καλο μου πως εισαι σημερα? ξεκουραζεσαι? μπαινω σε 3 μερες στην 13η εβδομαδα, ποτε λετε να τη φαω την κλοτσια μου???

σε 3-4 εβδομάδες σε κόβω... όσο για τις αγορές όντως κάντες λίγες λίγες γιατί εγώ τις έκανα όλες σε 1 (!!!) μέρα στον 7ο μήνα κ καταλαβαίνετε τι έπαθα... κόντεψα να γεννήσω :tongue::tongue::tongue::tongue: λίγα λίγα να τα ευχαριστηθείς κιόλας!!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Magdou συγχαρητήρια! Είδες ολα πανε καλα!

Με το καλο να μάθεις και το φύλο!

Πολυξενη συγχαρητήρια για το αγοράκι, πόσο σε ζηλεύω!

Σας είχε πει κατι στην αυχενικη ΄η σας το ειπε κατευθείαν τωρα;

Εμείς μολις γυρίσαμε απο την αυχενικη, ολες οι μετρήσεις τελειες!

Εχουμε αυτάκια , ποδαράκια, χεράκια, είδαμε και το υγρό στο στομαχακι του που σημαίνει οτι εχει δημιουργηθεί ο εισοφαγος και καταπίνει!

Ήθελα τόσο πολυ να μας πει οτι εχουμε ενα αγοράκι, αλλα μας ειπε πως θα μας πει την επόμενη φορα, για να μην μετράμε γωνίες και πιθανότητες!

Επόμενη φορα δηλαδή τέλος Ιουνίου...

Μα γιατί να μη μας πει σημερα...

unJ4p3.png

Magdou συγχαρητήρια! Είδες ολα πανε καλα!

Με το καλο να μάθεις και το φύλο!

Πολυξενη συγχαρητήρια για το αγοράκι, πόσο σε ζηλεύω!

Σας είχε πει κατι στην αυχενικη ΄η σας το ειπε κατευθείαν τωρα;

Εμείς μολις γυρίσαμε απο την αυχενικη, ολες οι μετρήσεις τελειες!

Εχουμε αυτάκια , ποδαράκια, χεράκια, είδαμε και το υγρό στο στομαχακι του που σημαίνει οτι εχει δημιουργηθεί ο εισοφαγος και καταπίνει!

Ήθελα τόσο πολυ να μας πει οτι εχουμε ενα αγοράκι, αλλα μας ειπε πως θα μας πει την επόμενη φορα, για να μην μετράμε γωνίες και πιθανότητες!

Επόμενη φορα δηλαδή τέλος Ιουνίου...

Μα γιατί να μη μας πει σημερα...

Μπράβο βρε Μαρία, έτσι καλά νέα να λέμε ν'ανεβαίνουμε όλες :rolleyes: Εμένα μου πέταξε χθες ο γιατρός πως βλέπει μια κουκίδα αλλά να περιμένω κ θα δούμε... κι εγώ θέλω κορίτσι... είδες η μοίρα, εγώ θέλω κορίτσι, εσύ αγόρι, λες να μας τα στείλει ανάποδα? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αστειεύομαι κορίτσια, γερά να'ναι και όλα τ'άλλα ;)

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Kellymania ααααααααααα θελω και εγω κουκιδαααα

Πω πω ήθελα να μας το πει, αλλα την άλλη φορα ειπε πως θα μας πει 100%

και πως για ασφάλεια δεν λέει ποτε κατι στην αυχενικη.. Κλάψ...

Τουλάχιστον δεν θα εχουμε αμφιβολίες μήπως μας το αλλάξει!

Εσείς χθες κάνατε την αυχενικη;

unJ4p3.png

Καλημερα όμορφες; Σας έλειψα; Δεν είχα ίντερνετ και ξεχνουσα να βάλω κάρτα.

Κριστυ ηρέμησε. Εγώ τα utrogestan τα σταμάτησα 12 εβδομάδων. Είδα λιγο αιμα στην αρχή αλλά οχι καφέ που υποτίθεται είναι παλιό αλλά κόκκινο. Τα έπαιρνα προληπτικά 2 την μερα μέχρι που μπήκα στον τρίτο και 1 μέχρι εκείνη την βδομάδα. Έτσι κι αλλιώς όπως είπε και ο γιατρός μου μονο καλό κάνει στο μωρακι. Όλα καλα θα πανε.

Μαγδουλα! Και εγώ θέλω να ξεκινήσω αλλά δεν με αφήνουν. Ειναι νωρίς λένε και με τρομοκρατούν λέγοντας ότι είναι γρουσουζιά πριν τον έκτο. Μαλακιες λέω εγώ. Αλλα ετσι και αλλιώς περιμενω τις εκπτωσεις.. Δεν μας είπες; Το φυλο το ρωτήσατε τελικά;

Ακούω μάνες που νιώθουν τα μπεμπε τους και ζηλεύω. Θέλω και εγώ.

Εγώ τα ίδια χάλια όπως τα ξέρετε. Παρέα με τους εμετούς μου. Χθες δεν έκανα. Προχθες εκανα μια με το που γύρισα από εφορία και μια το βραδυ για καλό ύπνο. Και τώρα μάλλον προς τα εκεί με πάει. Ελπίζω να τη γλυτωσω. Το στηθος μου πριζετε κάθε μερα και από λίγο και σαν να με πιάνει φαγούρα. Και η θηλή μου άλλαξε.

Θέλω να περάσουν οι μέρες να πάω να δω το μωρό μου!

ΥΓ: Βάση της τελευταίας περιόδου την Κυριακή μπαίνω επισημα στον 4ο μήνα. Γιουπι!!!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Έχουν μεγαλώσει οι κοιλίτσες σας? Εμένα μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει από τώρα! Και ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Εγώ δεν έχω αγόρασει ακόμα τίποτα, αλλά δεν σκοπεύω να πάω άμεσα … Θέλω πρώτα να δω τι θα μου δώσει η αδελφή μου και φίλες μου, έτσι ώστε να αποφύγω τα πολλά έξοδα… Ήδη η αδελφή μου έχει ξεκινήσει να μου δίνει πράγματα.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...