Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κορίτσια νομίζω οτι χθες ένοιωσα το μωρό. Το λέω με πολύ μεγαλή επιφύλαξη βέβαια γιατι καθημερινά έχω διάφορα τραβήγματα αλλά αυτο το χθεσινό ήταν λίγο διαφορετικό.

Τι να πω....θα δείξει τις επόμενες ημέρες. Ίσως και να είναι νωρίς ακόμη.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια νομίζω οτι χθες ένοιωσα το μωρό. Το λέω με πολύ μεγαλή επιφύλαξη βέβαια γιατι καθημερινά έχω διάφορα τραβήγματα αλλά αυτο το χθεσινό ήταν λίγο διαφορετικό.

Το μωρό θα είναι...κι εγώ το 1ο στην 17η εβδομάδα το ένιωσα!!!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Κατσ' στ' αυγά σ'!!!

χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβοοοοο!!!! :D:D:D:D:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα και από μένα...

Και εγώ θέλω να πάω θάλασσα, αλλά ο γιατρός μου έχει πει όχι στην Αθήνα... μόνο όπου ξέρω ότι είναι καθαρά.

Εντωμεταξύ έχω αρχίσει να μην μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα...

kPAZp2.png

Καλημέρα και από μένα...

Και εγώ θέλω να πάω θάλασσα, αλλά ο γιατρός μου έχει πει όχι στην Αθήνα... μόνο όπου ξέρω ότι είναι καθαρά.

Εντωμεταξύ έχω αρχίσει να μην μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα...

Εγώ κοιμάμαι ακόμα μπρούμυτα! χε χε χε

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη... μολις ειδα καφε υγρα στο εσωρουχο μου... δεν θα το αντεξω ξανα... :cry:

ματακια πεσε γρηγορα στο κρεβατι και παρε το γιατρο σου!! συμβαινει μερικες φορες μην πηγαινει το μυαλο σου στο κακο!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση σας. περασαμε πραγματικα πολυ δυσκολα αλλα τωρα ειμαστε κατι παραπανω απο καλα. οπως ειπε και ο Αγγελος μου ετσι εκτιμας την ευτυχια, απο αυτες τις μικρες στιγμες που νομιζεις η καρδια σου θα πεταξει!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

ματακια πεσε γρηγορα στο κρεβατι και παρε το γιατρο σου!! συμβαινει μερικες φορες μην πηγαινει το μυαλο σου στο κακο!!!

σε ευχαριστω πολυ κ συγνωμη που παρελειψα να σου πω τις καλυτερες ευχες μου για το υγειεστατο μωρακι σου! να χαρεις την εγκυμοσυνη σου απο δω κ περα οσο μπορεις!!

ξαπλωσα ηδη... τον γιατρο κ να τον παρω τα ιδια θα μου πει... ξαπλα κ utrogestan τα οποια παιρνω ηδη προληπτικα εδω κ 1,5 εβδομαδα... τα εχω μαθει πια ολα.... δυστυχως ποτε δεν ηρθαν για καλο αυτα τα υγρα τουλαχιστον σε μενα... βεβαια σημερα κουραστηκα λιγο αλλα παλι εχει πεσει πολυ η ψυχολογια μου...

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ κ συγνωμη που παρελειψα να σου πω τις καλυτερες ευχες μου για το υγειεστατο μωρακι σου! να χαρεις την εγκυμοσυνη σου απο δω κ περα οσο μπορεις!!

ξαπλωσα ηδη... τον γιατρο κ να τον παρω τα ιδια θα μου πει... ξαπλα κ utrogestan τα οποια παιρνω ηδη προληπτικα εδω κ 1,5 εβδομαδα... τα εχω μαθει πια ολα.... δυστυχως ποτε δεν ηρθαν για καλο αυτα τα υγρα τουλαχιστον σε μενα... βεβαια σημερα κουραστηκα λιγο αλλα παλι εχει πεσει πολυ η ψυχολογια μου...

προσεχε ρε κοριτσακι αφου εχεις τετοιο φοβο!! μην κουραζεσαι! ξαπλωσε και παρακολουθησε το. και απ εξω φαγητο να φατε μια μερα δεν πειραζει. αφου παιρνεις προγεστερονη μην αγχωνεσαι!! σκεψου θετικα!! αν δουλευεις μην πας αυριο!!! και μην αγχωνεσαι, ολες πια προσευχομαστε για τα δικα μας και για ολα τα μωρακια που σιγα σιγα μεγαλωνουν στις κοιλιτσες μας!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Μην στεναχωριέσαι. Να σκέφτεσαι ότι το μωράκι είναι ακόμα στην κοιλίτσα σου :D. Λίγο προσοχή θέλει και όλα θα πάνε καλά..

kPAZp2.png

καλημερα καλημερα!

κριστυ ευχομαι να πανε ολα καλα! ειμαστε εδω και περιμενουμε (καλα) νεα σου!

οι υπολοιπες τι κανετε? πολυξενη τελικα πηγες για μπανιο χτες??

κοριτσια εχετε κλεισει καμια β επιπεδου?

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...