Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

και εμας καπως αναποδα ηταν σημερα! Αλλα μην ανησυχεις, δεν ειναι παντα ετσι!!! :D:D

Κοριτσια, γυρισε η αγορομανα , ειναι ενας αγοραρος 120γρ με μακρια ποδια και τεραστιο κεφαλι!!! :D:D

μας μοιραζε μουντζες σε ολον τον υπερηχο:D:D!!

Αυτα ηταν τα ευχαριστα!

Ο πλακουντας μας ομως ειναι αρκετα χαμηλα και πρεπει να προσεχω πολυ για 1 με 2 μηνες ακομα, μεχρι να ανεβει!! Σεξ, σκαλες, σκιψιματα, τρεξιμο, βαρη και οι πολλες μετακινησεις απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. :?:-? Τι να κανουμε, θα το αντεξουμε και αυτο!!

Μπράβο, αγορομάνα! χαχαχα

Πρόσεχε λίγο τώρα. Μετά ούτως ή άλλως ο πλακούντας (έχω διαβάσει) ανεβαίνει πιο ψηλά από μόνος του.

Σμουτς

Πάντα τέτοια νέα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια!!! Ιωαννα μου να τα εκατοστησεις με το καλο το παιδακι σου! Πολυξενη μου τι μεγαλο αντρακι εχεις!! προσεχε, οτι λεει ο γιατρος κανε!! εγω σημερα εκανα τη ληψη τροφοβλαστη. πονεσα πολυ κοριτσια μην πω ψεμματα και ποναω ακομα, πινω αντιβιωση και προγεστερονη για 1 εβδομαδα και σε 1-5 ημερες περιμενουμε τα αποτελεσματα δια τηλεφωνου και ευχομαστε για το καλυτερο. ειναι ψυχοφθορα η αναμονη αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι. ηρθα στην πεθερα μου να με κανακεψει μιας και πρεπει να μεινω για 3 ημερες στο κρεβατι. το μωρακι μου κοιμοταν οταν εκανα την εξεταση μπρουμητα :D. ευχομαι να μην ηταν η τελευταια φορα που το ειδα... σας φιλω ολες...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

γεια σας κοριτσακια!!! Ιωαννα μου να τα εκατοστησεις με το καλο το παιδακι σου! Πολυξενη μου τι μεγαλο αντρακι εχεις!! προσεχε, οτι λεει ο γιατρος κανε!! εγω σημερα εκανα τη ληψη τροφοβλαστη. πονεσα πολυ κοριτσια μην πω ψεμματα και ποναω ακομα, πινω αντιβιωση και προγεστερονη για 1 εβδομαδα και σε 1-5 ημερες περιμενουμε τα αποτελεσματα δια τηλεφωνου και ευχομαστε για το καλυτερο. ειναι ψυχοφθορα η αναμονη αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι. ηρθα στην πεθερα μου να με κανακεψει μιας και πρεπει να μεινω για 3 ημερες στο κρεβατι. το μωρακι μου κοιμοταν οταν εκανα την εξεταση μπρουμητα :D. ευχομαι να μην ηταν η τελευταια φορα που το ειδα... σας φιλω ολες...

Είσαι από τις λίγες γυναίκες που πόνεσαν.

Δεν πειράζει, άστο πίσω σου.

Μη λες βλακείες! Τα "κακά" ποσοστά είναι απειροελάχιστα!

Κάτσε να σε κανακέψουν εκεί πέρα και καλά αποτελέσματα

Πολλά φιλιά και θετικά vibes! Σμουτς! (άσε που θα μάθεις και το φύλο σίγουρα)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ρε θα σε δειρω δεν μου γλυτωνεις!!!!! ΣΤΑΜΑΤΑ να σκεφτεσαι χαζομαρες, γιατι σε νιωθει και το μωρο σου!!! Να του μιλας με αγαπη και στοργη και τις βλακειες αστες! :D:D ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεε!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Να σας τα πω γρήγορα.

Ο γιατρός που θα πάω δέχεται με πρωινά ραντεβού και δεν ζητάει τίποτα. ( από εμπειρια γνωστής μου )

Πολυξένη τι σου ειπα για το φύλο; Όσο για τον πλακούντα ανεβαίνει όταν μεγαλώνει το μωρό και η μήτρα. Όσο για το σεξ αφού δεν πέθανα εγώ η λυσσαρα ακόμη δεν θα πάθεις τιποτα! Χαχαχα!!

Μαγδου υπομονή κοριτσια! Όλα θα πάνε καλά θα το δεις. Σε παρακαλώ ξεκουρασου και να προσπαθείς να γελας. Όταν είσαι χαρούμενη είναι και το μωράκι. Μην το ξεχνάς;

Εγώ τσακώθηκα με τη μάνα μου. Μου τη δίνουν οι άνθρωποι που νομίζουν ότι επειδή εκαναν παιδιά τα ξέρουν ολα και είναι παντα σωστοι. Θα σας τα πω αναλυτικά αύριο. Παω για νάνι γιατι αύριο έχει εγερτηριο στης 7:00 και κατά της 8:00 πάμε για κ;τι πράγματα και Λογιστή. Φιλάκια και καλό βραδυ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα! Πολυξένη μπράβο για τον αγόραρο!!! Λίγο θα προσέχεις τώρα και όλα θα πάνε τέλεια!

Μαγδού μη σκεφετεσαι αρνητικά! Πάει πέρασε η εξέταση και θα δεις που όλα θα είναι καλά! Χαλάρωσε τώρα, ξεκουράσου, άσε τους άλλους να σε κανακέψουν και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες!

Έλλη μη συγχίζεσαι βρε οι μαμάδες μας καμιά φορά από την πολλή αγάπηκαι προστασία μας σκάνε!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Κοριτσια τι κάνετε; Εγώ αύριο εφορία. Φέτος θα κάνω την πρωτη φορολογική μου δήλωση με 0 εισοδήματα. Έλεος αυτό το κράτος. Του χρόνου θα έκανα έτσι και αλλιώς. Δεν πειραζει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε;;; Ολα καλα;;; Εγω σημερα εκανα κατι δουλιτσες γυρω γυρω και τωρα σπιτι και ξεκουραση :D:D:D

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, ειστε ολες πολυ γλυκες!!! Εκλεισα για β'επιπεδου 12/07 στο Λητω!!

ΕΛΛΗ μου την εφορια την συχαινομαι και εγω!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13 Αγορι

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

kellymania ............ ΠΗΤ 18/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 .......... ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

kristy25 ................ ΠΗΤ

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

28/05 stefaniana.......(επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria*............(αυχενικη)

30/05 Lia_84.............(αυχενικη)

31/05 maribell ...........(αυχενικη)

03/06 magdou_ .........(αυχενικη)

10/06 Christina123.....(αυχενικη)

14/06 elenaki1987 .....(επιβεβαιωση φυλου)

17/06 Ellie2013 .........(εξετασεις)

25/06 polixenh ..........(υπερηχος)

12/07 polixenh ..........(Β' επιπεδου)

Κοριτσια στειλτε μου το φυλο του μωρου και τα επομενα ραντεβου σας να συμπληρωσω τη λιστα!!! Ευχαριστω!!!

Στεφανια με το καλο σημερα!!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Πολυξενη μπραβο τι αγορι σας μεγαλο!!!!Οσο για τον πλακουντα ολα καλα θα πανε!!

Μαγδου να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις!!Και να δεις που θα το δεις πολλες φορες ακομα το μωρακι σου και σε λιγους μηνες θα το κρατας αγκαλια!!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Αλόχα.

Εδώ έχουμε ησυχία, τάξη και ασφάλεια.

Θα πάω για A-test την 16η με 17η εβδομάδα.

Ως τότε αναμονή.

Δεν έχω ούτε τραβήγματα, ούτε πονάκια, ούτε τίποτα.

Όρεξη οκ.

Κιλά δεν έχω πάρει.

Αλλά κουράζομαι πολύ εύκολα και κοιμάμαι σα μοσχάρι!

Σήμερα πέθανε ένας συνάδελφος στη δουλειά και ήταν μία ολόκληρη διεύθυνση 50 ατόμων παγωμένη. Στην κηδεία δεν θα τολμήσω να πάω για να μην με μαζεύουν απ' τα πατώματα....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

γεια σας κοριτσακια!!! τα αποτελεσματα βγηκαν ανελπιστα γρηγορα, πριν λιγο μας πηραν τηλεφωνο και τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα!!! πεταμε στα συννεφα κι εγω και ο μελλον μπαμπας!!! τα δακρυα μας πια θα ειναι απο χαρα και μονο και δεν θα δηλητιριαζω το μωρακι μου!! απο το σοκ βεβαια δεν ρωτησα το φυλλο θα παρω και αυριο τηλεφωνο... αυχενικη την δευτερα στις 3/6!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

γεια σας κοριτσακια!!! τα αποτελεσματα βγηκαν ανελπιστα γρηγορα, πριν λιγο μας πηραν τηλεφωνο και τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα!!! πεταμε στα συννεφα κι εγω και ο μελλον μπαμπας!!! τα δακρυα μας πια θα ειναι απο χαρα και μονο και δεν θα δηλητιριαζω το μωρακι μου!! απο το σοκ βεβαια δεν ρωτησα το φυλλο θα παρω και αυριο τηλεφωνο... αυχενικη την δευτερα στις 3/6!!

ΜΠΡΑΒΟ ρε μαγδουλα! Ειδες που στα ελεγα;; αντε ευχαριστησου το τωρα!!! ΧΑΜΟΓΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...