Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , arivou είπε:

Ευχαριστώ πολύ..μακάρι γιατί απογοητεύτηκα από την πρώτη φορά και οικονομικά δεν αντέχεται τρίτη προσπάθεια!ελπίζω να απέδωσαν οι προσπάθειες σου και να έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά!

Ναι ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια ❤️ έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών και τώρα είμαι έγκυος στον 7ο μήνα. Όπως μου είχε πει ο γιατρός,λόγω του ότι εχω φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα,δεν υπήρχε λόγος να κάνω πάλι φουλ διέγερση,οπότε κάναμε ήπια.Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα ❤️ 

1 hour ago, anemonii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Ούτε εμένα μου ζήτησε ορμονολογικες πριν ξεκινήσουμε. Η τελευταία φορά που τα είχα τσεκαρει ήταν δύο μήνες πριν τη διεγερση. Ήθελε μόνο να με δει την 1η ή 2η μέρα για υπέρηχο. Αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση δεν ξέρω.

Πάντως Fsh αν έκανες πρόσφατα δεν πιστεύω να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από την άποψη ότι αφού δείχνει απόθεμα ωαρίων δεν φαντάζομαι να αλλάζει δραματικά μέσα σε κάτι μήνες. 

Θεσσαλονίκη εισαι; Μήπως έχουμε τον ίδιο γιατρό;; 😆

Είσαι στο Fer...lia μήπως? 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

α με ξαναπαιρνε σημερα η φιλη μου που θελει να μοθ κανει δωρο συνδρομη σε διαιτολογο χαχαχα κ φυσικα εφαγε ακυρο !!!! αναπαντητες κλησεις παντουυυυυυυυυυυυυυυυ

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κ πολυυυ καλα της εκανες της ..... μην πω τπτ...

θα ερθει η ωρα που θα την παρεις να την ρωτησεις το τηλ του διαιτολογου για να μπορεσεις να χασεις τα κιλα της εγκυμοσυνης...εκει θα της φυγει το τηλ απο τα χερια..

τωρα απο την 11η μεχρι την 13η εβδομαδα γινεται η αυχενικη...

την β' επιπεδου την κανεις απο 2οη - 23η εβδομαδα...

θα τα μαθεις ζουζουνα μου...θα ερθει η ωρα...

ειδες πως περναει τελικα ο καιρος??

απο δω κ περα να δω πως θα περασει για μενα..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μετα την περιδεση θα συνεχισεις ξαπλα??

θα ναι ομως πιο ωραια που θα φουσκωνει η κοιλιτσα πολυ πολυ !!!

τα μποφορια σταματησαν???

εχουν ερθει και προς τα εδω παντως...απο την προηγουμενη εβδομαδα και κανουν σπανιες εμφανισεις...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μετα την περιδεση θα ειμαι σαν τωρα απ'οτι καταλαβα...δεν ξερω αν θα βγαινω για ενα καφε οπως το κανω τωρα καθε σαβ/κο...

σιγουρα θα ειμαι χαλαρα....

να σου πω σκεφτομαι πως εαν φουσκωσει πολυ πως θα κανω τις ενεσεις...τεσπα..

ναι σταματησαν εδω κ μερες...λιγο με επιασε εχτες το βραδυ ενα ξαφνικο αλλα μεχρι εκει....ηρθε κ η σειρα σου φρεσκογκαστρουλινι μου...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

καλα μη βαρατε ολες μαζι :tongue:

αχ μαριλου μου δε ξερεις ποσο μου εχει λειψει ετσι ενα καφδακι εξω..3 εβδομαδες εχω να βγω απο το σπιτι...αλλα ας πανε ολα καλα ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ειλικρινα !

πλακα εχουν τα μπουρινια...την δευτερα που περματησα μεχρι το αμαξι για να παμε στο κεντρο πηγινα βαρκα γυαλο και ημουν πολυ χαρουμενη !

Χτες εν ειχα τπτ και ειχα τρομαξει...σημερα ευτυχως εχω !

Οσο εχω τετοια ξερω οτι το πεισματαρικο μπουφακι μου ειναι εκει...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

το ξερω καλο μου πως στην αρχη ειναι ωραια να εχεις τετοια...ακομα κ εμμετους ...ξερεις πως πανε καλα μεσα σου...

περνωντας ο καιρος κ κανοντας τους υπερηχους με το καλο θα ειναι περιττα αυτα...

οποτε φιλεναδα μου καλα ξερασματα...χιχιχιχι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

το ξερω καλο μου πως στην αρχη ειναι ωραια να εχεις τετοια...ακομα κ εμμετους ...ξερεις πως πανε καλα μεσα σου...

περνωντας ο καιρος κ κανοντας τους υπερηχους με το καλο θα ειναι περιττα αυτα...

οποτε φιλεναδα μου καλα ξερασματα...χιχιχιχι

μακαρι να ρθει κ κανα τετοιο....

αχ ρε κριτσια μακαρι να σταματησει το αιμα κ να πανε ολα καλα.....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...