Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Απο 108 πηγε 246 μεσα σε 2 μερες !

Αυτο ειναι καλο !

Πηρα και το γιατρο μου , του ειπα και για το αιμα οτι εχει γινει σαν περιοδος και μου ειπε αυτο ειναι το ανησυχητικο αλλα θα το παρακολουθησουμε με τη χοριακη καθε λιγο κ λιγακι

και επισης μου ειπε οτι εμφανιζεται συχνα αιμα με κυηση σε κοπελες που εχουν κανει εξωσωματικη...

Τι να πω ρε κοριτσια...η αγωνια συνεχιζεται μηπως απο τη μια μετα στην αλλη μηδενιστει η χοριακη λογω του αιματος...αυριο θα παω και στο κεντρο

Τα βλεπεις???ολα τελεια πηγαινουν!!!!!!!!(καλα εσυ εισαι ικανη να γεννας και ακομα να αμφιβαλλεις για το αν εισαι εγκυος..:lol::lol:)λοιπον κοριτσακι μου ηρθε η ωρα να παρεις στο κεντρο μου φαινεται και να τους ενημερωσεις οτι εκανες και σημερα χοριακη και εξακολουθεις να εχεις αιμα...μηπως σου πουν να πας αμεσα στο κεντρο η σου προτεινουν να κανεις καποια ενεση στο σπιτι σου (με αυτα δεν παιζουμε!!!!!!!παρε τηλ!!!!!!)

Φιλακια αγαπη μου!!!

Διαφημίσεις

Τα βλεπεις???ολα τελεια πηγαινουν!!!!!!!!(καλα εσυ εισαι ικανη να γεννας και ακομα να αμφιβαλλεις για το αν εισαι εγκυος..:lol::lol:)λοιπον κοριτσακι μου ηρθε η ωρα να παρεις στο κεντρο μου φαινεται και να τους ενημερωσεις οτι εκανες και σημερα χοριακη και εξακολουθεις να εχεις αιμα...μηπως σου πουν να πας αμεσα στο κεντρο η σου προτεινουν να κανεις καποια ενεση στο σπιτι σου (με αυτα δεν παιζουμε!!!!!!!παρε τηλ!!!!!!)

Φιλακια αγαπη μου!!!

απο το κεντρο μου ειπαν οτι δενκανουν ενεση προγεστερονης στο 1ο τριμηνο...θα ζητησω να μιλησω με γιατρο αυριο που θα παω να δουμε κιολας....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

απο το κεντρο μου ειπαν οτι δενκανουν ενεση προγεστερονης στο 1ο τριμηνο...θα ζητησω να μιλησω με γιατρο αυριο που θα παω να δουμε κιολας....

Πηρα κι εγω τωρα τηλ να κλεισω ραντεβου μαζι του αλλα ειναι κλειστη η μοναδα κι εχει μονο το τηλ αναγκης..η αδερφη μου ειχε πολυ αιμα για μερες πριν ανακαλυψει οτι ειναι εγκυος.....και η μητερα μου σε μενα επισης!!!!!

Διαφημίσεις

ηρθαμε.....

δοξα τον θεο ειμαστε καλα κ οι 3 μας...

κ τα 2 μωρακια μεγαλωνουν με τον ιδιο ρυθμο κ ειναι ιδια στο μεγεθος...

την αλλη πεμπτη κανω την αυχενικη κ στα καπακια την παρασκευη την περιδεση...

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....

χεστηκα πανω μου κ αγχωθηκα τρελα....ουφφφφ.....

κατα τ'αλλα ολα καλα κ οι εξετασεις μου μια χαρουλα...

ξεκιναω κ ασβεστιο,σιδηρο κ μαγνησιο....τα ουτρο καλα κρατουν ακομα...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Πηρα κι εγω τωρα τηλ να κλεισω ραντεβου μαζι του αλλα ειναι κλειστη η μοναδα κι εχει μονο το τηλ αναγκης..η αδερφη μου ειχε πολυ αιμα για μερες πριν ανακαλυψει οτι ειναι εγκυος.....και η μητερα μου σε μενα επισης!!!!!

μακαρι να μην ειναι τιποτα μακαρι και ολα να πανε καλα !! οτι ωρες θελουνε δουλευει το τηλ κεντρο νομιζω...

Αυριο παλι πρωι πρωι θα πας στο κεντρο?

ναι αγαπη 8 παρα...

ηρθαμε.....

δοξα τον θεο ειμαστε καλα κ οι 3 μας...

κ τα 2 μωρακια μεγαλωνουν με τον ιδιο ρυθμο κ ειναι ιδια στο μεγεθος...

την αλλη πεμπτη κανω την αυχενικη κ στα καπακια την παρασκευη την περιδεση...

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....

χεστηκα πανω μου κ αγχωθηκα τρελα....ουφφφφ.....

κατα τ'αλλα ολα καλα κ οι εξετασεις μου μια χαρουλα...

ξεκιναω κ ασβεστιο,σιδηρο κ μαγνησιο....τα ουτρο καλα κρατουν ακομα...

φυλο ειδατε?? κουνιοντουσαν?? ααααχ τι καλαααααααααααααα η νασουλα κατα τις 7 θα μπει να μας πει νεα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλε φυλλο ειναι πολυ νωρις ακομα για φυλλο...

ασε που δεν ξερω αν θελω να μαθω...

συνηθως σου λενε ατην αυχενικη....

ναι κουνιοντουσαν κ ηταν πλατη συνεχεια τα χαζουλα μου...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλε φυλλο ειναι πολυ νωρις ακομα για φυλλο...

ασε που δεν ξερω αν θελω να μαθω...

συνηθως σου λενε ατην αυχενικη....

ναι κουνιοντουσαν κ ηταν πλατη συνεχεια τα χαζουλα μου...

ε καλα δεν τα εχω μαθει ακομα τα της εγκυμοσυνης χεχεχε !!!

β επιπεδου κανατε σημερα δηλαδη?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...