Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημερα!!!!Καλο μηνα να εχουμε γεματο μονο με ευτυχισμενες χριστουγεννιατικες στιγμες!!!descolor και maria1981 να μας κανετε πολυ πολυ ευτυχισμενες με τεραστιες θετικες χοριακες!!!!Αυτα τα Χριστουγεννα να ειναι τα πιο ευτυχισμενα της ζωης σας!!!!!!Φιλακια πολλα!!!!

θα σας ξαναβρω κατα τις 15.30 που θα μπω γραφειο....παω να κανω γρηγορα κατι δουλειτσες (ευτυχως σημερα η μαμα μου μας κανει το αγαπημενο μου φαγητο -λαχανοντολμαδες!!!-κι ετσι δεν εχω μαγειρεμα):lol::lol::lol:και εγω φευγω για καφε με την αδερφη μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα... και καλό μήνα.

Μακάρι να αρχήσει καλά αυτός ο μήνας...

descoloriraki ευχομαι σήμερα η χοριακή σου να έχει πάει πολύ ψηλά.Εχω μια σιγουριά οτι όλα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

Θα περιμένω το αποτέλεσμα με αγωνία.

Μαριλούκο καλή επιτυχία και σε σένα για τον υπέρυχο.Τι ωραία,θα δείς χεράκια,ποδαράκια...

Ουφ,έχω και εγώ γιατρό σήμερα και έχω τρομερή αγωνία.Νιώθω οτι κατι μπορεί να μην πηγαίνει καλα γιατι δεν έχω κανένα σύμπτωμα,ούτε ζαλάδες,ουτε ναυτία ουτε τίποτα.Τελοσπαντων θα δούμε το βράδυ.

Καλημέρα σε όλες.

Ο γιατρος μονο καλα νεα θα σου πει...Να'σαι σιγουρη!Ενα φιλακι απο μενα στην κοιλιτσα σου!!!!Καλο μηνα κοριτσακι μου!

καλημερα κ καλο μηναααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σημερα να πανε ολα καλα με τους υπερηχους μας νασουλι κ επειτα ευχομαι να κανει την ανατροπη το ντεσκολοριτακι μου...

νασοουλι τι ωρα εχεις ραντεβου??εμεις στις 2.

τουρτιτσα να σου πω πως κατουρηθηκα πανω μου απο την χαρα μου...

το πιστευαμε ολες μας κ ετσι καταφεραν τα 2 ηρωακια σου να μεγαλωνουν σωστα...με το καλο να τα κρατησεις κ στην αγκαλιτσα σου...

τα φιλια μου σε ολες σας...ιονελιτα,στελλιτσα,νικολ,μομεντακι,μαρακι,μαρια10 κ οποια αλλη ξεχναω...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερουδια και απο μενα και καλο μηνα !!! Μακαρι να μας μπει καλα !

Μαριλου και νασουλα καλα αποτελεσματα να εχετε σημερα και σιγουρα ολα 8α ειναι καλα ακους νασουλιιιιιιιιιιιιιιιι???

Εγω απο τους πονους δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ πηρα τελικα ενα ντεπον αναβραζον και καταφερα να κοιμηθω κανα 2ωρο...Το αιμα ρεει κανονικα σαν περιοδος

πηγα σημερα το πρωι στην ιατρικη προληψη να κανω τη χοριακη και κατα τη 1 θα ξερουμε...αλα ετσι κι αλιως θα παμε κ στο κεντρο αυριο ... απλα δε πηγαμε σημερα γιατι δεν εμπαινε δακτυλιο το αμαξι...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Νασουλα μου μην αγχωνεσαι με τα συμπτωματα...εγω που τα εχω ολα τι καταλαβα? Και ναυτιες και ζαλαδες...απο πριν κανω την 1η χοριακη...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

πηρα το πρωι στο κεντρο κ τους ρωτησα...κ μου ειπαν ας την κανω εδω στη γειτονια καπου ... απλα να δουμε αν μηδενιστικε η μειωθηκε πολυ...και αν ειναι κανουμε παλι αυριο στο κεντρο....

ναι αγαπη...κανονικα σαν ροη 3ης ημερας φαντασου...ελπιζω να μην αυξηθει

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα.....Καλο μηνα....με ευχαριστα αποτελεσματα μονο απο εδω και εμπρος....

Δεσκολορ μου , να κανω μια ερωτησουλα...δηλ.το γεγονος να εχει ανεβει η χοριακη στο απεκλεισαν ??? Εχω μπερδευτει...Εγω θα σου πω παλι ο,τι ειναι να γινει να γινει μονο για καλο...Θα περιμενω τα αποτελεσματα...

Μαριλου μου....να πανε ολα καλα σημερα , να δωσεις και εμας πολλα φιλακια στα ζουζουνακια σου !!!!

Νασουλα και εσυ καλη επιτυχια για σημερα....Θα δειτε σακο και ολα θα ειναι ενταξει...

Νικολ μου πεθεροπλικτη εισαι και εσυ σαν και εμενα εε ???? Βρε κοριτσια ειδικα το τελευταιο διαστημα και μονο που την ακουω απο το τηλ.την πεθερα μου ταραζομαι...ευτυχως που ειναι αρκετα μακρια και δεν μπορω να τη δω κιολας...Υπομονη νικολ μου , μια μερα ειναι θα περασει !!!!

Φιλια πολλα και στα υπολοιπα κοριτσια !!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα.....Καλο μηνα....με ευχαριστα αποτελεσματα μονο απο εδω και εμπρος....

Δεσκολορ μου , να κανω μια ερωτησουλα...δηλ.το γεγονος να εχει ανεβει η χοριακη στο απεκλεισαν ??? Εχω μπερδευτει...Εγω θα σου πω παλι ο,τι ειναι να γινει να γινει μονο για καλο...Θα περιμενω τα αποτελεσματα...

Μαριλου μου....να πανε ολα καλα σημερα , να δωσεις και εμας πολλα φιλακια στα ζουζουνακια σου !!!!

Νασουλα και εσυ καλη επιτυχια για σημερα....Θα δειτε σακο και ολα θα ειναι ενταξει...

Νικολ μου πεθεροπλικτη εισαι και εσυ σαν και εμενα εε ???? Βρε κοριτσια ειδικα το τελευταιο διαστημα και μονο που την ακουω απο το τηλ.την πεθερα μου ταραζομαι...ευτυχως που ειναι αρκετα μακρια και δεν μπορω να τη δω κιολας...Υπομονη νικολ μου , μια μερα ειναι θα περασει !!!!

Φιλια πολλα και στα υπολοιπα κοριτσια !!!!

Βασικα απο οτι καταλαβα...θεωρουν οτι απο εργαστηριο σε εργαστηριο μπορει να διαφερουν τα αποτελεσματα και αυτο που ουσιαστικα θελουμε να δουμε ειναι αν μδενιστικε η αν ειναι μειωθηκε πολυ .. τωρα αν βγει ιδια τιμη η λιγο πανω/κατω θα εχουμε καλυτερη εικονα αυριο στο κεντρο

Μαρακι μου κι εγω αυτο λεω...οτι ειναι να γινει ας γινει κ εγω να μην ταλαιπωρουμαι αλλο...εχω μια εβδομαδα που δεν ξερω τι να νιωσω !

Παρακαλαω βασικα να ξεκα8αρισει το τοπιο .....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα μαρακι μου...πως εισαι εσυ?πως αισθανεσαι??

αχ κοριτσια σημερα 8μιση το πρωι κ ετρωγα σοκολατα

αυτα ειναι !!!!!

χεχεχχεχε

να σου πω την αληθεια μου κι εγω θελω να μασουλαω κατι συνεχεια αλλα δεν ξερω τι θελω !!

Προς το παρον θελω να μασουλησω μια χουφτα πονσταν για τους πονους !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα και καλο μηνα!

Μπραβο Τουρτιτσα... Μια χαρα θα ειναι και τα 2 τα εμβρυακια σου!!!

Ντεσκολορακι καλη επιτυχια..

Εγώ Νικολ δεν εκανα καθολου γιορτη και φαντασου οτι μενω στην ιδια πολυκατοικια με κουνιαδα και πεθερικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...