Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ε α στο δ.....απογευματιακτικα!!!!τι καργιες που ειναι!!!!!!!οσο για το τεστ καλυτερα την Πεμπτη κατευθειαν..μην ταλαιπωρεις αλλο τον εαυτο σου...550 για 6 μηνες μονο για το ενα ??

το χρονο μαλλον...

αλλα ξερεις τι εγινε ε???

πηγαμε αμεσωσ μετα την ωοληψια που δε μπορουσα να σταθω και σφαραζα στους πονους στο λογιστηριο να μας ενημερωσουν....και φυσικα εγω ποναγα και ο αντρας μου ειχε το νου του βασικα σε μενα και λιγοτερο στη λογιστρια...και θυμομαστε οτι μας ειπε...250 το εξαμηνο...αλλα οταν πας να πληρωσεις σου ζητανε ολο το χρονο...

τι να πω....ας χαιροντε τις porche τους...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

κι εσυ τι της ειπες??????δεν της ειπες οτι ο γιατρος σου που ειναι ενας απο τους καλυτερους στην Ελλαδα δεν σου χει πει οτι το βαρος σου αποτελει προβλημα???:mad::x

της λεω δεν ειναι προβλημα αυτο δεν παω μεφυσικη συλληψη...απο ανθρωπο με κανουν ρομποτακι...και μου λεει...κανεις λαθος παιζει σημαντικο ρολο...και της απανταω...τοσοι γιατροι εχουν διαφορετικη αποψη απο σενα...

και μετα βρηκα δικαιολογια και την εκλεισα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

της λεω δεν ειναι προβλημα αυτο δεν παω μεφυσικη συλληψη...απο ανθρωπο με κανουν ρομποτακι...και μου λεει...κανεις λαθος παιζει σημαντικο ρολο...και της απανταω...τοσοι γιατροι εχουν διαφορετικη αποψη απο σενα...

και μετα βρηκα δικαιολογια και την εκλεισα

γι'αυτο παιδια καλυτερα οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο....εμενα η πεθερα μου να δειτε που θα μου κουβαληθει σιγουρα τη Κυριακη για να το παιξει καλη επειδη γιορταζω...ουτε ενα τηλ δεν με πηρε που εμαθε απο το γιο της οτι εχασα ενα μωρο....η πρωτη της ερωτηση ηταν'' πως εμεινε?με εξωσωματικη?''και θα πρεπει να γελαω σαν βλακας τη Κυριακη αν μου κουβαληθει....ετσι μουρχεται να την υποδεχτω με φορμα

Διαφημίσεις

Δεσκολοριρα,που βρισκεις τετοια μπουμπουκια για φιλεναδες?

και ειναι κολλητη μου απο το δημοτικο θεωρητικα...

γενικα αν το εχεις παρατηρησει ολω μπουμπουκια βρισκω...γιατρους φιλους συνεργατες....

χεχεχε

α . ξεκινησα και τη χρηση σερβιετας πλεον να σας ενημερωσω και οι πονοι εχουν αρχισει να ακουγονται για τα καλα... μηπως να χυπησω κανα ντεπον?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

descoloriraki δεν ξέρω τι άλλο να πώ...Θα σου έλεγα να πάς αυριο για χοριακη,για να μην στεναχωριέσαι και άλλη μια μέρα.αλλα αφου το αποφάσισες να πας κατευθείαν την Πέμπτη,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή.

Και για να έχεις μια ελπίδα σκέψου αυτό:Οτι κάποιες γυναίκες δεν καταλαβαίνουν οτι είναι έγκυες γιατι είχαν κανονικά περίοδο για μήνες,και όμως γέννησαν κανονικότατα.Σκέψου κάτι τέτοιες περιπτώσεις γιατί θα τρελαθείς στο τέλος.

Μαράκι1981 τι σου έτυχε και σε σένα ,βρε κουκλιτσα μου?Σίγουρα είναι το εντερό σου και σίγουρα δεν έχουν πάθει τίποτα τα μωράκια σου.Πήρες τον γιατρό να του το πείς?Μπορεί να σου δώσει κάτι για να μην ταλαιπωρείσαι.

Κουκου μου συμφωνω και επαυξάνω για αυτό που σκέφτηκες.Να μιλήσεις με τον γιατρό και να κάνεις όλες τις εξετάσεις για να είσαι έτοιμη.Να πάς να σε δεί κι'ολας.

Γειά και στα υπόλοιπα κοριτσια

5oULp3.png

B2ZVp3.png

γενικα αν το εχεις παρατηρησει ολω μπουμπουκια βρισκω...γιατρους φιλους συνεργατες....

χεχεχε

α . ξεκινησα και τη χρηση σερβιετας πλεον να σας ενημερωσω και οι πονοι εχουν αρχισει να ακουγονται για τα καλα... μηπως να χυπησω κανα ντεπον?

Και το δεπον κανει,αλλα για την περιοδο παντα επερνα μπουσκοπαν και στην εγκυμοσινη ακομη επιτρεπετε!

Ασε ,για τους γιατρου μου ειρθε αλλα δεν ειθελα να σου ξυπνεισω ασχιμες μνημες!Εχει μια κολλα βρε αδελφη αλλο πραγμα!:cool::-)

χεχεχε

Εδώ κολάει το ''αν εχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς''

Δεν πάς καλύτερα να κάνεις αυριο την χοριακή να τελειώνει αυτό το βάσανο βρε κοπέλα μου?Αν είναι να έχει ανέβει θα δείξει και αυριο.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

γι'αυτο παιδια καλυτερα οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο....εμενα η πεθερα μου να δειτε που θα μου κουβαληθει σιγουρα τη Κυριακη για να το παιξει καλη επειδη γιορταζω...ουτε ενα τηλ δεν με πηρε που εμαθε απο το γιο της οτι εχασα ενα μωρο....η πρωτη της ερωτηση ηταν'' πως εμεινε?με εξωσωματικη?''και θα πρεπει να γελαω σαν βλακας τη Κυριακη αν μου κουβαληθει....ετσι μουρχεται να την υποδεχτω με φορμα

Και θα την ταιζεις και'ολας?Φοοοολλλλα!η Ξαφανιζολ!:twisted:

Και το δεπον κανει,αλλα για την περιοδο παντα επερνα μπουσκοπαν και στην εγκυμοσινη ακομη επιτρεπετε!

Ασε ,για τους γιατρου μου ειρθε αλλα δεν ειθελα να σου ξυπνεισω ασχιμες μνημες!Εχει μια κολλα βρε αδελφη αλλο πραγμα!:cool::-)

το μπουσκοπαν δεν μου κανει τπτ απολυτως ! Ειτε το παρω ειτε οχι...το ιδιο κ το αυτο ειναι !

Τι να μου ξυπνησεις αναμνησεις.... γιατι ποιος σου ειπε οτι εχουν κοιμηθει ???.......

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Εδώ κολάει το ''αν εχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς''

Δεν πάς καλύτερα να κάνεις αυριο την χοριακή να τελειώνει αυτό το βάσανο βρε κοπέλα μου?Αν είναι να έχει ανέβει θα δείξει και αυριο.

κοριτσακι μου δεν μπορω να σκεφτομαι τις εξαιρεσεις γιατι ποτε δεν ημοουν η εξαιρεση σεκατι καλο...μονο αν ηταν θεμα γκαντεμιας θα ημουν η εξαιρεση....να σας θυμησω οτι γεμισα εξανθηματα απο τα χαπια της σπερματεγχυσης και ο γιατρος μου καραφλιασε....δεν το πιστευε οτι εμφανισα αυτη την παρενεργεια ...

ναι αγαπη να παω αυριο κι αν ειναι διαφορετικες οι μετρησεις τους μηπως τρελλαθω χειροτερα? Η μηπως χαρω αδικα? Αυτο σκεφτομαι ....

Εξαλλου...εχω πολλους πονους και το αιμα ολο κ αυξανεται...τσακισα και κατι γλυκα...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

το μπουσκοπαν δεν μου κανει τπτ απολυτως ! Ειτε το παρω ειτε οχι...το ιδιο κ το αυτο ειναι !

Τι να μου ξυπνησεις αναμνησεις.... γιατι ποιος σου ειπε οτι εχουν κοιμηθει ???.......

Το μπουσκοπαν πλας,οχι το απλο!

κοριτσακι μου δεν μπορω να σκεφτομαι τις εξαιρεσεις γιατι ποτε δεν ημοουν η εξαιρεση σεκατι καλο...μονο αν ηταν θεμα γκαντεμιας θα ημουν η εξαιρεση....να σας θυμησω οτι γεμισα εξανθηματα απο τα χαπια της σπερματεγχυσης και ο γιατρος μου καραφλιασε....δεν το πιστευε οτι εμφανισα αυτη την παρενεργεια ...

ναι αγαπη να παω αυριο κι αν ειναι διαφορετικες οι μετρησεις τους μηπως τρελλαθω χειροτερα? Η μηπως χαρω αδικα? Αυτο σκεφτομαι ....

Εξαλλου...εχω πολλους πονους και το αιμα ολο κ αυξανεται...τσακισα και κατι γλυκα...

Τι καλα γλυκακια χλαπακιασες ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...