Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

και Δύο έχεις!!!

Ελα τώρα στελλίτσα μου

"να κλαίνε οι χήρες, αλλά να κλαίνε και οι παντρεμένες?" που λέει και η παροιμία!

δεν λέει..........

Εννουσα να τα ειχα με 1 εγκυμοσυνη... οχι δεν θα παραπονεθω κιολας...

Διαφημίσεις

και Δύο έχεις!!!

Ελα τώρα στελλίτσα μου

"να κλαίνε οι χήρες, αλλά να κλαίνε και οι παντρεμένες?" που λέει και η παροιμία!

δεν λέει..........

πες τα ρε κοπελια....!:tongue:

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ναι ψαχνω ακομα αυτον που δεν ειναι ....

μου ειπε ο δικος μου ο γιατρος αν εχει αυξηθει η χοριακη την πεμπτη τοτε θα κανουμε ενεση

αλλα απο και κλειεται...ξεκινησε το αιμα περιοδου

Τι στο καλό γινετε μεσα στην κοιλια σου να ξεραμε. Καλα οπως κα να εχει θα κάνεις χοριακη..

Τι να σου πω? Καλύτερα δεν ειναι να μην μπεις στο αυτοκινητο??

Ρωτα και τον γιατρο.

θα παω αυριο το πρωι στην Ιατρικη Προληψη και αναλογως θα πραξουμε,..

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι το πιο κοντινο σου πιστευω. Μην πας μονη σου. Να παρεις και τον σουπερ μοντερνο μπαμπα σου. χιχιχι Ροκ σταρ!!

χαχαχαχα ο καλλιτεχνης μου. Το παιδικο δωματιο εκεινος το εχει φτιαξει...αλλα που να ξερε οτι θα μεινει αδειο....

θα με παει ο αντρας μου με το αμαξι το πρωι και θα με φερει σπιτι μετα και θα φυγει για δουλεια

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Μην λες τετοια καλε!!! Ειναι ο πιο ωραιος χωρος του σπιτιου και θα γεμισει!!!

Καλυτερα να μην περπατησεις.

μπα....χλωμο το κοβω....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

εχω ξανακανει εκει αφου ντρεπομαι να παω...θα πουν παλι αυτη η απελπισμενη...κατα τη 1 τα βγαζουν τα αποτελεσματα

δε θα παω...δεν πειραζει κατευθειαν την Πεμπτη πανω...ετσι κ αλλιως πρεπει να παω πανω γιατι χτες που πηγαμε μαλλον δεν ειχαμε ακουσει καλα ποσο θα μας κοστισει η καταψυξη...κ εκει που νομιζαμε 350 ... τελικα ειναι 550 ... και φυσικα δεν ειχαμε τοσα λεφτα πανω μας...

Α ξεχασα να σας πω και τα καλυτερα...

σημερα το πρωι με παιρνει τηλ μια φιλη μου να δει αν εχουμε τπτ νεα και πως παω....(να σημειωσω οτι αυτη εχει ενα γιο 7 μηνων) και μου λεει...σκεφτομαι να σου κανω ενα δωρο...α ναι λεω? τι περιεχομενου? και μου λεει....μια συνδρομη ετησια σε διαιτολογο να χασεις μερικα κιλα αλλιως δεν θα μπορεσεις να μεινεις εγκυος....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εχω ξανακανει εκει αφου ντρεπομαι να παω...θα πουν παλι αυτη η απελπισμενη...κατα τη 1 τα βγαζουν τα αποτελεσματα

δε θα παω...δεν πειραζει κατευθειαν την Πεμπτη πανω...ετσι κ αλλιως πρεπει να παω πανω γιατι χτες που πηγαμε μαλλον δεν ειχαμε ακουσει καλα ποσο θα μας κοστισει η καταψυξη...κ εκει που νομιζαμε 350 ... τελικα ειναι 550 ... και φυσικα δεν ειχαμε τοσα λεφτα πανω μας...

Α ξεχασα να σας πω και τα καλυτερα...

σημερα το πρωι με παιρνει τηλ μια φιλη μου να δει αν εχουμε τπτ νεα και πως παω....(να σημειωσω οτι αυτη εχει ενα γιο 7 μηνων) και μου λεει...σκεφτομαι να σου κανω ενα δωρο...α ναι λεω? τι περιεχομενου? και μου λεει....μια συνδρομη ετησια σε διαιτολογο να χασεις μερικα κιλα αλλιως δεν θα μπορεσεις να μεινεις εγκυος....

Ε α στο δ.....απογευματιακτικα!!!!τι καργιες που ειναι!!!!!!!οσο για το τεστ καλυτερα την Πεμπτη κατευθειαν..μην ταλαιπωρεις αλλο τον εαυτο σου...550 για 6 μηνες μονο για το ενα ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...