Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μαριαμνακι μου σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις μακαρι να ειμαστε στο 50 των καλωνπιθανοτητων..

μαρια1981 99% ηταν το εντερο,,,σου ειπα κ χτες τα ιδια επαθα κι εγω...απλα εμενα ηκριση του εντερου ηταν μετα την ωοληψια...μετα με τη φρουτοκρεμα-γαλα βρηκα την υγεια μου...

βεβαια την εχω κοψει τωρα πια γιατι απο προχτες το βραδυ 2 φορες ημερησιως με πιανουν πονοι και παω νερακι !!!

Ελεος με την κατασταση μου !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

μαριαμνακι μου σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις μακαρι να ειμαστε στο 50 των καλωνπιθανοτητων..

μαρια1981 99% ηταν το εντερο,,,σου ειπα κ χτες τα ιδια επαθα κι εγω...απλα εμενα ηκριση του εντερου ηταν μετα την ωοληψια...μετα με τη φρουτοκρεμα-γαλα βρηκα την υγεια μου...

βεβαια την εχω κοψει τωρα πια γιατι απο προχτες το βραδυ 2 φορες ημερησιως με πιανουν πονοι και παω νερακι !!!

Ελεος με την κατασταση μου !!!

ααααα να σου απαντησω σε αυτο που με ρωτησες χθες....οιστρογονα παιρνω και εγω , τα cyclacur .τα yutopar τωρα ειναι υδροχλωρικη ριτοδρινη...στις οδηγιες λεει οτι προλαμβανει πρωορους τοκετους απο τις συσπασεις της μητρας....

Επιστήμονα μου θα είμαστε στο 50 εννοείται!

Μαράκι μου ο μπέμπης όλη μέρα είναι ξάπλα παρέα με τη μαμά του :) ανυπομονώ να τον δω ξανά την Παρασκεύη. Μην φοβάσαι δεν επηρεάζει αυτό που έπαθες την διαδικασία. Εγώ μέχρι τώρα τα έχω αυτά. Απλά να μην πιέζεσαι. Να το αφήνεις να έρχεται μόνο του.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

ξεχασα να καλως ορισω την κικη..

επεσα με τα μουτρα στη ντεσκολορ...

ειμαι σιγουρη πως αυτο που περασες σε εκανε πιο δυνατη...

ευχομαι να μεινεις εγκυουλα κ να πανε κατ'ευχην ολα αυτη τη φορα

Μαριλου μου να σου πω την αληθεια μου , εσενα σκεφτηκα χθες το βραδυ και αρχικα νομιζα οτι επαθα υπερδιεγερση και με επιασε πανικος ....ηταν τετοια η ωρα ,, τα ειχα χασει κιολας και δεν ηξερα τι να κανω , ποιον να παρω τηλεφωνο 5 ωρα το πρωι ??? Ευτυχως ομως σε 2μιση ωρες μου περασε...εν τω μεταξυ δεν μπορουσα να περματησω κιολας....με τραβαγε στομαχι και κοιλια και σερνωμουνα.....

Τα δικα σου μπεμπακια τι κανουν ????

Διαφημίσεις

η υπερδιεγερση καλο μου δεν ειναι ετσι...

εφοσον εχεις προβλημα με το εντερακι σου αυτο ειναι...

δεν υπαρχει καποια τροφη που να την τρως κ να ενεργει την κατασταση??

καλα λεω οτι ειμαστε..αυριο εχουμε ραντεβου κ ανυπομονω...φοβαμαι...αγωνιω...ολα τα καλα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

η υπερδιεγερση καλο μου δεν ειναι ετσι...

εφοσον εχεις προβλημα με το εντερακι σου αυτο ειναι...

δεν υπαρχει καποια τροφη που να την τρως κ να ενεργει την κατασταση??

καλα λεω οτι ειμαστε..αυριο εχουμε ραντεβου κ ανυπομονω...φοβαμαι...αγωνιω...ολα τα καλα

Ολα καλα θα πανε....ειμαι παρα πολυ σιγουρη για σενα....απο τη αρχη...απλα λογικο ειναι να εχεις μια αγωνια....

Αυριο εαν θυμαμαι καλα εχει και η Τουρτιτσα μας υπερηχο...Μακαρι να ειναι ολα καλα και να τα καταφερουν τα 2 μωρακια της...

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ με την 4η σπερματέγχυση!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (2 στα 2 επιτυχία 2 σπερματεγχύσεις=>2 εγκυμοσύνες! Βασιλάκης,Μπέμπα-Αργυρώ!))

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! Χ2!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

maria10=Mετα απο 5 σπερματεγχυσεις προχωραμε σε εξωσωματικη τον Ιανουαριο

Anthi= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! (Μετά απο σπερματέγχυση!)

Μανουλίνα =

Αναστασία33=1 βιοχημικη, 1 σπερματεγχυση σε αναμονη για θετικο!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ με την 4η σπερματέγχυση!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (2 στα 2 επιτυχία 2 σπερματεγχύσεις=>2 εγκυμοσύνες! Βασιλάκης,Μπέμπα-Αργυρώ!))

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! Χ2!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και 8/12 χοριακη.....Θελω να ελπιζω θετικη !!!!!!

maria10=Mετα απο 5 σπερματεγχυσεις προχωραμε σε εξωσωματικη τον Ιανουαριο

Anthi= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! (Μετά απο σπερματέγχυση!)

Μανουλίνα =

Αναστασία33=1 βιοχημικη, 1 σπερματεγχυση σε αναμονη για θετικο!!

....

........

Διαφημίσεις

αχ μαρακι μου μακαρι να πανε ολα καλα αυτη την φορα...

περιεργως ειμαι πολυυυυ θετικη κ για σενα ...κ γω στο εχω πει απο την αρχη...

κ η νασουλα μας εχει αυριο ραντεβου....

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κικι μου καλως ηρθες και καλη επιτυχια !!!!!

Λυπαμε για το προηγουμενο σου συμβαν...κ ευχομαι τωρα ολα να πανε καλα !!!

Και η προηγουμενη σου εγυμοσυνη ηταν απο εξωσωματικη? Η ουρολοιμωξη απο τι προηλθε? Το αιμα που ειχες ηταν κοκκινο ή καφε? Σου ειχαν πει που οφειλεται?

Ειχα κοκκινα,καφε απ ολα,μεγαλυτερη ροη απο την κανονικη περιοδο μου.Αλλα οποτε καναμε υπερηχο,ολα καλα ηταν,βεβαια σε ολο το πρωτο τριμηνο εκανα ενεσεις proluton,εκτος απο τα utrogestan.Την ουρολοιμωξη την δεν ξερω πως την επαθα,κανενας δεν μπορει να μου πει.Η΄ την κολλησα απο τουαλετα(αν και δεν καθομουνα,απο πιτσιλια ισως)ή ειχε διαρροη το αμνιακο υγρο(το οποιο ως γνωστον αποτελειται απο τα ουρα του εμβρυου αναμεσα σε αλλα),να μου σπασαν τα νερα με αλλα λογια, χωρις να το εχω καταλαβει,(που μαλλον αυτο πρεπει να εγινε γιατι εκεινες τις ημερες ειχα αυξημενα υγρα στο εσωρουχο,αλλα ο γιατρος μου ελεγε οτι ειναι φυσιολογικο) και να προηλθε απο κει η μολυνση.

Εγω σου ευχομαι να πανε ολα καλα...αλλωστε εχουμε δει οτι τα περισσοτερα ειναι θεμα τυχης....Στον Αθανασιου πας και εσυ ???

Δηλ τι νουμερο σου εδωσε η metabolomic και ηταν η Σακελαριου συγκρατημενη ???Μου εκανε και εμενα αυτη την εξεταση στ εμβρυα...

Ηταν 1,28 στο ενα και 1,22 στο αλλο,το τριτο δεν το μετρησαν.

αχ μαρακι μου μακαρι να πανε ολα καλα αυτη την φορα...

περιεργως ειμαι πολυυυυ θετικη κ για σενα ...κ γω στο εχω πει απο την αρχη...

κ η νασουλα μας εχει αυριο ραντεβου....

Παντως ειναι φοβερα τα συναισθηματα που ζουμε....ενω χθες πεθαινα απο τους πονους δεν με ενοιαζε ο εαυτος μου....φοβομουν μην παθουν κατι τα εμβρυακια....για αυτο εκλαιγα πιο πολυ...

Φανταζομαι ποσο θα ανησυχειτε εσεις που τα εχετε δει και τα εχετε ακουσει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...