Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Πηρα το γιατρο μου....

μου ειπε οτι τα 8 ουτρο ειναι σαν μια ενεση προγεστερονης να μεινω ξαπλα με τα ποδια λιγο σηκωμενα και να κανουμε επαναληπτικη την πεμπτη , αν εχει ανεβει με μικρους ρυθμους τοτε θα κανουμε την ενεση αλλιως αν εχει μενει ιδια η εχει κατεβει ειναι βιοχημικη εγκυμοσυνη

Μου ειπε επισης οτι η μητρα "παλευει" να το κρατησει αυτη τη στιγμη για αυτο και το αιμα και οτι οι πιθανοτητες μας ειναι 50-50 .......

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

κ συγνωμη παραμενεις ψυχραιμη τοση ωρα με το κεντρο???

με αυτους πρεπει να μιλησεις...κ γω με την εξω με τον εξωσωματικο μου μιλουσα...δλδ συνηθως με την προσωπικη του μαια...

κανε οτι αισθανεσαι...κανε οτι σε κανει να νιωθεις καλα...

κι ο μως αγαπη μου παραμενω ψυχραιμη με το κεντρο...γιατι το ειχα παρει εξ αρχης αποφαση οτι παω στη μαζικ παραγωγη αγνωστη μεταξυ αγνωστων...κ τη μερα της ωοληψιας επιβεβαιωθηκα....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καικατι αλλο που μου ειπε ο γιατρος μου ειναι...αν με πιασουν πονοι να τον παρω αμεσως τηλ

παω να στειλω σμσ στη στελλιτσα αν ειναι παλι πουθενα εδω κοντα να περασει να μου φτιαξει τη διαθεση

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

οποτε παρακαλαμε κ ελπιζουμε να πανε ολα καλα...

σαλοσπιρ σου εχει δωσει?

ναι αλλα μου ειαν αν δω αιμα να την κοψω και την εκοψα απο το σαββατο που ειδα αιμα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα κορισια μου.....

Ντεσκολορ μου...υπομονη κοριτσι μου...Θα πρεπει να ξερουμε και να αποδεχτουμε οτι και οι γιατροι δεν μπορουν να κανουν και τα παντα...δυστυχως υπαρχουν και αλλοι παραγοντες...Εγω θελω να ελπιζω οτι θα πανε ολα καλα και οτι το σπορακι σου θα βγει νικητης απο αυτη την ιστορια...σου στελνω μια μεγαααααααααααααααληηηηηηη αγκαλια !!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Επιστήμονα μου εγώ έπαιρνα 6 ούτρο και ήμουν και 2 μηνών όταν μου την έκανε την ένεση.. Δεν παθαίνει τίποτα το μωρό.. Είναι απλά υγρή προγεστερόνη για πιο γρήγορη δράση. Μου το είπε ο γιατρός μου. Τώρα εσύ που παίρνεις 8 ούτρο δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να παίζει και ρόλο.. Να του το πεις φυσικά εννοείται και να απαιτήσεις να σου πει τι μπορεί να γίνει για να σταματήσει το αίμα. Πες του δηλ θα αφήσω να έχω αίμα όλη την ώρα; άλλοι γιατροί σε άλλες κοπέλλες κάνουν κάτι για να σταματήσει το αίμα. Εν τω μεταξύ να ξαπλώνεις με τα πόδια λίγο πιο ψηλά. Άναψα ένα κεράκι την Κυριακή και παρακάλεσα όλα να πάνε καλά.

Μαράκι μου υπομονή και θα πλησιάσουν οι μέρες. Για την δυσκοιλιότητα πιες μπόλικο νερό.

Κική μου καλωσόρισες! Λυπάμαι γι αυτό που έγινε αλλά απο ουρολοίμωξη; δεν μπορούσες να κάνεις μια θεραπεία για την ουρολοίμωξη; Τώρα σε ποια φάση είσαι; επειδή δεν διάβασα όλες τις σελίδες.

Εγώ δεν έχω κάτι νεότερο. Περιμένω να έρθει η Παρασκευή να πάμε να δούμε το μικρούλι μας.

Φιλάκια σε όλες τις κούκλες!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Πηρα το γιατρο μου....

μου ειπε οτι τα 8 ουτρο ειναι σαν μια ενεση προγεστερονης να μεινω ξαπλα με τα ποδια λιγο σηκωμενα και να κανουμε επαναληπτικη την πεμπτη , αν εχει ανεβει με μικρους ρυθμους τοτε θα κανουμε την ενεση αλλιως αν εχει μενει ιδια η εχει κατεβει ειναι βιοχημικη εγκυμοσυνη

Μου ειπε επισης οτι η μητρα "παλευει" να το κρατησει αυτη τη στιγμη για αυτο και το αιμα και οτι οι πιθανοτητες μας ειναι 50-50 .......

Μέχρι να γράψω σου απάντησε ο γιατρός. Αχ καλή μου εμείς θα πέσουμε στο καλό 50!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Εγω χθες ειχα ενα θεματακι κατα τις 5 το πρωι , σηκωθηκα με πονους φρικτους στη δεξια πλευρα στην κοιλια και το στομαχι μου....Αφου σπαραξα στο κλαμα απο τους πονους και την ατυχια μου κατα τις 7:30 με πηρε παλι ο υπνος...Τωρα που σηκωθηκα πηγα τουαλετα και εχω ηρεμησει....ουτε ποναω ουτε τιποτα....θα παρω ομως τον γιατρο να μου πει και εκεινος...αν και νομιζω οτι με επιασε παλι η σπαστικη κολιτιδα....

Λετε εανηταν αυτο να επηρρεασε τη διαδικασια ???

Τα υπολοιπα κοριτσια μου τι κανετε ???

μαρακι μου μιλα οπωσδηποτε με τον γιατρο σου...

για το αλλο μην ανησυχεις καλο μου...εγω εδω επαθα υπερδιεγερση κ σφαδαζα στους πονους για 5 ωρες κ περασα κ χειρουργειο κ ατελειωτο κλαμα κ να η καταληξη

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ξεχασα να καλως ορισω την κικη..

επεσα με τα μουτρα στη ντεσκολορ...

ειμαι σιγουρη πως αυτο που περασες σε εκανε πιο δυνατη...

ευχομαι να μεινεις εγκυουλα κ να πανε κατ'ευχην ολα αυτη τη φορα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...