Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοντευει να μ στριψει....

Εγω θα πειγενα στον γιατρο μου,δεν θα τον επερνα τηλ.Στο κατω ,κατω ,το κεντρο αναλαμβανει να μεινεις εγκυος.Απο την θετικη χοριακη και μετα ειναι δουλεια του γυναικολογου!Αμα πια,εσενα σε εχει τρελανει η αγωνια και αυτι σε κανουν μπαλιτσα του πινγ-πονγ!Θα πειγενα και θα του ελεγα:''Γιατρε,κανε κατι !!!Δεν με νιαζει τι,αλλα κανε κατι!'' Ελικρεινα σου μιλαω!

Εγω θα πειγενα στον γιατρο μου,δεν θα τον επερνα τηλ.Στο κατω ,κατω ,το κεντρο αναλαμβανει να μεινεις εγκυος.Απο την θετικη χοριακη και μετα ειναι δουλεια του γυναικολογου!Αμα πια,εσενα σε εχει τρελανει η αγωνια και αυτι σε κανουν μπαλιτσα του πινγ-πονγ!Θα πειγενα και θα του ελεγα:''Γιατρε,κανε κατι !!!Δεν με νιαζει τι,αλλα κανε κατι!'' Ελικρεινα σου μιλαω!

χτες μου ειπε οτι δε θα ηταν φρονιμο να παρεμβει ακομα...

αλλα σε λιγο που θα τον παρω αυτο θα του πω....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα κοριτσια....

γλυκο μου ντεσκολορ...

κοιτα λιγο να μεινεις ψυχραιμη γιατι ο πανικος δεν βοηθαει...

δεν μπορουμε να κανουμε τους γιατρους σε καμια περιπτωση...

η δοση της προγεστερονης που περνεις ειναι μεγαλη κ εαν ειναι να κανει δουλεια θα κανει...καποιες εχουν κανει τις ενεσεις...καποιες αλλε οχι...οπως εγω...

απο κει κ περα μην προσπαθεις να βρεις καποια αιτια για να τα χωσεις ειτε στον εξωσωματικο ειτε στον γιατρο σου που στην τελικη αυτος δε φταιει σε τπτ...

πρεπει δυστυχως να περιμενεις να δουμε εαν ανεβαινει η χοριακη...δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο...δυστυχως σου ξαναλεω....κ υπερηχο να σου κανει παλι δεν θα φανει απολυτως τπτ....

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

χτες μου ειπε οτι δε θα ηταν φρονιμο να παρεμβει ακομα...

αλλα σε λιγο που θα τον παρω αυτο θα του πω....

Αυτα και τα υπολειπα που νιωθεις!Αυτος ειναι υπευτηνος για να βρει μια λυση,οχι το κεντρο.Πρωτη φορα ακουω τετοιες δικιολογιες!

καλημερα κοριτσια....

γλυκο μου ντεσκολορ...

κοιτα λιγο να μεινεις ψυχραιμη γιατι ο πανικος δεν βοηθαει...

δεν μπορουμε να κανουμε τους γιατρους σε καμια περιπτωση...

η δοση της προγεστερονης που περνεις ειναι μεγαλη κ εαν ειναι να κανει δουλεια θα κανει...καποιες εχουν κανει τις ενεσεις...καποιες αλλε οχι...οπως εγω...

απο κει κ περα μην προσπαθεις να βρεις καποια αιτια για να τα χωσεις ειτε στον εξωσωματικο ειτε στον γιατρο σου που στην τελικη αυτος δε φταιει σε τπτ...

πρεπει δυστυχως να περιμενεις να δουμε εαν ανεβαινει η χοριακη...δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο...δυστυχως σου ξαναλεω....κ υπερηχο να σου κανει παλι δεν θα φανει απολυτως τπτ....

Αλλο να τα χωσεις και αλλο να πεις αυτα που νιωθεις!

μαριλου μου σορρυ αλλα θα συμφωνησω με την Ιονελιτα...εχει δικιο πιστευω !

Σην τελικη ναι εσυ δεν εκανες ενεση πογεστερονης αλλα εσυ δνε ειχες και 5 μερες αιμα...

εχω διαβασει γιαπολλες κοπελες στην δικημου κατασταση που εκαναν ενεση προγεστερινης και σε 2-3 μερες ηταν οκ,,,

απλα αυτο που απαιτω κ απο το κεντρο αλλα κ απο το γιατρο μου ειναι να κατα καποιο τροο να δρασουν και να κανουν κατι...κ οχι οπως λεει η ιονελιτα να με κανει ο γιατος μου μπαλακι του τεννις...

δε θελω να τα χωσω σε κανεναν απλα να το ψαξωαν υπαρχει κατι να το κανω...να το κανω ! Αλλο το ενα αλλο το αλλο !

Απο τη μια το κεντρο μας αντιμετωπιζει σαν μια απο τις πολλες .. καθε φορα μιλαω και με διαφορετικο ανθρωπο και θα πρεπει να εξηγω εξ αρχης τι εχει γινει .... και απο την αλλη ο γιατρος μου λεει οτι δεν μπορει ακομα να παρεμβει...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

συγνωμη το θεμα μας ειναι να ανακοινωσει στον γιατρο πως νιωθει?

το ξερει προκαταβολικα κ ειμαι σιγουρη γι'αυτο...

πρεπει να κρατησουμε την ψυχραιμια...

Οταν εισαι στον αερα,οπως ειναι η Δεσκολοριρα(και ειμουν και 'γω σχετικα προσφατα) δεν κανεις ανακοινωσεις.Ψαχνεις για λυσεις λαβοντας υποψιν ολα τα δεδομενα!Και το ψυχολογικο ειναι παρα πολυ συμαντικο .Παντα υπαρχει λυση ,μονο που μερεικες φορες χρειαζεται λιγο πιεση,οχι χαλαροτιτα!

κοριτσακια μου αυτη ειναι η αποψη μου..

δεν ξερω ντεσκολορ μου πως σε κανουν να νιωθεις οι γιατροι σου...ειναι ασχημο να μην αισθανεσαι το κεντρο της προσοχης τους....

δεν λεω πως δεν σε καταλαβαινω απλα χρειαζεται ψυχραιμια...

απλα δεν καταλαβαινω τι αλλο θα μπορουσες να κανεις

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κοριτσακια μου αυτη ειναι η αποψη μου..

δεν ξερω ντεσκολορ μου πως σε κανουν να νιωθεις οι γιατροι σου...ειναι ασχημο να μην αισθανεσαι το κεντρο της προσοχης τους....

δεν λεω πως δεν σε καταλαβαινω απλα χρειαζεται ψυχραιμια...

απλα δεν καταλαβαινω τι αλλο θα μπορουσες να κανεις

εσυ αν επαιρνες τλ στο κεντρο γιατι ειχες καποιο προβλημα και καθε φορα μιλαγες με αλλον κ επρεπε να πεις την ιστορια σου εξ αρχης πως θα σου φαινοταν? :(

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να κανω και πολλα...θα παρω το γιατρο μου θα του πω οτι καθε φορα μιλαω κ με αλλον εκει στο κεντρο οτι μου ειπαν για την ενεση οτι την αποφευγουν το 1ο τριμηνο...και μετα θα του πω...παρε την ευθυνη πανω σου εξαλλου εγκυμοσυνη υπαρχει απλα αυτη τη στιγμη υπαρχει επιπλοκη...εσυ εισαιο γιατρος μου αποφασισε εσυ !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εσυ αν επαιρνες τλ στο κεντρο γιατι ειχες καποιο προβλημα και καθε φορα μιλαγες με αλλον κ επρεπε να πεις την ιστορια σου εξ αρχης πως θα σου φαινοταν? :(

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να κανω και πολλα...θα παρω το γιατρο μου θα του πω οτι καθε φορα μιλαω κ με αλλον εκει στο κεντρο οτι μου ειπαν για την ενεση οτι την αποφευγουν το 1ο τριμηνο...και μετα θα του πω...παρε την ευθυνη πανω σου εξαλλου εγκυμοσυνη υπαρχει απλα αυτη τη στιγμη υπαρχει επιπλοκη...εσυ εισαιο γιατρος μου αποφασισε εσυ !

Σωστοοοοο!Περειμενουμε την απαντιση!

κ συγνωμη παραμενεις ψυχραιμη τοση ωρα με το κεντρο???

με αυτους πρεπει να μιλησεις...κ γω με την εξω με τον εξωσωματικο μου μιλουσα...δλδ συνηθως με την προσωπικη του μαια...

κανε οτι αισθανεσαι...κανε οτι σε κανει να νιωθεις καλα...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...