Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, arivou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχει δοκιμάσει καμία το πρωτόκολλο ήπιας διέγερσης και αν έχει αποδώσει?έκανα πριν δύο μήνες πρωτόκολλο με πλήρη διέγερση αλλά το αποτέλεσμα ήταν δύο ωάρια που βάλαμε κιόλας αλλά δεν πέτυχε οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό τώρα!

Καλημέρα! Και εγώ είχα κάνει φουλ διέγερση και δεν πήραμε καν ωάριο,ενώ στην ήπια τα πήγαμε πολύ καλά. Με femara & orgalutran πήραμε την πρώτη φορά δέκα ωάρια και τη δεύτερη(μετά από τρία χρόνια) τρία.Καλη επιτυχία 🥰 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

πηρα το γιατρο μου και τον ρωτησα και μου ειπε να ρωτησω βσικα αυριο στο κεντρο γιατι κατα βαση αυτοι εχουν την ευθυνη για το πρωτοκολλο μου και μετα να τον παρω και αυτον κατα τις 11 που θα ειναι στο ΛΗΤΩ να συνενοηθει με τους εξωσωματικους εκει να παρουμε μια αποφαση...

Δε μπορουσε δηλαδη καποιος γιατρος να μου πει για αυτη την ενεση??? απο εσας επρεπε να την μαθω??

Μπως αν την κανω αυριο θα ειναι λιγο αργα? :(

Ηδη παίρνεις προγεστερόνη οπότε δεν θα είναι αργά αύριο...Μην ανησυχείς...Καλά δεν μπορούσαν να το σκεφτούν νωρίτερα; Αντε! Τουλάχιστον αύριο ας αποφασίσουν να κινηθούν λιγάκι!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

πηρα το γιατρο μου και τον ρωτησα και μου ειπε να ρωτησω βσικα αυριο στο κεντρο γιατι κατα βαση αυτοι εχουν την ευθυνη για το πρωτοκολλο μου και μετα να τον παρω και αυτον κατα τις 11 που θα ειναι στο ΛΗΤΩ να συνενοηθει με τους εξωσωματικους εκει να παρουμε μια αποφαση...

Δε μπορουσε δηλαδη καποιος γιατρος να μου πει για αυτη την ενεση??? απο εσας επρεπε να την μαθω??

Μπως αν την κανω αυριο θα ειναι λιγο αργα? :(

Οχι φυσικα και δεν θα ειναι αργα......

Αυτο που σου ειπε και ο γιατρος σου....ο καθε ενας ακολουθει το δικο του πρωτοκολλο....Να σου πω ενα παραδειγμα...εγω παιρνω τα yutopar που κανονικα τα παιρνουν εγκυες γυναικες που εχουν συσπασεις για να μη γεννησουν πρωορα...Δεν εχω ακουσει απο καμμια να εχει παρει αυτο το φαρμακο στην εξωσωματικη...Οταν ρωτησα το γιατρο μου ειπε να το παρω για να μην κανει συσπασεις η μητρα και απορριψει τα εμβρυα...Εσυ π.χ. παιρνεις τα ντιβινα...εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο...

Οσο για το αργα οχι , φυσικα και δεν ειναι αργα...Θα πανε ολα καλα , προσπαθησε να εισαι ηρεμη....

Αχ άντε με το καλό! Αγωνιώ για σένα!!!!

Εγώ είμαι καλά μαράκι μου...προσπαθώ να είμαι καλά και κάθε μέρα να γίνεται όσο πιο ανώδυνη γίνεται...Πότε τα καταφέρνω πότε όχι αλλά εντάξει...

Η σέξυ ήρθε αλλά όχι κανονικά..Πέμπτη είχα σταγονίτσες μόνο...Παρασκευή ροή κανονική εως πολλή...αλλά από το Σάββατο πολύ λίγη πάλι και τώρα μόνο λίγα καφέ...Ελπίζω να μην εμφανίστηκε κύστη πάλι...Κάτι τέτοια κουφά είχα όταν είχε εμφανιστεί η κύστη...Σε μια βδομάδα τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό και θα δούμε...Ανυπομονώ..

Δεν πιστευω οτι εχεις κυστουλα...Απλα πρεπει να ειναι απο την προγεστερονη που λαμβανουμε....και εγω μετα τις σπερματεγχυσεις αυτο παθαινα...μου σταματαγαν πιο νωρις απο οτι κραταγε συνηθως.......Μακαρι να ειναι ολα καλα και να ξαναμπεις γρηγορα στον αγωνα...Αυτο που μας σκοτωνει τελικα περισσοτερο ειναι η αναμονη....Το βλεπω και απο τον εαυτο μου...οταν εκανα προσπαθειες ειχα χαρα...θυμαμαι περιμενα πως και πως να κανω τις ενεσουλες μου...που δεν ειναι και κατι ευχαριστο..αλλα πιστευα οτι κατι εκενα για να φτασω στο στοχο μου...

Δεν πιστευω οτι εχεις κυστουλα...Απλα πρεπει να ειναι απο την προγεστερονη που λαμβανουμε....και εγω μετα τις σπερματεγχυσεις αυτο παθαινα...μου σταματαγαν πιο νωρις απο οτι κραταγε συνηθως.......Μακαρι να ειναι ολα καλα και να ξαναμπεις γρηγορα στον αγωνα...Αυτο που μας σκοτωνει τελικα περισσοτερο ειναι η αναμονη....Το βλεπω και απο τον εαυτο μου...οταν εκανα προσπαθειες ειχα χαρα...θυμαμαι περιμενα πως και πως να κανω τις ενεσουλες μου...που δεν ειναι και κατι ευχαριστο..αλλα πιστευα οτι κατι εκενα για να φτασω στο στοχο μου...

Ναι μαράκί μου...κι εγώ αυτό σκέφτηκα...και ελπίζω πραγματικά να είναι μόνο αυτό...

Αχ πόσο σε καταλαβαινω! Κι εγώ μεςτη χαρά και την ανυπομονησία ήμουνα κατά τη διαδικασία...μετά την εμβρυομεταφορά όμως δεν περνά κάτι απ το χέρι μας δυστυχώς πέρα από το να ξαπλώνουμε και να είμαστε καλά...Και αυτό ήτανε το πιο δύσκολο μου...Ασε που σου λένε να μην το σκέφτεσαι να είσαι χαλαρή...Πώς να γίνει αυτό όμως αφού ξέρουμε πολύ καλά γιατί είμαστε στην "ξάπλα"...Οπως και να χει, συμβουλή μου είναι να βρίσκεις κάτι για να αποσπάται λίγο το μύαλό σου για να μην σκέφτεται μόνο αυτό...κάτι να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά...Να νιώθεις καλά! Και φυσικά είμαστε κι εμείς δίπλα σου και θα ΄σβήνουμε μαζί τις μέρες...:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι μαράκί μου...κι εγώ αυτό σκέφτηκα...και ελπίζω πραγματικά να είναι μόνο αυτό...

Αχ πόσο σε καταλαβαινω! Κι εγώ μεςτη χαρά και την ανυπομονησία ήμουνα κατά τη διαδικασία...μετά την εμβρυομεταφορά όμως δεν περνά κάτι απ το χέρι μας δυστυχώς πέρα από το να ξαπλώνουμε και να είμαστε καλά...Και αυτό ήτανε το πιο δύσκολο μου...Ασε που σου λένε να μην το σκέφτεσαι να είσαι χαλαρή...Πώς να γίνει αυτό όμως αφού ξέρουμε πολύ καλά γιατί είμαστε στην "ξάπλα"...Οπως και να χει, συμβουλή μου είναι να βρίσκεις κάτι για να αποσπάται λίγο το μύαλό σου για να μην σκέφτεται μόνο αυτό...κάτι να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά...Να νιώθεις καλά! Και φυσικά είμαστε κι εμείς δίπλα σου και θα ΄σβήνουμε μαζί τις μέρες...:D

σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο....Και εγω εχω ψιλοβαρεθει την ξαπλα , αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....Και φυσικα νοιωθω πολυ τυχερη που σας εχω γνωρισει και μιλαμε...Εαν δεν επαιρνα κουραγιο απο εσας νομιζω οτι ακομα θα εκλαιγα για την πρωτη αποτυχια της σπερματεγχυσης...Αβτε να περασουν οι μερες να πας και εσυ στο γιατρο να ξεκινησεις !!!

Διαφημίσεις

σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο....Και εγω εχω ψιλοβαρεθει την ξαπλα , αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....Και φυσικα νοιωθω πολυ τυχερη που σας εχω γνωρισει και μιλαμε...Εαν δεν επαιρνα κουραγιο απο εσας νομιζω οτι ακομα θα εκλαιγα για την πρωτη αποτυχια της σπερματεγχυσης...Αβτε να περασουν οι μερες να πας και εσυ στο γιατρο να ξεκινησεις !!!

Όπως τα λες! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!!!Εξάλλου τόσα και τόσα περάσαμε αυτό θα μας πειράξει τώρα; Η ξάπλα;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

πηγε σημερα ο δολιος ο αντρας μου και μου πηρε αποξηραμενα δαμασκηνα και συκα και φρεσκα ακτινιδια....σου λεει δε γινεται κατι απο ολα θα την πιασει να ησυχασω και εγω....το μεσημερι πηγε και κοιμηθηκε στο σαλονι...τυχαιο ???? δε νομιζω !!!!!

χαχαχαχα μα ποοοοσο σε καταλαβαινω!!!!! τα διβινα ειναι οιστρογονα...τα γιοτοπαρ που παιρνεις εσυ ποια ειναι η βασκη τους ουσια?

Ηδη παίρνεις προγεστερόνη οπότε δεν θα είναι αργά αύριο...Μην ανησυχείς...Καλά δεν μπορούσαν να το σκεφτούν νωρίτερα; Αντε! Τουλάχιστον αύριο ας αποφασίσουν να κινηθούν λιγάκι!

Μακαρι να πανε ολα καλα...παντως αν τελικα απο το κεντρο μου πουνε να την κανω θα τους τα ψαλλω κανονικοτατα!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καληνύχτα και από μένα μαράκι μου!

Καληνύχτα και σε σένα descolorira μου!!! Θα περιμένουμε νεά σου αύριο απ το κέντρο!

Να'σαι καλά!

Καληνύχτα σε όλες!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καληνύχτα και από μένα μαράκι μου!

Καληνύχτα και σε σένα descolorira μου!!! Θα περιμένουμε νεά σου αύριο απ το κέντρο!

Να'σαι καλά!

Καληνύχτα σε όλες!!!!

Καληνυχτα μομεντακι μου !! Και μπορει να μη στο εχω πει ...αλλα σε θαυμαζω!!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες !

Λοιπον πηρα στις 8 στο κεντρο και μου ειπαν να παρω αργοτερα γιατι εχουν μονο ενα γιατρο κ ειναι στους υπερηχους, πηρα τωρα 8¨15, τους ρωτησα για την ενεση προγεστερονης και μου ειπαν οτι η βιλιογραφια συστηνει να αποφευγουμε αυτη την ενεση στο 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης και καλυτερα να μην την κανω και οτι τα ουτο που παιρνω ειναι ηδη μεγαλη δοση (8 την ημερα)

Τι να πω ρε κοριτσια....

θα παρω και το γιατρο μου κατα τις 11 να του το πω και βλεπουμε...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα σε ολες !

Λοιπον πηρα στις 8 στο κεντρο και μου ειπαν να παρω αργοτερα γιατι εχουν μονο ενα γιατρο κ ειναι στους υπερηχους, πηρα τωρα 8¨15, τους ρωτησα για την ενεση προγεστερονης και μου ειπαν οτι η βιλιογραφια συστηνει να αποφευγουμε αυτη την ενεση στο 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης και καλυτερα να μην την κανω και οτι τα ουτο που παιρνω ειναι ηδη μεγαλη δοση (8 την ημερα)

Τι να πω ρε κοριτσια....

θα παρω και το γιατρο μου κατα τις 11 να του το πω και βλεπουμε...

Καλημερα Δεσκολοριρα και σε ολα τα κορητσια!Αφου τα αλλα κορητσια το εχουνε κανει,ποσο επικειντινο μπωρει να ειναι?Σημερα εχεις αιμα η καφε?

Καλημερα Δεσκολοριρα και σε ολα τα κορητσια!Αφου τα αλλα κορητσια το εχουνε κανει,ποσο επικειντινο μπωρει να ειναι?Σημερα εχεις αιμα η καφε?

κ τα 2....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε σήμερα??

Δεσκολοριρα διάβαζα τα προηγούμενα μηνυματάκια και διαπιστώνω πως η αγωνία συνεχίζεται.................

Πω,πω!!!Υπομονή βρε κοριτσάκι μου!! μπορεί να παίζει και αυτό που είπε ο άντρας της Νικολ!

Οπότε πρόσεχε!

Α, επίσης ήθελα να σου πω ότι ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και τρανό παράδειγμα είναι η Νάσυ γι'αυτό πρέπει να το πιστέψουμε και να ελπίζουμε! μην χάνεις την αισιοδοξία σου και τις ελπίδες σου και θα γίνει το θαυματάκι σου!!!!

Μαράκι1981, 8 και σήμερα!!!!Υπομονή και θα περάσουν!Το δωράκι των Χριστουγέννων για σένα ετοιμάζεται!!!

Χαιρετώ και τις υπόλοιπες κοπέλες!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...