Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

αυτα ειναι 1 παραπανω!!! χεχε

Λογικο ειναι να εισαι συγκρτιμενη,αλλα εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ειχα ολο το πρωτομτριμηνο αιμα.Τελικα ομως προχωρησε καλα μεχρι τον 4ο μηνα που την εχασα λογο ουρολοιμωξης

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα.Διαβαζα τις σελιδες εδω και κανα μισαωρο και αποφασισα να σας γραψω.μαρια μου,στον ιδιο γιατρο παμε.Εγω καω χωριακη την Παρασκευη,απο εξωσωματικη.Εχω 3 εμβρυα ,αλλα η αλλη αληθεια ειναι οτι δεν περιμενω και πολλα γιατι τα metabolomic δεν ηταν ιδιαιτερα καλα και η εμβρυολογος ηταν συγκρατημενη.

Εγω σου ευχομαι να πανε ολα καλα...αλλωστε εχουμε δει οτι τα περισσοτερα ειναι θεμα τυχης....Στον Αθανασιου πας και εσυ ???

Δηλ τι νουμερο σου εδωσε η metabolomic και ηταν η Σακελαριου συγκρατημενη ???Μου εκανε και εμενα αυτη την εξεταση στ εμβρυα...

Ντεσκολορ μου.... μηπως θα εκανε καλο να εκανες ενεσουλα προγεστερονης που ειναι πιο αποτελεσματικη και δρα πιο γρηγορα ??? Μπορει να λεω και βλακεια αλλα θυμαμαι το Μαριαμνακι οταν ειχε δει αιμα στην εγκυμοσυνη ο γιατρος της της ειχε κανει ενεση προγεστερονης ασχετα απο τα ουτρο...την ημερα της εμβρυομεταφορας μου κανανε και εμενα 2πλη ενεση προγεστερονης, παρολο που επαιρνα ηδη 6 ουτρο ημρησιως, για καλυτερα αποτελεσματα και ειχα καλο ενδομητριο (13) ... Βεβαια γιατροι δεν ειμαστε αλλα λεω εγω....

1η φορα το ακουω αυτο !!! Μηπως να ρωτησω αυριο???

ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ δεν μπορουν απο μονοι τους να πουν κατι ??????????

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Απο την εμβρυομεταφορα και μετα εχω παει μια μονο φορα τουαλετα (χθες) , αλλα συγγνωμη κιολας εχω τρελλαθει στα αερια....Δεν αντεχω αλλο τον εαυτο μου...Αυτο το πραγμα σε αυτη τη συχνοτητα δεν μου εχει ξανατυχει...Ο αντρας μου θα μεινει απο τα τοξικα...χιχιχιχιχι

Αχ τη ωραια την Τεταρτη θα δειτε το μωρακι σας....Μπραβο κοριτσακι μου..Θα πανε ολα καλα...Παω τωρα να φαω λιγα δημητριακα με γαλα μπας και με βοηθησουν λιγο και επιστρεφω.......

μαρακι μου κι εγω το ιδιο προβλημα !! Ξερεις τι με βοηθησε? Φρουτοκρεμα (μηλο αχλαδι) με γαλα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Λογικο ειναι να εισαι συγκρτιμενη,αλλα εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ειχα ολο το πρωτομτριμηνο αιμα.Τελικα ομως προχωρησε καλα μεχρι τον 4ο μηνα που την εχασα λογο ουρολοιμωξης

κικι μου καλως ηρθες και καλη επιτυχια !!!!!

Λυπαμε για το προηγουμενο σου συμβαν...κ ευχομαι τωρα ολα να πανε καλα !!!

Και η προηγουμενη σου εγυμοσυνη ηταν απο εξωσωματικη? Η ουρολοιμωξη απο τι προηλθε? Το αιμα που ειχες ηταν κοκκινο ή καφε? Σου ειχαν πει που οφειλεται?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Μπορει να λεω και βλακεια αλλα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις...η ενεση λεγεται depot proluton ....Εσυ εχεις μεινει εγκυος κι η χοριακη ανεβαινει με λιγο πιο αργους ρυθμους απο οτι πρεπει , αρα χρειαζεται μια βοηθεια παραπανω και το μωρακι μας θα τα καταφερει...

Ωχ τωρα το ειδα κοριτσακι μου...λυπαμαι πολυ...Ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα....

Descolorira μου καλύτερα να τον ρωτήσεις το γιατρό σου...Κι εγώ μετά την εμβρυομεταφορά εκτός από τα 6 ούτρο ημερησίως έκανα και ενεσούλα προγεστερόνης κάθε 3 μέρες...Μια καπέλα στο δίπλα κάφέ είχε και αυτή αίμα και της έκανε 1-2 ενεσούλες και μετά όλα καλά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπορει να λεω και βλακεια αλλα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις...η ενεση λεγεται depot proluton ....Εσυ εχεις μεινει εγκυος κι η χοριακη ανεβαινει με λιγο πιο αργους ρυθμους απο οτι πρεπει , αρα χρειαζεται μια βοηθεια παραπανω και το μωρακι μας θα τα καταφερει...

Ναι! Ακριβώς αυτή έκανα κι εγώ!

Γεια σου μαράκι μου! Αντε φεύγει ακόμα μια μέρα από τη σπαστική αναμονή...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κική μου γεια σου και από μένα! Πολύ λυπάμαι για ό,τι πέρασες! Σου εύχομαι να φανείς τυχερή αυτή τη φορά...απ'την αρχή μέχρι το τέλος!!! Πλησιάζουνε οι μέρες της χοριακής σου! Αντε με το καλό!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Ναι! Ακριβώς αυτή έκανα κι εγώ!

Γεια σου μαράκι μου! Αντε φεύγει ακόμα μια μέρα από τη σπαστική αναμονή...

Μομεντακι μου.....τι κανεις ???? ναι φευγουν οι μερες 9 και σημερα....

Τελικα η sexy ηρθε κανονικα ???

πηρα το γιατρο μου και τον ρωτησα και μου ειπε να ρωτησω βσικα αυριο στο κεντρο γιατι κατα βαση αυτοι εχουν την ευθυνη για το πρωτοκολλο μου και μετα να τον παρω και αυτον κατα τις 11 που θα ειναι στο ΛΗΤΩ να συνενοηθει με τους εξωσωματικους εκει να παρουμε μια αποφαση...

Δε μπορουσε δηλαδη καποιος γιατρος να μου πει για αυτη την ενεση??? απο εσας επρεπε να την μαθω??

Μπως αν την κανω αυριο θα ειναι λιγο αργα? :(

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μαρακι μου κι εγω το ιδιο προβλημα !! Ξερεις τι με βοηθησε? Φρουτοκρεμα (μηλο αχλαδι) με γαλα

πηγε σημερα ο δολιος ο αντρας μου και μου πηρε αποξηραμενα δαμασκηνα και συκα και φρεσκα ακτινιδια....σου λεει δε γινεται κατι απο ολα θα την πιασει να ησυχασω και εγω....το μεσημερι πηγε και κοιμηθηκε στο σαλονι...τυχαιο ???? δε νομιζω !!!!!

Μομεντακι μου.....τι κανεις ???? ναι φευγουν οι μερες 9 και σημερα....

Τελικα η sexy ηρθε κανονικα ???

Αχ άντε με το καλό! Αγωνιώ για σένα!!!!

Εγώ είμαι καλά μαράκι μου...προσπαθώ να είμαι καλά και κάθε μέρα να γίνεται όσο πιο ανώδυνη γίνεται...Πότε τα καταφέρνω πότε όχι αλλά εντάξει...

Η σέξυ ήρθε αλλά όχι κανονικά..Πέμπτη είχα σταγονίτσες μόνο...Παρασκευή ροή κανονική εως πολλή...αλλά από το Σάββατο πολύ λίγη πάλι και τώρα μόνο λίγα καφέ...Ελπίζω να μην εμφανίστηκε κύστη πάλι...Κάτι τέτοια κουφά είχα όταν είχε εμφανιστεί η κύστη...Σε μια βδομάδα τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό και θα δούμε...Ανυπομονώ..

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

πηγε σημερα ο δολιος ο αντρας μου και μου πηρε αποξηραμενα δαμασκηνα και συκα και φρεσκα ακτινιδια....σου λεει δε γινεται κατι απο ολα θα την πιασει να ησυχασω και εγω....το μεσημερι πηγε και κοιμηθηκε στο σαλονι...τυχαιο ???? δε νομιζω !!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

Αχ μα γιατί παθαίνουμε έτσι μετά την εμβρυομεταφορά; Κι εγώ έτσι είχα πάθει...3 μήρες μου πήγε για να πάω τουαλέτα...κσι μετά πάλι τα ίδια...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...