Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Εγώ είχα 50% εντεροκοκκο και είχα πάρει 2 εβδομάδες αντιβίωση. Ζήτησα επανάληψη και μου είχε πει ο γιατρός πως δε χρειάζεται επανάληψη κ μετά την αντιβίωση θεωρείται λήξαν. Έκανα την ετ, δε προχώρησε βέβαια αλλά δε ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος ή δε θα προχωρούσε έτσι κ αλλιώς. Το θέμα είναι πως ο γιατρός με έκανε να καταλάβω πως δεν είναι από τα μικρόβια που θέλουν μήνες αγωγή… πες μας τι θα σου πει κ ο δικός σου! Καλή επιτυχία!

Καλημέρα, μέχρι στιγμής το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν είναι καμία αγωγή που κρατάει πολύ καιρό, δεν ξέρω βέβαια για τους γαλακτοβάκιλους που είναι στα τάρταρα. κατάλαβα ότι δεν θα χρειαστεί επανάληψη της εξέτασης μετά την θεραπεία. το προβλημα τώρα είναι ότι την αντιβίωση δεν μπορώ να την πάρω έτσι από φαρμακείο, χρειάζεται συνταγή από συγκεκριμένη ειδικότητα και μάλιστα νοσοκομειακό γιατρό. ψάχνω να βρω άκρη για να την προμηθευτώ.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ!πως βαριεμαι...δεν καταλαβαινω που βρισκω τοση ενεργεια καποιες φορες...εχω σκοτωθει σημερα στις δουλειες και παρ'ολα αυτα περιμενω να τελειωσω για να παω σπιτι μου και να κανω κι αλλες...δεν μπορω να καθομαι με τιποτα...τι εχω παθει...παντως βρε κοριτσια ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θελω τοσο πολυ ενα παιδι που αν αφηνα τον εαυτο μου ελευθερο θα παθαινα καταθλιψη που δεν το εχω αποκτησει ποτε...περσι τετοιο καιρο ειχα κανει και το πρωτο μυ χειρουργειο..Λαμπαροσκοπηση και διαγνωστικη υστεροσκοπηση και μετα απο 6 μηνες το δευτερο χειρουργειο με τον Μαστρομηνα...κουραστηκα πια τωρα που τα σκεφτομαι ολα αυτα...

Υπομονή κοπέλα μου,να ξερες πόσες φορές έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση στα 2 χρόνια που προσπαθώ για παιδάκι.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Υπομονή κοπέλα μου,να ξερες πόσες φορές έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση στα 2 χρόνια που προσπαθώ για παιδάκι.

για σκεψου..τον ιδιο χρονο με μενα προσπαθουσες...για λιγο σε..περνουσα...

για σκεψου..τον ιδιο χρονο με μενα προσπαθουσες...για λιγο σε..περνουσα...

Εγώ τρομάρα μου,που πίστευα οτι είχα μείνει απο τον πρώτο μήνα που προσπαθήσαμε ελέθυερα? στο ταξίδι του μέλιτος,δηλαδη,αλλα ο θεός είχε άλλα σχέδια για μένα.Ήθελε να με βασανίσει λιγο.:|

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Ντεσκολορ μου.... μηπως θα εκανε καλο να εκανες ενεσουλα προγεστερονης που ειναι πιο αποτελεσματικη και δρα πιο γρηγορα ??? Μπορει να λεω και βλακεια αλλα θυμαμαι το Μαριαμνακι οταν ειχε δει αιμα στην εγκυμοσυνη ο γιατρος της της ειχε κανει ενεση προγεστερονης ασχετα απο τα ουτρο...την ημερα της εμβρυομεταφορας μου κανανε και εμενα 2πλη ενεση προγεστερονης, παρολο που επαιρνα ηδη 6 ουτρο ημρησιως, για καλυτερα αποτελεσματα και ειχα καλο ενδομητριο (13) ... Βεβαια γιατροι δεν ειμαστε αλλα λεω εγω....

Ντεσκολορ μου.... μηπως θα εκανε καλο να εκανες ενεσουλα προγεστερονης που ειναι πιο αποτελεσματικη και δρα πιο γρηγορα ??? Μπορει να λεω και βλακεια αλλα θυμαμαι το Μαριαμνακι οταν ειχε δει αιμα στην εγκυμοσυνη ο γιατρος της της ειχε κανει ενεση προγεστερονης ασχετα απο τα ουτρο...την ημερα της εμβρυομεταφορας μου κανανε και εμενα 2πλη ενεση προγεστερονης, παρολο που επαιρνα ηδη 6 ουτρο ημρησιως, για καλυτερα αποτελεσματα και ειχα καλο ενδομητριο (13) ... Βεβαια γιατροι δεν ειμαστε αλλα λεω εγω....

Μαράκι τι κάνεις εσύ.Πώς περνάς την ημέρα σου?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι τι κάνεις εσύ.Πώς περνάς την ημέρα σου?

Νασουλι μου....καλα ειμαι , σημερα με πιασαν λιγο τα νευρα μου και τα κλαματα αλλα μου περασε....ρε παιδια οποτε ακουω την πεθερα μου ανεβαζω 800 μποφορ...δεν την θελω με τιποτα....Κατα τα αλλα καλα , εχω κατι χαζοπονακια χαμηλα αλλα πιο πολυ υποφερω απο το εντερο...

Εσυ τι κανεις κοριτσακι μου ???

Νασουλι μου....καλα ειμαι , σημερα με πιασαν λιγο τα νευρα μου και τα κλαματα αλλα μου περασε....ρε παιδια οποτε ακουω την πεθερα μου ανεβαζω 800 μποφορ...δεν την θελω με τιποτα....Κατα τα αλλα καλα , εχω κατι χαζοπονακια χαμηλα αλλα πιο πολυ υποφερω απο το εντερο...

Εσυ τι κανεις κοριτσακι μου ???

Αχ αυτό το έντερο...και εγώ έχω προβλημα.

Μακριά απο άτομα που σε αναστατώνουν,καλό είναι να είσαι ήρεμη.

Εγώ καλα είμαι περιμένω με αγωνία την Τετάρτη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Αχ αυτό το έντερο...και εγώ έχω προβλημα.

Μακριά απο άτομα που σε αναστατώνουν,καλό είναι να είσαι ήρεμη.

Εγώ καλα είμαι περιμένω με αγωνία την Τετάρτη.

Απο την εμβρυομεταφορα και μετα εχω παει μια μονο φορα τουαλετα (χθες) , αλλα συγγνωμη κιολας εχω τρελλαθει στα αερια....Δεν αντεχω αλλο τον εαυτο μου...Αυτο το πραγμα σε αυτη τη συχνοτητα δεν μου εχει ξανατυχει...Ο αντρας μου θα μεινει απο τα τοξικα...χιχιχιχιχι

Αχ τη ωραια την Τεταρτη θα δειτε το μωρακι σας....Μπραβο κοριτσακι μου..Θα πανε ολα καλα...Παω τωρα να φαω λιγα δημητριακα με γαλα μπας και με βοηθησουν λιγο και επιστρεφω.......

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα.Διαβαζα τις σελιδες εδω και κανα μισαωρο και αποφασισα να σας γραψω.μαρια μου,στον ιδιο γιατρο παμε.Εγω καω χωριακη την Παρασκευη,απο εξωσωματικη.Εχω 3 εμβρυα ,αλλα η αλλη αληθεια ειναι οτι δεν περιμενω και πολλα γιατι τα metabolomic δεν ηταν ιδιαιτερα καλα και η εμβρυολογος ηταν συγκρατημενη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...