Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, arivou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχει δοκιμάσει καμία το πρωτόκολλο ήπιας διέγερσης και αν έχει αποδώσει?έκανα πριν δύο μήνες πρωτόκολλο με πλήρη διέγερση αλλά το αποτέλεσμα ήταν δύο ωάρια που βάλαμε κιόλας αλλά δεν πέτυχε οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό τώρα!

Καλημέρα! Και εγώ είχα κάνει φουλ διέγερση και δεν πήραμε καν ωάριο,ενώ στην ήπια τα πήγαμε πολύ καλά. Με femara & orgalutran πήραμε την πρώτη φορά δέκα ωάρια και τη δεύτερη(μετά από τρία χρόνια) τρία.Καλη επιτυχία 🥰 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, που χαθήκατε όλες τώρα που είμαι στενοχωρημένη; Για πείτε μου λίγο την γνώμη σας, έχω έναν κούταβο 8 μηνών στο σπίτι, φυσικά εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο και πεντακάθαρο και απο όταν μάθαμε για το μωρό όλοι άρχισαν να στραβοκοιτάζουν το σκυλί. Η πεθερά μου λέει να φύγει, ο παπούς μου να το δώσω κάπου αλλού μέχρι να γεννήσω, ακόμα και οι γονείς μου (που μένουμε μαζί τους αυτό τον καιρό) και τον λατρεύουν άρχισαν να μου λένε να μην τον αγκαλιάζω, να μην κοιμάται μαζί μου και ίσως να σκεφτώ να τον δώσω κάπου μέχρι να γεννήσω. Είμαι καταστενοχωρημένη. Αυτό το σκυλάκι είναι το γούρι μου, απο όταν τον πήρα άλλαξε η ζωή μου προς το καλύτερο και δεν θέλω καν να σκέφτομαι να τον αποχωριστώ. Εσείς τι λέτε;

Το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι να μην εχεις καμια επαφη με τα κοπρανα.Αν μπωρει καπιος αλλος να αναλαβει το καθαρισμο του ολα ειναι ο.κ.Και να μην μπει σε κρεβατοκαμαρα σου!Μην στεναχωριεσε και μην το δωσεις!Ειναι ο καλυτερος φιλος του αντρωπου και ο μονος που δεν θα σε προδωσει ποτε!

Διαφημίσεις

Το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι να μην εχεις καμια επαφη με τα κοπρανα.Αν μπωρει καπιος αλλος να αναλαβει το καθαρισμο του ολα ειναι ο.κ.Και να μην μπει σε κρεβατοκαμαρα σου!Μην στεναχωριεσε και μην το δωσεις!Ειναι ο καλυτερος φιλος του αντρωπου και ο μονος που δεν θα σε προδωσει ποτε!

Απο όταν έμαθα οτι είμαι έγκυος σταμάτησα να τον βγάζω βόλτα επειδή με τραβάει οπότε ούτως ή άλλως δεν ασχολούμαι με τα κακά του. Όσο για την κρεβατοκάμαρα προς το παρόν του αρέσει να κοιμάται στα πόδια μου, στο κρεβάτι, ακόμα και όταν είναι ο άντρας μου εδώ μαζί μας κοιμάται.

ixhPp3.png

Απο όταν έμαθα οτι είμαι έγκυος σταμάτησα να τον βγάζω βόλτα επειδή με τραβάει οπότε ούτως ή άλλως δεν ασχολούμαι με τα κακά του. Όσο για την κρεβατοκάμαρα προς το παρόν του αρέσει να κοιμάται στα πόδια μου, στο κρεβάτι, ακόμα και όταν είναι ο άντρας μου εδώ μαζί μας κοιμάται.

Αν μπωρεις να τον μαθεις τουλαχιστον να κοιματε κατω?

Αν μπωρεις να τον μαθεις τουλαχιστον να κοιματε κατω?

Θα προσπαθήσω αν και τώρα που είναι χειμώνας προτιμάει περισσότερο τα ζεστά παπλώματα απο το παγωμένο πλακάκι κάτω.Δεν του αρέσει ούτε στο σπιτάκι του να κοιμάται. Είναι και πονηρούλης!

ixhPp3.png

Γεια σας κοριτσια !!!! Που εισαστε εξαφανισμενες ολες σημερα καλε ????

Athi μου και εγω συμφωνω με τα κοριτσακια....μονο καλο θα ηταν να μην το εχεις στο δωματιο που κοιμασαι , γιατι οσο και να το παλεψεις τωρα εαν εχει μαθει πανω στο κρεββατι ειναι δυσκολο να μαθει κατω απο αυτο....

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου , τι μου κανουν ???

Διαφημίσεις

Θα προσπαθήσω αν και τώρα που είναι χειμώνας προτιμάει περισσότερο τα ζεστά παπλώματα απο το παγωμένο πλακάκι κάτω.Δεν του αρέσει ούτε στο σπιτάκι του να κοιμάται. Είναι και πονηρούλης!

Οποιον αναγνωριζει σαν αφεντικο,να αναλαβει την εκπεδευση του και αν δεν τα καταφερετε ζειτειστε την γνωμη ειδικου.Οσο πονιρουλις να ειναι μαθανε τον απο τωρα!

Οποιον αναγνωριζει σαν αφεντικο,να αναλαβει την εκπεδευση του και αν δεν τα καταφερετε ζειτειστε την γνωμη ειδικου.Οσο πονιρουλις να ειναι μαθανε τον απο τωρα!

Έχεις δίκιο! Θα προσπαθήσω απο απόψε κιόλας και στις 9 του μηνός θα ρωτήσω και τον καινούριο γυναικολόγο.

ixhPp3.png

Γεια σας κοριτσια !!!! Που εισαστε εξαφανισμενες ολες σημερα καλε ????

Athi μου και εγω συμφωνω με τα κοριτσακια....μονο καλο θα ηταν να μην το εχεις στο δωματιο που κοιμασαι , γιατι οσο και να το παλεψεις τωρα εαν εχει μαθει πανω στο κρεββατι ειναι δυσκολο να μαθει κατω απο αυτο....

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου , τι μου κανουν ???

Εγω παλι κουλουρακια!Τα χτεσινα τα φαγαμε ολα!Εσυ πως εισαι?

Εγω παλι κουλουρακια!Τα χτεσινα τα φαγαμε ολα!Εσυ πως εισαι?

Μια χαρα , ωραιοτατα.....εγω εδω καναπες , καναπες και παλι καναπες....σηκωνομαι λιγο και περπαταω να μην πιανομαι , χαπακωνοναι και περιμενω να περασουν οι μερες....

Μια χαρα , ωραιοτατα.....εγω εδω καναπες , καναπες και παλι καναπες....σηκωνομαι λιγο και περπαταω να μην πιανομαι , χαπακωνοναι και περιμενω να περασουν οι μερες....

Δεν εχει και τοιποτα της προκοπεις στην τηλεοραση!:(

Διαφημίσεις

Δεν εχει και τοιποτα της προκοπεις στην τηλεοραση!:(

Ασε μου εχουν σπασει τα νευρα....θυμαμαι παλια καναμε επιλογη ποιο σηριαλ θα δουμε , ποια ταινια...τωρα εχει συνεχεια μαγειρικη....ελεος πια....Και να φτιαχναν φαγητα που θα παρουμε ιδεες να τα φτιαξουμε σπιτι μας να το υποστω...ολο κατι αηδιες φτιαχνουν ...Καλε δεν σε εχω ρωτησει ακομα...η κοιλιτσα σου εχει φουσκωσει ??? Ποτε πατε για αυχενικη διαφανεια ??

Ασε μου εχουν σπασει τα νευρα....θυμαμαι παλια καναμε επιλογη ποιο σηριαλ θα δουμε , ποια ταινια...τωρα εχει συνεχεια μαγειρικη....ελεος πια....Και να φτιαχναν φαγητα που θα παρουμε ιδεες να τα φτιαξουμε σπιτι μας να το υποστω...ολο κατι αηδιες φτιαχνουν ...Καλε δεν σε εχω ρωτησει ακομα...η κοιλιτσα σου εχει φουσκωσει ??? Ποτε πατε για αυχενικη διαφανεια ??

Λιγακι ναι.Την πεμτη αυτη θα παω για αυκενικη!Στης 3.30 μ.μ.

Καλημέρα............

Κορίτσια σήμερα ξύπνησα με μια μεγάλη ανησυχία οτι κάτι δεν πάει καλά.Απο εχθές το απογευμα έχουν σταματήσει τα πονάκια που είχα χαμηλά και έχω χε... πάνω μου.Θα πάω να κάνω μια χοριακή να ηρεμήσω.Θα πρέπει σήμερα να είναι περιπου 2800 και πάνω.Αχ μακάρι να είναι όλα καλά.

descoloriraki καλη επιτυχία.Μακάρι ο καλός θεούλης να άκουσε τις προσευχές μας και σήμερα να έχει διπλασιαστεί η χοριακή σου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημερα και απο εμενα!Δεν ειχα μπει ολο το Σαββατοκυριακο γιατι δεν ηξερα τι αλλο πια να πω στην descolor μας περα απο ''υπομονη'' και ειμαι σιγουρη οτι ειχε βαρεθει πια να το ακουει απο ολες μας αλλα πραγματικα τι αλλο μπορουσαμε να πουμε απο αυτο...Εχω πολλη αγωνια!μακαρι να ηρεμησει επιτελους σημερα με ενα θετικο αποτελεσμα και να ξεκινησει η εβδομαδα μας με ενα χαμογελο!!!!

nasy νομιζω οτι δε χρειαζεται να κανεις χοριακη γιατι το μωρακι σου ειναι μεσα σου αλλα αφου σου μπηκε η ιδεα να την κανεις συνεχισε απλα για να ηρεμησεις....ολα καλα πανε βρε...βγαλε απο το μυαλουδακι σου τις ασχημες σκεψεις...

Στελνω μια μεγαλη αγκαλια σε ολα τα κοριτσια και ευχομαι να εχουμε συντομα νεα της τουρτιτσας...και της δεσποινας βρε παιδια...(που εξαφανιστηκε?)

Καλημερα .....

Δεσκολοριρα μου καλη επιτυχια για σημερα....η σκεψη μας ειναι κοντα σου...Μακαρι να εχουν παει ολα καλα ...

Νασουλα μου ολα καλα πανε , μην ανησυχεις καλε τοσο...

Νικολ μου τι κανεις εσυ ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...