Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι σήμερα είμαι καλύτερα αλλα το άγχος δεν λέει να φύγει.Αν δεν το δώ στον υπέρυχο δεν θα ησυχάσω και μόνο τότε θα το πιστέψω.

Ναι δουλειά γραφείου κάνω, απλά αποφευγω όσο μπορω να πηγαίνω στην τουαλέτα γιατι είναι στον κάτω όροφο και δεν θέλω να ανεβοκατεβαίνω τα σκαλιά όλη την ώρα.

κοριτσακι μου με τετοιες χοριακες δεν εχεις να φοβασαι τπτ...

την τεταρτη θα πας στο γιατρο?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Νασυ εγώ δουλευα μεχρι και λίγο πριν μπω στον 8ο.. Τιποτα δεν επαθα... Αν δεν σηκώνεις βαρη δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Μονο να εχεις παντα κατι στο γραφειο σου να μασουλας...:rolleyes:

Απο αυτό άλλο τίποτα,χιχιχι

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

κατα τις 8 παρα θα ειμαι εκει για να πετυχω και το λογιστηριο που ανοιγει στις 8 και να πληρωσω την καταψυξη για το ενα εμβρυο που βαλαμε τελικα...

Δεσκολορ μου πονους περιοδου εχεις ??

κοριτσακι μου με τετοιες χοριακες δεν εχεις να φοβασαι τπτ...

την τεταρτη θα πας στο γιατρο?

Και σε άλλες προχωρούσε κανονικά και μετά παλλιδρόμησε(όπως το Δομνινάκι).Αλλα δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτο γιατι θα τρελαθώ.Ασε που θα μου θυμώσει και η Δομνίνα:P

Ναι την Τετάρτη θα πάω.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

δεσκολορ οτι πει ο γιατρος να κανεις.

εχω κανει υστεροσκοπηση. λαπαροσκοπηση δεν εκανα.

εχω κ αναμνηστικο cd:tongue::tongue:!!!!!!

Μαρακι μου , τι κανεις ???? Και εμενα υστεροσκοπιση μου ειπε θα κανουμε εαν χρειαστει...θα δειξει....Με μεθη μου ειπε οτι γινεται...Ποναγες μετα ????

καλημερα πολυλογουδες μου...

μαρακι μας ευχομαι μια τεραστια χοριακη στις 8/12...κοιτα να εισαι ηρεμηηηη....φφφεεεεεταααααααα οπως λεμε.

ντεσκολορ δεν θελω να σου δινω ελπιδες αλλα νομιζω εχεις ακουσει κ για γυναικες οι οποιες ξεκινησαν ετσι κ προχωρησε μια χαρα η εγκυμοσυνη..οπως επισης κ γυναικες οι οποιες καθε φορα που αλλαζαν μηνα ειχαν αιμα κανονικο...

οι υπολοιπες τι μου κανετε??

εμεις φαγαμε εξω εχτες κ μονο στο νοσοκομειο που δεν πηγαμε....

3 φορες ξερασα κ πονουσε το στομαχι μου...σημερα μετα απο τον λαπα μου κ το γαλα μου ειμαι πολυ καλυτερα...ελπιζω κ τα μικρα μου....

ιονελιτακι μου για ποιον λογο ειχες κανει λαπαροσκοπηση??

οντως κοριτσια στο ιασω που παω εγω εχει περιπου 2.000? η επεμβαση κ συνηθως κ οι γιατροι παιρνουν αλλα τοσα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες μου σας αφήνω.Πρέπει να ετοιμαστώ γιατι θα πάμε για φαγητό στα πεθερικά μου.

Μαριλούκο καλή επιτυχία και στις δυο μας.Τότε θα σου πεί και πότε θα κάνεις αυχενική?

Φιλάκια σε όλες.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Μαρακι μου , τι κανεις ???? Και εμενα υστεροσκοπιση μου ειπε θα κανουμε εαν χρειαστει...θα δειξει....Με μεθη μου ειπε οτι γινεται...Ποναγες μετα ????

Γιατι να την κανεις μετα? Ασε που θα σαι εγκυος κ δεν χρεαστει,

αλλλα τι θελει να δει με αυτο δε σου ειπε?

βλεπουν το εσωτερικο της μητρας αν υπαρχει κανενας πολυποδας

ή κατι αλλο που εμποδιζει τη συλληψη. αν υπαρχει κατι στο αφαιρει

εκεινη τη στιγμη. σε εμενα δε βρηκε τιποτα..

οχι δεν πονουσα, επαθα αυτο που επαθες κ εσυ.

ξυπνουσα, ανοιγα ματια, εκλεινα ματια..

λιγο αιμα ειχα μονο.

κ δεν ειναι τοσο ακριβη σαν τη λαπαροσκοπηση.

Z58Ip2.png

καλημερα πολυλογουδες μου...

μαρακι μας ευχομαι μια τεραστια χοριακη στις 8/12...κοιτα να εισαι ηρεμηηηη....φφφεεεεεταααααααα οπως λεμε.

ντεσκολορ δεν θελω να σου δινω ελπιδες αλλα νομιζω εχεις ακουσει κ για γυναικες οι οποιες ξεκινησαν ετσι κ προχωρησε μια χαρα η εγκυμοσυνη..οπως επισης κ γυναικες οι οποιες καθε φορα που αλλαζαν μηνα ειχαν αιμα κανονικο...

οι υπολοιπες τι μου κανετε??

εμεις φαγαμε εξω εχτες κ μονο στο νοσοκομειο που δεν πηγαμε....

3 φορες ξερασα κ πονουσε το στομαχι μου...σημερα μετα απο τον λαπα μου κ το γαλα μου ειμαι πολυ καλυτερα...ελπιζω κ τα μικρα μου....

ιονελιτακι μου για ποιον λογο ειχες κανει λαπαροσκοπηση??

οντως κοριτσια στο ιασω που παω εγω εχει περιπου 2.000? η επεμβαση κ συνηθως κ οι γιατροι παιρνουν αλλα τοσα

Μικρουλι μου....σε ευχαριστω πολυ....Τι εφαγες καλε και σε πειραξε τοσο ??? Να προσεχεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...