Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

θα τους ξετιναξω κ εγω αυριο στις ερωτησεις κανονικα...βεβαια οτι κ να μου πουνε καρυοτυπο και θρομβοφιλια θα τις κανω και απλα θα τους πω οτι τις εκανα...

Aυτα μια φορα τα κανεις,οποτε καλυτερα πιο νωρεις!Και αυτα που λενε η γυναικολογη οτι η Θρομβοφιλια η αιμοφιλια(το αντιθετο της θρομβοφιλιας ,αν το λεω σωστα) εχουν σημασια μετα απο την εμφυτευση ειναι μπουρδες.Πεζουν πολυ σημαντικο ρολο τον αν θα εμφιτευτει το εμβρυο η οχι.Επομενος πρεπει να γεινει η εξεταση πριν την εξω η σπερματεγχυση!!!!!!

τι διαφορα εχει η υστεροσκοπηση απο την λαμπαροσκοπηση?

Στην υστεροσκοπηση η καμερα και οτι ειναι να γινει γινεται κολπικα χωρις να σου κανουν τρυπουλες στην κοιλια οπως γινεται στην λαπαροσκοπηση...και φυσικα εχει λιγοτερους πονους μετα αααααααααα και φυσικα νομιζω οτι κοστιζει πολυ λιγοτερα...Παντως δεν ειχα και πολλα περιθωρια να κανω ερωτησεις γιατι ο γιατρος χθες ηταν τοσο θετικος με την ολη διαδικασια που στο τελος θα με εχεζε εαν συνεχιζα να τον ρωταω...Μακαρι να βγει αληθινος και εκεινος και η εμβρυολογος που τη θεωρουσε σχεδον δεδομενη την εγυμοσυνη...

Διαφημίσεις

Ναι θα πάω,γιατι να μην πάω?:confused:

Παίζει αυτα τα πονάκια που έχω να είναι κάτι κακο?

Κοριτσακι μο απο τη στιγμη που ολα πανε καλα , καλα κανεις και πας στη δουλεια...Ουτως ή αλλως δουλεια γραφειου κανεις...σωστα ???/

Πως εισαι σημερα , σου περασε ημικρανια ???

οχι κοριτσακι μου δεν ειναι κατι κακο !!!

Προσαρμοζεται η μητρα σου και το μωρακι σου προσπαθει να βολευτει !

Το 1ο τριμηνο εχει πονους...!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! Πως ειστε σημερα?

δεσκολορ μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου,

κ τη δυναμη θα βρεις, ειμαι σιγουρη, κ ολα καλα

θα πανε.. αυριο γυριζεις στη δουλεια τελικα?

μαρακι, ιονελιτα ,, μομεντς, νασυ τι κανετε?

σχετικα με υστεοσκοπηση-λαπαροσκοπηση

αν κανουμε εξω δε νομιζω οτι χρειαζεται.

αν θυμαστε ηταν να κανω λαπαροσκοπηση κ δε με αφησε ο γιατρος.

ειναι αυτη η εξεταση που κανει 4000Ε που εχουμε συζητησει.

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Νασυ εγώ δουλευα μεχρι και λίγο πριν μπω στον 8ο.. Τιποτα δεν επαθα... Αν δεν σηκώνεις βαρη δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Μονο να εχεις παντα κατι στο γραφειο σου να μασουλας...:rolleyes:

οχι κοριτσακι μου δεν ειναι κατι κακο !!!

Προσαρμοζεται η μητρα σου και το μωρακι σου προσπαθει να βολευτει !

Το 1ο τριμηνο εχει πονους...!

Τι ωρα θα πας κεντρο αυριο?

Καλημερα κοριτσακια μου!! Πως ειστε σημερα?

δεσκολορ μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου,

κ τη δυναμη θα βρεις, ειμαι σιγουρη, κ ολα καλα

θα πανε.. αυριο γυριζεις στη δουλεια τελικα?

μαρακι, ιονελιτα ,, μομεντς, νασυ τι κανετε?

σχετικα με υστεοσκοπηση-λαπαροσκοπηση

αν κανουμε εξω δε νομιζω οτι χρειαζεται.

αν θυμαστε ηταν να κανω λαπαροσκοπηση κ δε με αφησε ο γιατρος.

ειναι αυτη η εξεταση που κανει 4000Ε που εχουμε συζητησει.

την κανουν για να δουν τι παιζι μεσα στη μητρα...

οχι δε θα παω ουτε αυριο μου ειπε ο γιατρος μου να μην παω αν δε δουμε τι θα πει η χοριακη της δευτερας

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Κοριτσακι μο απο τη στιγμη που ολα πανε καλα , καλα κανεις και πας στη δουλεια...Ουτως ή αλλως δουλεια γραφειου κανεις...σωστα ???/

Πως εισαι σημερα , σου περασε ημικρανια ???

Ναι σήμερα είμαι καλύτερα αλλα το άγχος δεν λέει να φύγει.Αν δεν το δώ στον υπέρυχο δεν θα ησυχάσω και μόνο τότε θα το πιστέψω.

Ναι δουλειά γραφείου κάνω, απλά αποφευγω όσο μπορω να πηγαίνω στην τουαλέτα γιατι είναι στον κάτω όροφο και δεν θέλω να ανεβοκατεβαίνω τα σκαλιά όλη την ώρα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Τι ωρα θα πας κεντρο αυριο?

κατα τις 8 παρα θα ειμαι εκει για να πετυχω και το λογιστηριο που ανοιγει στις 8 και να πληρωσω την καταψυξη για το ενα εμβρυο που βαλαμε τελικα...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...