Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τι να πω...

θα κανω αργοτερα κ το αλλο τεστ θα παω και στο κεντρο αυριο...αλλα δεν εχω ελπιδες

Κοιταξε μην κατεβασεις κανενα πακετο τσιγαρα!την ελπιδα κρατατην τουλαχιστον μεχρη αυριο!!

Κοιταξε μην κατεβασεις κανενα πακετο τσιγαρα!την ελπιδα κρατατην τουλαχιστον μεχρη αυριο!!

ενα μονο τι να μου κανει ???

θα βγω να παρω και πουρα σε λιγακι χααχαχα

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Επιστήμονα μου είναι πολύ σπάνιο να βγει το τεστ θετικό και η χοριακή αρνητική. Εννοείται ότι θα την επαναλάβεις αύριο στο κέντρο. Εγώ έχω ακούσει για λάθη στις χοριακές. Αποκλείεται να αναγνώρισε την ορμόνη το τεστ και να ήταν μόνο 0,5.. Για σκέψου το λίγο.

Μομεντάκι μου αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη μέθοδο που σου σύστησε ο γιατρός σου! Κάντο και όλα θα πάνε καλά! Κάνε κι εσύ εκείνη την προσευχή που λένε τα κορίτσια. Αν θες σου λέω κι εγώ ένα εκκλησάκι της Παναγίας που όποια κοπέλλα πάει και ζητάει βοήθεια από την Παναγια την έχει! Κι εγώ εκεί πήγα! Θα ταξιδέψετε όμως 1.30 ωρίτσα. Και μπορείς να κάνεις και φανουρόπιτα και να ζητήσεις και από τον Άγιο Φανούριο να σε βοηθήσει. Και την αφήνεις εκεί και την παίρνει ο κόσμος.

Εγώ σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Μιλήσαμε με τον άντρα μου και μου είπε ότι τον παρεξήγησα σε αυτά που είπε. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά απο δω και πέρα.. Το έχω ανάγκη.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

μαριαμνακι μου καλο...απλα ειμαι τοσο τυχερος ανθρωπος που επεσα σε χαλασμενο τεστακι..τοσο απλα...

και στην τελικη που λες οτι "δεν μπορει να ειναι ετσι" κ ομως μπορει...ας σταματησουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε η εξαρεση σε κατι....δεν ειμαστε...ειμαι ο κανονας και οχι η εξαιρεση

χαιρομαι ομως πολυ για σενα που εισαι καλυτερα και να φροντιζεις τον εαυτο σου και το μωρακι σου που ειναι το πιο σημαντικο που εχεις !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

και ηρθε και η μητερα μου απο εδω ετσι για να δεσει το γλυκο και μας λεει οτι μας αγαπαει ο θεος γιατι καταφερε να βρει το ψυχιατρο της που ειναι πλεον επικουρος καθηγηης στο πανεπιστημιο στα Γιαννενα...και μας αναλυει τωρα ολη την τηλεφωνικη της επικοινωνια.. διοτι βεβαιως αυτο ακριβως θελω τωρα !!! Και τι δε θα εδινα να με αφηναν μονη μου σημερα !

ε ρε γλεντια....εσυ εκει πανω θα με λυπηθεις ποτε?????

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Αληθεια ,εχεις καπνεισει ποτε πουρο?Στον εγκεφαλο θα σε βαρεσει!

φυσικα και εχω κανει ουκ ολιγες φορες...μπα δεν χαμπαριαζω !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...