Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα...

Μαριαμνάκι μου πολύ στεναχωρέθηκα με αυτά που ζεις τώρα...Συμφωνώ με τη νικόλ μας...Κάνε λίγη υπομονή...Συζητάτε το μόλις τον πετύχεις ήρεμο και να δεις όλα θα φτιάξουνε!!!!

Descolorira μου αύριο είναι η μεγάλη μέρα ε ; Κάτι διάβασα για τεστάκι! Έκανες ή σκοπεύεις να κάνεις; Αν δεν έκανες έτσι κι αλλιώς αύριο θα ξέρείς! Αχ έχω μεγάλη αγωνία για σένα!

Γεια σου νάσυ μου και στελλίτσα! Είστε μέσα απ ότι είδα...

Χαιρετώ όλα τα κορίτσια!

Μαρία μου θα περιμένουμε νέα σου αύριο για τό πόσα εμβρυάκια έχετε! Μην ανησυχείς για τον αριθμό! Ποιότητα θέλουμε είπαμε!!!! Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά! Θα το δεις!

Anthi μου συγχαρητήρια κοπέλα μου! Μ'αρέσει που όλο και γίνουνται περισσότερες οι εγκυούλες εδώ μέσα!!!!:D

Momentaki πες μας τι έγινε με το γιατρό,τι αποφασίσατε να κάνετε?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Αχ νάσυ μου! Είμαι πολύ αγχωμένη...δεν ξέρω τι να αποφασίσω...

Πήγα στο γιατρό...τα ξανείδαμε όλα απ την αρχή...Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν μπορεί να καταλάβει τι πάει στραβά....Ητανε ατυχία λέει...Αλλά πλέον θέλει να πάρουμε πιο δραστικά μετρα...

Να πάμε με φάρμακα λέει την επόμενη φορά...και η επόμενη φορά να είναι αυτός ο κύκλος...21η μέρα του κύκλου να ξεκινήσω την καταστολή...και μετά όταν ξαναδιαθετήσω θα αρχίσω τα cyclacur για το ενδομήτριο...Και μετά εμβρυομεταφορά με τα παγωτάκια μου...Να ξεπαγώσουμε και τα 6 λέει και στα τρία θα κάνουνε μια μικρή τρυπούλα...Είναι μια μέθοδος που τα βοηθάει να εκκολαφθούν καλύτερα και τα "σπρώχνει" να προχωρήσουνε στο επόμενο στάδιο και για να εμφυτεύονται...Τα άλλα 3 θα τα αφήσει όπως είναι....Θα τα αφήσουμε να γίνουνε βλαοτοκύστες και μετά να τα βάλουμε...Όμως υπάρχει μεγάλο ρίσκο...Είτε να μείνουμε με ένα ή δύο βλαστοκύστες στην καλύτερη περίπτωση είτε με μηδέν!!! και να πάει όλο αυτό!

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Λέει ότι ήδη δοκιμάσαμε δύο φορές να βάλουμε εμβρυάκια 3 ημερών...καιρός να δοκιμάσουμε διαφορετικά...

Δεν ξέρω...Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Πήγα στο γιατρό...τα ξανείδαμε όλα απ την αρχή...Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν μπορεί να καταλάβει τι πάει στραβά....Ητανε ατυχία λέει...Αλλά πλέον θέλει να πάρουμε πιο δραστικά μετρα...

Να πάμε με φάρμακα λέει την επόμενη φορά...και η επόμενη φορά να είναι αυτός ο κύκλος...21η μέρα του κύκλου να ξεκινήσω την καταστολή...και μετά όταν ξαναδιαθετήσω θα αρχίσω τα cyclacur για το ενδομήτριο...Και μετά εμβρυομεταφορά με τα παγωτάκια μου...Να ξεπαγώσουμε και τα 6 λέει και στα τρία θα κάνουνε μια μικρή τρυπούλα...Είναι μια μέθοδος που τα βοηθάει να εκκολαφθούν καλύτερα και τα "σπρώχνει" να προχωρήσουνε στο επόμενο στάδιο και για να εμφυτεύονται...Τα άλλα 3 θα τα αφήσει όπως είναι....Θα τα αφήσουμε να γίνουνε βλαοτοκύστες και μετά να τα βάλουμε...Όμως υπάρχει μεγάλο ρίσκο...Είτε να μείνουμε με ένα ή δύο βλαστοκύστες στην καλύτερη περίπτωση είτε με μηδέν!!! και να πάει όλο αυτό!

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Λέει ότι ήδη δοκιμάσαμε δύο φορές να βάλουμε εμβρυάκια 3 ημερών...καιρός να δοκιμάσουμε διαφορετικά...

Αχ βρε μομεντάκι σε καταλαβαινω,μεγάλο το ρίσκο.Εγώ μάλλον θα δοκίμαζα την μέθοδο αυτή και οτι γίνει.Τουλάχιστον με τις βλαστοκύστες θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.Ούτως η άλλως και κάτι να πάει στραβά(που δεν θα παει) θα ξαναπροσπαθήσεις πάλι γρήγορα και δεν θα καταλάβεις για πότε θα περάσει ο καιρός.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Δεν ξέρω τι να κάνω...

αυτη τη μεθοδο την ειχε εφαρμοσει και ο δικος μου γιατρος με δικη του πρωτοβουλια μαλιστα και μου το ανεφερε μετα....λεγεται assistance hatching

και αποτι ειχα ψαξει τοτε ειναι μια μεθοδος που την εφαρμοζουν πολυ και στην Αγγλια....για καλο ειναι σιγουρα!

Ναι νασούλα μου...υποτίθεται θα το κάνουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες...Ο γιατρος μου λέει πως έτσι κι αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα αν δεν αντέξουνε δεν θα αντέχανε και στη μήτρα...Δεν στο κρύβω πως φοβάμαι...να ετοιμάζομαί εγώ ένα μήνα και να παίρνω φάρμακα και να φτάσει η μέρα της εμβρυομεταφοράς και να μην έχει ζήσει κανένα...Αν όμως έχουνε ζήσει θα είμαι πολύ πολύ χαρούμενη...

Εσύ πώς είσαι νέα μανούλα; Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω! Χάρηκα πολύ ! Τι απρόσμενα νέα!!! Αχ! ΄Πότε θα πας στο γιατρό; Αύριο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

αυτη τη μεθοδο την ειχε εφαρμοσει και ο δικος μου γιατρος με δικη του πρωτοβουλια μαλιστα και μου το ανεφερε μετα....λεγεται assistance hatching

και αποτι ειχα ψαξει τοτε ειναι μια μεθοδος που την εφαρμοζουν πολυ και στην Αγγλια....για καλο ειναι σιγουρα!

Γεια σου νικόλ μου! Ναι έτσι το είπε!!! Ελπίζω να είναι για καλό νικόλ μου...μετά από κάθε αποτυχία φοβάμαι όλο και περισσότερο...Ελπίζω δεν λέω...αλλά φοβάμαι..

Εσύ πώς είσαι νικόλ μου; Ποια τα νέα σου; Θα προχωρήσεις σε νέα προσπάθεια; Είχες παγωτάκια; Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχασα τον μπούσουλα μου με τη σύγχιση των τελευταίων ημερών...:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

α καλα εγω ιδεα δεν ειχα για αυτο !! την κανουν ακομα και σε βλαστοκυστες;

μομεντακι μου καλο και δυνατο...συμφωνω με το γιατρο σου και να κανετε αυτη τη με8οδο....εστω και ενα να επιβιωσει θα ξερεις οτι οι πιθανοτητες σου μετα θα ειναι πολυυυυυυ υψηλες

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Descolorira μουυυυυυυυυυυυ!!! Χαίρομαι που σε βλέπω!!! Πώς είσαι ψυχούλα μου; Ετοιμη για αύριο;

Αυτό το κάνουνε στα εμβρυάκια...και μετά τα αφήνουνε να γίνουνε βλαστοκύστες απ ότι κατάλαβα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι νασούλα μου...υποτίθεται θα το κάνουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες...Ο γιατρος μου λέει πως έτσι κι αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα αν δεν αντέξουνε δεν θα αντέχανε και στη μήτρα...Δεν στο κρύβω πως φοβάμαι...να ετοιμάζομαί εγώ ένα μήνα και να παίρνω φάρμακα και να φτάσει η μέρα της εμβρυομεταφοράς και να μην έχει ζήσει κανένα...Αν όμως έχουνε ζήσει θα είμαι πολύ πολύ χαρούμενη...

Εσύ πώς είσαι νέα μανούλα; Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω! Χάρηκα πολύ ! Τι απρόσμενα νέα!!! Αχ! ΄Πότε θα πας στο γιατρό; Αύριο;

Το ξέρω οτι θα είναι δύσκολο αλλα να σκέφτεσαι οτι όλα θα πάνε καλά και οχι στραβά.Και θα είσαι πολύ χαρούμενη γιατιι θα τα καταφέρουν τα παγωτάκια σου.

Εγώ καλά είμαι,σήμερα έκανα επαναλυπτική χοριακή, απο 310 πήγε 693 και μου έγυγε ένα άγχος.Καλά εννοείτε οτι ακόμα δεν το έχω πιστέψει ούτε και εγώ.Στο γιατρό θα πάω την άλλη Τετάρτη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Το ξέρω οτι θα είναι δύσκολο αλλα να σκέφτεσαι οτι όλα θα πάνε καλά και οχι στραβά.Και θα είσαι πολύ χαρούμενη γιατιι θα τα καταφέρουν τα παγωτάκια σου.

Εγώ καλά είμαι,σήμερα έκανα επαναλυπτική χοριακή, απο 310 πήγε 693 και μου έγυγε ένα άγχος.Καλά εννοείτε οτι ακόμα δεν το έχω πιστέψει ούτε και εγώ.Στο γιατρό θα πάω την άλλη Τετάρτη.

Αχ τέλεια! Αντε με το καλό να ρθει η Τετάρτη!!! Θα δείτε σάκο φαντάζομαι δεν είναι; Η και καρδούλα;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Descolorira μουυυυυυυυυυυυ!!! Χαίρομαι που σε βλέπω!!! Πώς είσαι ψυχούλα μου; Ετοιμη για αύριο;

Αυτό το κάνουνε στα εμβρυάκια...και μετά τα αφήνουνε να γίνουνε βλαστοκύστες απ ότι κατάλαβα...

ποσο ετοιμος μπορει αντικειμενικα να ειναι καποιος για κατι τετοιο..? απο τι μια αγωνια και ανυπομονησια και απο την αλλη καθολου ανυπομονησια αν ειναι να ακουσω ..."δυστυχως αρνητικη"

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ποσο ετοιμος μπορει αντικειμενικα να ειναι καποιος για κατι τετοιο..? απο τι μια αγωνια και ανυπομονησια και απο την αλλη καθολου ανυπομονησια αν ειναι να ακουσω ..."δυστυχως αρνητικη"

Σε καταλαβαίνω πολύ καλά...Δεν θα ακούσεις όμως κάτι τέτοιο!!! Θα το δεις! Αχ σε προειδοποιώ η τελευταία ώρα ειδικά είναι η χειρότερη!!!!

Τι ήτανε αυτό για το τεστάκι; Εκανες;

Τι ώρα θα πας αύριο; Τι ώρα θα περιμένουμε περίπου αποτελέσματα;

Αχ πολλά ρωτάω...αλλά αγωνιώ!!! Θα είναι και η πρώτη μου μέρα πίσω στη δουλειά...και εσένα θα σκέφτομαι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ τέλεια! Αντε με το καλό να ρθει η Τετάρτη!!! Θα δείτε σάκο φαντάζομαι δεν είναι; Η και καρδούλα;

Σακο ελπίζω να δούμε,ίσως και καρδούλα.

Καλα το κορυφαίο δεν σας το είπαΤην Τριτη πηραμε το σπερμοδιάγραμα που έκανε ο άντρας μου που του το ζητησε ο ουρολογος και λέγαμε οτι για να μείνω έγκυος απο μόνη μου,θα είναι πολύ καλύτερα απο τα προηγούμενα.Αμ δε όμως,εντάξει δεν ήταν και τελείως χάλια αλλα όχι καλύτερο απο τα προηγούμενα.Το μόνο που είχε βελτιωθεί ήταν στη μορφολογία που απο 7%φυσιολογικά πήγε στο 10% και ο Λυμπερόπουλος είπε οτι είναι μεγάλη βελτίωση αυτο το 10.

Και όμως έκατσε εκεί που δεν το περιμέναμε.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Μα για αυτό το μωράκι σου είναι ένα μικρό θαυματάκι νασούλι μου!!! Και μας έδωσες πολύ κουράγιο με τα νέα σου! Μην ξεχάσεις να ανάψεις ένα κεράκι και να πεις ένα μεγάάάάάλο ευχαριστώ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μα για αυτό το μωράκι σου είναι ένα μικρό θαυματάκι νασούλι μου!!! Και μας έδωσες πολύ κουράγιο με τα νέα σου! Μην ξεχάσεις να ανάψεις ένα κεράκι και να πεις ένα μεγάάάάάλο ευχαριστώ!!!!

Ναι το έχω πεί οταν ακούσω καρδούλα θα πάω να ανάψω ένα κεράκι στην Παναγία που την ημέρα της γιορτής της έμαθα τα ευχάριστα νέα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...