Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!! Αδιαθετησα σήμερα πρώτη μέρα και μόλις γύρισα από υπέρηχο με 6 καταβολές και χαμηλή ΑΜΗ. Ο γιατρός προτείνει έναρξη σήμερα βράδυ βραχύ πρωτόκολλο με 225 gonal και 75 meriofert μαζί με serpafar. Πιστεύει ότι θα βγουν μερικά ωάρια και αξίζει λέει να κάνουμε διέγερση και όχι φυσικό κύκλο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δε θέλει να κάνω αύριο 2η μέρα κύκλου ορμόνες καθόλου. Δηλαδή ούτε fsh ούτε lh τίποτα. Λέει είδε όσα ήθελε να δει στον υπέρηχο. Μα είναι δυνατόν; Να τις κάνω μόνη μου; Δεν ξέρω τι να κάνω. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπήκα κάπως αργά οι περσσότερες μάλλον πήγατε για νάνι αλλά άκουγα αυτό

και ήθελα να σας το αφιερώσω!!!!

Don't worry be happy για όλα και όλα θα γίνουν!

Προσπαθώ να μου φτιάξω λίγο την διάθεση σήμερα που κατέφθασε πάλι

ο κοκκινος στρατος............

Φιλάκια σε όλες καληνύχτα!!!!

Μ'αρεσει και'μενα πολυ αυτο το τραγουδι!Να'ναι ολα απο'δω και μπρος οπως επιθυμεις!

Μακάρι Στελλίτσα μου! Μια του κλέφτη..δυο το κλέφτη...Αντε να δούμε!!! Όπως και να χει δεν έχω σκοπό να τα βάλω κάτω!!!! Και λίγη τύχη όμως δεν θα μου έκανε κακό...

Χερομαι που δεν τα βαζεις κατω Μομεντς!:DΘα δεις οτι θα ρθει και η ωρα σου που θα γελασει η καρδια σου απο ευτιχεια!Η τυχη δουλεβει φενεται μονο για'υτους που κοιμουνται!Αμα πουλιωταν,θα αγωραζα τονους!!!:D

ξυπναω γυρω στις 7μιση το πρωι γιατι κοιμαμαι με τις κοτες...πραγματικα...

μολις εκανα την ενεση...ειιμαι 2 μερες τωρα που ποναω αρκετα οταν την κανω...ουφ...

Η περιοχη ,δυο δακτιλα δεξια και δυο δακτιλα αριστερα απο ρον οφαλο ,ειναι η καλητερη για της ενεσουλες!Αμα ανασεικονεις λιγο το μερος που κανεις την ενεσουλα και κρατας την ενεσουλα 45 μιρες ,σχεδον δεν καταλαβενεις τοιποτα!

Εγω στα ιδια ξυπναω γιατι μεχρη να ανοιξει το ματι μου..... Στις 8.00 κανω την πρωτη ενεση καθημερινα!

Διαφημίσεις

μωρε ετσι το κανω αλλα με ποναει οταν μπαινει η ενεση..

ξερεις τι σκεφτηκα??

να πω στον γιατρο να ριχνω το υγρο σε αλλη συριγγα με πιο λεπτη βελονα?

γινεται η λεω βλακειουλες?

μα καλα που ειναι οι αλλες σημερα?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μωρε ετσι το κανω αλλα με ποναει οταν μπαινει η ενεση..

ξερεις τι σκεφτηκα??

να πω στον γιατρο να ριχνω το υγρο σε αλλη συριγγα με πιο λεπτη βελονα?

γινεται η λεω βλακειουλες?

μα καλα που ειναι οι αλλες σημερα?

Μα ειναι πολυ μικρη !Τι ενεσεις κανεις?Εγω κανω κλεξαν!Ειναι ετοιμη η σιριγα και το υγρο.

κ γω κλεξαν κανω...απο την αρχη που μου τις ειχε δωσει ο γιατρος ειχα ενα θεμα με αυτες...με πονουσαν οταν τις εκανα...

οι πουρεγκον που εκανα στην εξω ειναι τοσο λεπτες που δεν καταλαβαινεις τπτ ομως...

γι'αυτο ελεγα μπας κ υπαρχει αλλη λυση...

κατι δεν θα κανω καλα...δεν μπορει...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κ γω κλεξαν κανω...απο την αρχη που μου τις ειχε δωσει ο γιατρος ειχα ενα θεμα με αυτες...με πονουσαν οταν τις εκανα...

οι πουρεγκον που εκανα στην εξω ειναι τοσο λεπτες που δεν καταλαβαινεις τπτ ομως...

γι'αυτο ελεγα μπας κ υπαρχει αλλη λυση...

κατι δεν θα κανω καλα...δεν μπορει...

Φοβασε γενεικα της ενεσεις?Να ξερεις ομως οτι η κλεξαν ειναι η καλυτερες!Επειδη εχω κανει και αλλες μαρκες αντιπικτικες ,δεν υπαρχει διαφορα στην βελονα .Χαλαρωσε πταν ερθει η ωρα να την κανεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Επιστήμονα μου αύριο θα έχεις μια τεράστια χοριακή!!!! έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα! :rolleyes:

Ανθή μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Μαράκι1981 περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου! Όλα θα είναι τέλεια!

Κούκου μου εύχομαι να ήταν η τελευταία φορά που σου ήρθε η περίοδος και να μην ξαναέρθει για 9 μήνες!!!!!

Νασούλι μου οι πόνοι είναι φυσιολογικότατοι. Εγώ μέχρι τώρα έχω και παίρνω 6 ούτρο την ημέρα και δεν τους νιώθω.. Μην αγχόνεσαι! Όλα πάνε καλά!!! Και μένα ο αντρούλης μου το 1ο δώρο ήταν 2 βιβλία εγκυμοσύνης. Είναι το πιο ωραίο δώρο όταν μένει μια κοπέλα έγκυος!

Μαριλούκο και Ιονελίτα μου υπομονή με τις ενεσούλες! Εμένα τις γοναλ μου τις έκανε ο γιατρός μου δεν πονούσα ούτε ένιωθα το υγρό αλλά η κοιλιά μου μελάνιαζε σε κάθε ένεση. Νομίζω είναι θέμα οργανισμού και δέρματος για τα πάντα.

Μομεντάκι, Μαράκι 10, Νικολ θα πετύχετε με την επόμενη προσπάθεια!!! Όλες μαζί! ποιές άλλες κοιλίτσες έμειναν να γεμίσουν?? Όλες θα πετύχετε κούκλες μου!!! :wink:

Φιλάκια σε όποιαν άλλη ξεχνάω..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημέρα και από εμένα!!!

Από το πρωί μπαίνω και βγαίνω κάθε λίγο μήπως και δώ κανένα νέο από το Μαράκι αλλά τίποτα ακόμα!

Ελπίζω και εύχομαι ότι όλα έχουν πάει τέλεια και τώρα τα ωαριάκια της πολιορκούνται από τους μαχητές......!!!!Γρήγορα θα πέσει το κάστρο και σε λίγες μέρες θα έχουμε κι'άλλα ευχάριστα στο καφέ μας!!!!

Χαιρετώ και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Μα βρε κορίτσια που είναι η τουρτίτσα?????

Έχω αγωνία δεν έχει ξαναμπεί να μας πει τα νέα της και την έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!

Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα και τώρα απλά να ξεκουράζεται!!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέρα και από εμένα!!!

Από το πρωί μπαίνω και βγαίνω κάθε λίγο μήπως και δώ κανένα νέο από το Μαράκι αλλά τίποτα ακόμα!

Ελπίζω και εύχομαι ότι όλα έχουν πάει τέλεια και τώρα τα ωαριάκια της πολιορκούνται από τους μαχητές......!!!!Γρήγορα θα πέσει το κάστρο και σε λίγες μέρες θα έχουμε κι'άλλα ευχάριστα στο καφέ μας!!!!

Χαιρετώ και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Μα βρε κορίτσια που είναι η τουρτίτσα?????

Έχω αγωνία δεν έχει ξαναμπεί να μας πει τα νέα της και την έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!

Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα και τώρα απλά να ξεκουράζεται!!!!!!

Καλημέρα κούκου. Η τουρτίτσα μας μας είπε ότι θα μπεί όταν μάθει νέα μετά από 2 εβδομάδες. Η μία πέρασε νομίζω.. Κάθομαι κι εγώ και αγχόνομαι για βλακείες καμιά φορά ενώ υπάρχουν αυτά... Μακάρι ο Θεός να της προστετεύει τα 2 μωράκια της!!! Και να πάνε όλα καλά στη μείωση γιατί είναι δύσκολη κατάσταση..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...