Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αγαπες μου καλησπερα και απο μενα...τωρα μπηκα στο γραφειο μου και θα φυγω απο δω καλες 20.30....nasy μου σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και μια σαμπανια και απο μενα!!!(γαμωτο...δεν ξερω πως να σου τη στειλω διαφορετικα...)

stellitsa οταν με το καλο μεινω εγκυος (οποτε κι αν ειναι αυτο..)θελω κι εγω τοσο ομορφα τικερακια για να τα εκτυπωσω και να τα δειχνω στο παιδακι μου οταν μεγαλωσει και να του λεω πως δεν εφτασα στην τρελλα κατα τη προσπαθεια μου να το αποκτησω χαρη σε κατι κοριτσακια που ηταν παντα διπλα μου οταν της χρειαζομουν....

maria μου καλη επιτυχια αυριο!!!!!!!μην αγχωνεσαι για τιποτα...ολη η διαδικασια θα τελειωσει μεχρι να το καταλαβεις...

μακαρι βρε κοριτσια να εχουμε και αλλα θετικα αποτελεσματα μεχρι τα Χριστουγεννα για να ηρεμησετε ολες σας και να παρουμε κουραγιο και δυναμη

οι υπολοιπες που θα ξεκινησουμε το 2011....

momentaki μια μεγαλη αγκαλια απο μενα...σε σκεφτομαι....

φιλακια πολλα σε ολες.....

Διαφημίσεις

Αχ!εμενα μολις με συγχυσε ο καλος μου...ετυχε και μιλησα με ενα παλιο μου φιλο που καποτε ημασταν κολλητοι και ενα διαστημα καναμε και ολοι παρεα και μου εκμυστηρευτηκε οτι χωριζει...ε..τουπα κι εγω χωρις λεπτομερειες βεβαια οτι εχουμε μπει στη διαδικασια της εξωσωματικης...κι εγινε εξαλλος....αισθανθηκα πολυ ασχημα που τον πειραξε αυτο που εκανα γαμωτο και ισως εχει δικιο...δεν τοχαμε συζητησει μαζι πρωτα....αλλα αισθανθηκα να του το πω και το εκανα...και μαλιστα μου εδωσε και πληροφοριες για τον Μαστρομηνα κι εδειξε και ενδιαφερον και μου υποσχεθηκε οτι δεν θα το πει πουθενα (οχι οτι εχουμε κοιους γνωστους...)και μουπε ο αντρας μου οτι δεν ντρεπεται για το θεμα της εξωσωματικης αλλα πιο πολυ οτι παιρνουμε μαζι τις αποφασεις γι'αυτο το θεμα και οτι ο κοσμος ειναι μικρος και μπορει να το μαθει καποιος που δεν θελουμε....αχ!!νιωθω τοσο ασχημα γιατι εχει δικιο εν μερει..

Νικολ εχει ενα δικιο ο καλός σου.... Εμας δεν το ξερει ΚΑΝΕΙΣ....

Γενικα εισαι καλά?

καλα ειμαι κατα τ'αλλα..απλα αισθανομαι ασχημα γιατι εχει δικιο απο την πλευρα του...εγω δεν εχω προβλημα αφοτου τα καταφερω να το πω οτι απεκτησα ενα παιδι με εξωσωματικη...το θεωρω και τιμη μου που μπηκα σε μια τοσο επιπονη διαδικασια για να καταφερω να αποκτησω και να χαρισω και στον ανθρωπο που λατρευω ενα παιδι!!!στον μονο που δε θα ηθελα να το πω ειναι στη μανα του επειδη μας εχει φερθει οπως μας εχει φερθει και ειναι μια αμορφωτη γυναικουλα με την ασχημη εννοια...μονο για κουτσομπολιο θα τη βολευε αυτη η δηλωση και για να σταξει δηλητηριο...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Νικόλ μου γεια σου! Μην το σκέφτεσαι...Αν ένιωθες ότι ήθελες να το μοιραστείς δεν είναι κακό...

Στελλίτσα μου γεια σου και σένα! Πώς είσαι;

Descolorira συνεχίζω να γυροφέρνω εδώ απ ότι βλέπεις...Εχω τρελή αγωνία για σένα αλλά και μεγάλη σιγουριά πως θα έχουμε τρελά γλέντια την Πέμπτη!!! Αντε και φτάνει η μεγάλη μέρα!

Γεια σας Ιονελίτα, Μαριλού, μαράκια, mariamnee, τουρτίτσα, κούκου! και όποια άλλη ξεχνώ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...