Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!! Αδιαθετησα σήμερα πρώτη μέρα και μόλις γύρισα από υπέρηχο με 6 καταβολές και χαμηλή ΑΜΗ. Ο γιατρός προτείνει έναρξη σήμερα βράδυ βραχύ πρωτόκολλο με 225 gonal και 75 meriofert μαζί με serpafar. Πιστεύει ότι θα βγουν μερικά ωάρια και αξίζει λέει να κάνουμε διέγερση και όχι φυσικό κύκλο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δε θέλει να κάνω αύριο 2η μέρα κύκλου ορμόνες καθόλου. Δηλαδή ούτε fsh ούτε lh τίποτα. Λέει είδε όσα ήθελε να δει στον υπέρηχο. Μα είναι δυνατόν; Να τις κάνω μόνη μου; Δεν ξέρω τι να κάνω. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλα κουκου , εχω πεθανει στο γελιο....μια φορα ειχαμε παει σε μαγαζι με κρητικα στον Βεζυρακη....με το που βαζει τη μαντιναδα για τις πεθερες ολοι στην παρεα με κοιταζαν....Εν τω μεταξυ ρε παιδια οποιος τη βλεπει λεει : τι ησυχη γυναικουλα....δε μιλαει καθολου , την κακομοιρα... Ας ρωτησουν και εμενα τι περασα μεχρι να τη βαλω στη θεση της και να εχει κλειστο το στομα της... Τωρα βεβαια με φοβαται...Αλλα δεν πειραζει , καλυτερα ετσι..

Καλύτερα να σε φοβάται παρά να μην σε υπολογίζει Μαρία μου, μπράβο σου!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε όλες σήμερα;

Ντεσκολόρ περιμένουμε αποτελέσματα με ανυπομονησία, τουλάχιστον θα ξέρεις και εσύ τι γίνεται και θα ηρεμήσεις, αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο απο όλα.

Μαρία μου μαζί μετράμε, εσύ για χοριακή και εγώ για πρώτο υπέρηχο. Υπομονή, θα περάσουν οι μέρες!

Νασούλα όλα θα πάνε καλά και σήμερα θα δεις το μωράκι σου για πρώτη φορά! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Κούκου μου στο είπα και πριν, με τα στοιχάκια σου μου έφτιαξες την διάθεση και είμαι πολύ down τις τελευταίες μέρες, να είσαι καλά!

Μαριλού δώσε ένα φιλάκι στα μωράκια σου και απο εμένα!

Την καλημέρα μου στην Στελίτσα και συγνώμη αν ξέχασα καμία!

ixhPp3.png

Απο 108 πηγε 246 μεσα σε 2 μερες !

Αυτο ειναι καλο !

Πηρα και το γιατρο μου , του ειπα και για το αιμα οτι εχει γινει σαν περιοδος και μου ειπε αυτο ειναι το ανησυχητικο αλλα θα το παρακολουθησουμε με τη χοριακη καθε λιγο κ λιγακι

και επισης μου ειπε οτι εμφανιζεται συχνα αιμα με κυηση σε κοπελες που εχουν κανει εξωσωματικη...

Τι να πω ρε κοριτσια...η αγωνια συνεχιζεται μηπως απο τη μια μετα στην αλλη μηδενιστει η χοριακη λογω του αιματος...αυριο θα παω και στο κεντρο

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ !!!!

Αχ τουρτιτσα μου μπραααααααααααααβο !! Τελικα ηρθες εσυ να μου ακυρωσεις το μοτο μου οτι θαυματα δε γινοντε ! Τελικα εγινε !!! Γιουπιιιι!!! Αναπαυλα τωρα και να προσεχεις τα μωρακια σου !!!!

Νασυ μου θα παω αυριο τελικα στο κεντρο να την κανω να τελειωνει η αγωνια μου...τουλαχιστον να μπορεσω να παρω κανα πονσταν αυριο γιατι εχω διπλωθει στα 2 απο τους πονους σημερα.

Διαβασα κ εγω για το Ελενα...κ οντως δε διαβασα τα καλυτερα...μπορω να πω οτι μαλλον διαβασα τα χειροτερα...

Ιονελιτα μου μην ανυσηχεις...αυριο που θα ερθω με την μειωμενη ή σταθερη ή μηδενισμενη χοριακη θα στη σβησω την ελπιδα σου ... Σε ευχαριστω πολυ και για τον κοπο σου να μου γραψεις τη συνταγη σε πμ !

Ειλικρινα δεν μπορω να κλαψω αλλο...εχω απο την πεμπτη που κλαιω και δεν ξερω τι σκατα γινεται...

δεν εχει νοημα να συνεχισω με το ΕΝΑ κατεψυγμενο...ΙΣΩΣ το Πασχα ή το Καλοκαιρι να προχωρησω σε επομενη προσπαθεια ΑΝ εχουμε μαζεψει χρηματα και αν εχω περιθωριο να απουσιασω απο τη δουλεια...ηδη εχασα τη μιση μου δουλεια "για το τιποτα" καθως βρηκαν αντικαταστατη για τα μαθηματα ... τα εσοδα πλεον ελαχιστα τα εξοδα οχι απλα δε σταματανε...αλλα αυξανοντε ως δια μαγειας !

Τι ελεγεεεεεεεεεεες?Δροπη σου!:cool::roll:

Χερομαι που προχωραει η χοριακη σου!Οποτε ποτε μην βιαζεσε τα το ξεγραψεις!

Διαφημίσεις

Μπραβο Ντεσκολορ μου !!!!! Πολυ καλη η χοριακη.....Το σπορακι σου ειναι δυνατο και θα βγει νικητης σε αυτη τη διαδικασια....Συνεχισε την ξεκουραση και ολοι οι κοποι σου και οι αγωνιες θα ανταμειφθουν , θα το δεις ...αχ δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα !!!

Athi μου , τι κανεις εσυ κοροτσακι μου ???

Αυτο ειναι καλο !

Πηρα και το γιατρο μου , του ειπα και για το αιμα οτι εχει γινει σαν περιοδος και μου ειπε αυτο ειναι το ανησυχητικο αλλα θα το παρακολουθησουμε με τη χοριακη καθε λιγο κ λιγακι

και επισης μου ειπε οτι εμφανιζεται συχνα αιμα με κυηση σε κοπελες που εχουν κανει εξωσωματικη...

Τι να πω ρε κοριτσια...η αγωνια συνεχιζεται μηπως απο τη μια μετα στην αλλη μηδενιστει η χοριακη λογω του αιματος...αυριο θα παω και στο κεντρο

Βρε Δεσκολοριρα μου αμα ειταναι να μιωθει η χοριακη σου,θα ειχαι μιωθει μεχρη σημερα!Γερο να ειναι το μωρακι σου ,σου εβγαλε τα γιαλια!:D

μπηκα λιγο στα γρηγορα να δω τα νεα σου μαρη ντεσκολορ πριν φυγω...

η αυξηση της χοριακης ειναι μια χαρα...

δυστυχως εισαι στις περιπτωσαρες πο εχουν πολυ αιμα...μην ανησυχεις πολυ πια..

απλα συνεχισε την ξαπλα κ την ηρεμια...

πολυυυυυυυυυυ χαρηκα...

φευγω παω στον γιατρο

μουατς

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι καλο !

Μπράβο κούκλα μου! Όλα καλά θα πάνε! Πολύ χαίρομαι για σένα!!! Τώρα ξάπλωσε, χαλάρωσε και ξεκουράσου, το σποράκι σου ευτυχώς είναι πολύ πεισματάρικο!!!

ixhPp3.png

Μπραβο Ντεσκολορ μου !!!!! Πολυ καλη η χοριακη.....Το σπορακι σου ειναι δυνατο και θα βγει νικητης σε αυτη τη διαδικασια....Συνεχισε την ξεκουραση και ολοι οι κοποι σου και οι αγωνιες θα ανταμειφθουν , θα το δεις ...αχ δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα !!!

Athi μου , τι κανεις εσυ κοροτσακι μου ???

Περιμένω και ο καιρός δεν περνάει... Έτσι πάντα δεν γίνεται όταν θέλεις κάτι πολύ; Άρχισε να με επηρρεάζει και ο καιρός λίγο, χτες είχα ανακάτεμα όλη την μέρα...

ixhPp3.png

μπηκα λιγο στα γρηγορα να δω τα νεα σου μαρη ντεσκολορ πριν φυγω...

η αυξηση της χοριακης ειναι μια χαρα...

δυστυχως εισαι στις περιπτωσαρες πο εχουν πολυ αιμα...μην ανησυχεις πολυ πια..

απλα συνεχισε την ξαπλα κ την ηρεμια...

πολυυυυυυυυυυ χαρηκα...

φευγω παω στον γιατρο

μουατς

φιλακια αγαπη και καλα αποτελεσματα !!!

ναι οντως ειμαι περιπτωσαρα !!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...